Evroliga 2010/2011 - 1. deo
+45
dane
Maja
ZuLuofVozdovac
XXL
fizicar
Novica-Ubica
Naissus
bigZ
Zolja
lazarminator
Psycho
lakovic.
2bad4u
markoo
blagoje
Gencha
vlada
Manu
Imperator
Tazz
mikoni
mlekadzija
Talicni Tom
Tenenac
Zoro
Hyperactive
Geograf
Macijauskas
expert
KKP
drexler
superhik
Ray Allen
TheGodfather
Sergej
Markos
Dule Kecman
Mihael
Mickey
Everton
wolfvaga
Nolle
Bodi Bond
Junglezburn
Zemljoradnik
49 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Evroliga 2010/2011 - 1. deo
Mnogo mi smetaju ovakvi isfrustrirani komentari,mislim na ovaj sto je Dreks postavio.Sa kog sajta si ga skinuo?Nisam znao da u Lazi koriste net.
Gost- Gost
Najjaca fora je bila juce kada je Dule na nekom tajmautu uzeo da preti prstom i kaze na srpskom: "Nemoj slucajno da bude faul u napadu", a igraci ga gledaju
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Све, све, али крах са репрзентацијом . Жељко ,Шакота и Мока могли су само да сањају да присмрде 6. месту . А 6. место на Европском рецимо доноси пласман на олимпијаду ,коју ми нисмо играли.
И тако Дуле остаде без оба посла за пар дана.
И тако Дуле остаде без оба посла за пар дана.
Poslednji izmenio blagoje dana Čet 25 Nov 2010 - 8:09, izmenjeno ukupno 1 puta
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
To tell you the truth the decision to part with Dule was extremely difficult. Before the game at Milan we believed that the situation can be changed and we did our best to prove it. We considered the invitation of Vujosevic from a strategic point of view. Our idea was to let Dusko soften the transition period for the team, to help young players improve and to build new winning dynasty. We have no doubts in the coaching qualities of Vujosevic – he proved them by his work in previous clubs and national teams. Any model supposes that you can miss something planned. Unfortunately Dusko wasn’t able to effectively organize the evolution process. Obviously, it is not his fault that we have a series of injuries. The head coach cannot help experienced players to make free throws and to score layups in important moments. At the same time Vujosevic wasn’t able to find common language with the team – both directly and figuratively. All the problems of transition period sharpened, that led to lack of confidence and motivation by the players, coaches, staff. The control over the game decreased, it was extremely tough to see helpless team. The changes were of critical importance. We are very sorry to part with Dule, who is an intelligent and likable person. We appreciate his work and we are sure that his career will see another successful revival. We will plan other ways of developing the team. The 2010-11 season is not finished. We will fight until the end. As long as there is a chance, we will try. Missing the Euroleague Top 16 would be a disaster. We will do our best to avoid it. The art is not in avoiding the falls but in standing up after the fall."
Da ne prevodim, ali ovo je definitivno šizofrena izjava. DAkle, Vatutin je priznao sve što smo mi govorili i da ne može Dule da šutira bacanja i pogadja polaganja, i da je bilo sabotaže, i da je trener doveden da radi na duže staze, ali ipak ga otpuštaju zbog invalida Smodiša i Lengdona.
Da ne prevodim, ali ovo je definitivno šizofrena izjava. DAkle, Vatutin je priznao sve što smo mi govorili i da ne može Dule da šutira bacanja i pogadja polaganja, i da je bilo sabotaže, i da je trener doveden da radi na duže staze, ali ipak ga otpuštaju zbog invalida Smodiša i Lengdona.
Gost- Gost
ovo je komentar sa Žurnala... lik je vjerovatno Goran Vesić lično
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Pa zar nema prevodioca?Gencha ::Najjaca fora je bila juce kada je Dule na nekom tajmautu uzeo da preti prstom i kaze na srpskom: "Nemoj slucajno da bude faul u napadu", a igraci ga gledaju
Meni jedna stvar nije jasna, zar je Dule jedini trener kome je neophodan prevodioc, kao da takvih slučajeva nikada ranije nije bilo...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ma ja sam to napisao zato sto mi je bilo smesno kako im je pretio...Junglezburn ::Pa zar nema prevodioca?
Meni jedna stvar nije jasna, zar je Dule jedini trener kome je neophodan prevodioc, kao da takvih slučajeva nikada ranije nije bilo...
Gencha- šesti igrač
ае мало шббкбб.
није немогуће да у оном коментару има и истинитих тврдњи. ако би, којим случајем, сазнали да се то заиста радило тако, да ли би се ваше мишљење бар мало променило?
није немогуће да у оном коментару има и истинитих тврдњи. ако би, којим случајем, сазнали да се то заиста радило тако, да ли би се ваше мишљење бар мало променило?
mlekadzija- prva petorka
Godina : 43
da. promjenilo bi se.
drexler- mvp
Ne verujem da goran vesic prica istinu
Valensija igra egal sa Panatenaikosom,treca cetrvtina u toku.
Valensija igra egal sa Panatenaikosom,treca cetrvtina u toku.
Gost- Gost
кари пушта тепића. на 3м нигде играча око њега.
коментатор који преноси ефес-олимпија на крају прве четвртине каже:
''перасовић је тражио тајм аут.''
а на почетку другог периода је рекао:
''почиње друга трећина.''
имао је још низ бисера, али ко ће то све попамтити.
коментатор који преноси ефес-олимпија на крају прве четвртине каже:
''перасовић је тражио тајм аут.''
а на почетку другог периода је рекао:
''почиње друга трећина.''
имао је још низ бисера, али ко ће то све попамтити.
mlekadzija- prva petorka
Ја сам убеђен да постоји нека врста 'мутних' радњи. У супротном клуб не би могао да функционише. Тако је у свим сферама пословања у нашој земљи. Јако су ретки случајеви да таква 'игра' није потребна, и то само уколико нема конкуренције која је у вези са власти (не и обавезно). Не бих се посебно изненадио, посебно претргао. Скоро сам сигуран да је последнјих пар година много мањи притисак на све структуре од стране Партизана. Издигли су се од свега, немају потребу више за тим. Изградили име, и добили потребну дозу поштовања. Довољну за нормално функционисање, довољну да одврате мисли од чупања из блата. Ранијих година верујем да је било свега. Није случајно било оно шамарање судија. Било би лицимерно тај период игнорисати. Али је чињеница да је на спортском/играчком плану све организовано на највишем нивоу. Резултати које има клуб су последица доброг система, и невероватног улагања у рад, и само напоран рад, и истрајање у том раду. То је оно што се често не види, или често и занемарује. Ништа без жестоког рада, и то није само у кошарци. Мишљење ми се не би променило, само бих имао чист поглед на читав период.mlekadzija ::ае мало шббкбб.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Da cujes tek nekog Engleza sto prenosi Pao.Dijamandidis pravi ulaz,a on kaze i sada ide unutra pa napolje....a urla kao magarac.
Gost- Gost
Duletu je prevodilac bio pomocni trener Saso Filipovski. Juce sam po prvi put imao prilike da gledam CSKA i ubedljivo najsnazniji utisak bili su ti nesrecni tajm auti na kojima Dule prica na srpskom sa sve psovkama, uzvicima "jel jasno", "nemoj neko da je...", a ovi Rusi gledaju kroz njega. Cak sam imao utisak da stvarno zele da ga shvate, ali da im nikako ne ide.
Bilo je zalosno jasno koliko sve to ne funkcionise. I onda gledam, onako ljudski, Dule koji se trudi, vice, Lengdon i Holden koje mrzi da zive, neka melanholicna atmosfera u kojoj neiskusniji igraci pogledom vise traze one iskusnije nego trenera.
Tuzan epilog
Bilo je zalosno jasno koliko sve to ne funkcionise. I onda gledam, onako ljudski, Dule koji se trudi, vice, Lengdon i Holden koje mrzi da zive, neka melanholicna atmosfera u kojoj neiskusniji igraci pogledom vise traze one iskusnije nego trenera.
Tuzan epilog
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Ovaj Pesic je stvarno genije, mrtav ladan dobio PAO u sred Atine
Zao mi je sto nisam gledao utakmicu, ali koliko vidim iz statistike, dosta je rotirao igrace...
Zao mi je sto nisam gledao utakmicu, ali koliko vidim iz statistike, dosta je rotirao igrace...
Gencha- šesti igrač
Je l' ima u EL neka statistika tipa prosečan broj zakucavanja po meču?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn ::Je l' ima u EL neka statistika tipa prosečan broj zakucavanja po meču?
prosecan broj "eli apova" po utakmici
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
sharga ::Evo za mog prijatelja MLEKADŽIJU jedan predlog koji namerno neću na pp da mu šaljem već želim da pročita ovde...
19.00 Panathinaikos - Power Electronics Valencia 2, kvota 8.05
uplati 50 dingera i stavi prst u uvo
koji sam ja genije...vidi šta sam savetovao mlekadžiji a na kraju sam spojio sa Olimpijakosom i pao
Gost- Gost
znači nisi genije
drexler- mvp
и прође још једно коло. резултати поприлично очекивани уз, по мом мишљењу, пар изненађења.
партизан је рутинском игром савладао жагирлис. победа ниједног тренутка није дошла у питање. водили скоро 20, нажалост завршили 6. лафајет брљао на крају, гаги одиграо утакмицу сезоне и надам се да ће коначно кренути да игра константно, макар приближне партије.
велики проблем је представљала одбрана пика, где су џаваи и катић растурени од бегића, као и напад у другом полувремену када је аца петровић поставио меч ап зону.
барса одрадила лагани тренинг у загребу. рубио инглес и морис најистакнутији код победника, али на мене је јак утисак оставио и сада. код домаћина стандардно симултанку играо богдановић и тек с времена на време му помогао радошевић. иначе је цибона играла без рока стипчевића, који би им баш пуно помогао
ефес тукао олимпију баш колико треба. олимпија по обичају касно упалила. у првој четвртини их у животу држао грегори. губили доста лопти у зонском пресингу. када су то успели да реше, успоставили су доминацију и повели на крају задње четвртине 56:52. онда су на сцену ступили нахбар и гулер који су серијом тројки и добром одбраном окренули резултат, а да утисак за турке буде комплетан, у задњим секундама се побринуо тунчери за победу од 6 разлике.
реал је, на моје изненађење, током целог меча доминирао против олимпијакоса. кренула их је тројка, поготово љуља, док је са друге стране тео доста силио па и компликовао. рејес и томић су знали да одговоре бурусису и нестеровићу. одбрана грчког тима није била толико лоша, али је реал из контри просто убијао. свака теова зајебанција била је кажњена контром. на крају заслужена победа реала, али ипак мање него што је оли добио у грчкој.
карију је баш дуго требало да се привикне на нову средину и да успостави свој систем. однео је важну победу из атине, против једног од највећих фаворита за освајање ЕЛ.
сјајно су играли свих 6 кошаркаша памесе који су били на паркету. да, шест, јер је кари буквално цео меч био 2м у терену. одлично су скупљали у рекету и бранили баптистов 2на2 са било ким. у нападу нису блистали, али су роле де кола, савана и клевера биле сасвим довољне.
у једном тренутку је пао отишао и на 9 разлике, али до средине задњег периода памеса је поново била у игри и на крају сасвим заслужено добила. пуштао је кари играче пао-а, пре свих тепића око којег на 3м није било никога, да шутирају, а све да би спречио игру коју жељко форсира већ годинама. свака част мајсторе и искрено се надам да памеса неће под стечај после тебе, као претходна 3 твоја клуба
рома је добила бамберга погодком смита за 3п у задњим секундама. суперхик нам је играо сингл Н2, баш као и на памесу. о овом, као и о мечу где је шарлоа тукао уникаху не могу да кажем ништа јер их нисам гледао па ако је неко имао то задовољство нека оплете.
едит: само да додам да је пао првак европе јер је тако суперхик рекао, а и не видим неки комплетнији састав са бољим вођењем са клупе(колико год не волео жељка, ово је чињеница).
партизан је рутинском игром савладао жагирлис. победа ниједног тренутка није дошла у питање. водили скоро 20, нажалост завршили 6. лафајет брљао на крају, гаги одиграо утакмицу сезоне и надам се да ће коначно кренути да игра константно, макар приближне партије.
велики проблем је представљала одбрана пика, где су џаваи и катић растурени од бегића, као и напад у другом полувремену када је аца петровић поставио меч ап зону.
барса одрадила лагани тренинг у загребу. рубио инглес и морис најистакнутији код победника, али на мене је јак утисак оставио и сада. код домаћина стандардно симултанку играо богдановић и тек с времена на време му помогао радошевић. иначе је цибона играла без рока стипчевића, који би им баш пуно помогао
ефес тукао олимпију баш колико треба. олимпија по обичају касно упалила. у првој четвртини их у животу држао грегори. губили доста лопти у зонском пресингу. када су то успели да реше, успоставили су доминацију и повели на крају задње четвртине 56:52. онда су на сцену ступили нахбар и гулер који су серијом тројки и добром одбраном окренули резултат, а да утисак за турке буде комплетан, у задњим секундама се побринуо тунчери за победу од 6 разлике.
реал је, на моје изненађење, током целог меча доминирао против олимпијакоса. кренула их је тројка, поготово љуља, док је са друге стране тео доста силио па и компликовао. рејес и томић су знали да одговоре бурусису и нестеровићу. одбрана грчког тима није била толико лоша, али је реал из контри просто убијао. свака теова зајебанција била је кажњена контром. на крају заслужена победа реала, али ипак мање него што је оли добио у грчкој.
карију је баш дуго требало да се привикне на нову средину и да успостави свој систем. однео је важну победу из атине, против једног од највећих фаворита за освајање ЕЛ.
сјајно су играли свих 6 кошаркаша памесе који су били на паркету. да, шест, јер је кари буквално цео меч био 2м у терену. одлично су скупљали у рекету и бранили баптистов 2на2 са било ким. у нападу нису блистали, али су роле де кола, савана и клевера биле сасвим довољне.
у једном тренутку је пао отишао и на 9 разлике, али до средине задњег периода памеса је поново била у игри и на крају сасвим заслужено добила. пуштао је кари играче пао-а, пре свих тепића око којег на 3м није било никога, да шутирају, а све да би спречио игру коју жељко форсира већ годинама. свака част мајсторе и искрено се надам да памеса неће под стечај после тебе, као претходна 3 твоја клуба
рома је добила бамберга погодком смита за 3п у задњим секундама. суперхик нам је играо сингл Н2, баш као и на памесу. о овом, као и о мечу где је шарлоа тукао уникаху не могу да кажем ништа јер их нисам гледао па ако је неко имао то задовољство нека оплете.
едит: само да додам да је пао првак европе јер је тако суперхик рекао, а и не видим неки комплетнији састав са бољим вођењем са клупе(колико год не волео жељка, ово је чињеница).
mlekadzija- prva petorka
sharga ::sharga ::Evo za mog prijatelja MLEKADŽIJU jedan predlog koji namerno neću na pp da mu šaljem već želim da pročita ovde...
19.00 Panathinaikos - Power Electronics Valencia 2, kvota 8.05
uplati 50 dingera i stavi prst u uvo
koji sam ja genije...vidi šta sam savetovao mlekadžiji a na kraju sam spojio sa Olimpijakosom i pao
већ сам био бацио 30 динара кад сам видео твоје предлоге. радио сам до скоро 17 па нисам стигао испоштовати твој труд. поправићемо сутра
mlekadzija- prva petorka
Jbga...zamor materijalamlekadzija ::извини брате, знам да је у питању лапсус калами, али јаче је од мене. у колико група се такмичи уникаха?
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Ocekivano ipak Dule odlazi iz CSKA. Koliko sutra Misko ide za Moskvu da se odradi pravi raskid ugovora. Cuh da je Dule pristao da se isplati samo za ovu sezonu.Sto je opet ogroman novac .
Nije uspeo opet. Licno jako mi je zao. Ako nista drugo, zasluzio je malo veci kredit. Kad pogledam Mesinu u Realu .... Ali to je surovi profesionalizam.
Nije uspeo opet. Licno jako mi je zao. Ako nista drugo, zasluzio je malo veci kredit. Kad pogledam Mesinu u Realu .... Ali to je surovi profesionalizam.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Ja sam samo ponovo zažalio što sam Srbin kada sam u kladionici čuo Grobare kako pljuju Duleta. Ja kao navijač Zvezde imam puno poštovanje za njega u ovom trenutuku i smatram da nije kriv za krizu CSKA, i da je naravno trebalo da mu daju odrešene ruke kad su ga već doveli....
Gost- Gost
Takav smo narod nažalost...nikad nam niko nije dobar i nema poštovanja za stvari koje čovek uradi.sharga ::Ja sam samo ponovo zažalio što sam Srbin kada sam u kladionici čuo Grobare kako pljuju Duleta. Ja kao navijač Zvezde imam puno poštovanje za njega u ovom trenutuku i smatram da nije kriv za krizu CSKA, i da je naravno trebalo da mu daju odrešene ruke kad su ga već doveli....
Veliki je udarac za Duleta. Prošlih puta kad je odlazio u inostranstvo išao je kao mlad i perspektivan trener i nije uspevao. Sada je to mnogo teže jer za sobom nosi teret jednog od najboljih trenera Evrope, a nije se zadržao ni pola godine u velikom klubu.
Važno je samo da stoji sa obe noge na zemlji. Drago mi je bilo da pročitam da je rekao da ga prethodni uspesi i hvalospevi nisu uzneli, pa da ga ni trenutne kritike i omalovažavanja neće oboriti.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Evroliga 2010/2011 - 2. deo
» Evroliga 2011/2012
» NLB 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Evroliga 2011/2012
» NLB 2010/2011