Evroliga 2010/2011 - 1. deo
+45
dane
Maja
ZuLuofVozdovac
XXL
fizicar
Novica-Ubica
Naissus
bigZ
Zolja
lazarminator
Psycho
lakovic.
2bad4u
markoo
blagoje
Gencha
vlada
Manu
Imperator
Tazz
mikoni
mlekadzija
Talicni Tom
Tenenac
Zoro
Hyperactive
Geograf
Macijauskas
expert
KKP
drexler
superhik
Ray Allen
TheGodfather
Sergej
Markos
Dule Kecman
Mihael
Mickey
Everton
wolfvaga
Nolle
Bodi Bond
Junglezburn
Zemljoradnik
49 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 3 od 40
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Evroliga 2010/2011 - 1. deo
Novica samo 4 minuta, ili da Etore popije otkaz ili da trazi raskid ja ne vidim neko drugo resenje
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
Indijanac je dobio sta je zasluzio...Ja ne preferiram mnogo Oly , ali morao sam da navijam za tim sa cak 3 nasa reprezentativca, uz to i Duda na klupi..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Kako se Oly šalio sa Realom... Dobiše ih ko na treningu, a Real igrao na gornjoj granici svojih mogućnosti...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
i onaj Rodrigez , kao je on prosao u NBA meni nikako nije jasno, lik je totalno limitiran
Everton- prva petorka
Godina : 36
Everton ::i onaj Rodrigez , kao je on prosao u NBA meni nikako nije jasno, lik je totalno limitiran
Imao je indeks minus 10
Gost- Gost
indeks - 10, Real apsolutno nije ozbiljna ekipa, barem za sada..Mislim da cak i nemaju kvalitetne igrace kao prosle sezone, pojedinacno. Mesinina tehnicka izvukla Oly iz malo losijeg tempa..Everton ::i onaj Rodrigez , kao je on prosao u NBA meni nikako nije jasno, lik je totalno limitiran
Teo, Spanulis, Papalukas- 18 asistencija, i to kakvih...
Geograf- mahač peškirom
bez Spanulisa, Oly bi mi bio cak i simpaticna ekipa...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Vi nemate pojma koliko se ja nerviram kada vidim Novicu na klupi Reala... Nije mi jasno zasto(kako???) on nije jedan od nosilaca igre.
Slazem se sa Evertonom, iz Reala mora da idu ili on ili Mesina, treceg nema.
Slazem se sa Evertonom, iz Reala mora da idu ili on ili Mesina, treceg nema.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Real nema ekipu kakva se od njih očekuje ove sezone, niti je imao prošle. Evo pitajte Zolju šta sam govorio prošle sezone o pojačanjima Barse vs pojačanja Reala (nebo i zemlja), iako su ih neki stavljali u isti koš...Geograf ::indeks - 10, Real apsolutno nije ozbiljna ekipa, barem za sada..Mislim da cak i nemaju kvalitetne igrace kao prosle sezone, pojedinacno. Mesinina tehnicka izvukla Oly iz malo losijeg tempa..
Teo, Spanulis, Papalukas- 18 asistencija, i to kakvih...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Iz Reala treba da ide 80% igraca i "veliki strucnjak"Messina!
Markos- prva petorka
Bas ih je OLY odrao posteno. Mesina ne moze da se sastavi.A ni Real. Mogao bi polako da pakuje kofere...
Sergej- mvp
Mesina je potpouno izgubio konce i uopšte mi nije jasno zašto ga trpe. Pogotovu nas izludjuje sa nipodaštavanjem Novice, ali pošto Mesina ni sam ne zna šta hoće, nije mu zameriti.
Ceo Real se sveo na Tomića i Ljulja, a ostali su vodonoše.
Olimpijakos je pokazao da Dudinim dolaskom dobija mnogo i da će za 2 meseca imati ekipu koja će odvaljivati jer se neće znati odakle opasnost preti.
Ceo Real se sveo na Tomića i Ljulja, a ostali su vodonoše.
Olimpijakos je pokazao da Dudinim dolaskom dobija mnogo i da će za 2 meseca imati ekipu koja će odvaljivati jer se neće znati odakle opasnost preti.
Gost- Gost
Mislim da Olimpijakos ima ubedljivo najbolju bekovsku liniju u Evropi, dva umetnika + jedan od najboljih igrača 1 na 1 ( Spanulis ) i ostali koji će dobro odraditi svoje uloge. Visoki igrači izabrani tako da dobro prate igru, tj. ovu dvojicu umetnika. Kao što sharga reče, ovo ne miriše ne dobro gledajući iz perspektive ostalih klubova.
Gledajući iz ove perspektive, a na osnovu znanja pojedinih trenera i pojačanja koja su doveli, samo neki niz povreda može sprečiti Barsu, Pao, Oly i CSKA da odu na F4 i ukoliko se ovo obistini to će biti jedan od najjačih F4 ikada.
Gledajući iz ove perspektive, a na osnovu znanja pojedinih trenera i pojačanja koja su doveli, samo neki niz povreda može sprečiti Barsu, Pao, Oly i CSKA da odu na F4 i ukoliko se ovo obistini to će biti jedan od najjačih F4 ikada.
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond ::Mislim da Olimpijakos ima ubedljivo najbolju bekovsku liniju u Evropi, dva umetnika + jedan od najboljih igrača 1 na 1 ( Spanulis ) i ostali koji će dobro odraditi svoje uloge. Visoki igrači izabrani tako da dobro prate igru, tj. ovu dvojicu umetnika. Kao što sharga reče, ovo ne miriše ne dobro gledajući iz perspektive ostalih klubova.
a Partizan
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
... nam igra sa Zalgirisom u prvom kolu ...
Vidim da se Aco Petrovic nesto kurobeca tipa "mi smo favoriti", Partizan je slabiji nego prosle sezone itd. Imam neki osecaj da ce mu se to osvetiti samo tako .
Vidim da se Aco Petrovic nesto kurobeca tipa "mi smo favoriti", Partizan je slabiji nego prosle sezone itd. Imam neki osecaj da ce mu se to osvetiti samo tako .
wolfvaga- prva petorka
Mesina je prošlost Reala, samo ga još uvek nisu obavestili.
Igra Reala je katastrofa.
Što se Novice tiče, verujem da je on procenio da u ovom momentu ne može da potpiše (finansijski) isti ili bolji ugovor sa drugim klubom, pa trenira punom parom i čeka da stvari dođu na svoje. Ovakve situacije ne mogu značajno da poremete igrače kao što je on.
Igra Reala je katastrofa.
Što se Novice tiče, verujem da je on procenio da u ovom momentu ne može da potpiše (finansijski) isti ili bolji ugovor sa drugim klubom, pa trenira punom parom i čeka da stvari dođu na svoje. Ovakve situacije ne mogu značajno da poremete igrače kao što je on.
Zoro- mahač peškirom
Samo kad se zna da je na klupi Olimpijakosa Duda, a spolja Teodosić, Papalukas i Spanulis, yavrti ti se u glavi, realno. Tim iz Pireja jedan od najvećih favorita i ove godine za titulu, a Real raspad sa pogubljenim Mesinom...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Neka OLY bude favorit ja navijam za CSKA. Granitna odbrana Duleta
Sergej- mvp
Mene je Duda kupio za sva vremena srebrom u Poljskoj i ovim svetskim prvenstvom. I pored toga što dugo godina navijam za Pao, ove godine, pored Partizana, navijam isključivo za Dudu.
Juče videh i Kesara na klupi Olyja i to me jako obradovalo, nisam znao da je Duda i njega poveo sa sobom.
Juče videh i Kesara na klupi Olyja i to me jako obradovalo, nisam znao da je Duda i njega poveo sa sobom.
Bodi Bond- mvp
Duda ili Dule, pitanje je sad...
drexler- mvp
Ljudi volim Dudu, hvala mu za sve sto je uradio u nasoj kosarci, ali na samo spominjanje Duletovog imena ja se najezim..
Sta je taj covek srece doneo u moj dom u poslednjih 10 godina, nemerljivo je to po meni..
Sta je taj covek srece doneo u moj dom u poslednjih 10 godina, nemerljivo je to po meni..
expert- prva petorka
Godina : 40
Mesina ti sve, jedanVeličković: Šta još da vam kažem?
Na pitanje zašto je za Real protiv Olimpijakosa igrao samo četiri minuta, srpski reprezentativac odgovorio da se dobro oseća i da ne zna zašto mu Etore Mesina nije dao šansu
objavljeno danas u 12:40; autor: Kosarka.rs
Možda je rano za prognoze, ali početak sezone najavljuje još jednu godinu za zaborav kada je u pitanju madridski Real, najtrofejniji klub Evrope. Kraljevići su doduše uspeli da počnu ACB ligu sa tri pobede, ali teški porazi od Barselone u Superkupu Španije (89:55) i Olimpijakosa na evroligaškoj premijeri (82:66), pokazuju da tim Etorea Mesine nije u stanju da se suprotstavi najjačim ekipama u Evropi. Uz sve to posebno čudi status našeg reprezentativca Novice Veličkovića kojem je slavni Italijan odredio minutažu pukog epizodiste.
Bivši igrač Partizana u ponedeljak u Pireju odigrao je samo 4 minuta i 7 sekundi, prethodno u ACB ligi 5:22 u meču sa Bilbaom, 9:25 protiv Manrese i 4:18 u gradskom derbiju sa Estudijantesom. Mesina često eksperimentiše sa Veličkovićem na poziciji krila umesto krilnog centra i "zaboravlja" na našeg mladog asa u situacijama kada njegov tim debelo zaostaje i potrebna mu je energija i svežina, što Novica Ubica obično donosi ulaskom u igru.
Veličkovićev status u Realu se iz nepoznatih razloga promenio od februara. Mladi Zemunac je do tada igrao oko 25 minuta po meču, uz prosečno 13 poena i 5 skokova, što je odličan učinak za debitantsku sezonu. Odjednom, Mesina mu je spustio minutažu na manje od 17 minuta po utakmici, a od početka ove sezone Novica je u rotaciji negde blizu mlađanog Nikole Mirotića koji se tek probija u prvi tim Reala.
Veličkovića su grčke kolege posle meča u Pireju otvoreno pitale šta misli o svom statusu u ekipi. On je odgovorio: "Ne znam zašto sam igrao samo četiri minuta, iskreno ne znam. Nisam povređen, dobro se osećam, ali trener je tako odlučio. Čekao sam šansu na klupi, bio sam spreman, ali nisam je dobio. Šta još da vam kažem?".
Mesina je nekoliko puta krajem prošle i početkom ove sezone odbio razgovor na temu minutaže Veličkovića, uz obrazloženje da nikome osim čelnicima Reala nije dužan da objašnjava zašto neko igra ili ne igra dovoljno.
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Citao sam jedan spanski forum gde se navijaci reala ne mogu nacuditi sto Novica ne igra. Svi mu daju podrsku i teraju Mesinu !
Gost- Gost
kada se prosle godine pljuvalo po Messini, ja sam prvi bio protiv toga racunavsi da je coek usro sezonu i da ce iz svega izaci pametniji...
ipak, vec ovog ljeta prateci selekciju igraca Reala naslutio sam ovo. Sad mi je krivo sto se Kaukenas izvukao iz tog sranja, a Novica je ostao zaglibljen.
Uz duzno postovanje Karlosu Suarezu, samo senilan starac poput Messine moze postaviti igru u kojoj je Suarez prva napadacka opcija pored napadackih masina kao sto ih ima ostatak Realovog rostera.
ipak, vec ovog ljeta prateci selekciju igraca Reala naslutio sam ovo. Sad mi je krivo sto se Kaukenas izvukao iz tog sranja, a Novica je ostao zaglibljen.
Uz duzno postovanje Karlosu Suarezu, samo senilan starac poput Messine moze postaviti igru u kojoj je Suarez prva napadacka opcija pored napadackih masina kao sto ih ima ostatak Realovog rostera.
drexler- mvp
Нема Новица где да оде и да добије исти или сличан уговор! А некад ми се чини да Реал доводи играче само да би довео неког. Онај из НБА, па овај бек који ми је и лоши од очајног Булока (али опет се сведе на исто само друго паковање). Та екипа да би била озбиљна недостаје јој игра Гарбахосе и Новице и то по од 10 до 15 поена минимум, јер то та 2 играча могу да поститну уз неколико скокова.
Нема Приђонија!? Читао сам да је била нека свађа али га синоћ нисам видео ни на клупи. Реал има проблем ако отпусти Месину, не само финансијски, него њима на месту тренереа више треба неко име као маркетинг него стварно квлаитетан тренер.
Олимпијакос иако је на "почетку" делује стварно застрашујуће, био сам одушевљен кад дуго времена Реал није имао шансу да има скок у нападу колико су их добро градили, после су мало пали па је реал имао неколико других па и трећих напада али то су минуте које ће се временом поправити.
Мени ове године Пао није озбиљан конкуретн на Ф4, без намере да неког увредим, иако је то скуп супер играча али... скептичан сам!
Нема Приђонија!? Читао сам да је била нека свађа али га синоћ нисам видео ни на клупи. Реал има проблем ако отпусти Месину, не само финансијски, него њима на месту тренереа више треба неко име као маркетинг него стварно квлаитетан тренер.
Олимпијакос иако је на "почетку" делује стварно застрашујуће, био сам одушевљен кад дуго времена Реал није имао шансу да има скок у нападу колико су их добро градили, после су мало пали па је реал имао неколико других па и трећих напада али то су минуте које ће се временом поправити.
Мени ове године Пао није озбиљан конкуретн на Ф4, без намере да неког увредим, иако је то скуп супер играча али... скептичан сам!
Tenenac- mahač peškirom
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Evroliga 2010/2011 - 2. deo
» Evroliga 2011/2012
» NLB 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Evroliga 2011/2012
» NLB 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo