NLB 2010/2011
+41
Danny Trejo
air slavkan
Maja
ZuLuofVozdovac
Sensui
dane
Sergej
Ray Allen
Koleman
slobokv83
Manu
XXL
Novica-Ubica
fizicar
Naissus
blagoje
lazarminator
Talicni Tom
Psycho
Gencha
mlekadzija
Dule Kecman
Zoro
Macijauskas
superhik
2bad4u
wolfvaga
KKP
Junglezburn
TheGodfather
drexler
sexdrogabodiroga
Mickey
expert
Zemljoradnik
Everton
Tenenac
Nolle
Mihael
Markos
Bodi Bond
45 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 4 od 24
Strana 4 od 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Re: NLB 2010/2011
vidim na ovom novom forumu kkoji je napravio faul i ekipa iz CRO, da neka Menadzerska kuca u HRV uslovljava Bogdanovica , i da je doslo do vece svadje, da li neko zna nesto vise ili da pojasni situaciju i takodje ide prica da mozda Cibona dovodi Giriceka...
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
овако прочитах негде:
у цибони је слично као у звезди. једна менаџерска агенција држи све играче изузев богдановића. они су и поставили радуловића за тренера, довели стипчевића за невероватан уговор па још и лалића у пакету са њим... ББ је остао само због минутаже и играња. на крају прошле год су му исплатили све заостале плате и обећали пуну минутажу и да буде прва опција и капитен. после утакмице у сијени дошло је до мање препирке радуловића и богдановића, а све због прве лоше партије ББ-а у овој сезони. тренер га је прозвао за лошу игру и онда га још попљувао и по новинама. наводно је после тога богдановић рекао: е сад ћеш да видиш како је кад играм лоше па нек ти ови твоји дају кошеве(нешто у том фазону) и епилог против нимбурка је познат. жели да оде, има добре понуде, добио би раскид уговора истог момента због неисплаћених зарада за ову год па ћемо видети шта ће даље бити.
у цибони је слично као у звезди. једна менаџерска агенција држи све играче изузев богдановића. они су и поставили радуловића за тренера, довели стипчевића за невероватан уговор па још и лалића у пакету са њим... ББ је остао само због минутаже и играња. на крају прошле год су му исплатили све заостале плате и обећали пуну минутажу и да буде прва опција и капитен. после утакмице у сијени дошло је до мање препирке радуловића и богдановића, а све због прве лоше партије ББ-а у овој сезони. тренер га је прозвао за лошу игру и онда га још попљувао и по новинама. наводно је после тога богдановић рекао: е сад ћеш да видиш како је кад играм лоше па нек ти ови твоји дају кошеве(нешто у том фазону) и епилог против нимбурка је познат. жели да оде, има добре понуде, добио би раскид уговора истог момента због неисплаћених зарада за ову год па ћемо видети шта ће даље бити.
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
XXL je agencija koja je u dilu sa HKS-om, koliko sam ja razumeo... Sve ide preko njih, a ono što ne ide preko njih propada, ukratko.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
au pa ovi hrvati imaju gore kosarkaske radnike od nas , nije ni cudno sto su unistili brdo talenata, ne bi me cudilo da zaseru i ovog malog Sarica.
Everton- prva petorka
Pa je l stvarno misliš da bi u normalnoj situaciji Rok Stipčević bio prvi plej Cibone?
Bodi Bond- mvp
naravno ne , ali ne mogu da verujem na sta je spala Cibona a ujedno i Hrvatska kosarka da par diletana razara sve zivo od mladjih kateg. do seniorske kosarke , imaju i oni dosta uticajnih ljudi , koji bi udarili sakom o sto, i presekli ovo kolektivno ludilo ...
Everton- prva petorka
Na čelu HKS-a je Danko Radić, bivši košarkaški sudija, sitni biznismen i politički muvator. On vedri i oblači u hrvatskoj košarci. XXL je menadžerska agencija koju vodi njegov kum i njima je sve dozvoljeno, praktično samo njihovi igrači igraju za mlađe reprezentativne kategorije. Jolly je klub agencije XXL (nešto kao Miškova Mega), imaju jaku žensku ekipu. Koji klub neće da se povinuje Radiću, dobije po nosu preko sudija koje moraju da ga slušaju. Van glavnih tokova pliva samo Cedevita, jer je njen vlasnik izuzetno bogat i uticajan. Preostala dva velika zagrebačka kluba su jako politički obojena: Cibona je bila pod kontrolom gradonačelnika Bandića, a Zagreb je odgovor HDZ-ovaca na to (pošto im je Bandić glavni konkurent u Zagrebu, ali inače ima malu stranku), jedan od glavnih ljudi je ministar policije Karamarko. Nadam se da nisam nešto pogrešio.
Sve sam ovo već pisao na kosarka.rs, nadam se da neću morati ponovo, jer se previše odnosi na politiku, a premalo na sport.
Sve sam ovo već pisao na kosarka.rs, nadam se da neću morati ponovo, jer se previše odnosi na politiku, a premalo na sport.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
ima li ova XXL agencija odeljak i u Srbiji? Cini mi se da sam nesto cuo o njima i ovde...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Kako bese ide adresa onog drugog hrvatskog foruma?
Gencha- šesti igrač
Godina : 35
Da li moze da se desi da imamo jedno mesto manje u NLB ligi naredne sezone,ako Zvezda bude ubedljivo poslednja i Radnicki ne napravi neki zapazeniji rezultat?
Gost- Gost
Giriček za iskusniju Cibonu
Tridesettrogodišnji bek verovatno će pojačati redove hrvatskog prvaka, čak postoji mogućnost da u nedelju zaigra protiv Zvezde.
Cibona se ove sezone, više prinudno nego strateški, opredelila za koncept podmlađivanja tima.
Međutim, skor 3-3 u NLB ligi, odnosno 0-3 u Evroligi pokazuje da se stvari - gledano na kratke staze - kreću u lošem pravcu. Zato su "vukovi" stupili u pregovore sa nekadašnjim reprezentativcem Gordanom Giričekom, objavili su hrvatski mediji, a prenela kosarka.rs.
Giriček je bez kluba posle raskida sa Fenerbahčeom, krajem prošle sezone, a od varijante sa Zadrom koja je letos figurirala u tamošnjim medijima, nije bilo ništa.
Iako nije ni senka igrača koji je pre više od deset godina predvodio Cibonu do pobede nad Partizanom u Pioniru - u to vreme nije bilo Jadranske lige, pa su i tenzije bile mnogo veće nego danas - iskusni bek bi mogao da pomogne ekipi Zdravka Radulovića, u kojoj su mnogi nosioci igre 1989. ili 1990. godište (Bojan Bogdanović, Leon Radošević, Tomislav Zubčić, Mario Delaš).
Ako se pregovori završe uspešno, Cibona bi novog-starog košarkaša mogla da predstavi već u nedelju, kada od 12 časova gostuje Crvenoj zvezdi u meču 7. kola NLB lige.
Giriček je napustio Zagreb 2001. godine i od tada igrao za CSKA, Memfis, Orlando, Jutu, Filadelfiju i prethodne dve sezone za Fenerbahče Ulker.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Po svemu sudeci Bojan Bogdanovic, odlazi?
Da li je Cska resenje za njega?
Da li je Cska resenje za njega?
Macijauskas- mvp
Takve agencije uglavnom nemaju potrebu da otvaraju kancelarije na više mesta jer imaju malo zaposlenih i sav posao mogu da obavaljaju gde god da su stacionirani. Ali postoji mogućnost da imaju klijente ovde. Beobasket ima klijente i među hrvatskim igračima, mada Beobasket je znatno veća i uticajnija agencija.drexler ::ima li ova XXL agencija odeljak i u Srbiji? Cini mi se da sam nesto cuo o njima i ovde...
Koliko ja znam može. Ali to zavisi od koeficijenta, ne od toga na kojoj će poziciji pojedini klubovi da završe. Mrzi me sad da kopam kako to funkcioniše, ali otprilike ovako: imamo tri garantovana mesta, a od jednogodišnjeg i dvogodišnjeg zbirnog indeksa klubova zavisi da li ćemo imati još jedno, dva ili nijedno mesto.hazarder ::Da li moze da se desi da imamo jedno mesto manje u NLB ligi naredne sezone,ako Zvezda bude ubedljivo poslednja i Radnicki ne napravi neki zapazeniji rezultat?
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Znam da se gleda koeficijent,nisam siguran da li za jednu ili za dve godine u zbiru.Sve u svemu nije nimalo dobra situacija,Partizan i Hemofarm mogu da igraju i finale,a mi da izgubimo jos jedno mesto za narednu sezonu.
Gost- Gost
pa ne vidim ja tu ništa strašno... meni ne bi smetalo ni da je Zvezda sad u KLS a da samo Partizan, HF i KG igraju NLB.
Imali bi za nijansu jaču i zanimljiviju domaću ligu a ne bi se brukali na Jadranu
Imali bi za nijansu jaču i zanimljiviju domaću ligu a ne bi se brukali na Jadranu
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
drexler ::pa ne vidim ja tu ništa strašno... meni ne bi smetalo ni da je Zvezda sad u KLS a da samo Partizan, HF i KG igraju NLB.
Apsolutno se slažem, uopšte ne vidim poentu igranja naših klubova u NLB ukoliko nemaju najveće ambicije.
superhik- prva petorka
Slazem se da nije katastrofa ako izgubimo 1 mesto u NLB.Bolje da imamo 2-3 dobra kluba, nego 5 osrednjih.
Gencha- šesti igrač
Godina : 35
potpisujem.... navijam za to...drexler ::pa ne vidim ja tu ništa strašno... meni ne bi smetalo ni da je Zvezda sad u KLS a da samo Partizan, HF i KG igraju NLB.
Gost- Gost
Da nema neko slucajno nalog na NLB forumu ?
Nece nikako da me pusti da se registrujem a treba mi nesto..
Nece nikako da me pusti da se registrujem a treba mi nesto..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Još jedan veliki talenat u Olimpiji
Posle Finca Sasu Salina Ljubljančani angažovali Letonca Davisa Bertansa, člana najbolje petorke poslednjeg Evropskog prvenstva za juniore
objavljeno danas u 13:54; autor: Kosarka.rs
Da se stvari u Olimpiji pomeraju na bolje, posle nekoliko sezona tavorenja u proseku i besparici, osim odličnih rezultata u Evroligi govori i to što Ljubljančani dovode talentovane evropske igrače. Posle Finca Sasu Salina za "zmajčeke" je potpisao Letonac Davis Bertans, momak koji je u avgustu napunio 18 godina. Olimpija je uspela da privoli bivšeg igrača ASK Rige da se obaveže na šestogodišnju vernost.
Bertans je bio član najbolje petorke na poslednjem Evropskom prvenstvu za juniore u Litvaniji, gde je prosečno beležio 14,8 poena i 7,7 skokova po meču. Mladi Letonac je imao ponude nekoliko italijanskih klubova, ali se ipak odlučio da prihvati uslove Olimpije.
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Taj primer Olimpije se vec uzima kao lekcija nasim najboljim klubovima kako treba raditi. Ali nasi klubovi to rade vec odavno, samo ne kupuju strane igrace nego domace jer nase trziste je ipak vece od Slovenije. E sad, lepo bi bilo kad ti klinci ne bi sluzili samo za profit najboljim klubovima nego kad bi recimo po isteku prvog, sestogodisnjeg ugovora produzili sa istim klubom na jos 4
superhik- prva petorka
Ima li neko dojavu o situaciji o Ciboni. Da li da igram keca na Zvezdu, odlična je kvota? Šta je sa Bogdanovićem a šta sa Giričekom i vredi li išta ovaj Majls što je došao u Zvezdu? ovo poslednje verovatno Nolle zna
Gost- Gost
Smeši nam se 0-4 u ovom kolu.
Bodi Bond- mvp
Stiže Radnički, napred Dragojloviću!Bodi Bond ::Smeši nam se 0-4 u ovom kolu.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Strana 4 od 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Similar topics
» KK FMP 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Evroliga 2010/2011 - 2. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Evroliga 2010/2011 - 2. deo
:: Arhiva :: Lige i kupovi