Basket 1
+35
bigZ
Talicni Tom
zex88
Marko
Karadjordje
Danny Trejo
familija
mlekadzija
markoo
Nolle
XXL
Djole
Koleman
Grobi
Gencha
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Zoro
Hyperactive
drexler
Mihael
Imperator
Zemljoradnik
Ray Allen
wolfvaga
Everton
KKP
Geograf
air slavkan
Dule Kecman
Macijauskas
expert
Markos
Bodi Bond
Junglezburn
39 posters
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Basket 1
Videcu i ja da li dolazim,sve zavisi od papucarenja :)Ukoliko dodjem igram protiv Bodija hohohho
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
dolazim i ja, ne radim u utorak i sredu , znaci sest sati kod 8 gimnazije, ako hvali igrac , mogu da povedem jos nekog
Everton- prva petorka
Godina : 36
Mislim da nas ima dovoljno, tj. ne mora niko da se dovodi sa strane. Ako zelis da povedes nekog, opusteno naravno. Hocu da kazem da ne moras da juris sada zbog broja. A sto vise forumasa to bolje. zaista bih voleo sto vise vas, koje nisam imao priliku, da upoznam.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
ok, tek sam sad izvalio listu , bice predolimpiski turnir.
Everton- prva petorka
Everton ::dolazim i ja, ne radim u utorak i sredu , znaci sest sati kod 8 gimnazije, ako hvali igrac , mogu da povedem jos nekog
Ја се извињавам али морам, увек реагујем на хвали, хрђа, хлед...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
jbg dobro poremecaj urodjen familijarno, tako da ne gledam na to kao gresku , a ti slobodno svaki put kad uvidis da sam napravio neku pravopisnu gresku slobodno ispravi .
Everton- prva petorka
Е кад бих ја имао времена да исправљам правописне грешке и кад би ми још то пружало сатисфакцију... ишао бих да исправљам писмене у основној школи... Мислим да никад нисам написао пост без правописне грешке. Ја само подјебавам кад видим да се у друштву систематски греши у изговарању неке речи - грејпфут, јевтино, еуро, хвалити, као и чувена кованица радница у ресторану брзе хране: ''за овде'' или ''за понети''.
ZuLuofVozdovac- mvp
A što Mihaela ne smeš da ispravljaš za istu grešku?
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Momci, ko nosi loptu? Odmah da vam kazem da je nemam(tj imam, ali nije za upotrebu)...
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
Nosim ja onu moju, ali nije na odmet jos neko..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Doneću i ja.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Karadjordje ::Momci, ko nosi hloptu? Odmah da vam kazem da je nemam(tj imam, ali nije za upotrebu)...
Nemojte Zulua da ljutite, pišite ispravno
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Пази бисер што сам данас чуо од лика, нисам могао да верујем својим ушима, терао сам га 3 пута да ми понови: Мешамел сос
ZuLuofVozdovac- mvp
Ja se izvinjavam što nisam mogao da dođem. Nešto sam bolešljiv još od prošlog basketa.
Bodi Bond- mvp
Godina : 38
Ja se izvinjivam na grubljoj igri, pre svega Zemljoradniku i Zuluu... Mojoj ekipi se izvinjavam na sramotnoj partiji ...
Marko- prva petorka
Nista, nista. Svi smo bili ispod nivoa, ohohoh... Nadoknadio si to voznjom. Doduse, dobro je da smo imali cime da se vratimo Inace, jadan basket ali dobro smo se raspricali posle. Igrali smo skoro svi kao babe. Tu bih iskljucio ekipu Dule Kecman-Milos-Sloba. Oni su sabili na svim poljima. Sloba stvarno igra sjajnoMarko ::Ja se izvinjivam na grubljoj igri, pre svega Zemljoradniku i Zuluu... Mojoj ekipi se izvinjavam na sramotnoj partiji ...
Koleman- mvp
i meni je drago sto sam upoznao i ostatak ekipe sa foruma , svi su na mestu i veliki sportisti, pozdrav za sve
Everton- prva petorka
Sloba MVP bez dileme !
Evertone, bilo mi je zadovoljstvo !
Evertone, bilo mi je zadovoljstvo !
Marko- prva petorka
takodje , moracu da poradim na fizickoj spremi ovako crknem posle dva basketa.
Everton- prva petorka
Da, zaboravio sam da kazem da mi je drago sto sam upoznao, Sumahera(Marka), Menadzera(Evertona) i Slobu. Stvarno sjajni momci kao i ceo forum Ove ostale sam znao od ranije...
Koleman- mvp
Definitivno je Sloba danas obelezio basket. Drago mi je sto sam upoznao Slobu,Markosa i Evertona, bilo mi je zadovoljstvo. Ekipa Milos-Sloba-Dule Kecman je bila ubedljivo najbolja i ovom prilikom im cestitam. Jos da je Milosa isao sut, gde bi im kraj bio Marko, Kole i ja smo odigrali ispod nivoa, ali bice prilike da to ispravimo Pozdrav za najbolje drustvo sa foruma
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
Dule Kecman treba da promeni nick u Uroš Tripković , natrpao je najviše trojki , a moj drugi saigrač Hyperactive je u mojim očima bio najbolji sigurno
Inače, priča se po gradu da će na sledeći basket Marko da dođe u dresu Zvezde, još uvek se ne zna čije će ime pisati na njemu
Inače, priča se po gradu da će na sledeći basket Marko da dođe u dresu Zvezde, još uvek se ne zna čije će ime pisati na njemu
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Ja se slazem, Sloba je definitivno otkrice ovog basketa. I Kecmanu svaka cast, Rasiceva majica je ucinila svoje.
I izvinjavam se sto sam uzeo mozda najjacu ekipu, ali nisam znao kako Sloba igra... U stvari, sto rece Sloba na basketu, nismo mi bili najjaci, samo smo najbolje znali da iskoristimo ono sto imamo.
I izvinjavam se sto sam uzeo mozda najjacu ekipu, ali nisam znao kako Sloba igra... U stvari, sto rece Sloba na basketu, nismo mi bili najjaci, samo smo najbolje znali da iskoristimo ono sto imamo.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Ova Slobina je bila kljucna.. Slobi i tebi svaka cast, vi ste izneli 80% posla, moj suterski ostatak je bio samo slag na tortu..A nisam ja bezveze obukao Rasicevu majicuHyperactive ::Ja se slazem, Sloba je definitivno otkrice ovog basketa. I Kecmanu svaka cast, Rasiceva majica je ucinila svoje.
Sada mogu da kazem da sam upoznao veci deo foruma, i bas mi je drago zbog toga..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
na sledeći basket ću videti da dođem... Sada stvarno nisam mogao, jbg !
Nolle- mvp
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Strana 32 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu