KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
+38
Talicni Tom
blagoje
Zoro
ZuLuofVozdovac
Tazz
Zemljoradnik
Psycho
Maja
klavijatura
vlada
lazarminator
Novica-Ubica
Gencha
Alexandar_81
Zolja
mlekadzija
expert
Dule Kecman
Djole
Everton
superhik
wolfvaga
Mihael
Macijauskas
Imperator
KKP
2bad4u
markoo
bigZ
Hyperactive
Junglezburn
TheGodfather
Nolle
Sergej
drexler
Markos
Manu
Bodi Bond
42 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 22 od 40
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
Verovatno ne bi napravili onoliku razliku da Lafayett nije dao dve trojke na pocetku
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Izuzetno bitna pobeda koja nas vodi prakticno pred TOP16. Ostaje nam zal za +11 ali kako stvari idu svojim tokom pobeda nad Prokomom je dovoljna. Ipak mozda vec protiv Himkija overimo prolaz. Oni su u debeloj krizi i moramo da to iskoristimo.
Laf se opet pogubio, posebno na zonu. Dobar je bio u prvom poluvremenu, kasnije je drasticno pao. Junak utakmice naravno Milosavljevic. Reprezentativac , odigrao sjajan mec. Dobijamo vrhunskog igraca. Jawai jako los danas, a i Rasko se nije proslavio.Sve u svemu jako bitna pobeda.
Laf se opet pogubio, posebno na zonu. Dobar je bio u prvom poluvremenu, kasnije je drasticno pao. Junak utakmice naravno Milosavljevic. Reprezentativac , odigrao sjajan mec. Dobijamo vrhunskog igraca. Jawai jako los danas, a i Rasko se nije proslavio.Sve u svemu jako bitna pobeda.
Sergej- mvp
Vratio sam se iz hale užasno besan - sa 21 na 6 za 15tak minuta...neverovatan diletantizam.
Mi poslednjih 15 minuta ne uspemo da odigramo dva krštena napada na zonu 1-3-1. Izvrištao sam se živ...promukao kao kreten.
Vlada je pokušavao - vidi se, a da li je na njegovu odgovornost to što ne umemo da postavimo napad ili je odgovornost na igračima ne smem sad da tvrdim.
Mi poštenog pleja nemamo to postaje više nego jasno...mrzi me da sad vadim stare statistike, ali sam skoro apsolutno siguran da smo na toj poziciji nadigrani na svim utakmicama i ogroman je uspeh što imamo 4-2. I kad ovo kažem ne mislim samo na prosti zbir indeksnih poena, već i na organizaciju igre i opšti utisak.
Dragan je spasio veče.
Sad mi ova velika pobeda ima mrlju.
Sutra ću verovatno biti srećan samo zbog činjenice da smo pobedili...al to je sutra .
PS
Kad pročitam Imperatorov post shvatim da je meni još ok
Mi poslednjih 15 minuta ne uspemo da odigramo dva krštena napada na zonu 1-3-1. Izvrištao sam se živ...promukao kao kreten.
Vlada je pokušavao - vidi se, a da li je na njegovu odgovornost to što ne umemo da postavimo napad ili je odgovornost na igračima ne smem sad da tvrdim.
Mi poštenog pleja nemamo to postaje više nego jasno...mrzi me da sad vadim stare statistike, ali sam skoro apsolutno siguran da smo na toj poziciji nadigrani na svim utakmicama i ogroman je uspeh što imamo 4-2. I kad ovo kažem ne mislim samo na prosti zbir indeksnih poena, već i na organizaciju igre i opšti utisak.
Dragan je spasio veče.
Sad mi ova velika pobeda ima mrlju.
Sutra ću verovatno biti srećan samo zbog činjenice da smo pobedili...al to je sutra .
PS
Kad pročitam Imperatorov post shvatim da je meni još ok
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Pobedili smo i to je najvažnije, odavno nisam gledao da nekoga ovako lako dobijemo... U prilog tome ide i to što je većina ljudi bila iznervirana time što nismo dobili 20 razlike.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Meni nije vise pitanje da li Lafajet ima problem, vec kako to popraviti? Kaha nije igrala zonu protiv nas, al mislim da ce uskoro svi krenuti da igraju. Kolki Lafajet jos ima prostor za napredak?
Bilo bi mnogo gore da se sve ovo izdesavalo i da smo izgubili. A to je moglo da se desi da oni nisu promasili 9 penala ukupno. Dakle imamo problem. Kako da ga resimo?
Bilo bi mnogo gore da se sve ovo izdesavalo i da smo izgubili. A to je moglo da se desi da oni nisu promasili 9 penala ukupno. Dakle imamo problem. Kako da ga resimo?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Zona i zonski presing ce nam doci glave.
Sergej- mvp
Uvek sam govorio da nas je Dule razmazio i vodio se onom čuvenom Mutinom "...sve je to normalno" jer navikli smo na uspehe na svim frontovima.
Ali setite se samo sa koliko sreće smo zadnjih godina prolazili u druge faze i sad kad smo praktično na pola prve faze skoro osigurali prolazak dalje mi smo opet nešto nezadovoljni.Da me ne shvatite pogrešno i meni je krivo što nije 12+ kad smo ih već imali ali da mi je neko večeras u pola 9 ponudio +1 prihvatio bih bez razmišljanja.Zato uživajmo u pobedi!!!
Btw: "PRAVDA ZA LAFAJETA"
Ali setite se samo sa koliko sreće smo zadnjih godina prolazili u druge faze i sad kad smo praktično na pola prve faze skoro osigurali prolazak dalje mi smo opet nešto nezadovoljni.Da me ne shvatite pogrešno i meni je krivo što nije 12+ kad smo ih već imali ali da mi je neko večeras u pola 9 ponudio +1 prihvatio bih bez razmišljanja.Zato uživajmo u pobedi!!!
Btw: "PRAVDA ZA LAFAJETA"
XXL- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
Lafajet je stvarno bio loš u drugom poluvremenu, čak ni ja ne mogu da mu nađem nešto dobro.
Džavaji još lošiji, ali mi opet dobismo...
Samo da se zahvalim Hiperaktivnom i Kecmanu, imate pivo od mene na nekom okupljanju, a košija ima pivo kad poželi, samo neka se javi. I da ne bude zabune, ovaj komšija nije onaj komšija iz Tegijeve kolumne.
Džavaji još lošiji, ali mi opet dobismo...
Samo da se zahvalim Hiperaktivnom i Kecmanu, imate pivo od mene na nekom okupljanju, a košija ima pivo kad poželi, samo neka se javi. I da ne bude zabune, ovaj komšija nije onaj komšija iz Tegijeve kolumne.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Nema na cemu Bodi, anytime.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Igramo sa Himkijem sledece srede u 16 i 15. Strasno u koje vreme,necu stici da gledam utakmicu
Gost- Gost
slazem se ovde sa Bodijem, svi pljujemo Olivera ali Dzavaji igra mnogo lose u poslednje vreme, sto u napadu sto u odbrani, ima mnogo ne dostataka i sada pokazuje ono zbog cega nije mogao da prodje u NBA i da ima $$$$
Everton- prva petorka
Godina : 36
Uh postali smo malo neskromni. Stvarno dugo nismo odigrali utakmicu u kojoj nismo dovodili u pitanje pobednika nego samo razliku kojom ćemo pobediti. Moglo je i da se završi +15 ali je i ovo po meni sasvim dovoljno. Kao opravdanje igračima za loših zadnjih 15 minuta bih izdvojio iznuđen način rotiranja Jovanovića zbog previše ličnih grešaka na poziciji 1 i 5. Najviše me zabrinjavaju one kontre 4 na 2, 3 na 1, koje su završavali katastrofalno. Ispustili smo sigurno 10-12 lakih poena.
Što se pojedinaca tiče najviše se pljuje lafajet. Od njega se stvarno mnogo očekuje ali ja mislim da njegova igra ide uzlaznom putanjom. Mnogo greši ali definitivno nije najgori igrač Partizana kako bi neko pomislio čitajući ovaj forum. Lafajet je sinoć otvorio utakmicu sa 2 izuzetne asistencije i trojkom. Nakon toga je krenuo nizbrdo. Ali tih početnih 9-2 je Partizan sačuvao do kraja. Šta da kažemo o formi Petra Božića, o Klobučaru koji tek minut-dva po utakmici liči na pojačanje. Sinoć je i prof. dr Kecman bio dobrano neprimetan.
Bitno je da tim napreduje. Partizan forsira disciplinovanu košarku u kojoj za isticanje pojedinaca nema mesta, u svakoj utakmici neki pojedinac će iskočiti a neki otići u minus, bitno je da tim iz utakmice u utakmicu deluje bolje a ja mislim da se upravo to i dešava.
Što se pojedinaca tiče najviše se pljuje lafajet. Od njega se stvarno mnogo očekuje ali ja mislim da njegova igra ide uzlaznom putanjom. Mnogo greši ali definitivno nije najgori igrač Partizana kako bi neko pomislio čitajući ovaj forum. Lafajet je sinoć otvorio utakmicu sa 2 izuzetne asistencije i trojkom. Nakon toga je krenuo nizbrdo. Ali tih početnih 9-2 je Partizan sačuvao do kraja. Šta da kažemo o formi Petra Božića, o Klobučaru koji tek minut-dva po utakmici liči na pojačanje. Sinoć je i prof. dr Kecman bio dobrano neprimetan.
Bitno je da tim napreduje. Partizan forsira disciplinovanu košarku u kojoj za isticanje pojedinaca nema mesta, u svakoj utakmici neki pojedinac će iskočiti a neki otići u minus, bitno je da tim iz utakmice u utakmicu deluje bolje a ja mislim da se upravo to i dešava.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
DELETED
Poslednji put izmenio Psycho dana Pet 26 Nov 2010 - 4:24, izmenio ukupno 2 puta
Psycho- prva petorka
Odlična pobeda! Igra sa dva dijametralno različita poluvremena.
Zona nas mnogo muči, ponajpre Lafajeta, što je u neku ruku i normalno, jer se prvi put susreće sa istom. Verujem, da će i taj problem prevazići, kao što na kraju krajeva poboljšava vidno igru u odnosu na prve utakmice.
Veći problem sam vide u centrima, posebno u drugom delu. Osim što su im ispadale žive lopte u napadu, odbrana im je bila "polukriminalna". U drugom poluvremenu smo čini mi se i bili nadskočeni... Znači jedina zamerka za odbranu čitavog tima (koja je bila više nego dobra), se odnosi samo na pokrivanje centarskih pozicija.
Da nije bilo Milosavljevića i njegove odlične (uopšte, kako odbrana, tako i napad) igre 1 na 1, bilo bi jako čupavo.
Veseli se vraća u ritam, i mnooogo bolje izgleda u odnosu na početak sezone.
Mene je najviše obradovao Gist, koji prestaje sa "divljanjem" i kada nema dovoljno dobru priliku za šut, dodaje lopt, pa je skupio i 4 asistencije.
Sve u svemu, mnogo sam zadovoljan dosadašnjim tokom sezone. Sve ide ka boljem i vidi se da ima još mnogo mesta za napredak.
Zona nas mnogo muči, ponajpre Lafajeta, što je u neku ruku i normalno, jer se prvi put susreće sa istom. Verujem, da će i taj problem prevazići, kao što na kraju krajeva poboljšava vidno igru u odnosu na prve utakmice.
Veći problem sam vide u centrima, posebno u drugom delu. Osim što su im ispadale žive lopte u napadu, odbrana im je bila "polukriminalna". U drugom poluvremenu smo čini mi se i bili nadskočeni... Znači jedina zamerka za odbranu čitavog tima (koja je bila više nego dobra), se odnosi samo na pokrivanje centarskih pozicija.
Da nije bilo Milosavljevića i njegove odlične (uopšte, kako odbrana, tako i napad) igre 1 na 1, bilo bi jako čupavo.
Veseli se vraća u ritam, i mnooogo bolje izgleda u odnosu na početak sezone.
Mene je najviše obradovao Gist, koji prestaje sa "divljanjem" i kada nema dovoljno dobru priliku za šut, dodaje lopt, pa je skupio i 4 asistencije.
Sve u svemu, mnogo sam zadovoljan dosadašnjim tokom sezone. Sve ide ka boljem i vidi se da ima još mnogo mesta za napredak.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Jako dobro prvo poluvreme, za razliku od drugog.. Ja sam nekako navikao da smo mi ti koji krenu da gaze posle poluvremena, ali pomalo cudno smo pali u nastavku.. Posle ranog vodjstva videlo se da su momci psihicki spremni da ih nakantaju i 30 razlike, ali ruku na srce Zalgiris je skoro sve spolja promasivao..
Mislio sam da ce nas u drugom poluvremenu jako unervoziti kada krenu da pogadjaju, ali ni ti su oni pogadjali ni ti smo mi nekako uspeli da ustalimo razliku. Nisam gledao statistiku, ali cini mi se da smo u potpunosti iskontrolisali skok, sto je mozda i kljuc pobede. Nikog od igraca ne bih posebno komentarisao, Gagi se jedini malo vise istakao sa onim super ulazima, gde je glat mogao da dobije svaki put kos+faul, koji su sudije u potpunosti zaboravili da mogu da sviraju i Zalgirisu..
Sve u svemu, dobro je bilo, a sto je najbolje od svega, moze jos bolje.
@Bodi, nema na cemu
Mislio sam da ce nas u drugom poluvremenu jako unervoziti kada krenu da pogadjaju, ali ni ti su oni pogadjali ni ti smo mi nekako uspeli da ustalimo razliku. Nisam gledao statistiku, ali cini mi se da smo u potpunosti iskontrolisali skok, sto je mozda i kljuc pobede. Nikog od igraca ne bih posebno komentarisao, Gagi se jedini malo vise istakao sa onim super ulazima, gde je glat mogao da dobije svaki put kos+faul, koji su sudije u potpunosti zaboravili da mogu da sviraju i Zalgirisu..
Sve u svemu, dobro je bilo, a sto je najbolje od svega, moze jos bolje.
@Bodi, nema na cemu
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Kako si samo uspeo na ovo da se navikneš?Dule Kecman ::Ja sam nekako navikao da smo mi ti koji krenu da gaze posle poluvremena
Pa mi redovno gubimo treću četvrtinu i ni ovaj put nismo prekinuli tradiciju iako je u prvih 5 minuta bilo izgleda da hoćemo.
Ranijih godina slično...ove smo izgubili sve treće četvrtine u EL a i veći deo u JL.
Posle u četvrtoj kopamo i rukama i nogama da nadoknadimo prokockano.
Zato ćemo svi za koju godinu imati srčanih problema
Psycho- prva petorka
Nisam uopste mislio na 3/4, vec generalno na drugo poluvreme i nije bitna rezultatska prednost, mislio sam na vecu sigurnost u igri, greske koje smo mi pravili su bile kao da mi gubimo 15 a ne oni..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Psycho ::Zadar ostao i bez predsednika
http://www.adriaticbasket.info/w2/news.php?id=4265
Izvinite ako se mešam, ali kakve ovo veze ima sa temom KK Partizan? Ovo treba u temi NLB liga.
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Čestitke Partizanu. Za mene su odigrali najbolju utakmicu do sada. Odavno nisu u Evroligi ovako dominirali kao nad Žalgirisom prvo poluvrijeme. Jasno je da se nisu snašli na zonu, ali nesnalaženje na zonu ne može biti trajnog karaktera, pa čak mislim da je Petrović činio uslugu Partizanu pokazujući mu slabosti i pružajući mogućnost da dobrih 20 minuta treniraju na zonu, a što će se višestruko isplatiti u narednim mečevima. Veliki plus i za Milosavljevića, drago mi je višestruko zbog njegove dobre partije. On definitivno gura po svom, i dalje probija iako su ga mnogi kritikovali, šutira rezonski kad je sam, fantastično trči u napadu, o odbrani da ne pričamo. I pored svega toga poene je davao kada je trebalo. Konačno da iskoči neko osim stranaca i Kecmana.
@hyperactive
Da zaokružimo priču o Vladi i Deletu. Kažeš da si se zezao kada si poredio Duleta i prof. Nikolića.
Ja sam morao da odgovorim na to jer to nije usamljen stav, mnogo Partizanovih navijača ima taj stav. Lično mislim da je Duletova era u Partizanu prošla, data je šansa mldom treneru koji je do sada opravdava više nego dobro. Ne mogu da sudim o njegovim dometima, ali vidim da je predan i odgovoran, teško podnosi poraze i mnogo se jede. Ionako mu je u legat ostavljeno veliko breme dosadašnjih rezultata, vraćanjem Duleta nazad jednostavno bi mu bila oduzeta sloboda. Zato mislim da i ne treba praviti te pokuse.
A pošto si pomenuo i frustraciju u odnosu na Duleta, vjerovatno je i na moj stav utacala i ta emocija. Ipak, dosta je normalnije vidjeti trenera koji se kida i nervira prirodno, nego li nekad lažnu i namještenu nervozu i tenziju Vujoševića, koja je posebno zloupotrebljavana u domaćim takmičenjima. A da nije moralo s tim pokazuju evroligaške utakmice Partizana zadnjih godina i sada u CSKA. Zato još jedan + za Vladu što još nije dobio tehničku i što je prepoznao da to nije put kojim bi trener u svojoj karijeri trebao da ide.
@hyperactive
Da zaokružimo priču o Vladi i Deletu. Kažeš da si se zezao kada si poredio Duleta i prof. Nikolića.
Ja sam morao da odgovorim na to jer to nije usamljen stav, mnogo Partizanovih navijača ima taj stav. Lično mislim da je Duletova era u Partizanu prošla, data je šansa mldom treneru koji je do sada opravdava više nego dobro. Ne mogu da sudim o njegovim dometima, ali vidim da je predan i odgovoran, teško podnosi poraze i mnogo se jede. Ionako mu je u legat ostavljeno veliko breme dosadašnjih rezultata, vraćanjem Duleta nazad jednostavno bi mu bila oduzeta sloboda. Zato mislim da i ne treba praviti te pokuse.
A pošto si pomenuo i frustraciju u odnosu na Duleta, vjerovatno je i na moj stav utacala i ta emocija. Ipak, dosta je normalnije vidjeti trenera koji se kida i nervira prirodno, nego li nekad lažnu i namještenu nervozu i tenziju Vujoševića, koja je posebno zloupotrebljavana u domaćim takmičenjima. A da nije moralo s tim pokazuju evroligaške utakmice Partizana zadnjih godina i sada u CSKA. Zato još jedan + za Vladu što još nije dobio tehničku i što je prepoznao da to nije put kojim bi trener u svojoj karijeri trebao da ide.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Prerano smo dosli u veliko dodjstvo i mislim da nas je to poremetilo!Da smo celu utakmicu vodili od5 do 10 razlike,ja sam sigurna da bi na kraju dobili sa 15 ako ne cak i sa 20 razlike!
u tom 25 min smo poceli mnogo da silujemo i pravimo bespotrebne gluposti!Ok,jeste kriva i njihova zona(koja nam je enigma citave sezone)ali mislim da smo mi iskljucivi krivci!Lafajet odlican u prvom,katastrofa u drugom poluvremenu uostalom kao i ceo tim!
Milosavljevic zasluzuje svaku pohvalu i hvala bogu da se konacno opustio!
Ali mene brine mnogo igra centara,jbt busni smo u odbrani mnogo,prolazi nas ko kako stigne! Jawaj kad se umori totalno se izgubi kao da ne postoji na terenu imam utisak da je tu samo da bi popunio broj!
Ove prazne minute podhitno moramo da smanjimo i sigurna sam da ce sve to biti kako treba!
S` verom u Boga i nas Partizan!
u tom 25 min smo poceli mnogo da silujemo i pravimo bespotrebne gluposti!Ok,jeste kriva i njihova zona(koja nam je enigma citave sezone)ali mislim da smo mi iskljucivi krivci!Lafajet odlican u prvom,katastrofa u drugom poluvremenu uostalom kao i ceo tim!
Milosavljevic zasluzuje svaku pohvalu i hvala bogu da se konacno opustio!
Ali mene brine mnogo igra centara,jbt busni smo u odbrani mnogo,prolazi nas ko kako stigne! Jawaj kad se umori totalno se izgubi kao da ne postoji na terenu imam utisak da je tu samo da bi popunio broj!
Ove prazne minute podhitno moramo da smanjimo i sigurna sam da ce sve to biti kako treba!
S` verom u Boga i nas Partizan!
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Da dam i ja komentar u veyi sinoćnje tekme.
Utakmicu smo dobili još u prvom poluvremenu. Sjajan pristup od starta. Jako dobro i u odbrani i napadu, to treba da nam bude putokaz kako treba da se igra. U drugom smo na startu došli i do 21, a onda pad. Igrači su bili istrošeni, jednostavno su morali da padnu. Mučili smo se na zonski presing, grešili, promašivali, mada ni oni nisu nešto blistali. Sudije su "igrale za njih". Svirani su faulovi do iznemoglosti i slobodnim bacanjima su se vratili i držali u životu. U tim kriznim trenucima, Gagi Milosavljević je bio stvarno fantastičan i bez dileme MVP meča. Na kraju smo se i opustili. Šteta što nismo bar preko tih 11 razlike, kad mso već vodili 21, ali preforsirali smo se i pali u nastavku. Važna je pobeda, jebeš razliku. Sada imamo 4-2 i blizu smo Top 16 faze. Odbranba odlična, a napad u prvom sjajan, u drugom muka, treba da se radi još na tom zonskom presingu, mada i igrači su pali i fizički i psihički. Bez obrira na 6 razlike na kraju, Žalgiris je razbijen.
Navijači fantastični kao i uvek. Vlada reaguje na sve, volim da ga gledam kad se raduje, priča, nervira se
Gagi najbolji, mada odlični su bili i Gist i Veseli. Lafajet sjajno otvorio utakjmicu, a kansije bio loš. Džavai imao 9 poena i 7 skoka (sasvim solidno), ali on puno stvari loše radi na oba kraja terena i mora da radi na tome.
Ušli smo u dobru formu, u seriju pobeda. Samo neka Vlada i momci ovako nastave, a već u subotu od 17h nas čeka vruć teren u Kragujevcu.
Utakmicu smo dobili još u prvom poluvremenu. Sjajan pristup od starta. Jako dobro i u odbrani i napadu, to treba da nam bude putokaz kako treba da se igra. U drugom smo na startu došli i do 21, a onda pad. Igrači su bili istrošeni, jednostavno su morali da padnu. Mučili smo se na zonski presing, grešili, promašivali, mada ni oni nisu nešto blistali. Sudije su "igrale za njih". Svirani su faulovi do iznemoglosti i slobodnim bacanjima su se vratili i držali u životu. U tim kriznim trenucima, Gagi Milosavljević je bio stvarno fantastičan i bez dileme MVP meča. Na kraju smo se i opustili. Šteta što nismo bar preko tih 11 razlike, kad mso već vodili 21, ali preforsirali smo se i pali u nastavku. Važna je pobeda, jebeš razliku. Sada imamo 4-2 i blizu smo Top 16 faze. Odbranba odlična, a napad u prvom sjajan, u drugom muka, treba da se radi još na tom zonskom presingu, mada i igrači su pali i fizički i psihički. Bez obrira na 6 razlike na kraju, Žalgiris je razbijen.
Navijači fantastični kao i uvek. Vlada reaguje na sve, volim da ga gledam kad se raduje, priča, nervira se
Gagi najbolji, mada odlični su bili i Gist i Veseli. Lafajet sjajno otvorio utakjmicu, a kansije bio loš. Džavai imao 9 poena i 7 skoka (sasvim solidno), ali on puno stvari loše radi na oba kraja terena i mora da radi na tome.
Ušli smo u dobru formu, u seriju pobeda. Samo neka Vlada i momci ovako nastave, a već u subotu od 17h nas čeka vruć teren u Kragujevcu.
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Dzavaji igra lose zato sto istovremeno trenira i skida kilazu,to je razlog od Januara bi trebao po procenama da igra kao protiv Khimkia u Beogradu.
Poslednji izmenio Markos dana Pet 26 Nov 2010 - 6:33, izmenjeno ukupno 1 puta
Markos- prva petorka
Cestitke Partizanu na pobedi, iskreno, razmisljam kao i VLada, bitna nam je pobeda, igra u drugom poluvremenu je bila losa ali se vidi napredak pa zato ovaj put necu kritikovati nikog...
Inace, ceo dan me zovu drugovi da pitaju hoce li doci Dule u Zvezdu, kazu prica se. Umirem od smeha, ulepsali su mi dan...
Inace, ceo dan me zovu drugovi da pitaju hoce li doci Dule u Zvezdu, kazu prica se. Umirem od smeha, ulepsali su mi dan...
Mihael- mvp
U koliko sutra igramo?
p.s.Kako vam se svidja moj novi avatar?
p.s.Kako vam se svidja moj novi avatar?
Markos- prva petorka
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo