NBA liga 2010/2011 - 2. deo
+27
Naissus
Danny Trejo
sexdrogabodiroga
Markos
lazarminator
superhik
Junglezburn
Mark Madsen
Imperator
fizicar
mlekadzija
Talicni Tom
Manu
Bodi Bond
expert
Koleman
Macijauskas
Everton
slobokv83
drexler
blagoje
Nolle
ZuLuofVozdovac
dane
Ray Allen
KKP
Mihael
31 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 2. deo
Мислим, Шарлот има 11 а Клиперси 10 победа, зар је то толика разлика.... Шарлот издваја годишње 65 милиона на играче а Клиперси 53. Према последњим извештајима Каман има проблема са опоравком од повреде и није близу поврака на паркет.
Прошле године је и Фелтон уз све наведене играо за Шарлот, значи, било је ту доста квалитета.
Прошле године је и Фелтон уз све наведене играо за Шарлот, значи, било је ту доста квалитета.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ZuLuofVozdovac ::Мислим, Шарлот има 11 а Клиперси 10 победа, зар је то толика разлика.... Шарлот издваја годишње 65 милиона на играче а Клиперси 53. Према последњим извештајима Каман има проблема са опоравком од повреде и није близу поврака на паркет.
Zato i kazem, nema nikakve logike porediti Kliperse i Bobketse...
Jedna stvar vezana za Darka Milicica, ako se pitate zasto ima manju minutazu u poslednjih nekoliko utakmica. Razlog tome je sto je odmah posle oporavka od povrede clanka usledila povreda kuka pa je zato igrao onoliko koliko je mogao...
Toliver je poceo da trenira, nece igrati protiv Bostona ali bi za 5-6 dana trebao biti spreman da se vrati na teren...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
@Mihael
Samo sam hteo da konstatujem da i Klipersi i Bobketsi imaju lose rezerviste. Takodje, cini se da Klipersi konacno znaju sta hoce i da konacno imajju igraca oko koga mogu da sastave tim. Ja zaista ne znam sta je u glavi M. Dzordana, ali ono sto radi on i gm R. Higins mi je van svake logike. Ako se obistine spekulacije i ako trejduju Ogustina i Valasa u Portland ja ne znam ko ce im igrati u nastavku sezone. Dok je trener i gm bio B.Bikerstaf imali su plan. Gradili si tim preko drafta i sa njega uzimali iskljucivo igrace sa pobednickim mentalitetom. I Okafor i Felton i Mej osvajali su NCAA.
Samo sam hteo da konstatujem da i Klipersi i Bobketsi imaju lose rezerviste. Takodje, cini se da Klipersi konacno znaju sta hoce i da konacno imajju igraca oko koga mogu da sastave tim. Ja zaista ne znam sta je u glavi M. Dzordana, ali ono sto radi on i gm R. Higins mi je van svake logike. Ako se obistine spekulacije i ako trejduju Ogustina i Valasa u Portland ja ne znam ko ce im igrati u nastavku sezone. Dok je trener i gm bio B.Bikerstaf imali su plan. Gradili si tim preko drafta i sa njega uzimali iskljucivo igrace sa pobednickim mentalitetom. I Okafor i Felton i Mej osvajali su NCAA.
Ray Allen- prva petorka
Zato sam i hteo da objasnim da mislim da ne mislis ono sto je Koleman pomislio, znao sam da ti nebi nesto takvo napisao...
Inace, slazem se za ostatak posta vezan za ocajne poteze Sarlota...
Inace, slazem se za ostatak posta vezan za ocajne poteze Sarlota...
Mihael- mvp
Да ли је неко можда гледао синоћ Финикс и Сакраменто. Која је оно срамота била. Финикс води цео меч двоцифреном разликом, Неш игра докторски меч, и пред крај утакмице је већ узео да пишем пост како је Финикс лагано добио на искуство, како би утакмицу коју је Неш одиграо требало снимити на касету и пуштати сваком детету које почиње да игра кошарку, кад оно... Сакраменто који је губио 12 разлике 4 минута пред крај долази до победе. Кузан дао све што је шутнуо на кош у финишу, Каспијеве тројке преломиле... А Неш - до тада је дао 20 поена уз 100% прецизности, имао је 8-8 из игре (2-2 тројке) и 2-2 бацања. И у последњој четвртини није ни једанпут шутнуо на кош. Чак и када је остајао потпуно сам, чак и када је кључно било да се да кош он је увек додавао, чак и онда када је био у дупло бољој позицији од својих саиграча, када га нико није чувао. Ја још не мигу да поверујем да је човек због личне статистике (да би завршио меч без промашаја) жртвовао победу. После овог пораз никако не видим Финикс у плејофу, мислим да је победа над Сакраментом већ у тефтеру свих екипа које претендују на доигравање. И да додам да је сасвим логично да је Сакраменто најгори у лиги кад им је Угрих први плеј, а никада ми неће бити јасно ко је њему дао 6.6 милиона годишњу плату (а догодине ће бити 7.2). Узгред када су се у финишу меча повредили Удрих и Тарик Еванс (2-12 шут), Сакраменто је почео да игра много боље и преокренуо је утакмицу.
За сат ипо почиње Бостон-Минесота.
За сат ипо почиње Бостон-Минесота.
ZuLuofVozdovac- mvp
Evo upravo gledam statistiku Novickog pa rekoh da podelim sa vama nesto sto me kod njega fascinira vec dueze vreme. Iako covek ima sjajnu sezonu, ono sto meni upada u oci je katastrofalan ofanzivni skok, 0.7 ofanzivnih skokova po utakmici je stvrno los statisticki parametar za igraca koji igra preko 35 minuta po utakmici, za to vreme bi mu slucajno jedna lopta upala u ruku,stvarno cudan podatak.
Ne zelim da sa ovim postom umanjim sjajne partije Novickog, samo sam sa vama hteo da podelim moje zapazanje...
Ne zelim da sa ovim postom umanjim sjajne partije Novickog, samo sam sa vama hteo da podelim moje zapazanje...
Mihael- mvp
Ja se slažem s ovim što je Mihael napisao za Šarlot. Ove godine se ne zna ni ko je glavni igrač, ni šta je s trenerom (smenili su Lerija Brauna), pominju se neki trejdovi, za sada ništa, potpuno se raspadaju, ništa kod njih nije definisano i imaju samo 11 pobeda, koji su im izvukli Valas i Džekson prevashodno na svoj individualni kvaliutet i iskustvo. Mislim da će pokušati trejdom da učine nešto, ali koga trejdovati, koga dovesti, kako ojačati ekipu, poboljšati stanje? Teško pitanje. Otišli su im Felton i Čendler od prošle sezone, a nisu imali neke dobre poteze tokom leta, čak i skoro svi igraju lošije nego prošle sezone (Valas, Džekson, Dijau...). Doveli su npr. Kvamija Brauna, koji ništa u NBA ligi nije uradio, a bio je prvi pik, doveli Naheru!? Niti igraju nešto u Šarlotu, čak su sad i povređeni. Treba im velika promena, treba im trener, Džordan mora nešto da učini. Nije to baš tako loš tim na papiru, ali nije ni ništa posebno, a teren je merilo, a rezultati ove sezone i igra tima su ispod nivoa.
Večeras dočekuju Majami, valjda su im oni motiv da odigraju dobru utakmicu i pokušaju da iznenade, ali teško...
Večeras dočekuju Majami, valjda su im oni motiv da odigraju dobru utakmicu i pokušaju da iznenade, ali teško...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Gledam Boston i Minesotu i ne mogu da se otmem utisku da cela ekipa Minesote igra samo iz razloga da Lav napuca statistiku. Mislim da njegove brojke ove sezone nisu ni približno odraz nekog njegovog kvaliteta. Ukoliko Minesota planira da budućnost bazira na njemu ništa neće napraviti. Koliko sam pratio njegove igre na UCLA-u i tamo je voleo da bude gazda. Oko takvog igrača se ne može napraviti play off tim. Skače saigračima na glavu, samo da on pokupi skok. Ostali grade koš on skuplja skokove. Kada ostane sam na skok Pol Pirs mu pokupi loptu... Ima osećaj za skok, osećaj za igru, mekanu ruku, dobre predispozicije, ali mislim da je njegov pristup igri i spremnost da igra za tim 0 (nula).
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Управу си скроз, него када гледаш Минесоту дуже време некако се навикнеш на све то, па ја сад то и не примећујем толико, али теза је потпуно тачна, копа очи да узбије саиграчу лопту из руку, јури рекорде, ево вечерас је са 24 скока поставио нови рекорд ТД Гардена.
Иначе ко је гледао видео је јако занимљив меч, последњих пар минута је било време одлуке. Утисак је да је Минесота потпуно издоминирала под кошем, где је фалио КГ. Ипак, две потпуно неоправдано досуђене личне грешке у четвртој четвртини избациле су Дарка из утакмице (морао је да чека задњи минут да се врати) и омогућиле Бостону да оствари егал под кошем где је Дарко потпуно доминирао, имао је 14 поена (6-10 из игре, 2-4 бацања) 6 скокова, 3 асистенције. Треба додати и да је Дарко почео меч са 0-3 из игре, на полувремену имао 3-7, и да је до краја меча све што је шутнуо реализовао. Иако је минесота водила 5-10 разлике цео меч, у финишу Пирс и Ален су погодили тројку и донели изједначење а у егал завршници није било дилеме ко ће се боље снаћи. Чак ни фантастична реализација Бислија у финишу није помогла, јер је на другој страни Рондо погодио 2 шута са врха капице, где је стајао сам целу утакмицу, нико га није чувао, он није шутирао већ је само делио асистенције (16 комада) и онда када је било најпотребније дао је два важна коша која су уз Шекове поене преко Пековића били кључни.
Ипак и поред свега Минесота је губила само 1 разлике 32 секунде до краја, одбранила задњи напад Бостона и тада Џонсон прави фантастичан потез и истрчава сам контру 10 секунди пред крај, Лав ка угледа и крене да му баца лопту, а Рембис који то уопште није снимио у том тренутку тражи тајмаут..... После тога Минесота ипак изводи солидно отварање, Риднаур сам добија лопту као Рашић на СП против Хрвата, али прави кораке када крене у полагање лопте... (ко би рекао да ће се то у НБА свирати, мада би попио дандару од О'Нила). До краја Минесота прво изгуби 6 секунди док успе да нправи фаул, прими 2 бацања и онда полуша да да тројку за 4 секунде (јер нису имали више тајмаута) и наравно промаши... Тужно.
Пековић је попио две дандаре, имао шут 1-6 али кључна грешка му је била што је минут до краја лоше загрдио кош и Шек је сам ухватио лошту и закуцао. Иначе, чини ми се да Шек није дао ни један поен вечерас док га је чувао Дарко, све поене дао је Куфосу, а ове последње Пековићу.
Иначе ко је гледао видео је јако занимљив меч, последњих пар минута је било време одлуке. Утисак је да је Минесота потпуно издоминирала под кошем, где је фалио КГ. Ипак, две потпуно неоправдано досуђене личне грешке у четвртој четвртини избациле су Дарка из утакмице (морао је да чека задњи минут да се врати) и омогућиле Бостону да оствари егал под кошем где је Дарко потпуно доминирао, имао је 14 поена (6-10 из игре, 2-4 бацања) 6 скокова, 3 асистенције. Треба додати и да је Дарко почео меч са 0-3 из игре, на полувремену имао 3-7, и да је до краја меча све што је шутнуо реализовао. Иако је минесота водила 5-10 разлике цео меч, у финишу Пирс и Ален су погодили тројку и донели изједначење а у егал завршници није било дилеме ко ће се боље снаћи. Чак ни фантастична реализација Бислија у финишу није помогла, јер је на другој страни Рондо погодио 2 шута са врха капице, где је стајао сам целу утакмицу, нико га није чувао, он није шутирао већ је само делио асистенције (16 комада) и онда када је било најпотребније дао је два важна коша која су уз Шекове поене преко Пековића били кључни.
Ипак и поред свега Минесота је губила само 1 разлике 32 секунде до краја, одбранила задњи напад Бостона и тада Џонсон прави фантастичан потез и истрчава сам контру 10 секунди пред крај, Лав ка угледа и крене да му баца лопту, а Рембис који то уопште није снимио у том тренутку тражи тајмаут..... После тога Минесота ипак изводи солидно отварање, Риднаур сам добија лопту као Рашић на СП против Хрвата, али прави кораке када крене у полагање лопте... (ко би рекао да ће се то у НБА свирати, мада би попио дандару од О'Нила). До краја Минесота прво изгуби 6 секунди док успе да нправи фаул, прими 2 бацања и онда полуша да да тројку за 4 секунде (јер нису имали више тајмаута) и наравно промаши... Тужно.
Пековић је попио две дандаре, имао шут 1-6 али кључна грешка му је била што је минут до краја лоше загрдио кош и Шек је сам ухватио лошту и закуцао. Иначе, чини ми се да Шек није дао ни један поен вечерас док га је чувао Дарко, све поене дао је Куфосу, а ове последње Пековићу.
ZuLuofVozdovac- mvp
Dandaru je Ridnaur dobio od Isusa i šteta je što su bili koraci pre toga...
Ključni trenutak utakmice totalno nerezonski šut Lava za tri poena, na sredini napada, preko ruke, na -1, minut pre kraja... Bio je air ball...
Ključni trenutak utakmice totalno nerezonski šut Lava za tri poena, na sredini napada, preko ruke, na -1, minut pre kraja... Bio je air ball...
Bodi Bond- mvp
Да, да од Исуса, сад си ме подестио, остало ми је у глави то што је Џермејн О'Нил ушао у игру да брани тај задњи напад. Иначе откуцах сад и цео пост о овем мечу Јуте и Детроита што се тренутно игра, али видим да је у међувремену закључан део топика, па ми тај пост пропаде.. Нема везе куцам то опет сутра, сад би ме мрзело...
ZuLuofVozdovac- mvp
Tribl dabl brata Hida.
Bodi Bond- mvp
James i Wade DOMINIRAJU !!!
Bravo za Hida !!!
Kevin Love je nezaustavljiv nanu mu naninu
Bravo za Hida !!!
Kevin Love je nezaustavljiv nanu mu naninu
Nolle- mvp
Šarlot - Majami 82:96
http://www.nba.com/games/20110103/MIACHA/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000499#nbaGIboxscore
Orlando - Golden Stejt 110:90
http://www.nba.com/games/20110103/GSWORL/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000500#nbaGIboxscore
Boston - Minesota 96:93
http://www.nba.com/games/20110103/MINBOS/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000501#nbaGIboxscore
Nju Orleans - Filadelfija 84:77
http://www.nba.com/games/20110103/PHINOH/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000502#nbaGIboxscore
Denver - Hjuston 113:106
http://www.nba.com/games/20110103/HOUDEN/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000503#nbaGIboxscore
Juta - Detroit 102:97
http://www.nba.com/games/20110103/DETUTA/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000504#nbaGIboxscore
Sve utakmice su bile jako uzbudljive i neizvesne. Hido u Orlandu igra opet oldično, kao i predhodni put. Svaka mu čast za tripl-dabl. U Finiksu se nije baš snašao, ali u Medžiku opet briljantan. Rajan Andersen igra sve bolje, to sam primetio. Majami baš gazi, tj Vejd i Džejms. Baš su u seriji, simultanke, igraju fenomenalno. Lav inpresionirao sa brojem skokova opet, ali Minesota opet izgubila kako je izgubila većinu utakmica ove sezone. MekGrejdi zamalo do tripl-dabla, počinje da igra dobro, ali poraz Detroita u Solt Lejk Sitiju. Melo 33 poena, odličan...
http://www.nba.com/games/20110103/MIACHA/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000499#nbaGIboxscore
Orlando - Golden Stejt 110:90
http://www.nba.com/games/20110103/GSWORL/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000500#nbaGIboxscore
Boston - Minesota 96:93
http://www.nba.com/games/20110103/MINBOS/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000501#nbaGIboxscore
Nju Orleans - Filadelfija 84:77
http://www.nba.com/games/20110103/PHINOH/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000502#nbaGIboxscore
Denver - Hjuston 113:106
http://www.nba.com/games/20110103/HOUDEN/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000503#nbaGIboxscore
Juta - Detroit 102:97
http://www.nba.com/games/20110103/DETUTA/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000504#nbaGIboxscore
Sve utakmice su bile jako uzbudljive i neizvesne. Hido u Orlandu igra opet oldično, kao i predhodni put. Svaka mu čast za tripl-dabl. U Finiksu se nije baš snašao, ali u Medžiku opet briljantan. Rajan Andersen igra sve bolje, to sam primetio. Majami baš gazi, tj Vejd i Džejms. Baš su u seriji, simultanke, igraju fenomenalno. Lav inpresionirao sa brojem skokova opet, ali Minesota opet izgubila kako je izgubila većinu utakmica ove sezone. MekGrejdi zamalo do tripl-dabla, počinje da igra dobro, ali poraz Detroita u Solt Lejk Sitiju. Melo 33 poena, odličan...
KKP- prva petorka
нисам пратио како игра Брендон Бес из Орланда сада, отворила му се минутажа
ова Минесота је све утакмице изгубила са мање од 5 поена, баш их неће
Nolle- mvp
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
Nolle ::нисам пратио како игра Брендон Бес из Орланда сада, отворила му се минутажа
Ima istu minutazu kao i pre trejda, oko 25 minuta po utakmici koje sasvim solidno odradi...
Kao sto sam vec par puta pisao, nije to sto ih nece, nego nemaju srece, osim Ridnaura koji ima 29 godina, ostali igraci su svi dosta mladji, nema tu iskustva, cak i treneru i strucnom stabu fali iskustva se se videlo na mnogim utakmicama, pa cak i sinoc. sledece sezone ce stvari u Minesoti biti mnogo bolje, jednostavno, vidi se napredak, odbrana se popravlja iz meca u mec, bice to dosta bolje kako sezona bude odmicala...
Mihael- mvp
Moram samo da pohvalim Bizlija koji je sinoc pogadjao skoro sve, kada se lomila utakmica. Jbg. onaj smotani kos Seka je presudio, kao i trojke Pirsa i Alena. Darko stvarno igra vrlo dobro.
Dobro se nosio sa Sekom, davao asistencije, imao ofanzivne skokove. Svaka mu cast uopste nisam ocekivao da ce imati ovako dobar ucinak tokom sezone. Samo malo da bude pazljiviji u pravljenju licnih gresaka. I naravno zelim mu da se sto pre oporavi od povrede.
Da vas pitam ako je neko gledao utakmicu preko atdhe ili from sporta, da li ste primetili koliko komentatori navijaju za Boston?
Da posto pratim dosta Minesotinih utakmica, moram da se slozim sa vama za Kevina Lava. Preteruje mnogo, svaki put on mora da uhvati loptu. Nikada nisam voleo igrace koji jure rekorde i pune individualnu statistiku.
Dobro se nosio sa Sekom, davao asistencije, imao ofanzivne skokove. Svaka mu cast uopste nisam ocekivao da ce imati ovako dobar ucinak tokom sezone. Samo malo da bude pazljiviji u pravljenju licnih gresaka. I naravno zelim mu da se sto pre oporavi od povrede.
Da vas pitam ako je neko gledao utakmicu preko atdhe ili from sporta, da li ste primetili koliko komentatori navijaju za Boston?
Da posto pratim dosta Minesotinih utakmica, moram da se slozim sa vama za Kevina Lava. Preteruje mnogo, svaki put on mora da uhvati loptu. Nikada nisam voleo igrace koji jure rekorde i pune individualnu statistiku.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Па то је нормално, навићичеш се временом на то навијање јер тамо имаш коментаторе који увек преносе исту екипу, и увек наравно навијају за њу. Некада коментатор једне и друге екипе преносе меч заједно па један навија за једне а други за друге. Иначе преко чега год да гледаш (адтхе, 1-0.ком, фром спорт...), увек ћеш имати исти претос оне телевизије са националном фреквенцијом која у америци има права на пренос меча.
Дарко је имао солидан меч, не толико добар као против Лејкерса и Сан Антониа, али сасвим солидан. Ко не прати кошарку тешко би могао да примети колики је био позитиван његов утицај на терену, али да га е хвалим много,направио је пар непотребних фаулова и имао један кретенски потез у другој када му лопта упада у руке под противничким кошем и он уместо да је угвати и дивљачки закуца, он покушава да да кош из одбојке и промачи цео обруч. Иначе солидно је одиграо, Минесота није изгуила меч под кошем. Ни Пековић ни Лав нису били толико лоши, али су фалили њихови поени, Лав је дао само 3 коша из игре, што је стварно мало за ирача који даје у просеку преко 20 по мечу, а допустио је глену Дејвису кога је чувао да му да 17 поена, тако да не видим неки велики разлог да буде хваљен иако је поставио нови скакачки рекорд ТД Гардена. Пековић углавном није правио неке велике глупости, али није одиграо квалитетно ни у нападу ни у одбрани. Једина добра ствар коју је урадио је тај један офанзивни скок који је имао.
Не знам да ли сте гледали можда Орландо и Голден Стејт. Ја сам се ваљао од смеха колико лоше је Орландо играо у првим делу. Голден Стејт је дошао без стартних центара Бидринса и Ли-ја, Радман је био стартер на четворци а на петици су се мањали Удох и Амудсон !?!? Смешно звули да им је Хауард само 3 пута дао кош из игре у првом полувремену и још 4 пута у другом. Иначе док је Радман био на терену у првом делу, Вориорси су стварно играли добро и водили, када је у другом већи део времена седео на клупи, Орландо се одлепио. Сад, не кажем да би Радман ту могао много тога да уради, само ми је чудно како тенер није препозно како се креће резултат зависно од тога који је играч на терену. Погледајте статистику и видећете да он има убедљиво најбољи +/- индекс у екипи (осим тога имао 9 поена 4-6, 6 скокова, 2 блокаде). Тужно је што Орландо морају да просеру тројке да би добили један Голден Стејт без 2 стартера под кошем.
Дарко је имао солидан меч, не толико добар као против Лејкерса и Сан Антониа, али сасвим солидан. Ко не прати кошарку тешко би могао да примети колики је био позитиван његов утицај на терену, али да га е хвалим много,направио је пар непотребних фаулова и имао један кретенски потез у другој када му лопта упада у руке под противничким кошем и он уместо да је угвати и дивљачки закуца, он покушава да да кош из одбојке и промачи цео обруч. Иначе солидно је одиграо, Минесота није изгуила меч под кошем. Ни Пековић ни Лав нису били толико лоши, али су фалили њихови поени, Лав је дао само 3 коша из игре, што је стварно мало за ирача који даје у просеку преко 20 по мечу, а допустио је глену Дејвису кога је чувао да му да 17 поена, тако да не видим неки велики разлог да буде хваљен иако је поставио нови скакачки рекорд ТД Гардена. Пековић углавном није правио неке велике глупости, али није одиграо квалитетно ни у нападу ни у одбрани. Једина добра ствар коју је урадио је тај један офанзивни скок који је имао.
Не знам да ли сте гледали можда Орландо и Голден Стејт. Ја сам се ваљао од смеха колико лоше је Орландо играо у првим делу. Голден Стејт је дошао без стартних центара Бидринса и Ли-ја, Радман је био стартер на четворци а на петици су се мањали Удох и Амудсон !?!? Смешно звули да им је Хауард само 3 пута дао кош из игре у првом полувремену и још 4 пута у другом. Иначе док је Радман био на терену у првом делу, Вориорси су стварно играли добро и водили, када је у другом већи део времена седео на клупи, Орландо се одлепио. Сад, не кажем да би Радман ту могао много тога да уради, само ми је чудно како тенер није препозно како се креће резултат зависно од тога који је играч на терену. Погледајте статистику и видећете да он има убедљиво најбољи +/- индекс у екипи (осим тога имао 9 поена 4-6, 6 скокова, 2 блокаде). Тужно је што Орландо морају да просеру тројке да би добили један Голден Стејт без 2 стартера под кошем.
ZuLuofVozdovac- mvp
Какав меч Њујорка и Сан Антониа, ко није гледао џаба да му ја препричавам. Ретко може да се види меч у којем су сви играчи одиграли на високом новоу (осим можда Данкана који је машио у финишу али питање је који је данас његов ниво). Сенку на спектакл бацила је можда нешто лошија игра у одбрани СанАнтонија због које је Поповић 3 минута пред крај на 10 разлике извадио из игре стартере и убацио резервисте на опште изненађење свих присутних.
Утакмицу у Мемфису одлучило је чак 11 скокова више колико је имао домаћи тим, та скакачка доминација могла је да види и голим оком, без гледања у статистику. Мемфис је дао 18 поена из другог покушаја, Оклахома само 8. На крају је Оклахома играла са 2 центра само да би успели да ухвате неку лопту, али нису успевали. Дурент исхитрено шутнуо последњи напад када је Оклахома могла до изједначења.
Утакмицу у Мемфису одлучило је чак 11 скокова више колико је имао домаћи тим, та скакачка доминација могла је да види и голим оком, без гледања у статистику. Мемфис је дао 18 поена из другог покушаја, Оклахома само 8. На крају је Оклахома играла са 2 центра само да би успели да ухвате неку лопту, али нису успевали. Дурент исхитрено шутнуо последњи напад када је Оклахома могла до изједначења.
ZuLuofVozdovac- mvp
Gledao sam Nikse, malo je reci sjajno, kakav mec.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Ja nisam gledao Nikse i Sparse, ali odmah po rezultatu se vidi da je bio odličan meč i Niksi su posle poraza od Majamija, Bostona, Orlanda, pobedili jednog "velikana" ove sezone. Majami je nastavio seriju pobeda, pitanje je kada će se zaustaviti. Lejkersi su pobedili Pistonse u El Eju sa 25 razlike, posle nekih slabijih partija, to im je trebalo. Atlanta posle pobede u El Eju protiv Klipersa, slavila i u Sakramentu. Turneja po Zapadu za njih je odlična za sad. Memfis, tim sa puno potencijala (Gej pre svih, pa Konli, Mejo, Gasol...), sa iskusnim Zekom Rendolfom, koji igra sjajno, pobedili su Oklahomu noćas, ja sam od njih očlekivao i bolji skor. Oni mogu svakoga da pobede, ali i od svakoga da izgube, takva su ekipa nekako. Dalas je kući uspeo da pobedi Portland, i ako nisu igrali Novicki i Batler, dve prve opcije u napadu. Čikago nastavlja da teroriše, igraju stvarno sjajno ove sezone, imaju sjajne igrače i keipu uopšte, noćas je stradao Toronto sa 20 razlike...
KKP- prva petorka
Ja moram nesto u LeBronu Jamesu
Ove sezone igra zaista jednu kompletnu kosarku, sut spolja je drasticno popravio, po meni sada je zaista i u tom segmentu negde sa Kobijem, ali naravno Kobi je i dalje tu najbolji na svetu, ima snagu na koju je nadogradio taj sut. Dolaskom u Majami dodatno se rasteretio, zna da pored sebe ima 2 igraca koji mogu svaku utakmicu daju 30 poena, ako on ne moze, zna da pored sebe ima prangijase poput House-a, Miller-a, Jones-a, igrace poput Big Z-ja, Haslema, Aroja, Calmersa, to su sve sasvim solidni igraci.
Vidi se kod njega jedna doza rasterecenosti, ove sezone sam najvise gledao Miami, i jos nesto mi je upalo u oko, u svakom "bitnijem" mecu on je napunio, povratak u Klivlend, MSG, protiv Lejkersa tripl dabl, vise ocigledno nema toliki pritisak, pa cak i ako ne osvoji ovoje godine prsten, za ovu trojicu momaka radi vreme, i verovatno ce imati na ruci 4-5-6 komada, naravno Wade jedan vise.
LeBron jeste mozda ispao sisa, ali za 2-3 godine, Istok ce biti mnogo jaci nego Zapad, on je vec sada jaci, jos sigurno par igraca ce doci u New York CP3, Mello... I on sa Klivlendom zaista ne bi mogao nista, on jeste dobar igrac, ali nije igrac koji moze da vuce celu fransizu, pritisak je OGROMAN, jedinstveni su igraci poput Jordana i Kobija, mada je i Jordan imao pored sebe Longlija, Stiva Kera, Pipena, Rodmana, Kukoca, pa niko nije srao, Kobi je imao Sekila u najbolijm godinama, ima sada Gasola koji je jedna od najboljih laznih petica na svetu, pa ko je pogodio odlucujuci sut protiv Oklahome u playoffu, protiv Finiksa, Kobi ??? Nije on !!!
Prsten ne mozes da osvojis sam
cak jedan John Stochton i Karl "The Mailman" Malone nisu mogli ZAJEDNO to da urade !!!
Ove sezone igra zaista jednu kompletnu kosarku, sut spolja je drasticno popravio, po meni sada je zaista i u tom segmentu negde sa Kobijem, ali naravno Kobi je i dalje tu najbolji na svetu, ima snagu na koju je nadogradio taj sut. Dolaskom u Majami dodatno se rasteretio, zna da pored sebe ima 2 igraca koji mogu svaku utakmicu daju 30 poena, ako on ne moze, zna da pored sebe ima prangijase poput House-a, Miller-a, Jones-a, igrace poput Big Z-ja, Haslema, Aroja, Calmersa, to su sve sasvim solidni igraci.
Vidi se kod njega jedna doza rasterecenosti, ove sezone sam najvise gledao Miami, i jos nesto mi je upalo u oko, u svakom "bitnijem" mecu on je napunio, povratak u Klivlend, MSG, protiv Lejkersa tripl dabl, vise ocigledno nema toliki pritisak, pa cak i ako ne osvoji ovoje godine prsten, za ovu trojicu momaka radi vreme, i verovatno ce imati na ruci 4-5-6 komada, naravno Wade jedan vise.
LeBron jeste mozda ispao sisa, ali za 2-3 godine, Istok ce biti mnogo jaci nego Zapad, on je vec sada jaci, jos sigurno par igraca ce doci u New York CP3, Mello... I on sa Klivlendom zaista ne bi mogao nista, on jeste dobar igrac, ali nije igrac koji moze da vuce celu fransizu, pritisak je OGROMAN, jedinstveni su igraci poput Jordana i Kobija, mada je i Jordan imao pored sebe Longlija, Stiva Kera, Pipena, Rodmana, Kukoca, pa niko nije srao, Kobi je imao Sekila u najbolijm godinama, ima sada Gasola koji je jedna od najboljih laznih petica na svetu, pa ko je pogodio odlucujuci sut protiv Oklahome u playoffu, protiv Finiksa, Kobi ??? Nije on !!!
Prsten ne mozes da osvojis sam
cak jedan John Stochton i Karl "The Mailman" Malone nisu mogli ZAJEDNO to da urade !!!
Nolle- mvp
KKP- prva petorka
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011