KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
+43
Zemljoradnik
Gencha
Koleman
wolfvaga
Geograf
superhik
Psycho
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Nolle
drexler
Everton
bigZ
lazarminator
Manu
markoo
XXL
Ray Allen
slobokv83
mlekadzija
Sergej
Novica-Ubica
Hyperactive
Imperator
Macijauskas
Sensui
Alexandar_81
dane
Dule Kecman
2bad4u
air slavkan
blagoje
Mihael
expert
TheGodfather
fizicar
Zoro
KKP
Sarlo
Maja
Bodi Bond
Markos
Junglezburn
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
Ne protiv ostalih. Ja sam za to da Hemofarm nastupa pod drugim imenom negde gde ce imati publiku, da se stvori jos neki jak klub van Beograda, a za Zvezdu me zabole...
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
drexler ::ja protiv A licence nemam ništa, ali protiv propadanja ostalih naših klubova imam. Ne mogu da vjerujem momci da tako uprošćeno gledate stvari.
Sergej reče da Makabiju ništa ne smeta slaba izraelska liga... Pa ne bi ni Partizanu smetala slaba srpska da ima iza sebe neke jevrejske banke i cijelu državu. Pa mi upravo sad jedemo govna zbog želje da izigravamo Makabi sa 5 stranaca u rosteru.
Da mi možemo kao nekad dovesti Mira Radoševića iz Čačka, Tomaševića iz CZV ili Lukovskog iz Novog Sada ne bi nam trebali ovi eksperimenti i last cutovi iz ove sezone.
Ovako sasjecanjem grane na kojoj sjedimo dešavaće nam se sezone sa 5-6 Klobučara u rosteru, a onda će za sve biti kriv Vlade Jovanović...
Zoro- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.10.2010
Ja nisam za to da propadaju klubovi,a da samo Partizan postoji.Nismo mi Izrael.Mada ne bih se zacudio da sve ode u k.....,jer su centri po unutrasnjosti odavno mrtvi.A kad je baza mrtva,normalno da cemo imati po 3,4 stranca u svim vecim klubovima.Tuga.
I to sve se desava zbog loseg odnosa drzave prema sportu.Nekada smo imali zakon na osnovu koga su privatnici ulagali pare u sport zbog poreskih olaksica.Jeste tu bilo pranja para,mesetarenja i raznoraznih zloupotreba,ali bar je bilo para u sportu.Sve je bolje nego ovakvo stanje.Zasto bi neko ulagao pare u sport,ako nema ama bas nikakve koristi.
I to sve se desava zbog loseg odnosa drzave prema sportu.Nekada smo imali zakon na osnovu koga su privatnici ulagali pare u sport zbog poreskih olaksica.Jeste tu bilo pranja para,mesetarenja i raznoraznih zloupotreba,ali bar je bilo para u sportu.Sve je bolje nego ovakvo stanje.Zasto bi neko ulagao pare u sport,ako nema ama bas nikakve koristi.
Gost- Gost
Sergej ::Ne vidim da Makabi ima probleme u EL , zato sto je dominantan u Izraelu.
+1
Gost- Gost
Jbt....i kad sam poceo o A licenci....napisali ste 10 strana....
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Mislim da sam se malo pogresno izrazio. Vise sam mislio na dominaciju koju imamo u Srbiji i regionu i uporedio sa Makabijem.
Licno, moje misljenje je da Partizan vise ne sme i ne moze da ide na kompromise. Previse je puta izigran i sada ciniti put u nepoznato, a imati u rukama A licencu , je suludo. Pri tom , tesko je oformiti nasu ligu , oformiti centre opet , nemamo sponzore , nemamo mogucnost investiranja. Samim tim i igranje u takvoj ligi bilo bi jako tesko.
Licno, moje misljenje je da Partizan vise ne sme i ne moze da ide na kompromise. Previse je puta izigran i sada ciniti put u nepoznato, a imati u rukama A licencu , je suludo. Pri tom , tesko je oformiti nasu ligu , oformiti centre opet , nemamo sponzore , nemamo mogucnost investiranja. Samim tim i igranje u takvoj ligi bilo bi jako tesko.
Sergej- mvp
Sergej ::Mislim da sam se malo pogresno izrazio. Vise sam mislio na dominaciju koju imamo u Srbiji i regionu i uporedio sa Makabijem.
koliko se ja sjecam makabi je prosle sezone izgubio prvenstvo, pa je opet prvak izraela igrao kvalifikacije za EL..
sve je dosta zamrseno, a ja nisam siguran da rytas igra EL zato sto je prvak, a Zalgiris jer ima A licencu.. mislim da oni svakako imaju 2 mjesta zagarantovana (zalgiris sa licencom je siguran i nema konkuranciju i sampion ili eventualno vicesampion ako zalgiris bude prvi)
ta A licnenca bi bila dobra ukoliko bi Srbija imala garantovano 2 mjesta..znaci partizan i jos neko da se bori.. ali posto je sada Partizan predstavnik NLB lige, nema nikakve sanse da nasa liga popravi svoj status (cak mislim da se i ne racuna kao profesionalna liga kod uleba)..
ukoliko dobijemo A licencu, za sta da se onda bore Zvezda i HF???? (zlobnici bi rekli - za opstanak )
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Mislim da Srbija u dogledno vreme nece imati 2 predstavnika. Letos je sansa propustena, tesko ce nam se ukazati opet.
Realno i nemamo kvalitet za to.
Realno i nemamo kvalitet za to.
Sergej- mvp
Pa, cini mi se da se ovde brkaju neke teze: prica se o tome kako Partizan igra lose zato sto ima 5 stranaca. Koliko stranaca ima Real Madrid? Ili Sijena? Dakle nije do stranaca, vec do toga kako je ekipa ukomponovana. A ni lose "komponovanje" ekipe nije nuzno krivica trenera ili uprave. Cinjenica je da smo mi proteklih godina imali vise srece nego pameti sa strancima (a to je uvek tako, pogotovu sa tamnoputim Amerima). Nista ove godine nije uradjeno van tog koncepta, ali ko je mogao pretpostaviti da ce se neke stvari izdesavati? U tome i jeste draz kolektivnog sporta: ma koliko dobri bili pojedinci (a ja odgovorno tvrdim da je ova ekipa Partizana poimence kvalitetnija od bilo koje prethodne u Duletovoj eri, cak i one koja je prosle godine igrala F4), nikada ne znas kako ce funkcionisati kao tim. Pa stranci su i Veseli i Klobucar, ali da li se mogu gledati kao pravi stranci (ja licno ne mislim tako, i pored losih Klobucarevih izdanja, to je vise posledica njegovog psihickog "kanala" nego otsustva zelje)? Ja to ne mogu, a vi kako hocete.
Sergej je potpuno u pravu: jak Partizan ne moze nikako da smeta nasoj kosarci u kvalitativnom smislu. Klubastvo (kontriranje po svaku cenu), koje je pre svega proteklih godina zagovarala Zvezda (pa i FMP, a u poslednje vreme i Hf) mnogo vise steti nasoj kosarci od jakog Partizana u evropskim okvirima...
Sergej je potpuno u pravu: jak Partizan ne moze nikako da smeta nasoj kosarci u kvalitativnom smislu. Klubastvo (kontriranje po svaku cenu), koje je pre svega proteklih godina zagovarala Zvezda (pa i FMP, a u poslednje vreme i Hf) mnogo vise steti nasoj kosarci od jakog Partizana u evropskim okvirima...
wolfvaga- prva petorka
Drugo je kad u ekipi imas 4 crnca koja primaju milion evra po sezoni,a drugo je kad imas 3 crnca od 250k-300k...bar ja tako mislim.
Markos- prva petorka
Ja cak ni tri nasa crnca ne mogu da gledam isto. Jawai bi mozda i hteo, ali sta da ocekujes od igraca koji je kranuo da igra kosarku sa 16 godina i ima toliku kilazu koju ima? Dakle, ne sporim njegovu zelju, ali da bi postao igrac upotrebljiv u domenu na koji smo mi racunali, on mora da provede bar dve sezone toplo-hladno kod nas. O Gistu i Dzerelsu nemam misljenje kao o nekim prethodnim crnim igracima koji su hteli da budu deo Partizanovog nacina...Markos ::Drugo je kad u ekipi imas 4 crnca koja primaju milion evra po sezoni,a drugo je kad imas 3 crnca od 250k-300k...bar ja tako mislim.
wolfvaga- prva petorka
wolfvaga ::Ja cak ni tri nasa crnca ne mogu da gledam isto. Jawai bi mozda i hteo, ali sta da ocekujes od igraca koji je kranuo da igra kosarku sa 16 godina i ima toliku kilazu koju ima? Dakle, ne sporim njegovu zelju, ali da bi postao igrac upotrebljiv u domenu na koji smo mi racunali, on mora da provede bar dve sezone toplo-hladno kod nas. O Gistu i Dzerelsu nemam misljenje kao o nekim prethodnim crnim igracima koji su hteli da budu deo Partizanovog nacina...Markos ::Drugo je kad u ekipi imas 4 crnca koja primaju milion evra po sezoni,a drugo je kad imas 3 crnca od 250k-300k...bar ja tako mislim.
Pa Gistu je ocigledno menager rekao igraj za statistiku da bi se bolje prodao,a ovaj Jerrells verovatno jedva ceka da se zavrsi sezona i da ode da igra letnju ligu.
Markos- prva petorka
Markos ::Drugo je kad u ekipi imas 4 crnca koja primaju milion evra po sezoni,a drugo je kad imas 3 crnca od 250k-300k...bar ja tako mislim.
To uopste ne mora da bude tacno. Cak ti koji imaju manje bi trebalo da imaju vecu potrebu da grizu i da se dokazu.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
fizicar ::Markos ::Drugo je kad u ekipi imas 4 crnca koja primaju milion evra po sezoni,a drugo je kad imas 3 crnca od 250k-300k...bar ja tako mislim.
To uopste ne mora da bude tacno. Cak ti koji imaju manje bi trebalo da imaju vecu potrebu da grizu i da se dokazu.
ima i tu istine, ali najlogicnije je da oni nemaju kvalitet da zaradjuju vise nego sto zaradjuju.. uzmi u obzir da smo mi uglavnom imali neke izuzetke od ovog pravila da sto je skupo to je kvalitetno..
posmatraj to ovako:
kupujes kod kineza kucanske aparate: mikrovalnu [palacio], telefon [bo], tv [roberts], frizider [lasme].. i sve za divno cudo radi bez problema.. onda jednom kupis toster i on rikne za mjesec dana [lafajet], pa kupis drugi a on hoce-nece vise ne radi nego sto radi [kurta].. onda se ti jadan nadas da ce da proradi, da mu treba vremena da se razradi.. jer nemas love za novi, a pogotovo nemas za neki markirani skupi.. mozda bi isao da ga reklamiras al si u frci sa vremenom [vec je pola sezone], i na svu muku stizu ti gosti [top16] a ti ne mozes da tostiras sendvaje [da pobjedjujes], dzaba sto imas i sir [vesely] i sunku [gist] i kecap [jawai] i krastavce [kecman]..
onda se snalazis, koristis neki stari dotrajali toster [pera] i on moze da skrpi 2 - 3 sendvica [pobjede] ali se brzo pregrije.. i sve ti izgleda kilavo ali jebiga ide dokle ide..
POUKA: Sirotinji nije lako!
ja bi najvise volio da smo imali para da ostane Bo, Roberts, Maric, Raske i naravno Dule.. pa da poharamo evropu, ali ko zna??? mozda bi odigrali prosjecnu sezonu (u normalnim okolnostima odlicnu mozda negdje play-off) ali nakon F4 u Parizu, sve osim titule je razocarenje..
i onda padamo u depresiju, sacuvali smo igrace, opet nismo najbolji.. onda pocinje pljuvacina, kako smo obmanuti, pricaju nam price za malu djecu, da nismo prvaci zato sto ne mozemo da sacuvamo igrace, a u stvari uprava lose radi svoj posao, jer nisu iskoristili priliku da dovedu LeBrona (boze moj mogao je bez obestecenja da dodje - istekao mu je ugovor) pa da onda osvojimo EL..
bolje je ovako.. jer mi drugacije ne znamo.. usponi i padovi me ne brinu uopste, to se desava i u lejkersima.. brine me sto odstupamo od svojih principa, a jedini razlog za to je pritisak rezultata od prosle sezone.. kad se toga oslobodimo, u NLB niko nece da nas dobije ni u snovima, a u EL ce svi najmanje - dobro da se oznoje!
auuu sta pijana budala sve ispisa... odoh na spavanje dok nisam napisao otvoreno pismo mesini i rekao mu da je novica jedan vrhunski usisivac i da treba da igra vise i to na cetvorci
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
ne bih se složio sa doktorom...
ovaj tim Partizan nikako ne može biti bolji od onog sa F4.
Vjerovatno se vodiš CV-om igrača. Naravno uzmimo za primjer pozicije 1 i 5 koje su u ovom slučaju najmarkantnije.
Bo je došao iz Mersina kao totalni anonimus a Džerels je ovog ljeta bio potencijalni treći plej u San Antoniju. Takvim rezonom on jeste bolji, ali jbga, to su rezoni na papiru, sada posle Boovog proboja u Sijenu jasno je da su njih dvojica dvije različite kvalitativne klase.
Takođe, Marić stiže iz prosječnog ACB ligaša sa jedva 4p. u prosjeku a Džavaji stiže iz NBA. Po pedigreu Džavaji je zaista bolji, ali Marić je ipak bio MVP Evrolige.
Partizan prošle sezone jeste imao sreće sa izborom igrača, uboli su, što se kaže, "kao prstom u dupe", ali fakat je da su Bo i Marić bolji tandem od Džerelsa i Džavajia, i to ne samo u Partizanu kao posebnom sistemu, već i u bilo kom drugom klubu u Evropi
Vjerovatno se vodiš CV-om igrača. Naravno uzmimo za primjer pozicije 1 i 5 koje su u ovom slučaju najmarkantnije.
Bo je došao iz Mersina kao totalni anonimus a Džerels je ovog ljeta bio potencijalni treći plej u San Antoniju. Takvim rezonom on jeste bolji, ali jbga, to su rezoni na papiru, sada posle Boovog proboja u Sijenu jasno je da su njih dvojica dvije različite kvalitativne klase.
Takođe, Marić stiže iz prosječnog ACB ligaša sa jedva 4p. u prosjeku a Džavaji stiže iz NBA. Po pedigreu Džavaji je zaista bolji, ali Marić je ipak bio MVP Evrolige.
Partizan prošle sezone jeste imao sreće sa izborom igrača, uboli su, što se kaže, "kao prstom u dupe", ali fakat je da su Bo i Marić bolji tandem od Džerelsa i Džavajia, i to ne samo u Partizanu kao posebnom sistemu, već i u bilo kom drugom klubu u Evropi
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Novica-Ubica ::(...)
posmatraj to ovako:
kupujes kod kineza kucanske aparate: mikrovalnu [palacio], telefon [bo], tv [roberts], frizider [lasme].. i sve za divno cudo radi bez problema.. onda jednom kupis toster i on rikne za mjesec dana [lafajet], pa kupis drugi a on hoce-nece vise ne radi nego sto radi [kurta].. onda se ti jadan nadas da ce da proradi, da mu treba vremena da se razradi.. jer nemas love za novi, a pogotovo nemas za neki markirani skupi.. mozda bi isao da ga reklamiras al si u frci sa vremenom [vec je pola sezone], i na svu muku stizu ti gosti [top16] a ti ne mozes da tostiras sendvaje [da pobjedjujes], dzaba sto imas i sir [vesely] i sunku [gist] i kecap [jawai] i krastavce [kecman]..
onda se snalazis, koristis neki stari dotrajali toster [pera] i on moze da skrpi 2 - 3 sendvica [pobjede] ali se brzo pregrije.. i sve ti izgleda kilavo ali jebiga ide dokle ide..
(...)
Zoro- mahač peškirom
Novice, nasmeja me
expert- prva petorka
Godina : 40
sutra tesko da mozemo do pobede kod Cibone , ovi rade opstu mobilizaciju za taj mec , dele karte preko novina i sportskih sajtova , rade marketing , zovu navijace da pomognu(sinoc BB podbacio pak na utakmici Madvescaka i pozvao navijace da pomognu), dobili plate , stizu i pojacanja tako da bice mnogo zajebano .....
Everton- prva petorka
@Novica
Skinu nam mrak sa foruma
Skinu nam mrak sa foruma
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Everton ::sutra tesko da mozemo do pobede kod Cibone , ovi rade opstu mobilizaciju za taj mec , dele karte preko novina i sportskih sajtova , rade marketing , zovu navijace da pomognu(sinoc BB podbacio pak na utakmici Madvescaka i pozvao navijace da pomognu), dobili plate , stizu i pojacanja tako da bice mnogo zajebano .....
Mi ako sutra ne dobijemo, Vlada i igrači neka sami sebi posle meča daju otkaze. Toliko!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Ja sam rekao da nisam optimista pred sutrasnju utakmicu. Cibona je dobila novo rukovodstvo, najgore je vec iza nih. Konacno osecaju neku vrstu olaksanja. Obecano je da ce sva dugovanja biti izmirena, i to moze samo da bude podstrek za njihove igrace. Svi u Ciboni osecaju da bi pobeda nad nama mogla da bude prekretnica sezone. Da bi mogli do kraja da se umesaju u trku za titulu u Nlb ligi.
Plus sto Cibona ima stvarno respektabilan tim u okvirima Nlb lige.
A mi tradicionalno uvek imamo tesko gostovanje u Zagrebu. Jos ako njhova publika prepozna znacaj ove utakmice, i dodje u velikom broju bice mnogo tesko. Ne kazem da nemozemo da pobedimo, ali sudeci po ovosezonskim gostovanjima ne pise nam se dobro. Ponavljam to je moja procena na osnovu nasih igara ove sezone. Nesto cisto sumnjam da se bilo sta radikalno promenilo u ovih nekoliko dana kod nas.
Ali hajde ako Bog da da me sutra iznenade.
Plus sto Cibona ima stvarno respektabilan tim u okvirima Nlb lige.
A mi tradicionalno uvek imamo tesko gostovanje u Zagrebu. Jos ako njhova publika prepozna znacaj ove utakmice, i dodje u velikom broju bice mnogo tesko. Ne kazem da nemozemo da pobedimo, ali sudeci po ovosezonskim gostovanjima ne pise nam se dobro. Ponavljam to je moja procena na osnovu nasih igara ove sezone. Nesto cisto sumnjam da se bilo sta radikalno promenilo u ovih nekoliko dana kod nas.
Ali hajde ako Bog da da me sutra iznenade.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
nažalost, ja ovu utakmicu doživljavam slično kao onu u Zadru. Protivnik koji ima loš period iza sebe, a polako ulazi u period stabilizacije.
Uz to, Partizan je idealna prilika da se eventualno jednom pobjedom spere i neutrališe 4-5 poraza, moralno naravno.
Teško, mnogo teško gostovanje Partizana, ali opet kontam, statistički, i ćorava kokoš ubode nešto u gostima, valjda će i Partizan, krajnje je vrijeme
Uz to, Partizan je idealna prilika da se eventualno jednom pobjedom spere i neutrališe 4-5 poraza, moralno naravno.
Teško, mnogo teško gostovanje Partizana, ali opet kontam, statistički, i ćorava kokoš ubode nešto u gostima, valjda će i Partizan, krajnje je vrijeme
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
KKP ::Everton ::sutra tesko da mozemo do pobede kod Cibone , ovi rade opstu mobilizaciju za taj mec , dele karte preko novina i sportskih sajtova , rade marketing , zovu navijace da pomognu(sinoc BB podbacio pak na utakmici Madvescaka i pozvao navijace da pomognu), dobili plate , stizu i pojacanja tako da bice mnogo zajebano .....
Mi ako sutra ne dobijemo, Vlada i igrači neka sami sebi posle meča daju otkaze. Toliko!
+1
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Ne baziram neke stvari po CV, strogo na licnom osecaju i impresiji (uz nesto logike sto mi je dato). Gledao sam i tu i ovu ekipu Partizana na zagrevanju i na utakmicama, uporedjivao fizikalije, tehniku, sut. Po potencijalu ovo je daleko bolji tim (u svim tim kategorijama). No, problem je druge prirode, a to sam vec i rekao: nema hemije, omasili smo crnce kao nikad (pre svega Amere), Pera je vec za penziju (a ni Kec ne postaje mladji). Ova ekipa Partizana ti je najbolji primer koliko je kosarka intelektualna igra .drexler ::ne bih se složio sa doktorom...
wolfvaga- prva petorka
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo