Košarkaška liga Srbije 2010/2011
+35
familija
NenadBG
Mihael
dane
XXL
Sergej
Talicni Tom
ZuLuofVozdovac
lazarminator
Dule Kecman
bigZ
Џонтра
fizicar
Nolle
Koleman
Gencha
Manu
Junglezburn
mlekadzija
Imperator
Naissus
2bad4u
Markos
Djole
KKP
Everton
Marko
Macijauskas
Bodi Bond
Zoro
Ray Allen
superhik
expert
drexler
Zemljoradnik
39 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 3 od 22
Strana 3 od 22 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Re: Košarkaška liga Srbije 2010/2011
Gledao sam Proleter sinoc protiv OKK Beograda, dobili Beogradjani rutinski 93-81, Proleter ocajan. Po ko zna koji put se pokazalo da kada ne igra Zarkovic da Proleter jako tesko moze do pobede, Vid je nesto los od pocetka sezone, gubi dosta lopti, manje igra, vidim cesto se i sa trenerom raspravlja..
Jedine svetle tacke Lambic i Obrenovic, klinci se bas bore i vidi se da odudaraju talentom od ostatka ekipe.
Nisam znao da je Misanovic u OKK, 20p 11sk za 25 minuta, bio je dominantan pod kosevima, samo mi nije jasna ona njegova masa, on je kost i koza, zar ne moze da nabaci koji kilogram..
Zivkovic Srdjan, ne znam ko je decko, ali zatrpao je kos Proletera, 28 p za 27 minuta, 11/11 iz igre, 6 trojki i to bar 3 su bile sa jedno 8,5 metara, svaka cast.
OKK ozbiljna ekipa, jedan od favorita pored FMP-a, Proleter ce se nazalost boriti za opstanak.
Jedine svetle tacke Lambic i Obrenovic, klinci se bas bore i vidi se da odudaraju talentom od ostatka ekipe.
Nisam znao da je Misanovic u OKK, 20p 11sk za 25 minuta, bio je dominantan pod kosevima, samo mi nije jasna ona njegova masa, on je kost i koza, zar ne moze da nabaci koji kilogram..
Zivkovic Srdjan, ne znam ko je decko, ali zatrpao je kos Proletera, 28 p za 27 minuta, 11/11 iz igre, 6 trojki i to bar 3 su bile sa jedno 8,5 metara, svaka cast.
OKK ozbiljna ekipa, jedan od favorita pored FMP-a, Proleter ce se nazalost boriti za opstanak.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Ako se ne varam Srđan Živković je bivši junior Partizana, 86 godište, bio je u rosteru u prvoj Partizanovoj EL sezoni pod Duletom 2002. godine. Čak je i debitovao u prvoj utakmici protiv Ostendea.
Međutim, nije dugo ostao u Partizanu, Tripko je brzo stigao i postao Duletov glavni projekat na spoljnim pozicijama.
Živkovića se kasnije sjećam iz Ergonoma, a igrao je sa velikim uspjehom i u Makedoniji
Međutim, nije dugo ostao u Partizanu, Tripko je brzo stigao i postao Duletov glavni projekat na spoljnim pozicijama.
Živkovića se kasnije sjećam iz Ergonoma, a igrao je sa velikim uspjehom i u Makedoniji
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Drexler ja ga se ne secam, ali malo je reci da me je odusevio, samo sam cekao da dodjem kuci da vidim statistiku, zatrpao je kos.
Pricaju o pomeranju trojke, koliko ce trebati da se priviknu suteri, on je sinoc svaku dao sa bar pola metra od linije
Pricaju o pomeranju trojke, koliko ce trebati da se priviknu suteri, on je sinoc svaku dao sa bar pola metra od linije
expert- prva petorka
Vid je već ušao u 36. godinu, tako da je na njemu da nekim klincima podeli neki savet, da iskustvom odradi 15-20 minuta (mada je i ove sezone dosta preko toga) tek sada završava FAX, jer je već sa dvadesetak godina...
Video sam sa početka teme KLS, da ste imali neke nedoumice oko njega. On iz Zrenjanina, iz Proleterove škole, sa 18 godina je vodio Proleter sa kapitenom Čedom Novčićem, Ćujom, Robijem... i uveo tim u Prvu tadašnju ligu (posle nekoliko godina tavorenja), ali kako se ušlo u elitno društvo, došli su neki premudri ljudi u rukovodstvo (neki iz tadašnjeg PeMoNt-gasa) doveli čitavu prvu petorku, na čelu sa Lukom Pavićevićem, pa su klinci iz Zrenjanina kao što je i Vid u to vreme bio bili pušteni. On je otišao u Mađarsku (čini mi se) posle toga, i tako redom... A Proleter je prve godine izborio opstanak u prvoj ligi, sledeće već ispao, a moje razočarenje je počelo sa puštanjem tadašnjih igrača, koji su igrali odličnu košarku, da bi se doveli neki iskusniji, ali manje požrtvovani, i definitivno (u tom trenutku po meni) lošiji igrači po Proleter...
Video sam sa početka teme KLS, da ste imali neke nedoumice oko njega. On iz Zrenjanina, iz Proleterove škole, sa 18 godina je vodio Proleter sa kapitenom Čedom Novčićem, Ćujom, Robijem... i uveo tim u Prvu tadašnju ligu (posle nekoliko godina tavorenja), ali kako se ušlo u elitno društvo, došli su neki premudri ljudi u rukovodstvo (neki iz tadašnjeg PeMoNt-gasa) doveli čitavu prvu petorku, na čelu sa Lukom Pavićevićem, pa su klinci iz Zrenjanina kao što je i Vid u to vreme bio bili pušteni. On je otišao u Mađarsku (čini mi se) posle toga, i tako redom... A Proleter je prve godine izborio opstanak u prvoj ligi, sledeće već ispao, a moje razočarenje je počelo sa puštanjem tadašnjih igrača, koji su igrali odličnu košarku, da bi se doveli neki iskusniji, ali manje požrtvovani, i definitivno (u tom trenutku po meni) lošiji igrači po Proleter...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Cedo Novcic
expert- prva petorka
Pominjao sam već Srđana Živkovića u onim temama o propalim talentima i nedavanju šanse mladim igračima. Živković je najavljivan kao najtalentovaniji junior Partizana, dobijao je šansu još sa 16 godina u prvom timu. Međutim, od 2 šutera talenta probio se Tripković a Živković izgubio. Dečko je jedno vreme prestao da se bavi aktivno košarkom a zatim se vratio u Napredak iz Kruševca a iz njega došao u Ergonom ako se sećam. Tamo sam ga pratio celu sezonu, da li zbog mog predznanja, da li stvarno zbog predispozicija, uvek sam u njemu video igrača koji stvarno može mnogo ali retko je to pokazivao. Dobro je eto što je bar izrastao u ligaškog igrača a nije digao ruke od košarke. Šteta je naravno što nije uradio više a pružila mu se prilika.
superhik- prva petorka
Jel to renoviraju halu u NS? Sta je u planu?
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
evo prođe još jedna utakmica naše lige koja mi izaziva gađenje... od 20-ak igrača koji su ulazili 15 su čist mediokritet, zaista je žalosno da oni mogu igrati Prvu ligu.
A Novi Sad i Čačak su gradovi koji bi trebali povući kvalitet u ovom takmičenju...
Dno!
A Novi Sad i Čačak su gradovi koji bi trebali povući kvalitet u ovom takmičenju...
Dno!
drexler- mvp
Sinoć sam gledao Voša - Borac. Liga nam je živi očaj, strašno i tužno...
Jako dobri Đorđe Tresač, iz Borca!
Jako dobri Đorđe Tresač, iz Borca!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
FMP sinoc nadmocan u Zrenjaninu, Proleter jako los.
Utisak veceri, teska povreda Obrenovica, koleno je izgleda stradalo, previjao se od bolova 5 minuta na terenu, sam se povredio u kontri.
U FMP-u ima nekih novih klinaca, to cu morati Marka da pitam, ima zanimljivih igraca tu kao uvek. Milutinovic najveci talenat to se vidi iz aviona, sinoc je bio dobar Nikola Markovic, index 37, sve je od njega polazilo, dobra partija.
Sedeo sam iznad klupe FMP, interesovalo me malo da vidim kako Bosko vodi ove igrace, i da vam kazem ne zaostaje za Dulencetom nimalo u psovkama, citav asortiman
Utisak veceri, teska povreda Obrenovica, koleno je izgleda stradalo, previjao se od bolova 5 minuta na terenu, sam se povredio u kontri.
U FMP-u ima nekih novih klinaca, to cu morati Marka da pitam, ima zanimljivih igraca tu kao uvek. Milutinovic najveci talenat to se vidi iz aviona, sinoc je bio dobar Nikola Markovic, index 37, sve je od njega polazilo, dobra partija.
Sedeo sam iznad klupe FMP, interesovalo me malo da vidim kako Bosko vodi ove igrace, i da vam kazem ne zaostaje za Dulencetom nimalo u psovkama, citav asortiman
expert- prva petorka
expert ::
Mislis na onog Duleta - prvom treneru kome su svirali tri sekunde u reketu .
Sad si slagao jer je Dulence klasa za sebe iz prostog razloga zasto sto su njegove psovke vaspitno-obrazovnog karaktera...cist primer:
Dok je gostovao na jednoj radio stanici primio je poziv od ucenika:
Ucenik: "Cika Dule opsujte mi mater da ispravim keca iz matematike...ostalo je istorija...
Imperator- šesti igrač
Ma naravno bre, ovaj psuje na sve strane, samo nikome ne sme onako socno u facu kao sto to veliki mag radi
Mozda zato sto je gospodin Covic sedeo tu pored
Mozda zato sto je gospodin Covic sedeo tu pored
expert- prva petorka
Bio sam sinoć na utakmici Superfund-Crnokosa, goru košarku nisam gledao. Crnokosa i liči na nešto, ali Superfund...
Inače, na utakmici dosta poznatih lica... Iliver Popović, Miša Lakić, Mačvan, Koprivica stariji, Drča, Lučić... Gledalaca oko 200...
@drexler
Ti si, čini mi se, rekao da imaš neke drugare u Crnokosi, koje brojeve nose?
Inače, na utakmici dosta poznatih lica... Iliver Popović, Miša Lakić, Mačvan, Koprivica stariji, Drča, Lučić... Gledalaca oko 200...
@drexler
Ti si, čini mi se, rekao da imaš neke drugare u Crnokosi, koje brojeve nose?
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Sanel Mukanović, ne znam koji je broj, u B ligi je bio 6 solidno igra za sada, i Janko Belić, treći centar u rotaciji, on igra na dvojnu licencu i za Klik iz Arilja u prvoj srpskoj.
Jes da se znamo, ali realno, tužno je što je naša liga došla na taj nivo da oni mogu da je igraju
Jes da se znamo, ali realno, tužno je što je naša liga došla na taj nivo da oni mogu da je igraju
drexler- mvp
Sve sam juče video, ali centra nisam, a kamoli trećeg. Jedino Špica malo liči na centra, ostalo sve krila koja glume centra.
Bodi Bond- mvp
u čitavoj našoj ligi nrma 5-6 poštenih centara. Janko je 202cm, u Arilju igra centra, pa eto, i u Prvoj ligi.
Mislim da u cijeloj ligi nema ni 20 igrača preko 205cm
Mislim da u cijeloj ligi nema ni 20 igrača preko 205cm
drexler- mvp
Secam se kad je Radnicki( Kg06) igrao KLS i to se bori do poslednjih kola za super ligu, isao sam da gledam treninge, trener je bio Cvele.
Ja nisam verovao, kakvi su to treninzi, pa pinori su imali jace i komplikovanije treninge.
Tuzno je bilo gledati te treninge..
Ja nisam verovao, kakvi su to treninzi, pa pinori su imali jace i komplikovanije treninge.
Tuzno je bilo gledati te treninge..
Macijauskas- mvp
Novi Sad - Superfund 94-91
Još jedna dobra igra Bogića Vujoševića 16p i 5 as. Superfund na 0-7 ali Koprivica na vrhu liste strelaca KLS-a. Ubacio 24p.
Još jedna dobra igra Bogića Vujoševića 16p i 5 as. Superfund na 0-7 ali Koprivica na vrhu liste strelaca KLS-a. Ubacio 24p.
Gost- Gost
Radetic i Pedja Stamenkovic pojacali Superfund...
Marko- prva petorka
Superfund se iz dana u dan pojačavi odličnim mladim igračima. Eto doveli si Tapuškovića, Janjuza, evo Radetića i Stamenković. Dobri su, ali mladi i kasno se kompletiraju. Kad se pogleda sastav tima i skor 0-7, to nije realno.
KKP- prva petorka
@KKP
Brale, gledao sam Superfund u prošlom kolu protiv Crnokose... To što nemaju pobedu je i te kako realno, jer ne liče ni na šta. Koprivica tu odskače kvalitetom, ali i njega mrzi da igra, stoji u napadu, bez kretnji... Totalni amaterizam. Razbila ih Crnokosa 20 razlike bez problema...
Brale, gledao sam Superfund u prošlom kolu protiv Crnokose... To što nemaju pobedu je i te kako realno, jer ne liče ni na šta. Koprivica tu odskače kvalitetom, ali i njega mrzi da igra, stoji u napadu, bez kretnji... Totalni amaterizam. Razbila ih Crnokosa 20 razlike bez problema...
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond ::@KKP
Ako su oni lenji, imaju lošeg trenera, menjaju igrače svako kolo, to je druga stvar, samo kažem na osnovu rostera, imaju na papiru neke dobre mlade igrače...
KKP- prva petorka
Dobro, sa ova dva momka realno je da izbore opstanak. Ipak su oni igrali i NLB i Evropu, prošli su razne drilove... Superfundu su u suštini falili te nijanse koje zovemo iskustvom i verovatno bolje vodjenje sa klupe..
Gost- Gost
Superfund zabeležio prvu pobedu i to nad SLobodom. Koprivica 30p. Nisu igrali Stamenković i Radetić...Ne znam kada oni startuju...
Gost- Gost
Radetic vidjen u Zelezniku danas...
Borac igra kao amaterski tim tako da je vecerasnja utakmica imala karakter lakseg treninga... Ako nastavi ovako FMP ce zavtsiti ligu bez poraza
Borac igra kao amaterski tim tako da je vecerasnja utakmica imala karakter lakseg treninga... Ako nastavi ovako FMP ce zavtsiti ligu bez poraza
Marko- prva petorka
Strana 3 od 22 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Similar topics
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo