KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
+43
Zemljoradnik
Gencha
Koleman
wolfvaga
Geograf
superhik
Psycho
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Nolle
drexler
Everton
bigZ
lazarminator
Manu
markoo
XXL
Ray Allen
slobokv83
mlekadzija
Sergej
Novica-Ubica
Hyperactive
Imperator
Macijauskas
Sensui
Alexandar_81
dane
Dule Kecman
2bad4u
air slavkan
blagoje
Mihael
expert
TheGodfather
fizicar
Zoro
KKP
Sarlo
Maja
Bodi Bond
Markos
Junglezburn
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 11 od 40
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
Mogla bi ovo da bude dobra utakmica za nas . Osecam
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
A jedna stvar mi nikako nije jasna. Vujošević je kenjao mnogo više i žešće, a to se podržava. Kada je Kari izjavio nešto u tom fazonu, a ni približno onome što je Vujošević radio, onda on pada u očima ljudi, nikakav je itd...
Lično, onom pobedom protiv Amera me je kupio za ceo život i šta god da uradi u budućnosti to neće moći da obriše tu pobedu i zlato.
Večeras rasterećeno pa šta bude.
Lično, onom pobedom protiv Amera me je kupio za ceo život i šta god da uradi u budućnosti to neće moći da obriše tu pobedu i zlato.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Bodi Bond ::A jedna stvar mi nikako nije jasna. Vujošević je kenjao mnogo više i žešće, a to se podržava. Kada je Kari izjavio nešto u tom fazonu, a ni približno onome što je Vujošević radio, onda on pada u očima ljudi, nikakav je itd...
Svaka čast.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
A zasto ti kazes da je Vujosevic nekulturan ili da kenja kad izjavi nesto slicno, a za Pesica nisi rekao ni rec?! Sve ima dve strane. Navijaci zvezde kukaju na Vujosevica kako je nekulturan, a onda kad isto uradi i Pesic onda je mega car.Bodi Bond ::A jedna stvar mi nikako nije jasna. Vujošević je kenjao mnogo više i žešće, a to se podržava. Kada je Kari izjavio nešto u tom fazonu, a ni približno onome što je Vujošević radio, onda on pada u očima ljudi, nikakav je itd...
Meni je Pesic i dalje kul lik, njegove kzs su kraljevske, ali mu ovo nije trebalo
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Ja nisam rekao da je to što je on uradio dobro, već ako je nekome zbog ovoga pao u očima onda bi i o Vujoševiću trebali isto mišljenje da imaju. Što se mene tiče 2 vrhunska stručnjaka i ekstremno zanimljiva lika.
Poslednji izmenio Bodi Bond dana Čet 23 Dec 2010 - 8:37, izmenjeno ukupno 1 puta
Bodi Bond- mvp
Dule kenja sa namerom da isprovocira protivnika, izvrsi pritisak na sudije, medije, banke....koga sve nije potkacio. Ne znam sta je Kariju ovo trebalo posle toliko vremena. A pogotovo sto svi znamo da nije bilo ni k od kradje:))
Duletu srecom niko nije ukrao titulu pa ne znamo kakva bi njegova reakcija bila..ali mogu da zamislim..
Duletu srecom niko nije ukrao titulu pa ne znamo kakva bi njegova reakcija bila..ali mogu da zamislim..
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Najvise sam pratio Tegija, dok su oni bili ovde, to su ne zaboravne konferncije bile.
Macijauskas- mvp
e sad sam malo prečešljao košarka.rs temu, i tamo ima jedan lik koji se predstavlja kao bivši košarkaš Partizana od prije 20-ak godina. Par forumaša ga zajebava, većina napušava, ali biće da ima i onih koji mu vjeruju
stvarno, čitanje onog foruma je postala svojevr sna antistres terapija
inače, što se tiče Pešićevog slučaja, ni ja se ne potresam mnogo oko toga. Naravno da se ne slažem sa njim, kakva crna ukradena titula... ali pomalo su mi smješni ovi napadi na njega...
Slažem se sa Bodijem, ovo što je sada Kari rekao, u različito glasnim tonovima Vujošević je pričao punih 9 godina.
stvarno, čitanje onog foruma je postala svojevr sna antistres terapija
inače, što se tiče Pešićevog slučaja, ni ja se ne potresam mnogo oko toga. Naravno da se ne slažem sa njim, kakva crna ukradena titula... ali pomalo su mi smješni ovi napadi na njega...
Slažem se sa Bodijem, ovo što je sada Kari rekao, u različito glasnim tonovima Vujošević je pričao punih 9 godina.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ma znam Bodi, ni meni se nisu svidela neka Vujoseviceva izlaganja. Samo mi je zasmetalo da si uvek tu kad treba da se kritikuje Vujosevic, a kad neko uradi nesto slicno njemu napises uvek kao " svi napadate Peru/Miku/ Djoku, a Vujosevic radi to isto". Jeste, radi on to, ali njega osudis, a u drugom slucaju uvek branis te ljude.Bodi Bond ::Ja nisam rekao da je to što je on uradio dobro, već ako je nekome zbog ovoga pao u očima onda bi i o Vujoševiću trebali isto to da misle što misle o Karija. Što se mene tiče 2 vrhunska stručnjaka i ekstremno zanimljiva lika.
Pesic je sjajan lik i ja ga obozavam i stvarno mi nije jasno sta mu bi da tako nesto izjavi,pogotovu posle ovoliko vremena,ali dobro. Malo sam se grublje izrazila kad sam rekla da je pao u nasim ocima(posto vidim da Bodi to potencira),nije pao, bar ne u mojim samo sam htela da smirim situaciju i da vise prestane prica o tome!
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
A ostali kritikuju sve samo ne Vujoševića pa ja moram da balansiram.TheGodfather ::Samo mi je zasmetalo da si uvek tu kad treba da se kritikuje Vujosevic, a kad neko uradi nesto slicno njemu napises uvek kao " svi napadate Peru/Miku/ Djoku, a Vujosevic radi to isto". Jeste, radi on to, ali njega osudis, a u drugom slucaju uvek branis te ljude.
Bodi Bond- mvp
ne ostali, nego GROBARI
pa dobro to je normalno, ko sto svi zvezdini navijaci ( i ti ) kritikujete Vujosevica.
pa dobro to je normalno, ko sto svi zvezdini navijaci ( i ti ) kritikujete Vujosevica.
Opet smo promašili pleja, ovaj Džerels ne postoji na terenu, bem ti ovakvog košarkaša i ovakvog trenera što bira pojačanja, bem ti tim koji ne zna da igra odbranu, bet ti sve ti bem breeeeeeeeeee
Da ih je hteo šut malo više, bilo bi 20 razlike. 15 puta ih ostavljamo same, što za tri, što sa distance. U napadu kolko nas usere. Na kraju druge četvrtine od 3 razlike, oni dok si reko piksla stigoše na 11 razlike.
Blage veze nemamo....
Da ih je hteo šut malo više, bilo bi 20 razlike. 15 puta ih ostavljamo same, što za tri, što sa distance. U napadu kolko nas usere. Na kraju druge četvrtine od 3 razlike, oni dok si reko piksla stigoše na 11 razlike.
Blage veze nemamo....
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Bar napunismo Baraca sa 3 licne.. Mnogo lako padamo.
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Vujosevic je dobar trener ali po meni, sasvim nekulturan tip i provokator koji cesto prelazi granice fer-pleja.Kao trener mi se dopadao ali kao covek(barem po onome sto je predstavljao na konferencijama i inace u svojim javnom nastupima) ne.
Poslednji izmenio Sensui dana Čet 23 Dec 2010 - 9:36, izmenjeno ukupno 1 puta
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Mracite bez razloga.
Moglo je da bude sasvim drugacije, da ona trojka Kecmana nije izasla, da je kontra bila malo bolja, mislim na Klobucara i Kutru.
Moglo je da bude sasvim drugacije, da ona trojka Kecmana nije izasla, da je kontra bila malo bolja, mislim na Klobucara i Kutru.
Macijauskas- mvp
Gledam onog jadnog Kurtu kako se razvlaci po terenu i ne sme da sutne(a i kada sutne, kao kamen) i pitam se zasto ne igra onako zbog cega je doveden, a onda prebacim na Montepaski i vidim Boa kako sece odbranu Barselone kako hoce, i to me dotuce...
P.S. Ostatak ekipe i nije toliko los, centri se malo aktivirali, Pera dao 2 trojke...
P.S. Ostatak ekipe i nije toliko los, centri se malo aktivirali, Pera dao 2 trojke...
Poslednji izmenio Hyperactive dana Čet 23 Dec 2010 - 9:37, izmenjeno ukupno 1 puta
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
ne volim da komentarišem usred utakmice, ali ovog puta moram ponovo da pothranim svoje stavove pitanjem o svrsi Klobučara u Partizanu...
ne sjećam se da su mi ijedan igrač Partizana i njegova uloga u timu bili toliko nejasni kao ova sad situacija.
Đekićev slučaj još donekle mogu razumjeti, 91 je godište i domaći je igrač. Ali Klobučar?
ne sjećam se da su mi ijedan igrač Partizana i njegova uloga u timu bili toliko nejasni kao ova sad situacija.
Đekićev slučaj još donekle mogu razumjeti, 91 je godište i domaći je igrač. Ali Klobučar?
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
drexler ::ne volim da komentarišem usred utakmice, ali ovog puta moram ponovo da pothranim svoje stavove pitanjem o svrsi Klobučara u Partizanu...
Klobucar je inace nedefinisan igrac.On je od kad se secam da sam ga video prvi put i kad sam ga gledao oduvek bio takav, nedefinisan.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Ma ne možemo igrati protiv jedne Kahe Laboral bez pleja. Kao se držimo i padnemo kao Crnokosa za 2 minuta. Ma ajde, ovo je bruka. Trener, niko drugi, on motiviše, on priča šta treba. Pa mi sa foruma bi igrali bolju i agresivniju i organizovaniju odbranu. Kaha kad krene u napad, kao na šuterskom treningu, a mi to posmatramo.
Ja bi Džerelsa poslao u tri lepe pičke materine, pa ovo nema nigde. Ima boljeg pleja u domaćoj ligi, garantovano. Zar treba 25 puta da promenimo pleja, da li ćemo ga pogoditi više u pm!? Ma povraća mi se dok gledam ovo...
Ja bi Džerelsa poslao u tri lepe pičke materine, pa ovo nema nigde. Ima boljeg pleja u domaćoj ligi, garantovano. Zar treba 25 puta da promenimo pleja, da li ćemo ga pogoditi više u pm!? Ma povraća mi se dok gledam ovo...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Mnogo sam iziritiran igrom Jerrellsa. NEce ni da sutne,nece ni u prodor,zastane sa driblingom cim predje polovinu,u odbrani je qurac. Plakacu za Lafajetom i ja uskoro kao Bodi i Markos.
Inace dobra igra do 33-30. Eto neceg pozitivnog.
Inace dobra igra do 33-30. Eto neceg pozitivnog.
Poslednji put izmenio partizannnnn dana Čet 23 Dec 2010 - 9:43, izmenio ukupno 2 puta
Gost- Gost
Znam Drex u potpunosti te razumem,ja danima pokusavam da ukapiram njegovu ulogu ali nemogu pa nemogu!Mnogo toga mi nije jasno u ovom timu ali opet nekako i razumem ali njega nikako.
Maja- šesti igrač
ajmoo jos nije gotovo..
Novica-Ubica- šesti igrač
Godina : 36
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo