NLB 2010/2011
+41
Danny Trejo
air slavkan
Maja
ZuLuofVozdovac
Sensui
dane
Sergej
Ray Allen
Koleman
slobokv83
Manu
XXL
Novica-Ubica
fizicar
Naissus
blagoje
lazarminator
Talicni Tom
Psycho
Gencha
mlekadzija
Dule Kecman
Zoro
Macijauskas
superhik
2bad4u
wolfvaga
KKP
Junglezburn
TheGodfather
drexler
sexdrogabodiroga
Mickey
expert
Zemljoradnik
Everton
Tenenac
Nolle
Mihael
Markos
Bodi Bond
45 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 8 od 24
Strana 8 od 24 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
Re: NLB 2010/2011
Damir Markota je promenio prezime, ranije se prezivao Omerhodžić pa je uzeo majčino Markota. Ja sam ga zapamtio kao Omerhodžića pa u pisanju nisam obraćao pažnju.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Све стоји као што си рекао суперхик, али на мене су баш снажан утисак оставили Пинкни и Грегори и мислим да ће они на крају сезоне носити екипу и добијати тешке утакмице. Пинкни је посебно зезнут јер игра на позицији центра која није његова природна...тако да са својим шутем може да шири противничке центре, рецимо Џоа је извлачио, што је огромна предност која се пружа одличним бековима Олимпије, а сви су брзи...ако говоримо о одразу онда је оно што ради Грегори стварно за причу...човек остане у ваздуху пар секунди и онда из немогуће позиције преко руке погоди...против радничког је дао 5 шутева преко руке и то делује иритирајуће на чуваре...али Пинкни делује као машина стварно, са њим пик делује толико једноставно...
Хтео бих само да се осврнем на овај Широки...колико је нереално да Широки тренутно буде други на табели са 8-5 скором...имам утисак да никад лошија екипа није била толико добро пласирана,ццц.
Хтео бих само да се осврнем на овај Широки...колико је нереално да Широки тренутно буде други на табели са 8-5 скором...имам утисак да никад лошија екипа није била толико добро пласирана,ццц.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
E ljudi sada sam pročitao nešto na kosarka.rs što me je zabrinulo.Šta ako se NEKIM ČUDOM desi da Nimbruk bude poslednji a recimo Zvezda pretposlednja
Da li ćemo tu mi ispasti? Ne verujem da postoji mogućnost ispadanja Čeha.
Da li ćemo tu mi ispasti? Ne verujem da postoji mogućnost ispadanja Čeha.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Koliko ja znam, Nimburk se ne računa.
Zoro- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.10.2010
Kakva sezona (2010/2011) za HF:
Put od (kvalifikacija za) EL do borbe za opstanak u NLB!
Imati pare u sportu nije garancija uspeha, ali nemati pare je garancija raspada.
Imati pare u sportu nije garancija uspeha, ali nemati pare je garancija raspada.
Zoro- mahač peškirom
ja opet vraćam film na raspravu sa početka sezone....videlo se i pričali smo o tome mnogo da su te famozne kvalifikacije bile farsične... bilo je jasno da klub nema ama baš nikakvih ambicija.... sa većom željom čekali su rasprslog ajversona koji nije došao, kao prava provincijska sirotinja koja izadje na balkone da pozdravi ciganina sa mečkom... pitam se samo šta će biti sa gomilom talentovanih klinaca juniora??????Zoro ::Kakva sezona (2010/2011) za HF:
Gost- Gost
Budućnost slavila u Češkoj, svaka im čast, drže korak sa Cibonom i idu ka Fajnar Foru. Iznenadila me pobeda Cedevita protiv Igokee u gostima, kao i rapsodija Krke protiv Hemofarma. Biće ovde zamršeno do kraja, najzanimljivija Jadranska liga, možda i od osnivanja...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Izlazno godište prošlogodišnje ekipa je već razbacano po Srbiji: sem dvojice koji su na pozajmici u Zrenjaninu, ostali su u Kragujevcu, Užicu, ...sharga ::ja opet vraćam film na raspravu sa početka sezone....videlo se i pričali smo o tome mnogo da su te famozne kvalifikacije bile farsične... bilo je jasno da klub nema ama baš nikakvih ambicija.... sa većom željom čekali su rasprslog ajversona koji nije došao, kao prava provincijska sirotinja koja izadje na balkone da pozdravi ciganina sa mečkom... pitam se samo šta će biti sa gomilom talentovanih klinaca juniora??????Zoro ::Kakva sezona (2010/2011) za HF:
Zoro- mahač peškirom
kao što sam u kombinaciji individualnih partija i uspjeha kluba za MVP-a dosadašnjeg dijela NBA proglasio Novickog, po istim kriterijumima, najbolji NLB igrač je Vladimir Dragićević. Bez konkurencije!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Novi nacionalni koeficijenti:
Sezona 2009/10:
Hrvatska...........15
Srbija...............13.8
Slovenija...........10.5
BiH...................8.5
Sezona 2010/11 (za sad):
Slovenija..........8.5
BiH..................6.5
Hrvatska..........6
Srbija..............5.5
Dvogodišnji (za sad):
Hrvatska...........21
Srbija...............19.3
Slovenija...........19
BiH...................15
Biće dopunjeno posle poslednje utakmice.
Sezona 2009/10:
Hrvatska...........15
Srbija...............13.8
Slovenija...........10.5
BiH...................8.5
Sezona 2010/11 (za sad):
Slovenija..........8.5
BiH..................6.5
Hrvatska..........6
Srbija..............5.5
Dvogodišnji (za sad):
Hrvatska...........21
Srbija...............19.3
Slovenija...........19
BiH...................15
Biće dopunjeno posle poslednje utakmice.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
PSiho,
hvala za informacije...kako te ne mrzi da računaš brate...
Ovde se jasno vidi koliko mi Srbi mozga nemamo, niti umemo da planiramo. Ako će već da igraju taj Jadran što se ne skrpiše bar toliko da ove godine ne budemo najgori.
Ovde se jasno vidi koliko mi Srbi mozga nemamo, niti umemo da planiramo. Ako će već da igraju taj Jadran što se ne skrpiše bar toliko da ove godine ne budemo najgori.
Gost- Gost
Ko je u Zrenjaninu, a ko je po Srbiji...Napiši bar za neke...Zoro ::
Izlazno godište prošlogodišnje ekipa je već razbacano po Srbiji: sem dvojice koji su na pozajmici u Zrenjaninu, ostali su u Kragujevcu, Užicu, ...
Gost- Gost
Igrutinovic i Knezevic su u Kg, Lambic je u Zrenjaninu.
Macijauskas- mvp
Ja sam za računanje i fakultet završavao...ne može mene da mrzi da sabiramsharga ::PSiho,
Namerno i održavam dvogodišnji ciklus da bi se videla tendencija...do prošle godine primat, pa nas prošle pretekli 'Rvati, a sad...gazi nas ko stigne...bruka jedna!
Pašćemo dogodine vrlo verovatno još za jedan klub (Kako sada stvari stoje broj klubova će biti: SLO 4, HR 3, SRB 3, BiH 2, CG 1 i (ako Nimburk ostane) CZ 1, mada još ima vremena da se ovo promeni).
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
@Sharga
Kao što je Macijauskas već napisao, Igrutinović i Knežević su u KG, Lambić i Obrenović (koji je nažalost sjeb.o ligamente kolena) u ZR (na pozajmici), Vulić je u Užicu. Za ostale ne mogu sad da se setim, ili nemam info.
Kao što je Macijauskas već napisao, Igrutinović i Knežević su u KG, Lambić i Obrenović (koji je nažalost sjeb.o ligamente kolena) u ZR (na pozajmici), Vulić je u Užicu. Za ostale ne mogu sad da se setim, ili nemam info.
Zoro- mahač peškirom
Pa ostali su uglavnom '93, tj. moja genaracija oni su i dalje u Vrscu, mislim ovu godinu..
Macijauskas- mvp
I pošto je završeno glasanje za petorku ''domaćih'' igrača i trenera gde spadaju svi srpski igrači i treneri, kao i oni koji igraju za srpske klubove.. Mislim da su rezultati poražavajući jer petorka izgleda ovako:
Stiven Marković
N. Nedović
Jan Veseli
Majkl Li(ili što reče Dreks Dejvid Li)
Milan Mačvan
Zašto mislim da su poražavajući. Prvo.... ubedljivo i bez premca, praktično bez konkurencije plejmejker je Stiven. Tu su još dva stranca i Milan Mačvan koji je otišao u Makabi. Samo smo Nemanji Nedoviću od mladjih igrača dali poverenje da bude u prvoj petorci.
Vrlo interesantno je da u konkurenciji praktično nije bilo nijedne prave petice. I na kraju pitanje za sve...Šta mislite...koji bi domet ove naše prve petorke bio u Evroligi na čelu sa Mutom Nikolićem? Aj javite se, napišite komentare o ovome...
Stiven Marković
N. Nedović
Jan Veseli
Majkl Li(ili što reče Dreks Dejvid Li)
Milan Mačvan
Zašto mislim da su poražavajući. Prvo.... ubedljivo i bez premca, praktično bez konkurencije plejmejker je Stiven. Tu su još dva stranca i Milan Mačvan koji je otišao u Makabi. Samo smo Nemanji Nedoviću od mladjih igrača dali poverenje da bude u prvoj petorci.
Vrlo interesantno je da u konkurenciji praktično nije bilo nijedne prave petice. I na kraju pitanje za sve...Šta mislite...koji bi domet ove naše prve petorke bio u Evroligi na čelu sa Mutom Nikolićem? Aj javite se, napišite komentare o ovome...
Gost- Gost
Tesko se moze odrediti domet...
Jer iz ove petorke samo Veseli i Macvan igraju neku odbranu.
Markovic i Li su rupetine u odbrani, rupe bez dna..
Jer iz ove petorke samo Veseli i Macvan igraju neku odbranu.
Markovic i Li su rupetine u odbrani, rupe bez dna..
Macijauskas- mvp
Sta je cudno za petice, pa mi ni nemamo peticu u ovim klubovima, znalo se to i pre pocetka lige.
Raduju igre Nikolica, ali cini mi se da nije on taj kalibar, da bude vrhunski igrac.
Petorka, zavisi da li bi imala podrsku publike ali jedna ili dve pobede najvise..
Raduju igre Nikolica, ali cini mi se da nije on taj kalibar, da bude vrhunski igrac.
Petorka, zavisi da li bi imala podrsku publike ali jedna ili dve pobede najvise..
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
jedna pobeda max.
izglasasmo petorku, a sada ispade tuga.
Jeste bacili malko oko na tabelu. Velikani na udaru...
#
1 KK Budućnost m:tel 9 4
2 KK Union Olimpija 9 4
3 KK Krka 8 5
4 KK Cedevita 8 5
5 KK Široki TT Kabeli 8 5
6 KK Partizan mt:s 7 6
7 KK Zagreb Croatia osiguranje 7 6
8 KK Hemofarm STADA 6 7
9 KK Radnički 6 7
10 KK Igokea 5 8
11 CEZ Basketball Nymburk 5 8
12 KK Cibona 5 8
13 KK Zadar 4 9
14 KK Crvena zvezda 4 9
#
1 KK Budućnost m:tel 9 4
2 KK Union Olimpija 9 4
3 KK Krka 8 5
4 KK Cedevita 8 5
5 KK Široki TT Kabeli 8 5
6 KK Partizan mt:s 7 6
7 KK Zagreb Croatia osiguranje 7 6
8 KK Hemofarm STADA 6 7
9 KK Radnički 6 7
10 KK Igokea 5 8
11 CEZ Basketball Nymburk 5 8
12 KK Cibona 5 8
13 KK Zadar 4 9
14 KK Crvena zvezda 4 9
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Pa generalno tek kada izglasaš petorku vidiš koja je tuga u srpskoj košarci i opet se vratiš na tretman mladih igrača. Što se tiče tabele jasno je da će grčevitu borbu za opstanak voditi Zvezda, Hemofarm, Cibona i Zadar. Nekoć je to bio fajnal four.lazarminator ::jedna pobeda max.
Tek da vas podsetim da je Partizan one godine kad je osvojio Kup Koraća sa Divcem u ekipi, bio tek 8. u domaćem prvenstvu sa tek par pobeda više od ekipa koje su ispadale. Ne mogu se sada setiti da l to behu IMT i MZT ili Sloga.
Gost- Gost
cibona u velikim problemima, docekuju hemofarm, pa gostuju sirokom pa kuci cedevita.. ako izgube 2 od 3 (sto je vrlo izvjesno), eto njima fenjer..
steta sto necemo ove godine imati priliku da ih naprasimo u finalu, ali tu je olimpija.. jebiga, daj sta das..
steta sto necemo ove godine imati priliku da ih naprasimo u finalu, ali tu je olimpija.. jebiga, daj sta das..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
1989/90
Evo sad nadjoh tabelu da potkrepim:
1 Jugoplastika
2 C. ZVEZDA
3 Zadar
4 Cibona
5 Vojvodina
6 Bosna