Košarkaška liga Srbije 2010/2011
+35
familija
NenadBG
Mihael
dane
XXL
Sergej
Talicni Tom
ZuLuofVozdovac
lazarminator
Dule Kecman
bigZ
Џонтра
fizicar
Nolle
Koleman
Gencha
Manu
Junglezburn
mlekadzija
Imperator
Naissus
2bad4u
Markos
Djole
KKP
Everton
Marko
Macijauskas
Bodi Bond
Zoro
Ray Allen
superhik
expert
drexler
Zemljoradnik
39 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 18 od 22
Strana 18 od 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Re: Košarkaška liga Srbije 2010/2011
Pridružujem se čestitkama.
FMP je definitivno izgubio šansu za prva tri mesta i borba za 4. će biti jako zanimljiva. OKK Beograd bi eventualnim pobedama sutra i protiv Zvezde u onom odloženom meču mogao da napravi veliki korak ka 4. mestu.
FMP je definitivno izgubio šansu za prva tri mesta i borba za 4. će biti jako zanimljiva. OKK Beograd bi eventualnim pobedama sutra i protiv Zvezde u onom odloženom meču mogao da napravi veliki korak ka 4. mestu.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ljubicic opet fenomenalan- 19p; 9-11 za 1p; 5-6 za 2p; 0-2 za3p; 4sk; 3ol; 6as; 11 izn. faula; ind 32
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
I ja se sad pitam ( pitao sam se to i kada je smenjen ) zasto je smenjen Djokic kad je radio odlican posao?
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Bodi Bond- mvp
@Bodi
Bravo za snimak
Sinove dao trojku iz svemira......
Bravo za snimak
Sinove dao trojku iz svemira......
familija- šesti igrač
Na kls.rs na naslovnoj strani postoji link ka video klipovima i svašta se može naći, top 10 svakog kola npr...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
u top 10 prošlog kola ima strašna blokada starijeg Lučića svome bratu
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Bogami, FMP bi porazom od CZ u subotu mogao biti u ozbiljnim govnima... To ce sigurno biti najzanimljivija utakmica kola...
Mihael- mvp
Godina : 37
Đekna u svakoj utakmici koju je odigrao do sada za Megu ima bar po jednu blokadu. Možda i bude nešto od njega, posebno ako otkrije devojke i adrenalin!?
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Mogu da zamislim kakve su utakmice u Valjevu kad je ponašanje klupe Metalca onakvo kao preksinoć u Kragujevcu. Verujem da se nijedan sudija ne obraduje putu desno od Lajkovca kako reče Wolf.
Što se košarkaških kvaliteta tiče, Metalac je izrastao u vrlo kvalitetnu ekipu u kojoj se primećuje taj neophodni kontinuitet i dugogodišnji rad. Sad, to što je taj rad sa slabijim igračima, slabijim stručnjacima i u ko zna kakvim uslovima pravi tu malu razliku između Metalca i najboljih srpskih ekipa. Imaju sasvim solidan igrački kadar, jednu vrlo dobru i discilinovanu petorku ali baš slabu klupu koja nema snage da zameni startere kvalitetnih 10ak minuta po meču kako ritam ne bi pao. Umor je jedan od 2 razloga zbog kojih su izgubili utakmicu u Kragujevcu nakon prednosti od 13 poena u poluvremenu. Drugi razlog je očajno vođenje ekipe, po meni najprecenjenijeg trenera koji Srbija ima, Stepandića.
Što se igračkog kadra tiče sve počinje od Ljubičića. Ne znam gde se taj dečko krio do sada, radi se o sjajnom organizatoru igre. Neverovatana pregle, odlično se razume sa saigračima, prodoran, brz na prvom koraku i u driblingu. Jedino mu fali šut, a to "jedino" mnogo znači. Da li on ima kvalitet za eventualno igranje Evrope ne mogu da procenim upravo zbog narednog igrača o kome ću pisati.
Stefan Sinovec me preksinoć podsetio naPredraga Danilovića (iz igračkih dana a ne iz hodnika u Vršcu). Kakav šut, prodor, odbrana, istrčavanje kontri, trljam oči, gledam jel to onaj anemični Stefan od prošle godine, ne verujem? Puca od samopouzdanja, utišava publiku, psuje, gestikulira. E sad, nisu mi tu neke stvari jasne, nije isto igrati u Partizanu i igrati u Metalcu definitivno. Ali očigledno je da se u Partizanu traži nešto drugo, i da kvalitet ne možemo uzeti igračima koji svoju šansu nisu iskoristili u crno-belom sistemu niti su za bilo kakvo potcenjivanje. Vraćam se na Ljubičića, očigledno sjajan igrač ali pitanje je kako bi individualni kvalitet uklopio u neki jak sistem. On nije više tako mlad igrač i verujem da je prošao kroz neke filtere a Metalcu svaka čast što je našao pravu ulogu i njemu i Stefanu.
Još ću prokomentarisati Marojevića i Birčevića. Prvi je centar, jak kao zemlja. Prvi put sam ove sezone video da Džo ne može da probije igrača 1 na 1, nije uspevao da Marojevića ugura pod koš. Naslagalo se mišića na onom valjevcu, svaka čast. Birčević se pokazao kao pouzdan igrač, racionalan u šutu, požrtvovan. Njegovim izlaskom zbog 5 penala raspala se i nada valjevaca.
Pomenuta četvorka nema adekvatne zamene i to je najveći problem. A trener Stepandić je na konferenciji svoj tim uporedio sa ćuranom koji će supu (KLS) učiniti masnijom. Krivac za poraz su mu naravno sudije jer u poslednjoj četvrtini nisu 5 minuta svirali faul Radničkom a Metalac je već ispunio bonus. Zaboravio je Stepi da je četvrtinu pre te izgubio 16 razlike. A u toj četvrtini je Metalac ispunio bonus u prva 4 minuta i nakon toga 6 minuta nije napravio nijedan faul što apsolutno može isto da se protumači kao i njegova glupa opaska. Niijedna reč samokritičnosti, nijedna pohvala niti kritika za igrače, samo sudije i sudije... Onaj njihov Čović koji se valjda zove Đukanović je onako duhovito odvalio da se čudi kako Radnički nije prvak Evrope sa ovakvim suđenjem. A suđenje je bilo sasvim solidno ako mene neko pita. Nikako nije uticalo na rezultat. A da sam ja sudija, Muta bi dobio 3 tehničke a Stepandić minimum 12 u prvoj četvrtini. Inače valjevci su jedna od onih ekipa koja ceo meč vrši pritisak na sudije, skaču kompletno svi sa klupe, psuju, provociraju, kukaju, iščuđavaju nešto, krste se, gledaju u nebo tražeći odgovore, svađaju sa publikom... Meni je to simpatično, uvek smo imali takve ekipe u ligi ali me zaista zbunjuje tolika količina nerealnosti u njihovim stavovima. Ej bre Stepandiću, jedan Šulović te odvalio, izgubio si 25 razlike u 20 minuta i ništa nisi učinio da to sprečiš, nego sudije, ma nemoj.
Dobro je za srpsku ligu da postoje centri kao Valjevo, loše je ali izgleda neophodno da ih vode ljudi kao taj Đukanović. Ipak je meni ova utakmica probudila nadu da ćemo opet uskoro gledati srpsku ligu, da ima dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu parirati jakim NLB timovima. Ovaj derbi iz unutrašnjosti Srbije zaslužuje čistu desetku i zbog igre i zbog ambijenta, sve nepristojnosti koje sam pominjao su neophodan sadržaj utakmica i čine ih publici još zanimljivijom. Ima nade za srpsku košarku!
PS - a što su iz Valjeva valjevci a iz Kraljeva kraljevčani???
Što se košarkaških kvaliteta tiče, Metalac je izrastao u vrlo kvalitetnu ekipu u kojoj se primećuje taj neophodni kontinuitet i dugogodišnji rad. Sad, to što je taj rad sa slabijim igračima, slabijim stručnjacima i u ko zna kakvim uslovima pravi tu malu razliku između Metalca i najboljih srpskih ekipa. Imaju sasvim solidan igrački kadar, jednu vrlo dobru i discilinovanu petorku ali baš slabu klupu koja nema snage da zameni startere kvalitetnih 10ak minuta po meču kako ritam ne bi pao. Umor je jedan od 2 razloga zbog kojih su izgubili utakmicu u Kragujevcu nakon prednosti od 13 poena u poluvremenu. Drugi razlog je očajno vođenje ekipe, po meni najprecenjenijeg trenera koji Srbija ima, Stepandića.
Što se igračkog kadra tiče sve počinje od Ljubičića. Ne znam gde se taj dečko krio do sada, radi se o sjajnom organizatoru igre. Neverovatana pregle, odlično se razume sa saigračima, prodoran, brz na prvom koraku i u driblingu. Jedino mu fali šut, a to "jedino" mnogo znači. Da li on ima kvalitet za eventualno igranje Evrope ne mogu da procenim upravo zbog narednog igrača o kome ću pisati.
Stefan Sinovec me preksinoć podsetio naPredraga Danilovića (iz igračkih dana a ne iz hodnika u Vršcu). Kakav šut, prodor, odbrana, istrčavanje kontri, trljam oči, gledam jel to onaj anemični Stefan od prošle godine, ne verujem? Puca od samopouzdanja, utišava publiku, psuje, gestikulira. E sad, nisu mi tu neke stvari jasne, nije isto igrati u Partizanu i igrati u Metalcu definitivno. Ali očigledno je da se u Partizanu traži nešto drugo, i da kvalitet ne možemo uzeti igračima koji svoju šansu nisu iskoristili u crno-belom sistemu niti su za bilo kakvo potcenjivanje. Vraćam se na Ljubičića, očigledno sjajan igrač ali pitanje je kako bi individualni kvalitet uklopio u neki jak sistem. On nije više tako mlad igrač i verujem da je prošao kroz neke filtere a Metalcu svaka čast što je našao pravu ulogu i njemu i Stefanu.
Još ću prokomentarisati Marojevića i Birčevića. Prvi je centar, jak kao zemlja. Prvi put sam ove sezone video da Džo ne može da probije igrača 1 na 1, nije uspevao da Marojevića ugura pod koš. Naslagalo se mišića na onom valjevcu, svaka čast. Birčević se pokazao kao pouzdan igrač, racionalan u šutu, požrtvovan. Njegovim izlaskom zbog 5 penala raspala se i nada valjevaca.
Pomenuta četvorka nema adekvatne zamene i to je najveći problem. A trener Stepandić je na konferenciji svoj tim uporedio sa ćuranom koji će supu (KLS) učiniti masnijom. Krivac za poraz su mu naravno sudije jer u poslednjoj četvrtini nisu 5 minuta svirali faul Radničkom a Metalac je već ispunio bonus. Zaboravio je Stepi da je četvrtinu pre te izgubio 16 razlike. A u toj četvrtini je Metalac ispunio bonus u prva 4 minuta i nakon toga 6 minuta nije napravio nijedan faul što apsolutno može isto da se protumači kao i njegova glupa opaska. Niijedna reč samokritičnosti, nijedna pohvala niti kritika za igrače, samo sudije i sudije... Onaj njihov Čović koji se valjda zove Đukanović je onako duhovito odvalio da se čudi kako Radnički nije prvak Evrope sa ovakvim suđenjem. A suđenje je bilo sasvim solidno ako mene neko pita. Nikako nije uticalo na rezultat. A da sam ja sudija, Muta bi dobio 3 tehničke a Stepandić minimum 12 u prvoj četvrtini. Inače valjevci su jedna od onih ekipa koja ceo meč vrši pritisak na sudije, skaču kompletno svi sa klupe, psuju, provociraju, kukaju, iščuđavaju nešto, krste se, gledaju u nebo tražeći odgovore, svađaju sa publikom... Meni je to simpatično, uvek smo imali takve ekipe u ligi ali me zaista zbunjuje tolika količina nerealnosti u njihovim stavovima. Ej bre Stepandiću, jedan Šulović te odvalio, izgubio si 25 razlike u 20 minuta i ništa nisi učinio da to sprečiš, nego sudije, ma nemoj.
Dobro je za srpsku ligu da postoje centri kao Valjevo, loše je ali izgleda neophodno da ih vode ljudi kao taj Đukanović. Ipak je meni ova utakmica probudila nadu da ćemo opet uskoro gledati srpsku ligu, da ima dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu parirati jakim NLB timovima. Ovaj derbi iz unutrašnjosti Srbije zaslužuje čistu desetku i zbog igre i zbog ambijenta, sve nepristojnosti koje sam pominjao su neophodan sadržaj utakmica i čine ih publici još zanimljivijom. Ima nade za srpsku košarku!
PS - a što su iz Valjeva valjevci a iz Kraljeva kraljevčani???
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Pa tako su se dogovorili...superhik ::PS - a što su iz Valjeva valjevci a iz Kraljeva kraljevčani???
Ovo je izveštaj kakav sam se nadao da ću videti. Video sam izjavu Stepandića posle utakmice i mislim da je takav pristup (koji kod nas ima 80% trenera, pa to onda prenose i na igrače i na publiku) dobriim delom kriv za stanje u našoj košarci - umesto da stisne zube, zapne i pokuša više i kvalitetnije da radi, on traži krivca van kuće, a to su obično sudije. Ali nije mi se zbog toga svideo izveštaj , nego zbog ovog optimizma, odnosno zbog lepih reči za igrače i organizaciju kluba. Pošto sam video da OKK i Mega mogu da igraju protiv naših najjačih, drago mi je da to može i Metalac. Tačno je da je kvalitet naših iz NLB opao, ali mislim da bi ovo mogla da bude dobra osnova za neku ozbiljnu našu ligu. Ovo bi bio pravi trenutak za to, ali znam da od toga nema ništa. Možda bi najbolje bilo da imamo samo 3 predstavnika na Jadranu, a da se u domaćoj ligi malo zakuva, ali i ovako, ako kao četvrti uđe Metalac (ili OKK koji to svakako zaslužuje, a i u komšiluku su mi ), mislim da će to i ostalima pokazati da se može i počeće malo više (i nadam se ozbiljnije) da ulažu.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Metalac razbio OKK,mada sam to i ocekivao...
Ali me nesto drugo interesuje-Marko LJubicic!!!!
Ja ga nisam ranije pratio, vidim da je igrao u KK Buducnosti i nekim klubovima po nasim ligama... ali ovo sto igra sada je izvaredno....
Veceras nije dao puno koseva ali je imao odlicno statistiku
37min; 6p(2-3 za1p, 2-7 za 2p, 0-2 za 3p); 15sk; 9as; 3 os.lop; 6izn.faul.
Ali me nesto drugo interesuje-Marko LJubicic!!!!
Ja ga nisam ranije pratio, vidim da je igrao u KK Buducnosti i nekim klubovima po nasim ligama... ali ovo sto igra sada je izvaredno....
Veceras nije dao puno koseva ali je imao odlicno statistiku
37min; 6p(2-3 za1p, 2-7 za 2p, 0-2 za 3p); 15sk; 9as; 3 os.lop; 6izn.faul.
familija- šesti igrač
Već smo navikli da deli gomilu asistencija, ali sada je imao 15 skokova i to sve u napadu!
15 u napadu, a nijedan u odbrani !
Jesi ti siguran da je to tacno?
Mislim da bi to bio rekord za pamcenje.
Edit:
Sad sam proverio na kls.rs
...ipak je 15 u odbrani
Jesi ti siguran da je to tacno?
Mislim da bi to bio rekord za pamcenje.
Edit:
Sad sam proverio na kls.rs
...ipak je 15 u odbrani
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Hahaha! Ja čitam "O" kao "Offence".
Dečko stvarno igra odlično...i to u kontinuitetu čitave sezone.
Pogledao sam statistiku - malo je popravio brojke u odnosu na prvi deo sezone.
Ono što se prema statistici izdvaja je loš šut sa linije bacanja i iza 6.75.
Sa druge strane - veliki broj skokova i asistencija, plus ne gubi puno lopti.
Izgleda da sam imao nesreću da ga gledam u njegovom najlošijem izdanju ove godine - protiv KKP. Tada nije mnogo pokazao, kao ni bilo koji drugi igrač Metalca. Videlo se da li je motor, ali je cela mašina podbacila. U ostalim utakmicama indeks nije išao ispod 22.
Vidim da je prošlu sezonu praktično izgubio u Budućnosti.
Da li ga neko "poznaje" od ranije?
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
@SHarga
Sta ti mislis druze, da li LJubicic (mislim da za NLB-e ligu kvalitet uopste nije sporan) ima kvalitet za evroligu!??!!? Ne mora konkretno za KK Partizan, vec uopste pricam o kvalitetu njegovih igara, da li je to dovoljno da bude na nivou evrolige?
Sta ti mislis druze, da li LJubicic (mislim da za NLB-e ligu kvalitet uopste nije sporan) ima kvalitet za evroligu!??!!? Ne mora konkretno za KK Partizan, vec uopste pricam o kvalitetu njegovih igara, da li je to dovoljno da bude na nivou evrolige?
familija- šesti igrač
Ja nemam sumnju da je on bolji igrač od Bojana Popovića. Može da pokriva pozcije od 1 do 3, puni sve 3 statističke kolone, inteligentan je, maštovit, završio je trenersku školu a ima svega 24 godine. On i Teo zajedno u reprezentaciji: navijam za to
Gost- Gost
Hvala Sharga i od mene za ove snimke.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Ne znam da li je bio prenos na RTS-u pošto videh Dendu u improvizovanoj novinarskoj loži (na tribinama )... Ako nije, evo nekih utisaka.
Đekna je odigrao odličnu utakmicu, jeste imao 4/10 za dva, ali je sve radio košarkaški. Jedna sjajna zadnja promena, dve blokade, odlična partija.
Mitrović je prelomio meč sa dve uzastopne trojke i svaka mu čast, ali mislim da se on u Partizan vraćati neće, igra katastrofalno. Rekoh za Đeknu da radi sve kako treba, ovaj me izluđuje, Sinovec ga zalepio 2 puta, Pri jednom šutu za tri pogodio je okvir onog kvadrata na tabli, zabija se bespotrebno, mnogo loše izgleda na terenu. Čantekin odigrao ok, kao i Micić.
Što se tiče Metalca, Ljubičić je fenomenalan, uopšte se ne bih iznenadio da se nađe na širem spisku za reprezentaciju. Igra izvanredno. U finišu dva puta na Čantekina išao do samog kraja. Jednom se zabio u njega i sa zadrškom koš od table, drugi put promena ruke u vazduhu i polaganje. Šteta što nema saigrače koji mogu da isprate njegove zamisli. Mislim da je već sada spreman za neku srednje jaku ekipu u NLB, Radnički recimo. Uz dobar trening mislim da može i da napreduje. Šut mu ej izgleda problem, ali ima solidnu mehaniku šuta, da se to ispraviti.
Đekna je odigrao odličnu utakmicu, jeste imao 4/10 za dva, ali je sve radio košarkaški. Jedna sjajna zadnja promena, dve blokade, odlična partija.
Mitrović je prelomio meč sa dve uzastopne trojke i svaka mu čast, ali mislim da se on u Partizan vraćati neće, igra katastrofalno. Rekoh za Đeknu da radi sve kako treba, ovaj me izluđuje, Sinovec ga zalepio 2 puta, Pri jednom šutu za tri pogodio je okvir onog kvadrata na tabli, zabija se bespotrebno, mnogo loše izgleda na terenu. Čantekin odigrao ok, kao i Micić.
Što se tiče Metalca, Ljubičić je fenomenalan, uopšte se ne bih iznenadio da se nađe na širem spisku za reprezentaciju. Igra izvanredno. U finišu dva puta na Čantekina išao do samog kraja. Jednom se zabio u njega i sa zadrškom koš od table, drugi put promena ruke u vazduhu i polaganje. Šteta što nema saigrače koji mogu da isprate njegove zamisli. Mislim da je već sada spreman za neku srednje jaku ekipu u NLB, Radnički recimo. Uz dobar trening mislim da može i da napreduje. Šut mu ej izgleda problem, ali ima solidnu mehaniku šuta, da se to ispraviti.
Bodi Bond- mvp
Ja sam jos prosle sezone govorio da Djekic, a posebno Mitrovic nisu igraci za Partizan. Sto se tice Ljubicica. Pruza zaista izvaredne partije, ali nije isto igrati za Metalac ili za neki evroligaski klub. Takodje nije realno ocekivati da Marko dobije poziv za reprezentaciju.
Ray Allen- prva petorka
Ljubicic je letos bio na probi u Kragujevcu i nije prosao..
Macijauskas- mvp
Da ne zaboravim, Stepi i još jedan lik na klupi (nosi naočare, pretpostavljam da je to vlasnik kluba) nisu normalni!
Kako je Stepi samo psovao majku Birčeviću, ko zna koliko puta. Ja bih ga nokautirao!
Kako je Stepi samo psovao majku Birčeviću, ko zna koliko puta. Ja bih ga nokautirao!
Bodi Bond- mvp
@Bodi
http://www.ugradu.info/index.php?option=com_content&task=view&id=7779&Itemid=136 JEL OVAJ?!
http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:326613-Valjevo-Humanitarni-koncert-za-Japan ILI OVAJ U SREDINI?!
To je Bosko DJukanovic, poznati kardio hirurg i vlasnik i glavni finansijer KK Metalca!!
http://www.ugradu.info/index.php?option=com_content&task=view&id=7779&Itemid=136 JEL OVAJ?!
http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:326613-Valjevo-Humanitarni-koncert-za-Japan ILI OVAJ U SREDINI?!
To je Bosko DJukanovic, poznati kardio hirurg i vlasnik i glavni finansijer KK Metalca!!
familija- šesti igrač
Strana 18 od 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Similar topics
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo