Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NLB 2010/2011

+41
Danny Trejo
air slavkan
Maja
ZuLuofVozdovac
Sensui
dane
Sergej
Ray Allen
Koleman
slobokv83
Manu
XXL
Novica-Ubica
fizicar
Naissus
blagoje
lazarminator
Talicni Tom
Psycho
Gencha
mlekadzija
Dule Kecman
Zoro
Macijauskas
superhik
2bad4u
wolfvaga
KKP
Junglezburn
TheGodfather
drexler
sexdrogabodiroga
Mickey
expert
Zemljoradnik
Everton
Tenenac
Nolle
Mihael
Markos
Bodi Bond
45 posters

Strana 11 od 24 Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Sledeći

Ići dole

NLB 2010/2011 - Page 11 Empty Re: NLB 2010/2011

Počalji od fizicar Ned 9 Jan 2011 - 8:00

Izvini zbog cega ti mislis da je Zvezda u kosarci veci brend od jednog Splita?
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Ned 9 Jan 2011 - 8:04

fizicar ::Izvini zbog cega ti mislis da je Zvezda u kosarci veci brend od jednog Splita?

Ja uopšte to ne mislim. Bolje da i ne spominjem šta mislim o KK zvezda. Izneo sam moje mišljenje o eventualnoj situaciji u kojoj bi zvezda bila poslednja na tabeli. Zaključke sam izvodio na osnovu istorije NLB lige, uticaja klubova u njoj od osnivanja, ozbiljnosti organizacije, promenama koje su se dešavale na kraju svake dosadašnje sezone....
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 9 Jan 2011 - 8:08

superhik, ima smisla to što ti kažeš, ali... Niti Zvezda ima uticja u NLB kao u vreme kada je liga osnovana, niti mi suđenje na Zvezdinim utakmicama daje nadu da je Zvezda neophodna NLB ligi.
Sve i da Zvezda opstane, rezultatom, ne verujem da će da uđe u 3 u našoj ligi, jer kako stavri stoje više od tri kluba dogodine nećemo imati.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Ned 9 Jan 2011 - 10:41

Sa druge strane, da se nadovezem na ovu vasu pricu, Partizan jeste neophodan ovoj ligi, ali nema bolji tretman kod sudija od komsija (izuzev u direktnom duelu, a i to mozda).
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sensui Pon 10 Jan 2011 - 5:51

Inace moram reci da je NLB liga ove sezone katastrofalna.Kvalitet lige je toliko opao za samo 1 godinu da je to strasno.Skoro sve sto valja je otislo van regiona pa onda "misevi kolo vode" poput Krke,Cedevite,Buducnosti, pa i Olimpije koja po meni nije nikakva specijalna ekipa.

Koliko je liga bila zanimljiva ranijih godina toliko je ove godine neinteresantna.
Sensui
Sensui
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 10.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Pon 10 Jan 2011 - 5:58

ух бре друже, па како неинтересантна а разлика између првог и седмог једна победа, а за опстанак се боре таква имена попут звезде и задра па и цибоне и хф-а. можда квалитета мањка, али занимљивости сигурно не Wink
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sensui Pon 10 Jan 2011 - 6:12

mlekadzija ::ух бре друже, па како неинтересантна а разлика између првог и седмог једна победа, а за опстанак се боре таква имена попут звезде и задра па и цибоне и хф-а. можда квалитета мањка, али занимљивости сигурно не Wink

Ne vidim na koji nacin je HF ugrozen.A to sto se timovi poput Zvezde i Cibone bore za opstanak je tuzno a ne interesantno.Kad bi ti manji klubovi iz lige podigli nivo svoje igre i formirali ozbiljne ekipe da se suprostave ovim tradicionalnim onda bi to zaista bilo zanimljivo ali ovako vidjamo na celu lige smesne ekipe poput Krke i Buducnosti(ona je najozbiljnija od svih tih ekipa sa vrha ali ipak je smesna jer kupuje poluraspale igrace iz srpske lige koje nemaju mesta u ovdasnjim klubovima) onda je to zaista zalosno.
Sensui
Sensui
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Pon 10 Jan 2011 - 6:21

Slažem se da je liga po kvalitetu slabija nego prošlih godina, ali da je slabija drastićno od ostatka Evrope, ne znam baš?!? Osim Cibone koja je prošla kako je prošla u EL, preostala dva predstavnika su u T16, Budućnost, Homofarm, Cedevita u T16 Evrokupa...

Kakve li su ostale lige, kada među 36 najboljih ekipa evrope imaš 5 od 14 odavde, znači preko 30% ove lige je krem Evrope, svidelo se to nama ili ne!?
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sensui Pon 10 Jan 2011 - 6:28

2bad4u :: Slažem se da je liga po kvalitetu slabija nego prošlih godina, ali da je slabija drastićno od ostatka Evrope, ne znam baš?!? Osim Cibone koja je prošla kako je prošla u EL, preostala dva predstavnika su u T16, Budućnost, Homofarm, Cedevita u T16 Evrokupa...

Kakve li su ostale lige, kada među 36 najboljih ekipa evrope imaš 5 od 14 odavde, znači preko 30% ove lige je krem Evrope, svidelo se to nama ili ne!?

Buducnost nije prosla u top16 Evrokupa, a Hemofarm i Cedevita jedva.
Sensui
Sensui
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Pon 10 Jan 2011 - 6:30

Sensui ::
mlekadzija ::ух бре друже, па како неинтересантна а разлика између првог и седмог једна победа, а за опстанак се боре таква имена попут звезде и задра па и цибоне и хф-а. можда квалитета мањка, али занимљивости сигурно не Wink

Ne vidim na koji nacin je HF ugrozen.A to sto se timovi poput Zvezde i Cibone bore za opstanak je tuzno a ne interesantno.Kad bi ti manji klubovi iz lige podigli nivo svoje igre i formirali ozbiljne ekipe da se suprostave ovim tradicionalnim onda bi to zaista bilo zanimljivo ali ovako vidjamo na celu lige smesne ekipe poput Krke i Buducnosti(ona je najozbiljnija od svih tih ekipa sa vrha ali ipak je smesna jer kupuje poluraspale igrace iz srpske lige koje nemaju mesta u ovdasnjim klubovima) onda je to zaista zalosno.

болд: па где више да подигну ниво игре крка и будућност. па крка је сад добила цедевиту у гостима. џикић ради невероватну ствар са њима. имају бољи скор од партизана и идентичан са олимпијом, а они су учесници топ16 фазе и ти очекујеш да они подигну ниво своје игре. заиста ми ниси јасан?!

болд2: ти распали играчи из српске лиге су на мишиће поражени од партизана, а у првом делу су их добили. ово опет говори о тврдњи да је лига изузетно интересантна, али је квалитет дискутабилан Wink
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sensui Pon 10 Jan 2011 - 6:46

mlekadzija ::
Sensui ::

болд: па где више да подигну ниво игре крка и будућност. па крка је сад добила цедевиту у гостима. џикић ради невероватну ствар са њима. имају бољи скор од партизана и идентичан са олимпијом, а они су учесници топ16 фазе и ти очекујеш да они подигну ниво своје игре. заиста ми ниси јасан?!

болд2: ти распали играчи из српске лиге су на мишиће поражени од партизана, а у првом делу су их добили. ово опет говори о тврдњи да је лига изузетно интересантна, али је квалитет дискутабилан Wink

Nisam mislio nivo vec na kvalitet.Mozda oni igraju na zadovoljavajucem nivou ove godine ali to ne znaci da imaju neki dodatan kvalitet ako uporedimo sa ranijim godinama, sto samo pokazuje da se kvalitet kod velikih ekipa smanjio.

Ta ista Krka je demonitarana od strane Partizana u Beogradu a Buducnost je klasicna domacinska ekipa vec par godina unazad, koja nema nikakav poseban kvalitet sem solidnog sistema.To sto smo izgubili od njih(Partizan) vise govori o nama nego o njima.
Sensui
Sensui
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Pon 10 Jan 2011 - 6:50

ja sam zadovoljan ligom.
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Pon 10 Jan 2011 - 6:54

па ја ти опет понављам, ово што ти пишеш не односи се на занимљивост него на квалитет. дефинитивно крка нема јака имена, али играју феноменално. исто се односи и на будућност. ако томе додамо добру олимпију, богату цедевиту, искусни загреб, велики партизан, никад лошије звезду, цибону и задар, сасвим солидну игокеу, нимбурк... добијамо једну врло интересантну лигу, која је дефинитивно слабијег квалитета него прошле године. међутим, прошле године се финале цибона-партизан назирало целе сезоне, а за ф4 је конкурисало 5, највише 6 тимова. сад је ситуација тотално другачија.
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Pon 10 Jan 2011 - 6:59

I meni Krka igra neviđeno. Nema tu ljepote, nego piši knjigu i u škole košarke da se uči. Nigdje velikih stvari o kojima se danas piše i kojima su navijači fascinirani, ali zato, dodavanja, kretnja lopte, mismeševi, timski duh, i masa drugih koje kao laik i ne vidim rada fenomenalan posao za njih. A sa druge strane timovi-imena imaju krizu od košarke. Vodi CZ, pa Cibona, Zadar, Partizan takođe igra kriminalno ružno i sterilno. Jedino Olimpija opravdava rejting.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 10 Jan 2011 - 7:05

Bodi Bond ::superhik, ima smisla to što ti kažeš, ali... Niti Zvezda ima uticja u NLB kao u vreme kada je liga osnovana, niti mi suđenje na Zvezdinim utakmicama daje nadu da je Zvezda neophodna NLB ligi.
Sve i da Zvezda opstane, rezultatom, ne verujem da će da uđe u 3 u našoj ligi, jer kako stavri stoje više od tri kluba dogodine nećemo imati.

Ако догодине будемо имали само 3 клуба, а притом не буде формирана друга НЛБ лига, веруј ми биће то почетак краја те лиге
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Pon 10 Jan 2011 - 7:13

ZuLuofVozdovac ::
Bodi Bond ::superhik, ima smisla to što ti kažeš, ali... Niti Zvezda ima uticja u NLB kao u vreme kada je liga osnovana, niti mi suđenje na Zvezdinim utakmicama daje nadu da je Zvezda neophodna NLB ligi.

Ако догодине будемо имали само 3 клуба, а притом не буде формирана друга НЛБ лига, веруј ми биће то почетак краја те лиге
Daj malo pojasni. U kom smjeru misliš da će se stvari odvijati?
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pon 10 Jan 2011 - 9:23

Meni se cini da kvalitetlige nije opao u odnosu na proslogodisnju. Mozda u odnosu na onu pre par sezona, ali ne u odnosu na proslogodisnju. I ove sezone cemo imati dva kluba koja ce "iskociti" kvalitetom, kao i prosle, samo se ta razlika u pobedama nece videti vec na sredini sezone, nego tek pri kraju (Olimpija i Partizan). Iznenadjenja lige su Siroki i Krka, koji deluju stabilno, pogotovu Slovenci (Hercegovci su tek dogurali do statusa domacinske ekipe). Buducnost drzi nivo vec sezonama unazad. Ako se malo opasulje, cak i Hf (koji je slabiji nego prosle sezone), uz malo srece, moze da se umesa u borbu za f4. Razocarenje su hrvatski klubovi (svi do jednog, cak i solidni Cedevita i Zagreb), kao i Zvezda, mozda donekle i Cesi, koji su cisti vanzemaljci za ovu ligu i trebalo bi ih eliminisati sto pre. Ekipa koja nema takmicarski interes prosto unazadjuje ligu u kojoj igra.

Da rezimiram, pad "giganata" i neuigranost najkvalitetnijih sastava je uslovio neizvesnost lige u dosadasnjem toku. Kvalitet se malo pomerio ka zapadu (Igokea je trenutno kvalitetniji tim i od Radnickog i od Zvezde), Slovenci se dizu iz pepela. PO trenutnom odnosu kvaliteta, mi i ne zasluzujemo vise od 3 ekipe u ovakvom takmicenju. Konacno je sazrelo vreme da se FMP i Zvezda "ujedine" u jedan klub, to vidim kao jedino resenje da se parira Partizanu i podigne nivo srpskih klubova (mada i posle te fuzije treba ocekivati latencu od sezone-dve dok sistem ne usljaka). Ne bi me iznenadilo da opet imamo 2 ekipe na f4, ali ni da se 3 nase bore za opstanak (srecom, moze da ispadne samo jedna). Ako vec mogu da biram, voleo bih da ne ispadne Radnicki, potreban nam je kao stabilan kosarkaski centar.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 10 Jan 2011 - 9:58

wolfvaga ::Ako vec mogu da biram, voleo bih da ne ispadne Radnicki, potreban nam je kao stabilan kosarkaski centar.
samo bih ovu stabilizaciju voleo da mi objasniš Smile
zvzeda i fmp - fuzija naravno, mada je već kasno za to jer sada bi i Čović žestoko zatezao...
kvalitet lige - definitvno opao, ali je takmičenje zanimljivije...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 10 Jan 2011 - 10:13

@Talicni Tom

Па видим да су се нашу клубови договорили пре коју недељу да ће Суперлига бројати 12 клубова и да ће се вероватно играти у две групе. Има ли смисла да у НЛб лиги играју наша 3 клуба а да сви остали гиљају само домаће првенствто (или евентуално Еврочелинџ за који видим да нико није заинтересован). И на крају 9 клубова наше лиге би отишло у Суперлигу, и опет играли милион мечеве међусобно које су већ играли током године само да би се још 3 клуба прикључила? Па коме је заминљиво да гледа 4 пута годишње утакмицу Звезда - ОКК? Која би уопте била поента те лиге? Ако би ми неко објаснио свху такбвог система такмичења добио би оскара. Дакле сви клубови наше земље треба да се зајебавају 6 месеци и играју неку лигу која неће имати никакву поенту, јер свакако 9 клубова те лиге после пролази у Суперлигу где ће испочетка играти са узвишена 3 представника који играју НЛБ. И нека неко објасни ко има интереса да спонзорише ту зајебанцију, а иовако сви клубови кубуре са спонзорима. Хиљаду међусобних мечева домаћих клубова годишње. Прва и друга НЛБ лига би збирно увек имали 8-9 наших клубова, па би имало логике да се игра неко домаће такмичење слабијих клубова (које би имало квалитет друге лиге) од којих би прва 3 клуба после играла домаћу лигу са 9 клубова који би наступали у првој и другој НЛБ лиги. Овако такмичење које служи за губљење бремена док се не заврши НЛБ лига је потпуно бесмислено....

И да се не стекне неки погрешан утисак, нисам ја заговарач Друге НЛБ лиге, већ сам за то да ми напустимо целу ту зајебанцију, али ако смо већ осуђени на НЛБ лигу, бар да се оснује та друга лига, она би много занчила мањим клубовима у Србији, пре свега Војводини ако опет стане на ноге, Лајонсима из Горњег Милановца чија хала наводно не испуњава услове за НЛБ, ОКК Београду (који је добио спонзорство једног грађевинског предузећа па се мало враћа у живот) Машинцу, Борцу...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 10 Jan 2011 - 10:17

Ja sam za ukidanje domaće lige ako već ne može da se napravi normalno takmičenje. Ovo je sramota i bruka... Dovoljan nam je Kup Srbije, koliko da ne zaboravimo kako nam se zove zemlja.... Very Happy

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Pon 10 Jan 2011 - 10:23

Novi nacionalni koeficijenti (privremeni - bez utakmice Radnički-Zagreb):
Sezona 2009/10:
Hrvatska...........15
Srbija...............13.8
Slovenija...........10.5
BiH...................8.5

Sezona 2010/11 (za sad):
Slovenija..........10
BiH..................7
Hrvatska..........6.75
Srbija..............6.75

Dvogodišnji (za sad):
Hrvatska...........21.75
Srbija...............20.55
Slovenija...........20.5
BiH...................15.5
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pon 10 Jan 2011 - 11:43

sharga ::
wolfvaga ::Ako vec mogu da biram, voleo bih da ne ispadne Radnicki, potreban nam je kao stabilan kosarkaski centar.
samo bih ovu stabilizaciju voleo da mi objasniš Smile
zvzeda i fmp - fuzija naravno, mada je već kasno za to jer sada bi i Čović žestoko zatezao...
kvalitet lige - definitvno opao, ali je takmičenje zanimljivije...
Stabilan kao ekipa koja je stalno u sredini NLB, stabilan kao otskocna daska gde bi mogao po neki nas talentovani klinac da stice iskustvo i odakle bi odlazio u Partizan i jos jedan nas klub koji bi se borio za f4 i EL, stabilan kao centar koji ce promrdati istocni deo Sumadije. Moze jos po nesto, ali mislim da je ovo dovoljno Smile.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 11 Jan 2011 - 3:30

A i ti klubovi sa Istoka isto da šalju igrače u Partizan Very Happy I naravno ne bi se moglo desiti da Radnički pobedi Partizan jer ne igraju u istoj ligi...

Daj Bože da Radnički bude predstavnik u Evroligi, a Partizan i Zvezda da se rasformiraju što se mene tiče.
aj sad gruvajte pljujte Smile Smile

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Uto 11 Jan 2011 - 8:38

au kako igra Krka shock , gledao sam ih za vikend protiv Cedevite i sada kako igraju protiv OLimpije, svaka cast Dziletu sta radi bravo
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Uto 11 Jan 2011 - 8:59

ако заврше овако како су почели меч, имаће лепе шансе за ЕЛ. имали би победу више и бољи међусобни скор од олимпије, што дође као 2 победе више. јес да олимпија има доста поена на конто уласка у топ16, али с обзиром како џиле ради не би ме изненадило да их претекне.
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 11 od 24 Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Sledeći