Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kutak za kladioničare

+34
familija
Karadjordje
2bad4u
Ray Allen
Zolja
slobokv83
nikola tesla
air slavkan
Psycho
dane
Koleman
Novica-Ubica
bigZ
Everton
lazarminator
Nolle
Sarlo
Marko
Mihael
expert
ZuLuofVozdovac
Hyperactive
superhik
TheGodfather
Naissus
Dule Kecman
KKP
drexler
mlekadzija
wolfvaga
Macijauskas
Markos
Junglezburn
Bodi Bond
38 posters

Strana 16 od 27 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27  Sledeći

Ići dole

Kutak za kladioničare - Page 16 Empty Re: Kutak za kladioničare

Počalji od Macijauskas Sre 26 Okt 2011 - 7:21

Je l si uzeo pare ili ne , nemoj ti tu meni to bi bilo to Very Happy
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sre 26 Okt 2011 - 7:30

Macijauskas ::Je l si uzeo pare ili ne , nemoj ti tu meni to bi bilo to Very Happy
Fudbal me ukopava.
Pogodjen Nieminen 2.25, PAO i CSKA. Imam Levante 1(0:1) i Valensiju 2. A da online imam te 2 utakmice na nekoj rang listi. Pisao je lazarminator u vise navrata o tome Smile
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sre 26 Okt 2011 - 7:32

Znam, prikljucicu se i ja tamo od 1. novembra..
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sre 26 Okt 2011 - 7:35

Da ti kazem da me je tvoj Radnicki tu kostao mnogo, mnogo! Doduse pogodjen je H2 protiv Partizana, cini mi se. 4. sam na nekoj trail listi, prva 3 dobijaju pare. Na onoj free sam isto solidan, 15. Prvih 10 uzimaju pare. Oba ranga bez uracunatog Panathinaikosa.
Edit:
13. sa PAO-om Smile

Poslednji izmenio Koleman dana Sre 26 Okt 2011 - 7:37, izmenjeno ukupno 1 puta
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sre 26 Okt 2011 - 7:36

Bravo Kole Smile Uzmi pare dok se ja ne priljucim, posle tesko.. plez
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 26 Okt 2011 - 7:44

Molim za link, kao da je u zemlju propao. Smile
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Sre 26 Okt 2011 - 7:45

Samo nemoj da zaboravis da otvoris nalog na sajtu kladionice koja sponzorise takmicenje. Oni ti prebacuju pare na tvoj nalog u okviru te kladionice. Ti posle za te pare mozes dalje da se kladis, ili odmah da ih podignes. Ranije si morao da obrnes taj novac. Na primer ako si osvojio 50 evra, morao bi da se kladis na sajtu sponzora u ukupnoj vrednosti od 50 evra. Ja sam ranije u takvim situacijama uvek stavljao svih 50 na Federera u prvom kolu nekog turnira i posle toga odmah dizao
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 26 Okt 2011 - 7:55

Link drugari, link? Koji sajt beše? Da se oprobam i ja od novembra...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Sre 26 Okt 2011 - 7:58

http://www.bettingexpert.com/

Vidim da te kuliraju, valjda na to misle Smile
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 26 Okt 2011 - 7:59

Hvala super! Uplašili se konkurencije... Wink
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sre 26 Okt 2011 - 8:53

5500. Hvala Valencia! Hvala Levante!
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 29 Okt 2011 - 12:18

Lazo, zanima mene a i Macija (a možda još nekoga) da nam pojasniš malo betting expert.
Konkretno na kom linku postavljamo naša tipovanja i predviđanja?
Da li je potrebno da otvorimo internet račun? Neki depozit?
Koliko mečeva se tipuje?
Koji sportovi?
Način bodovanja i tako te stvari...
Unapred hvala.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 29 Okt 2011 - 12:34

Covek ce verovatno dobiti nervni slom posto sam ga ja mnogo(i previse) smarao oko toga. Usao sam mnogo u sistem pa mogu i ja da rasteretim coveka.
1.Na samom http://www.bettingexpert.com/ napravite nalog(vrlo laka registracija) . Videcete odsek new tip i tu je bukvalno korak po korak objasnjeno sta i kako. Izaberete sport/ligu/match, upiste vas tip(prazni pravugaonici)/kladionicu(najbolji sajt za to, po lazarevoj preporuci, potvrdjujem, jeste www.betbrain.com ) /kvotu. Jedina razlika u odnosu na obicno kladjenje je sto morate da obrazlozite svoj tip. To se moze uciniti na nekoliko jezika, ukljucujuci i srpski(mada mi se cini da je to dodatna opcija a da je engleski obavezan). Ja koristim samo engleski.
2.Racun se otvara na sajtu sponzora tog mesecnog/trail/free takmicenja. Iskljucivo radi isplate, bez ikakvog depozita. Sponzora tog takmicenja cete videti odmah uz tabelu istog. Sliku/link. Ili ti hyperlink.
3.Nema ogranicenja meceva. Od 1 do 9999999...
4.Sportovi mogu svi, cak ne moraju sportovi. Video sam da je postavljeno ko ce pobediti u Americkom XFactoru. Naravno, akcenat je na sportovima. Ja licno igram najvise kosarku i tenis a ubacujem i fudbal.
5. i 6.Sami birate koliki ce vam biti ulog(stake), 1-10. U zavisnosti od kvote ce biti dobitak. Na primer: Kvota na Unicaju sutra protiv Valencije je 2.5. Vi stavite ulog 9, dobitak je 22.5. Od tih 22.5 se oduzme 9(ulog) i profit je 13.5 sto je vas ucinak i on ulazi na tabelu. Svi ucinci se sabiraju i tako nastaje taj profit koji je merodavan na toj tabeli. Ukoliko se tip promasi gubite tih 9 uloga(kao da ste ulozili sopstvene pare).
P.S.
Veoma bitno:
Sami unosite rezultate i to iskljucivo sa crticom . To se radi na dashboard delu naloga(videcete, lako je). Na primer:
Zvezda-Zlatorog 102-62(nikako 102:62)
Tipsarevic-Bolgomolov 2-0(nikako 2:0)
Partizan-Smederevo 3-1(nikako 3:1)
Isto vazi i za poene, napise se konacan rezultat. Sto se tice ukupnog broja gemova u tenisu, pise se koliko je ukupno osvojio teniser(primer 12-9). Iako, znam da necete, nikako ne varajte u unosenju rezultata. Proveravaju ljudi i kazne su rigorozne.

Nadam se da ste razumeli. Bilo sta ako nije jasno, slobodno pitajte. Ja sam bio toliko dosadan da sam se uputio u najsitnije detalje xD Najamanje sto mogu da uradim je da vama pomognem.
Edit:
Izgleda da ce mi izmaci ovomesecne nagrade Sad Ja sam na pola meseca otprilike se ukljucio a danas nisam stigao nista da odigram osim Cedevite 1h i Hemofarma 2(naravno za mali ulog, sto ne probati).
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 29 Okt 2011 - 12:57

Hvala Kole!
Naravno da imam pitanja! Smile
Stao sam posle ''Izaberete sport/ligu/match''.

Ja izaberem npr. Radnički - Budućnost, i kao u Puftinom trofeju predviđam pobedu domaćina od 8 razlike. To bih uradio na sledeći način:

Bet Type:
Fixed Odds
Asian Handicap
Total Goals/Pts

Prediction:
Home (da li ovo znači tip 1?)
Draw (da li ovo znači nerešeno, odnosno tačno 8 razlike?)
Away (tip 2?)
Under (?)
Over (?)

Handicap:
-8.00

Stake:
5

Odds:
Ne znam?

Bookmaker:
Ovo sam povezao vašom preporukom Betbrain, ali nema u ponudi, ili je ovo nešto drugo... ?

The tip in one line:
Ne znam?

Analysis:
Ovde bih se raspisao...

Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 29 Okt 2011 - 13:04

Lose sam ja napisao za betbrain. Odes na sajt www.betbrain.com U levom delu stranice odaberes basketball/europe/Adriatic league. Dalje odes na mec Radnicki-Buducnost i tu vidis za sve kladionice kakve kvote nude. Naravno, vidis najvecu i na bookmarks izaberes upravo nju. Na odds upravo upises tu datu kvotu. The tip in one line-Imas u example kako to treba da izgleda. U ovom slucaju Radnicki to win at odds 2.03. U analizi se raspises, naravno Smile
P.S.
Boldovano si sve lepo odradio!
Ovako bi to trebalo da izgleda:
Boldovano sve ostaje(narandzasto) osim hendikepa koji je ponudjen -6.5. Ne mozes ti da ga odredis vec ta kladionica koju si odabrao
Odds 2.03
Bookmarker Pinnacle(nude najvecu kvotu u ovom slucaju. to vidis na vec pomenutom sajtu).
Nadam se da sam sada bio manje konfuzan.
Edit:
Zaboravio sam...
Home-1
away-2
draw-x
over-ako izaberes igru na poene/gemove-vise
under- -----------||----------- -manje
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 29 Okt 2011 - 13:26

clapping
Hvala! Sve mi je jasno. up
Ovako bi to trebalo da izgleda:
Kutak za kladioničare - Page 16 Unledpgr

Pa ćemo da razjasnimo još sledeće:
''2.Racun se otvara na sajtu sponzora tog mesecnog/trail/free takmicenja. Iskljucivo radi isplate, bez ikakvog depozita. Sponzora tog takmicenja cete videti odmah uz tabelu istog. Sliku/link. Ili ti hyperlink.''
Dakle 01.11. ćemo otvoriti račun (to nisam ranije radio), pritom ništa ne uplaćujemo...
Koliko imamo ''apoena'' na tom računu? Odnosno koliko možemo da bacamo na klađenje?
Ako sam dobro razumeo bodovanje onda što više mečeva to bolje? Ili se računa i procenat uspešnosti?
I na kraju ono za upisivanje rezultata, o tome ćemo nakon nekog meča?
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 29 Okt 2011 - 22:59

Ovakav model je pravi! Na tom nalogu imas 0e($). To ti je klasicni nalog za online kladjenje. Naravno ti tu mozes preko karitce da uplatis pa sam da igras ali vezano za bettingexpert nemas nikakav novac. Njima taj nalog, ako sam dobro shvatio lazarminatora, sluzi kao najlaksi nacin isplate dobijenog novca na takmicenju. On mi je rekao da su ranije zahtevali da taj novac uplatis na kasnije kladjenje(misli da vise ne mora) a on je uvek igrao Rogera u prvom kolu i podizao pare. To mu je bila samo prilika da okrene novac.

U principu sto vise meceva, to bolje. Ima i procenta pogodjenih ali mi se cini da on dolazi do izrazaja tek ukoliko je ''profit'' isti. To ce se desiti, pa recimo...nikad.
P.S.
Znaci taj nalog uopste nema veze sa tipovanjem na bettingexpertu. On sluzi samo za isplatu dobijenog novca.

Evo dalji razvoj dogadjaja za Radnicki...
Radnicki dobija 81-70. To je tvoj pogodak! Ti upisujes u odeljku dashboard taj rezultat(klikom na znak ''stiklirano'' pored meca, videces) i on ti sam obracunava u ovom slucaju 5*2.13=10.65-ulozenih 5=profit od 5.65. Tih 5.65 ce biti novo stanje tvog ucinka. Ukoliko Radnicki dobije na primer 81-79. Ti si promasio, opet upisujes taj rezultat ali u ovom slucaju gubis taj ulog. Tvoje novo stanje na tabeli ce biti -5.
Prvi na mesecnoj tabeli je napisao 356 tipova ovog meseca, ja npr. 34. Lako je zakljuciti sta se vise isplati. Doduse, ja sam se pridruzio na pola meseca. Realno je da bih imao oko 75. Ali 356 covece shock Meni treba 15-20 minuta da spremim jedan mec.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Sub 29 Okt 2011 - 23:16

Pa tek sam sad video da pisete o bettingexpertu.
Momci, jedva cekam da se pridruzite takmicenju. Ja ucestvujem vec nekoliko godina i ako kliknete na moj profil 'Milan', videcete da sam bio generalno uspesan Smile , stekao sam tamo i neko ime.
Elem, poslednji rok da odigrate neki mec je 3 sata pre pocetka istog. Kvote za bilo koji mec nalazite na www.betbrain.com . Nadjete kladionicu koja nudi najbolju kvotu ili hendikep i nju upisete u okviru svoje prognoze.
Nagrade su povecane znacajno. Sada je prva nagrada 700 evra, ranije je bila 200. Ja sam tih prvih nagrada do sada osvojio 5 puta i svaki put sam bio isplacen. Isplata vrsi on-line kladionica koja je sponzor takmicenja, zato je neophodno da tamo otvorite nalog. Nalog mozete da otvorite bilo kad u mesecu, ne morate bas 1. novembra. Mislim da gamebookers.com koji je sada sponzor zahteva da se pri otvaranju naloga uplati neka simbolicna suma, npr 7 evra. To mozete uciniti preko Rajfajzen banke, odnosno Visa virtuon kartice koju mozete tamo da otvorite i ona sluzi iskljucivo za placanje preko neta. Vadjenje te kartice traje 7 dana, tako da pazite da ne zakasnite. Svako moze da izvadi Visa virtuon karticu, bez obzira da li je korisnik Rajfajzen banke ili ne.

Koleman je sve odlicno objasnio, usao je nacisto u pricu. Cak, nevezano za nagrade, takmicenje je strasno zanimljivo. Stravicno se zakuva na kraju meseca kada se igra dosta na taktiku, nekada vas deli 0,5 poena od trijumfa, a nekad se bas potone.

Nevezano za glavno takmicenje, vasi rezultati se razvrstavaju po sportovima tako da ucestvujete paralelno i u takmicenju za najboljeg kosarkasog ili fudbalsog prognozera. Tu su nagrade jos vece, ali se isplacuju na kraju sezone mislim.
Takmicenje je izuzetno fer i posteno, moderatori su strasno posveceni sajtu i mogu da kazem da je apsolutno najbolji te vrste na internetu.

Ako vas jos nesto intereseju samo pitajte
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 29 Okt 2011 - 23:23

Hvala, hvala Smile
Ne mora na gamebookers da se uplati. Navodite na to ali kada sam isao cancel, ostao mi je nalog sa 0e na njemu Smile
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 30 Okt 2011 - 2:16

Našao sam vaše profile, kako mogu da vas pratim? Da li je jedina opcija subscribe preko mejla, ili možete da mi budete nešto kao frendovi? Smile
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Ned 30 Okt 2011 - 4:44

Ne znam sta znaci ovo 'followers', ali pretpostavljam da postoji samo mogucnost da ti na mejl stizu nasi pikovi. To ti ne bih preporucio jer ces pretrpati sanduce.

Inace, na gamebookers.com, koji je i sponzor takmicenja, postoji zanimljiva opcija za kladjenje gde treba pogoditi razliku kojom ce neki kosarkaski tim pobediti protivnika. Sad, na primer, moze da se igra da ce neko pobediti razlikom od 4-6 poena, 7-9 poena, 10-15 poena, itd...
Ako odigrate takvih 6 meceva (obicno su sa kvotom 6.00 i vise) na 1 ulozen evro dobijate 50 000. Mislim da to nije bas toliko nemoguce pogoditi.
Ja sam juce na 6 odigranih meceva pogodio 4, promasio sam Zvezdu i Cedevitu gde sam igrao da ce dobiti od 10-15 razlike, a oni odose na +40.

Da su mi i oni dosli... ne smem ni da pomislim.
Sa druge strane vec 2 puta sam pao samo jedan mec kada sam igrao na 3 utakmice. Na 2 ulozena evra, na samo 3 tipovane utakmice dobitak iznosi oko 500 evra.
Pa neka dodje jednom, puna kapa

Poslednji izmenio lazarminator dana Ned 30 Okt 2011 - 20:01, izmenjeno ukupno 1 puta
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 30 Okt 2011 - 7:59

Jao Lazo, kockara ćeš od mene napraviti! Very Happy
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Ned 30 Okt 2011 - 17:46

Obratite paznju da nalog na gamebookers.com MORATE da otvorite preko linka koji postoji za tu on-line kladionicu na sajtu www.bettingexpert.com . Ako odete direktno na gamebookers i otvorite nalog nece vam priznati.

Kada otvorite nalog, vratite se na bettingexpert, pa tamo kliknite na 'Competitions'. Tu ce vam se izlistati sva takmicenja koja postoje u okviru bettingexpert-a i pored svakog od njih imate banner on-line kladionice koja je sponzor odredjenog takmicenja. Ispod bannera imate polje u kojem treba da upisete svoj username sa sajta odgovarajuce on-line kladionice (za glavne mesecne nagrade to je gamebookers).

Ukoliko zelite da budete u konkurenciji za nagrade i za ostala takmicenja koja postoje (na primer za najboljeg kosarkaskog prognozera, ili fudbalskog, ili za tenis, golf, ragbi, kriket ili konjicke trke), morate da otvorite nalog na on-line kladionici koja je sponzor za to takmicenje (za kosarku je to 'unibet', za tenis je 'expekt', npr).

Sad, posto ste novi na sajtu, moracete da prodjete kroz torturu 'trial' perioda gde ce vas probati, kakvi ste i sta ste. Medjutim, cak i za taj 'trial' period su obezbedjene nagrade i Koleman se uspesno borio za njih u toku meseca.

Ja sam ovaj mesec tesko kiksirao
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 30 Okt 2011 - 23:20

Evo i ja sam napravio profil na bettingexpert, sad sam napravio prvi tip i to je to, ostalno nista nisam uradio, videcu kasnije da to uradim, jedva sam sastavio 100 reci Kutak za kladioničare - Page 16 358450.

http://www.bettingexpert.com/tip/112360-Stoke-Newcastle?vote=like

Sta, vidim da se dobijaju i poeni za svaki klik na link, jel to dobra stvar? Onda bi i ostali ovde mogli stavljati neke linkove da ih klikcemo Kutak za kladioničare - Page 16 358450.
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Pon 31 Okt 2011 - 0:26

Ne znam cemu sluze ti poeni, ali to nije nesto sto moze da utice na tvoj polozaj na tabeli. Mislim da oni samo sluze kao pokazatelj reputacije tipstera.
Vi ste sada u kategoriji 'trial tipstera'; da bi vas promovisali u tzv 'free tipstere' neophodno je da postignete dobar rezultat i da vam opis bude solidan. Mislim da ukoliko postignete zavidan rezultat u okviru novembra da ce izvrsiti promociju.
Medjutim, ne mogu da nadjem nigde tabelu za 'trial tipstere', Imate li neki link?
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 16 od 27 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27  Sledeći