Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evroliga 2010/2011 - 1. deo

+45
dane
Maja
ZuLuofVozdovac
XXL
fizicar
Novica-Ubica
Naissus
bigZ
Zolja
lazarminator
Psycho
lakovic.
2bad4u
markoo
blagoje
Gencha
vlada
Manu
Imperator
Tazz
mikoni
mlekadzija
Talicni Tom
Tenenac
Zoro
Hyperactive
Geograf
Macijauskas
expert
KKP
drexler
superhik
Ray Allen
TheGodfather
Sergej
Markos
Dule Kecman
Mihael
Mickey
Everton
wolfvaga
Nolle
Bodi Bond
Junglezburn
Zemljoradnik
49 posters

Strana 22 od 40 Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Sledeći

Ići dole

Evroliga 2010/2011 - 1. deo - Page 22 Empty Re: Evroliga 2010/2011 - 1. deo

Počalji od Sergej Pet 26 Nov 2010 - 10:23

Cujem pominje se i Kazlauskas , dobar trener.

Mogao bi Bobi preko Moskve kod nas. To bi bilo idealno za sve.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 26 Nov 2010 - 11:32

To bi nam bila treca petica i 12 igrac! Smile
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Pet 26 Nov 2010 - 11:48

ta kombinacija sa Bobijem bila bi bingo , pogotovo za nasu ligu zbog problema sa strancima.

a sto se tice Duleta najbolje bi mu legla Italija , e sad kakve on ambicije ima i sta namerava to je vec druga prica....
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Manu Pet 26 Nov 2010 - 12:32

Verujem da Dule ipak preuzima Srbiju, mislim da bi to bilo sjajno. Gledao sam Berica na SOS-u, i na pitanje gledaoca u vezi tih spekulacija(koje "kao" Tegiju nisu pale na pamet, VRHUNSKi je to odglumeo Very Happy) sav se zbunio i dao neki smusen odgovor, u fazonu koliko je njemu poznato Duda ostaje trener. Tu njegovu nelagodnost tumacim kao prilicno siguran dokaz da Dule stvarno preuzima reprezentaciju.
Duda iduce puni 68 godina, preveliko bi to bilo optercenje za njega. Udario je temelje i uopste ne sumnjam da ce Dule to jos nadorgaditi. Stvorio je vecinu reprezentativaca, siguran sam da ga svi postuju jer su stasavali i odrastali uz njega. Isto je bitno da vise nije trener partizana, sto bi verovatno bila otezavajuca okolnost.
Manu
Manu
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Pet 26 Nov 2010 - 12:55

mojte ne, molim vas, to da mi radite. Kakav crni savetnik Vladi. Neke price jednom kad se zavrse ne treba nastavljati. Vlada decko verovatno ludi kad procita negde da bi Dule eventualno mogao da mu bude savetnik. Napokon je dobio sansu, priliku da ostvari sve ono sto je potajno smatrao prethodnih 5 godina da bi trebalo da se uradi, a nije mogao, i sad da mu ga ponovo uvale da mu sedi u prvom redu iza klupe. Kako bi ga taj pogled u potiljak pekao.
Mozda za jedno 6-7 godina... Do tad, srecno mu bilo
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 26 Nov 2010 - 13:10

lazarminator ::mojte ne, molim vas, to da mi radite. Kakav crni savetnik Vladi. Neke price jednom kad se zavrse ne treba nastavljati. Vlada decko verovatno ludi kad procita negde da bi Dule eventualno mogao da mu bude savetnik. Napokon je dobio sansu, priliku da ostvari sve ono sto je potajno smatrao prethodnih 5 godina da bi trebalo da se uradi, a nije mogao, i sad da mu ga ponovo uvale da mu sedi u prvom redu iza klupe. Kako bi ga taj pogled u potiljak pekao.
Mozda za jedno 6-7 godina... Do tad, srecno mu bilo

Ne slazem se sa tobom,mislim da bi Vladi bio od velike koristi,seti se samo koliko je prof Aleksandra Nikolica,da njega nije bilo kao ucitelja i savetnika tesko bi i Dule i Zeljko i drugi treneri bili ovako uspesni da nije bilo njega.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 26 Nov 2010 - 13:10

Za Duleta bi povratak u Partizan bio korak nazad, a ni za PArtizan to ne bi bilo dobro, pa nismo mi javna kuća majku mu pa da svrati ko kad poželi. Mi trenera imamo, a Dule je u najboljim trenerskim godinama, pa ne ide baš da on nekome bude mentor, a uz to nije on ni blizu znanja koje je posedovao Profesor da bi nekome mogao da bude mentor. Koliko god ja cenio Duletove trenerske kvalitete i potencijal, on još uvek nije veliki trener na evropskom nivou. On u Evropi nema ništa osvojene. I još jednom da ponovim ne ide mi u glavu toliko veličanje njega kao trenera, još on ima da se dokazuje rođaci.

Druga stvar koja se ovde pominje je Dule kao selektor. Jedno veliko NE!!! Kao što već rekoh on nije ništa značajno osvojio na Evropskom nivou i en zna kako se stiže do tih visina, a nama je EP jako važno takmičenje.
Sledeća stvar, kapiten naše reprezentacije se nije baš najbolje rastao sa Partizanom, pa se postavlja pitanje kako bi Dule i Krsle funkcionisali zajedno, ukoliko bi se Krle uopšte odazvao Duletu. Seti te se Krletovih izjava za vreme i nakon EP, šta je pričao o savezu...
Dalje, Vujošević bi možda bio autoritet onima koje je trenirao u PArtizanu i napravio ih igračima, ali baš bih voleo da vidim da napušava Teodosića, mislim da bi ovaj njega iznapušavao 3 puta više, a ništa bolej ne bi bilo ni sa Kešeljom.
Dalje, svi naši reprezentativci gledaju u Dudu kao u Boga i stičem utisak da bi neki od njih otišli iz reprezentacije sa Dudom, ne znam zbog čega imam takav utisak. Sećam se izajava da im je Duda kao otac, a kontam da imaju i veliku dozu poštovanja prema njemu ( a ko ne bi imao ) i zahvalnost, jer ih je na neki način on probio na veliku scenu, onako sve zajedno.

Da zaključim, DUDO OSTANI!!!
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 26 Nov 2010 - 13:14

Ja se ne bojim da ce Duda otici,jer nasa reprezentacija je vrlo perspektivna i ocekuju se razne medalje,tesko da ce namazani Duda da da nekome drugome da vodi reprezentaciju i osvoji medalje sa Dudinim napravljenim timom.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Pet 26 Nov 2010 - 13:31

Markos, govorim mozda iz perspektive nekog ko se nalazio u Vladinoj poziciji, do duse u nekoj sasvim drugoj profesiji.

Todorić: "Vujošević se ne vraća"

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić nema komentar na nagađanja da će Duško Vujošević posle odlaska iz CSKA ponovo zauzeti mesto u taboru 'crno-belih'.

"Stvarno nemam komentar. Na kraju, valjda se i Vujošević pita", izjavio je Todorić za "Večernje novosti".
"Kada je odlazio u Moskvu rekao je da ostavlja klub na dobrim i čvrstim osnovama i u dobrim rukama, te da to nije stvar trenutka, već nešto što se dugo gradilo, što je kasnije, u još nekoliko navrata potvrdio, ali i što su rezultati potvrdili".
"Dakle, jasno je da se, bar za sada, Vujošević neće vraćati u Partizan", dodao je Todorić.
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Pet 26 Nov 2010 - 16:07

Maksimalno nekorektno prema Vladi je i spominjanje Duleta kao njegovog, mentora, i slično. Na početku sezone, možda i ne bi bilo tako, ali Vlada se izbotio sa najgorim trenutcima, preuzeo je Partizan, posle niza uspeha, kojima se čeka nastavak, a sastavljen mu je tim, nakon svih dead-line-ova... Izborio se sa svim pritiscima, i počeo da formira i fizionomiju igre, ali i počeo da ostvaruje rezultate, koji su i početne pljuvače naveli da mu dodeljuju pohvale...

Profesor Nikolić je jedan, a sada najbliži njemu jeste Duda, a ne Dule. Duda je i tek kako ima svojih obaveza, što u Olimpijakosu, što u reprezentaciji. I Dudu samtram jedinim koji može u ovom trenutku da nastavi svoj započeti posao sa repezentacijom.

Dule možda i jeste sinonim za Partizan, ali je takođe i profesionalac, i u najboljem je trenerskom dobu. Partizan ima rešenje na trenerskoj poziciji i tu mu ne vidim mesto. Ali ima naših timova kojima bi i tek kako trebao neki trener sa autoritetom, i znanjem, pre svih mislim na HF i Zvezdu, sve to pod uslovom da ne promađe neki ino angažman, a ne želi da se odmori (a mislim da to i tek kako želi). Poslednju opciju za njega vidim u povratku u Partizan, ali na neko od funkcionerskih mesta, kao što je svojevremeno bio u Budućnosti...

I u pravu je Tegi kada kaže da je Dule veća vest i tema od uspeha Partizana, i svih ostalih košarkaških tema, pa ne mora i ovde biti objekt spekulacija, dok ne bude izvesno da negde nešto zaista nedostaje, i gde bi njegovo prisustvo dobro došlo...
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 26 Nov 2010 - 16:12

Momci, kao Zvezdaš, samo ću reći da mi se ne svidja kako tretirate Duleta posle svega što vam ja doneo. Pošto je puno vas mladih ovde reći ću vam da te prve titule uglavnom nisu bile plod neke ubedljive igre već Duletovog pritiska na sudije i fanatične želje za pobedom naspram nekih likova koji su u to vreme vodili Zvezdu tripujući da su surovi profesionalci. Današnji Partizan je Duletova gradjevina i svako odricanje od njega skupo će vas koštati. Ali, valjda to tako ide, sa vremenom.....

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 26 Nov 2010 - 17:20

Niko se ne odriče Duleta, ja sam više puta rekao da je on sa Partizanom dosegao vrh, dalje nema, mora da ide dalje, ka većim izazovima... Hvala mu do neba za sve što je uradio, ali nije u redu prema novom treneru pominjati Duleta u svojstvu trenera Partizana.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 26 Nov 2010 - 21:25

Bodi Bond ::Za Duleta bi povratak u Partizan bio korak nazad, a ni za PArtizan to ne bi bilo dobro, pa nismo mi javna kuća majku mu pa da svrati ko kad poželi. Mi trenera imamo, a Dule je u najboljim trenerskim godinama, pa ne ide baš da on nekome bude mentor, a uz to nije on ni blizu znanja koje je posedovao Profesor da bi nekome mogao da bude mentor. Koliko god ja cenio Duletove trenerske kvalitete i potencijal, on još uvek nije veliki trener na evropskom nivou. On u Evropi nema ništa osvojene.

Ima osvojen Kup Koraca, u vreme kada je to bilo takmicenje na Evropskom nivou.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pet 26 Nov 2010 - 22:39

http://www.championat.ru/basketball/article-71986.html

Izuzetna analiza Duletovog rada u CSKA. Prakticno uradjena bez greske.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Sub 27 Nov 2010 - 0:17

Sergej ::http://www.championat.ru/basketball/article-71986.html

Izuzetna analiza Duletovog rada u CSKA. Prakticno uradjena bez greske.

Jel ima ova stranice englesku varijantu? Ne znam ruski.
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sub 27 Nov 2010 - 0:20

Ja se izvinjavam Smile

Ne znam , ja citam na ruskom no problemo, ali probaj preko Google Crhoma da udjes na stranicu i da prevedes na engleski jezik. Tako moze 100%.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Sub 27 Nov 2010 - 0:22

Jasno brale...tek sam ustao pa mozak radi na 33 obrtaja i tona gurku.

Ziveo Google translate
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sub 27 Nov 2010 - 0:24

Zna google translate. Smile
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sub 27 Nov 2010 - 0:27

u ovoj temi pokušaću da sublimiram sve što se na ovom forumu piše o trenerima.
O profesiji "košarkaški trener" nemam pojma, sarađivao sam sa dosta njih ali nikad nisam imao trenerske ambicije tako da neću pričati o suvoj košarkaškoj teoriji.
Međutim, malo mi na Q ide neki prepotentni stav koji se ovde gaji prema nekim trenerima. Ljudi, sudeći prema postovima ovde, evropska košarka ima tek 10-ak ozbiljnih trenera na čelu sa Dudom. Tu se još ubrajaju Kari, Žoc, Kazlauskas, Spahija, onaj "kum" iz Sijene i još par izuzetaka.

Mrzi me da tražim ali nevjerovatno je kakve su sve ovde stvari pisane o Mesini, Skariolu, Atamanu, Vujoševiću, Janakisu... To je grupa trenera koja je u određenom dijelu karijere imala loše rezultate sa ekipama koje vode. I sad, oni su diletanti, oni nemaju veze sa košarkom, oni upropašćavaju igrače. Jbga, realno, tu ima njihovih grešaka, ali stvarno, da li mislite da bi baš svako od nas koji pratimo košarku odradili posao bolje od njih? Sa pozicije posmatrača očigledno sve drugačije izgleda, mi imamo tu kritičku perspektivu, ali da li zaista mislite da među njima postoje treneri od kojih bi vi kao posmatrači bolje radili posao.
Nekoliko iskusnih forumaša odavde je tvrdilo da Janakis ne radi nikakve akcije na treninzima nego da sve prepušta Teu i Teu.
Messina radi sranja sa Realom, ali da li je sve tamo baš njegova krivica, je l mi vidimo možda njegove treninge, možda tu ima i nešto drugo?
Evo sad smo došli i do zaključaka da je Dule neki tamo prosječan trener koji je postizao uspjehe samo zahvaljujući svom britkom jeziku na koji niko u Partizanu nije smio odgovoriti...
Mislim, u redu je, ima tu antipatičnih likova, ali jbga, malo realnosti ne bi bilo na odmet.
Eto, i meni na qrac ide Skariolo i sve vezano za njega, i propao je sa Himkijem, u redu, ali kao čovjek koji gleda košarku objektivno preko 10 godina, zar bi stvarno trebao reći da je Skariolo LOŠ trener?

Takođe, ovu temu bih mogao razvući i na domaće okvire. Evo, baš nakon sinoćne utakmice Nolle pizdi na Uvalina, a Bodi na Struju.
Očigledno je da nijedan od njih nije vrhunski trener, ali ne znam da li vi imate neka bolje riješenja za koja garantujete da bi imali bolje rezultate u trenutnoj situaciji. Ukoliko vi vidite da jedna ekipa ne može 5-6 napada da sastavi akciju koja djeluje kao planirana i naučena, ne mora nužno trener biti kriv za to. I kada trener ne uvodi nekog igrača cijelu četvrtinu da ga je zaboravio ili tako nešto... Ljudi, vjerujte mi, postoje neke stvari koje sa tribina na mogu da se vide, koje ostaju samo u ekipi i u svlačionici, te nešto nelogično što djeluje na terenu ne mora biti tako u stvarnosti. U svakom slučaju predstavljanje Uvalina kao čovjeka koji ne poznaje košarku je smješno, iako je CZV možda mogla imati još 1 ili 2 pobjede više.
Što se tiče Željka Lukajića, na ovom forumu postoji jedan prećutni kompromis da je on jako loš trener, koji ove sezone rijetko dolazi do izražaja, i u glavnom se javi nakon svakog poraza HF. Ista priča, HF-ova igra se svodi na Mačvana i na šut spolja i kad to stane oni gube utakmice i tu se vidi da oni nemaju trenera i da on ne radi ništa. Aleluja sa logikom.

Iskreno rečeno, meni su takve priče ponekad smješne, a isto sam čuo nakon poraza Partizana protiv Širokog i Makabija, tada se govorilo da Vlade Jovanović uopšte nema akcije, da je on samo "trener za centre" i da ne poznaje pozicionu košarku.

Ne znam, nalupao sam ovde sve i svešta, uglavnom, neki zaključak je da uopšteno precjenjujete značaj trenera i za neke loše rezultate previše amnestirate ulogu igrača.
Narode, Duda je jedinstven tip trenera, i ako za domaće klubove tražite takvog logično je da će vam uvijek smetati Jovanović, Uvalin, Struja i Boško Đokić. Realnost je ipak drugačija, to su ljudi koji su po 15-20 godina u košarci, ljudi koji su radili sa najvećim zvijezdama srpske košarke i kao takvi su vjerovatno najbolji za naše klubove. I nemojte da ispadamo smješni tako što sebe smatramo boljim od njih, čitav forum nam gubi na ozbiljnosti
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Sub 27 Nov 2010 - 1:21

Odlican post drex super.

Uloga trenera je kao uloga reditelja u filmu: da sve ukomponuje i da obris celoj prici, ali ako je glumac ili scenario los, moze li reditelj da napravi dobar film? Moze u najboljem slucaju prosecan, ali to je to.

Ne znam ko je sve igrao kosarku uopste od vas, ali ja jesam, na razlicitim nivoima (nikada doduse na vrhunskim) i odlicno znam koliko ima losih ljudi koji je igraju. Isto tako, najbolje ortake sam takodje stekao igrajuci tu kosarku. Prosto receno: hemija u ekipi je cesto presudna stvar. Koliko god ko bio dobar igrac, ako se ne slaze s nekim na terenu, ne slaze se (to cak ne mora da bude neslaganje van terena, cesto sam bio super sa momcima sa kojima nisam mogao da sastavim 2 napada). Retki su igraci kao Kec, koji mogu sa svima, a da su pri tom vrhunski poznavaoci ove igre.

P.S. Vlada jeste gresio na pocetku, ali vise nemam dileme da li ce biti dobar trener, jer ima sjajnu moc prilagodjavanja i instinkt pobednika,a to je ono sto ce mu mnogo znaciti i sa Partizanom a i nadalje!

P.S.S. Grehota sto je CSKA potrosio Duleta tako bedno. Nije to zasluzio, ma koliko tvrdoglav covek bio.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Sub 27 Nov 2010 - 1:33

http://www.mondo.rs/s190302/Kosarka/Kica-_Greska_CSKA_Muta-_Dule_samo_kuka.html

Не знам да ли је Мута озбиљан или само подјебава.

И изјава за веровали или не:

bivši igrač Sovjetskog Saveza Vladimir Tkačenko je čak zamerio Vujoševiću i na tome što je bio mekan.

- Moramo da vratimo Mesinu. On je rečit, čvrst trener i to je ono što je potrebno CSKA. Etore drži ceo tim u svojim rukama i sprovodi disciplinu. Vujošević je nežan čovek. Evidentno je da on nije mogao da komanduje, prevodilac tu ne pomaže - rekao je Tkačenko.
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sub 27 Nov 2010 - 1:33

Mislim da je dobro što si ovo napisao, mada se ne slažem baš sa svime rečenim. Pre svega, ja znam da ja ne bih bio bolji trener od bilo kog pomenutog bez grejanja stolice minimun dve godine, i iskustva od minimum 5 godina. Ali jedna je stvar koliko oni kao treneri znaju, a koliko su sposobni da prenesu na igrače i što je još teže, na igru.

Ja nikada nisam rekao da je Mesina loš trener, niti ću reći, ali realnost je da on, koliko god dobar bio, sada negde greši. To pokazuju rezultati i igra Reala. Ta graška je mogla da bude i u izboru igrača, ali i dalje je njegova greška. Realno gledano, svako od nas, koliko god dobar bio u svom poslu, nekad mora da pogreši, pa i da uđe u seriju grešaka.

S druge strane, za Serhina Atamana, kome smo se prošle godine smejali u Efesu, tvrdim da nije evroligaški kalibar. Ako ga kritikujem, ne znači da mislim da je lošiji trener od recimo trenera leskovačkog Zdravlja (izvinjavam se čoveku, ni ne znam ko im je trener), jednostavno mislim da nije na nivou zadatka koji mu je dat.

Teško da u Evroligi i Evrokupu ima loših trenera, ali sigurno ima onih koji su znatno ispod nivoa tog takmičenja. Kada kažem loš trener, to bi bio onaj koji bi sa ovakvom ekipom Partizana mogao da ispadne iz NLB-a.

Što se tiče Uvalina, o čoveku ne znam skoro ništa, ali ono što sam od njegove ekipe video na početku sezone nije imalo veze sa košarkom, zato sam ga kritikovao. Naravno, ekipa je neiskusna, ima tremu, mnogi igrači ne umeju da igraju ovakvo takmičenje, pod pritiskom su... Sve to stoji, ali dobar trener je onaj koji ume da objasni akciju, ali i da motiviše i/ili smiri igrače. Naravno, ponekad ni to nije moguće, pa makar bio i Duda u pitanju, koji je ipak među 5 najkompletnijih trenera u Evropi (po mom mišljenju). Videće kako će Zvezda napredovati, ali kod Uvalina je očigledno da nije klasa, možda samo nije loš kako se u početku dojmio.

S druge strane ja cenim Struju. Ali ne mogu da ne primetim neke stvari koje deluju kao očigledne greške. Mada opet, mi ne znamo sve, on možda nekad namerno ne pritiska igrače, ne tražio tajm-aut, možda čovek ima svoju filozofiju koja nama nije jasna. Ali što se njega tiče, rezultati mu se ne mogu osporiti, ni ove sezone, ni ranije kad je radio u Hemofarmu i Bugarskoj.

Dakle, da rezimiram: ja kad kritikujem trenera, ne mislim da on stvarno nema pojma, ili da bih ja radio bolje od njega, nego da on trenutno negde greši ili jednostavno nije dorastao zadatku, taktički ili psihološki.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub 27 Nov 2010 - 1:43

"E, o tome ćemo mi u Stručnom savetu da odlučimo! Dokle više jedni te isti kandidati, kada ćemo malo mi mlađi treneri da dobijemo šansu? Treba i neko drugi da dobije priliku", tvrdi Nikolić.

"Eto, Ivković je gotovo sav posao sam radio, postigao je rezultat, na tome svaka čast, ali sada priča protiv Saveza, okreće narod protiv nas? Molili smo ga da dođe, a onda, čim je dobio bolju priliku, on je pobegao. Njemu je reprezentacija dala sve, preko nje je postao proslavljeni trener", zaključuje Nikolić.

Ne verujem da ja Muta ovako nesto odvalio.Ako jeste onda je stvarno dilea teska.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Sub 27 Nov 2010 - 1:45

Ne bih se slozio za Atamana da nije evroligaski kalibar.
Koliko mene secanje sluzi isti taj Ataman je Sijenu postavio na pravi kolosek i ucinio da ona predstavlja nesto u Italiji pa i Evropi.

Dobro se secam tog perioda jer sam italijansku kosarku pratio najvise, itekako je Ataman ostavio traga u Italiji u to vreme.
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Sub 27 Nov 2010 - 1:48

blagoje ::
И изјава за веровали или не:

bivši igrač Sovjetskog Saveza Vladimir Tkačenko je čak zamerio Vujoševiću i na tome što je bio mekan.

- Moramo da vratimo Mesinu. On je rečit, čvrst trener i to je ono što je potrebno CSKA. Etore drži ceo tim u svojim rukama i sprovodi disciplinu. Vujošević je nežan čovek. Evidentno je da on nije mogao da komanduje, prevodilac tu ne pomaže - rekao je Tkačenko.

ROFL rofl sarcastic
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole