KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 35 od 40
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
Ponekad je klip malo tezak za gledanje zbog efekata ali nije los...
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 40
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
hahahaha,pa ko je lud da od njega uci
Markos- prva petorka
Skola za debele
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Vukasin Aleksic,jednom Grobar-zauvek Grobar
Cekao sam jednu ovakvu utakmicu,pa da upitam one mnogobrojne kriticare Pere kapitena sta sad imaju da kazu.
Cekao sam jednu ovakvu utakmicu,pa da upitam one mnogobrojne kriticare Pere kapitena sta sad imaju da kazu.
Gost- Gost
Milosavljevic ce imati celo leto bez obaveza , treba da zapne i da opravda poverenje kluba....
Everton- prva petorka
Godina : 36
Au koliko me je iznervirao on sad, mogu slobodno da kazem da je sa onom izgubljenom loptom na kraju presao u vodjstvo ispred Jawai-a..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Mene je jako iznervirao kad je bio sam na trojci i nije sutirao vec se zaleteo u reket i nije nista uradio. Ovo sta da se radi ispala lopta, ispala. Posledica velikog pritiska jer igra protiv svog nekadasnjeg kluba.
fizicar- prva petorka
Nemam reci koliko sam se iznervirao tokom utakmice Igrali smo vrlo losu odbranu i nismo koristili ofanzivne skokove. Na kraju pobedio je srecniji i po mom misljenju ipak malo kvalitetniji tim. Svaka cast za Radnicki moj naklon do poda!!!
Imam veliko postovanje prema tom timu, i radu Mute Nikolica.
Bice krvavo u borbi za titulu sa njima!
Imam veliko postovanje prema tom timu, i radu Mute Nikolica.
Bice krvavo u borbi za titulu sa njima!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
I sa FMP-om Bogme. Nije ni FMP nista slabiji.
fizicar- prva petorka
Tek ću sutra trezvenije da prokomentarišem meč, najvažnija je pobeda i plasman u finale...
KKP- prva petorka
Partizan igrao koliko treba. Malo kasno zapeli, ali ipak uz malo sreće dobili.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
fizicar ::I sa FMP-om Bogme. Nije ni FMP nista slabiji.
Imas pravo Nazalost nemamo taj luksuz da bilo koga potcenjujemo ove godine!
I da, Peri Bozicu koji je ikona ovoga kluba, iako sam ga ove godine psovao milion puta, veliki naklon za one tri trojke. Pogotovo one dve na pocetku 4/4, kada nas je vratio u igru.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Evo sada čitam da Čakarević nije igrao jer nije bio prijavljen za prvi meč, pa je Partizan uložio žalbu kada ga je danas video na zagrevanju. Ništa drugo neću reći osim da je to pederski potez ljudi iz Partizana!
Bodi Bond- mvp
Takva su pravila Bodi , nije to Partizan izmislio.
Edit-
Koliko se mrzi Partizan to sam mogao da vidim u tzv VIP delu .... kakve tu prozivke i psovke padaju to je uzas ....
Edit-
Koliko se mrzi Partizan to sam mogao da vidim u tzv VIP delu .... kakve tu prozivke i psovke padaju to je uzas ....
Sergej- mvp
Sergej ::Takva su pravila Bodi , nije to Partizan izmislio.
Normalno,prvila vaze za sve,mislis da Muta ne bi prijavio nekog Partizanovog igraca?
Markos- prva petorka
Muta je svoj karakter pokazao pre utakmice .... Licno nisam ocekivao takvo omalovazavanje Partizana od njega. A tek onako bezobrazno kad je ukrao aut , posle utakmice svi su krivi , od novinara do cistacice ....
Totalno se pogubio ....
Totalno se pogubio ....
Sergej- mvp
Isto bih rekao da je to neko drugi uradio. Za mene je to pederski, izađi i pobedi kompletnog protivnika, mislim da je tako slađe.
Bodi Bond- mvp
Meni generalno na qrac idu ekipe koje daju po 10 trojki .Muta je smradina koja omalovazava nase uspehe prethodnih godina.
Ozbiljno bih pao u depresiju da smo izgubili.Raduje me Kurta koji (bar mi se cini) sve bolji i bolji....
Posle one hajke na Vladu i tim u medijima posle Sijene ,mislim da bi nas sada razapeli da smo danas izgubili.U pobedu protiv FMP ne sumljam,to mora da se dobije!!!
Ozbiljno bih pao u depresiju da smo izgubili.Raduje me Kurta koji (bar mi se cini) sve bolji i bolji....
Posle one hajke na Vladu i tim u medijima posle Sijene ,mislim da bi nas sada razapeli da smo danas izgubili.U pobedu protiv FMP ne sumljam,to mora da se dobije!!!
markoo- prva petorka
Kurti je Stiven Markovic dao prvih 10 poena ovaj kao da nije bio na terenu. Slozio bih se da je sve bolji i bolji, ali samo u napadu.
fizicar- prva petorka
Moram malo da stanem u Mutinu odbranu. Siguran sam da on ne mrzi Partizan a moguće je da ne voli (ili mrzi ako je lakše) ljude koji vode Partizan.
Mislim da smo prvi put u istoriji u situaciji da na ovakvom takmičenju uzmemo trofej nakon 3 vezane osrednje (loše) partije.
Mislim da smo prvi put u istoriji u situaciji da na ovakvom takmičenju uzmemo trofej nakon 3 vezane osrednje (loše) partije.
superhik- prva petorka
Markos ::Sergej ::Takva su pravila Bodi , nije to Partizan izmislio.
Normalno,prvila vaze za sve,mislis da Muta ne bi prijavio nekog Partizanovog igraca?
I Partizan kada je radio pripremu utakmice pripremao ju je bez Cakarevica. Tako da tu nista nije neposteno.
fizicar- prva petorka
Da se nadovezem na Superhika::Muta je veliki trener,mozda i najveci samo sto mu se nisu poklopile neke kockice da bi sad vodio neki Maccabi ili Barcelonu.Drugo Muta je isto tako veliki navijaca Partizana ali normalno ide na to da njegov(sadasnji tim) napravi sto bolji rezultat.Slazem se sa Superhikom da je Muta imao neke probleme u proslosti sa ljudima iz KKP pa zbog toga i radi to sto radi.
Markos- prva petorka
Da kažem i ja koju o meču sinoć
Opet smo jako loše otvorili utakmicu, u odbrani smo bili očajni. Vlada mi je opet išao na nerve strašno. Probijali su nas kako su hteli, ostajali sami kao duhovi i pogadđali trojek, i ako znamo da im je to glavno oružje. U odbrani se pogubimo, ne zna se ko koga ćuva, pa ko koga lošije čuva. Ipak, i pored slabije igre, kada par minuta stisnemo odbranu i krenemo borbenoije, agresivnije, odmah preokrenemo rezultat. Vlada jednostavno nema pojma, sa boljim trenerom, ova ekipa bi igrala daleko bolje i sigurnije. Neki igrači su pravili individualne greške i u odbrani i napadu, ali na kraju, kada je đavo odneo šalu, i Ameri su pokazali hrabrost, borbenost, htenje i želju za pobedom i zasluženo smo slavili. Radnički je klasična pucačka ekipa, nema tu mnogo lepote, ali i tako, mnogo nam probleme prave, ali Muta i Vlada ne mogu da se porede. Najvažnija je pobeda, a još draže mi je zbog onog kenjanja Mute na konferenciji.
Večeras će u finalu protiv FMP-a biti gusto i uzbudljivo, ali da nije Valde na klupi, mislim da bi još u prvom poluvremenu trebali da rešimo pitanje pobednika, pre svega na iskustvo i granitnu odbranu. Sa Vladom se ništa ne zna, čovek se tako pogubi u toku meča, da neke očigledne stvari ne vidi i ne ume jednostavno, neću više o njemu.
Samo jako u odbrani, srčano i borbeno, FMP nema nikave šanse 40 minuta sa nama da igra... Pero, večeras je došao trenutak da po ko zna koji put odraniš ono na šta si navikao!
Opet smo jako loše otvorili utakmicu, u odbrani smo bili očajni. Vlada mi je opet išao na nerve strašno. Probijali su nas kako su hteli, ostajali sami kao duhovi i pogadđali trojek, i ako znamo da im je to glavno oružje. U odbrani se pogubimo, ne zna se ko koga ćuva, pa ko koga lošije čuva. Ipak, i pored slabije igre, kada par minuta stisnemo odbranu i krenemo borbenoije, agresivnije, odmah preokrenemo rezultat. Vlada jednostavno nema pojma, sa boljim trenerom, ova ekipa bi igrala daleko bolje i sigurnije. Neki igrači su pravili individualne greške i u odbrani i napadu, ali na kraju, kada je đavo odneo šalu, i Ameri su pokazali hrabrost, borbenost, htenje i želju za pobedom i zasluženo smo slavili. Radnički je klasična pucačka ekipa, nema tu mnogo lepote, ali i tako, mnogo nam probleme prave, ali Muta i Vlada ne mogu da se porede. Najvažnija je pobeda, a još draže mi je zbog onog kenjanja Mute na konferenciji.
Večeras će u finalu protiv FMP-a biti gusto i uzbudljivo, ali da nije Valde na klupi, mislim da bi još u prvom poluvremenu trebali da rešimo pitanje pobednika, pre svega na iskustvo i granitnu odbranu. Sa Vladom se ništa ne zna, čovek se tako pogubi u toku meča, da neke očigledne stvari ne vidi i ne ume jednostavno, neću više o njemu.
Samo jako u odbrani, srčano i borbeno, FMP nema nikave šanse 40 minuta sa nama da igra... Pero, večeras je došao trenutak da po ko zna koji put odraniš ono na šta si navikao!
KKP- prva petorka
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo