Basket 1
+35
bigZ
Talicni Tom
zex88
Marko
Karadjordje
Danny Trejo
familija
mlekadzija
markoo
Nolle
XXL
Djole
Koleman
Grobi
Gencha
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Zoro
Hyperactive
drexler
Mihael
Imperator
Zemljoradnik
Ray Allen
wolfvaga
Everton
KKP
Geograf
air slavkan
Dule Kecman
Macijauskas
expert
Markos
Bodi Bond
Junglezburn
39 posters
Strana 38 od 40
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Basket 1
Имам испит сутра и још увек не знам у колико сати, ако завршим пре 6 долазим.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Ok Zulu. Ae da vidimo ima li jos zainteresovanih, pa ako se skupimo, da se dogovorimo oko vremena i mesta.
Hyperactive- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 35
air slavkan ::Имам испит сутра и још увек не знам у колико сати, ако завршим пре 6 долазим.
То дођи кад стигнеш, не мораш да журиш, и ако касниш сат времена нико није на губитку...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ja mogu i hoću.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Tu sam.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
evo, potrudiću se i ja da sutra stignem pošto sam prošli put ispalio ... samo da se vratim par stranica nazad i nađem Zuluove mape i podsjetim se kako sa Vidikovca stići gore...
drexler- mvp
Macijauskas ::Ovaj put me neces navuci da dolazim za Bg
a jbga, jesam zeznuo prošli put . Ništa, ima vremena, zakačićemo se neki drugi put
drexler- mvp
Ja cu najverovatnije doci...
Mihael- mvp
Godina : 37
Hocemo li na istom mestu u isto vreme ili...?
Може што се мене тиче, не бих мењао, рекао сам ти за онај други терен али ко ће сад свима да објашњава како да дођу тамо, а рекао сам ти и да је тај други добар само кад падне мрак. Дајте неки попис до сада пријављених.
Узгред, рекао ми је Земљорадник прошли пут да је Боди почео жестоко да му иде на к***ц и да само чека да овај још једном испали за баскет па ће да излети са форума... Али тићу, немојте ово да ширите.
Узгред, рекао ми је Земљорадник прошли пут да је Боди почео жестоко да му иде на к***ц и да само чека да овај још једном испали за баскет па ће да излети са форума... Али тићу, немојте ово да ширите.
ZuLuofVozdovac- mvp
Nije problem, mozemo na isti teren. Nego znas da smo prosle nedelje morali da se pomerimo na jedan kos, jer su ona deca imala fizicko, pa zbog toga pitam... Ali dobro, valjda ce opet biti oba kosa slobodna.
Spisak do sada prijavljenih igraca:
- Zulu + drugar(i)
- Slavkan (kada zavrsi ispit)
- Zemljoradnik
- Jungle
- Marko
- Drexler (mada ja njemu ne bih verovao )
- Mihael
- ja...
Spisak do sada prijavljenih igraca:
- Zulu + drugar(i)
- Slavkan (kada zavrsi ispit)
- Zemljoradnik
- Jungle
- Marko
- Drexler (mada ja njemu ne bih verovao )
- Mihael
- ja...
Drugari ja imam kafanu rezervisanu od 20h, pa ako dođem ostao bih do 7 možda...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Добро, остани колико можеш. Важно је дан нас од 18h буде довољно да почнемо, а како ствари стоје биће нас бар 8. Позваћу ја сигурно једног, а можда и два човека, мора неко да чува Дрекслера, не би било лоше и Слоба да наврати тим поводом.
Дрекс, ступи у контакт са Марком, он долази из тог краја где си ти.
Дрекс, ступи у контакт са Марком, он долази из тог краја где си ти.
ZuLuofVozdovac- mvp
Ja kako stvari stoje nisam siguran, nadam se da cu stici ali ne mogu bas da garantujem...
Mihael- mvp
Godina : 37
Mihael ::Ja kako stvari stoje nisam siguran, nadam se da cu stici ali ne mogu bas da garantujem...
takođe
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Zulu, nema potrebe, ako budem dolazio (a 95% dolazim), stižem busom. Dakle, još jednom da rezimiram svoju rutu, krećem trijeskecom iz grada, izlazim stanicu prije hotela "Srbija", pređem preko puta i ulazim u Grčića Milenka i nakon 5 min. hoda s desne strane nailazim na terene?
U koliko je okupljanje? Oko 18h?
U koliko je okupljanje? Oko 18h?
drexler- mvp
Да око 6 сати на тим теренима. Не можеш да промашиш, идеш узбрдо улицом Грчића Миленка, са десне стране је шума и на крају шуме су терени. Мислим да не би требао да се орјентишеше према координати ''станица пре хотела Србија'' јер код хотела постоје две станице на 50 метара а ова станица је пре те две (кад идеш из правца Коњарника, постоји само једна станица код хотела, али кад идеш из града на истом месту постоје две станице). Дакле нека ти орјентир буде - једна станица после Душановца. Питај људе и рећи ће ти, можеш и просто да питаш где да сиђеш за улицу Грчића Миленка. Ако те не мрзи да бројиш, то ти је трећа станица после Аутокоманде (прва је код суда, друга је на Душановцу).
Први корак ка испаљивању.
drexler :: ako budem dolazio (a 95% dolazim)
ZuLuofVozdovac- mvp
ZuLuofVozdovac ::Да око 6 сати на тим теренима. Не можеш да промашиш, идеш узбрдо улицом Грчића Миленка, са десне стране је шума и на крају шуме су терени. Мислим да не би требао да се орјентишеше према координати ''станица пре хотела Србија'' јер код хотела постоје две станице на 50 метара а ова станица је пре те две (кад идеш из правца Коњарника, постоји само једна станица код хотела, али кад идеш из града на истом месту постоје две станице). Дакле нека ти орјентир буде - једна станица после Душановца. Питај људе и рећи ће ти, можеш и просто да питаш где да сиђеш за улицу Грчића Миленка. Ако те не мрзи да бројиш, то ти је трећа станица после Аутокоманде (прва је код суда, друга је на Душановцу).drexler :: ako budem dolazio (a 95% dolazim)
OK, to ćemo još da vidimo... . Ma nema frke, nalazim vas sigurno! Pošto nikoga od vas ne poznajem, kad vidite dvometraša sa rancem na leđima, zovite
drexler- mvp
drexler ::ZuLuofVozdovac ::Да око 6 сати на тим теренима. Не можеш да промашиш, идеш узбрдо улицом Грчића Миленка, са десне стране је шума и на крају шуме су терени. Мислим да не би требао да се орјентишеше према координати ''станица пре хотела Србија'' јер код хотела постоје две станице на 50 метара а ова станица је пре те две (кад идеш из правца Коњарника, постоји само једна станица код хотела, али кад идеш из града на истом месту постоје две станице). Дакле нека ти орјентир буде - једна станица после Душановца. Питај људе и рећи ће ти, можеш и просто да питаш где да сиђеш за улицу Грчића Миленка. Ако те не мрзи да бројиш, то ти је трећа станица после Аутокоманде (прва је код суда, друга је на Душановцу).
OK, to ćemo još da vidimo... . Ma nema frke, nalazim vas sigurno! Pošto nikoga od vas ne poznajem, kad vidite dvometraša sa rancem na leđima, zovite
Ili bežite
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
no sikiriki, već skoro dvije godine (otkad sam na forumimai ) ne igram nešto puno basket, nabio sam 120kg, nema straha od mene, izigravaću Bobija Marjanovića. Ali stvarno mi je stalo bar da upoznam ekipu, posebno zato što sam prošli put ispalio
drexler- mvp
Испит ми је у 11, тако да стижем на време.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Ja sam juce kasno stigao iz Varsave, a vi se razigrali .
Radim sutra do 7, ali mozda bih mogao da svratim da vidim sta radite kad zavrsim.
Radim sutra do 7, ali mozda bih mogao da svratim da vidim sta radite kad zavrsim.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Strana 38 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu