Evroliga 2010/2011 - 1. deo
+45
dane
Maja
ZuLuofVozdovac
XXL
fizicar
Novica-Ubica
Naissus
bigZ
Zolja
lazarminator
Psycho
lakovic.
2bad4u
markoo
blagoje
Gencha
vlada
Manu
Imperator
Tazz
mikoni
mlekadzija
Talicni Tom
Tenenac
Zoro
Hyperactive
Geograf
Macijauskas
expert
KKP
drexler
superhik
Ray Allen
TheGodfather
Sergej
Markos
Dule Kecman
Mihael
Mickey
Everton
wolfvaga
Nolle
Bodi Bond
Junglezburn
Zemljoradnik
49 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 25 od 40
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Evroliga 2010/2011 - 1. deo
Pitajte jednog fantazera š'a misli o Sofou...
P.S.
Hvala ti Blate brate!
P.S.
Hvala ti Blate brate!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
nazovite me ludakom, ali ja sam nešto optimista povodom našeg meča u Tel Avivu. Pritom ne mislim baš na pobjedu, nego više na činjenicu da nećemo pući kao u Podmoskovlju, iako je po logici realno da puknemo i više
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
drexler ::nazovite me ludakom, ali ja sam nešto optimista povodom našeg meča u Tel Avivu. Pritom ne mislim baš na pobjedu, nego više na činjenicu da nećemo pući kao u Podmoskovlju, iako je po logici realno da puknemo i više
A ja sam bas bio optimista za ovu utakmicu u Podmoskovlju a misljenja sam bio da ce Makabi da nas razvali 30+
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
expert ::drexler ::nazovite me ludakom, ali ja sam nešto optimista povodom našeg meča u Tel Avivu. Pritom ne mislim baš na pobjedu, nego više na činjenicu da nećemo pući kao u Podmoskovlju, iako je po logici realno da puknemo i više
A ja sam bas bio optimista za ovu utakmicu u Podmoskovlju a misljenja sam bio da ce Makabi da nas razvali 30+
+1
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Savan rešeta!!!
EDIT
magični Savanović!!!
Efes cijelu tekmu vodi, 4-8 razlike, Savan se muči sa 3 poena... Zadnja četvrtina, Savanović ulazi, veže 8 poena, dvije trojke + fade away sa jedne noge kao u Istambulu, potom živa ukradena lopta i još dva poena. Tačku na I stavio je De Kolo trojkom iz ćoška, ali ovo je utakmica DUŠKA SAVANOVIĆA, odmah spomenik da mu sazidaju, za života
majstor
EDIT
magični Savanović!!!
Efes cijelu tekmu vodi, 4-8 razlike, Savan se muči sa 3 poena... Zadnja četvrtina, Savanović ulazi, veže 8 poena, dvije trojke + fade away sa jedne noge kao u Istambulu, potom živa ukradena lopta i još dva poena. Tačku na I stavio je De Kolo trojkom iz ćoška, ali ovo je utakmica DUŠKA SAVANOVIĆA, odmah spomenik da mu sazidaju, za života
majstor
Poslednji izmenio drexler dana Čet 2 Dec 2010 - 10:31, izmenjeno ukupno 1 puta
drexler- mvp
Svaka cast Kariju i Savanu, kako igra covek odusevljava me iz dana u dan.
Je li neko gledao Real, sta im se desilo u poslednjoj cetvrtini??
Je li neko gledao Real, sta im se desilo u poslednjoj cetvrtini??
expert- prva petorka
Tripko zabio tri trojke u poslednjoj četvrtini.... video sam na play-by-play...
i to izgleda u dva-tri minuta. ušao, uhvatio loptu, dao trojku, napravio faul, vezao dve trojke, izgubio loptu i izašao napolje...
i to izgleda u dva-tri minuta. ušao, uhvatio loptu, dao trojku, napravio faul, vezao dve trojke, izgubio loptu i izašao napolje...
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Ovogodisnju Evroligu treba zaobici na kladionici, ja se nesto i ne kladim puno a danas rekoh da odigram nesto i naravno puknem
Igrao Real i Zalgiris, prvi vode celi mec i izgube a Zalgiris 1:20 do kraja ispusti 5 razlike, nije to za mene ocigledno
Igrao Real i Zalgiris, prvi vode celi mec i izgube a Zalgiris 1:20 do kraja ispusti 5 razlike, nije to za mene ocigledno
expert- prva petorka
Ne bih se složio exp.
Ja sam samo Kahu promašio u ovom kolu...
Ja sam samo Kahu promašio u ovom kolu...
Junglezburn- mvp
Ko zna sta sam ja igrao na ovoj nasoj kladionici, mozda sam sve pogodio
Znam da u ovoj pravoj ne mogu vola da ubodem
Svaka cast Jungle, jesi li bar nesto para uzeo
Znam da u ovoj pravoj ne mogu vola da ubodem
Svaka cast Jungle, jesi li bar nesto para uzeo
expert- prva petorka
Samo sam na Kahu i igrao!
Šala mala...
Šala mala...
Junglezburn- mvp
Ja sam tamo nekome u kutku za kladionicare juce predlozio Kahu 1h sa obrazlozenjem da moraju konacno nekoga da odvale, red bi bio, a i 4 poraza za redom, ali..
expert- prva petorka
Evo ga Pargovo vecerasnje kucanje kako se samo Kovacic nalozio na Sportklubu, steta sto nema snimak sa njegovim komentarom
expert- prva petorka
реал лош у задњој четвртини. трипко везао неке тројке, од тога 2 кад су стизали и то из финте преко љуља. на крају и родригез да тројку. љуљ промашује улаз за продужетак, али овај пут није било фишера да прискочи и бланко са слободних оверава преокрет уникахе. новица играо на сф-у, увек имао мисмеч на бланка или чак и блекниа, али рејес опали са 5-6 метара. то што је добио лопти углавном је погађао. прва 2 шута промашио, остале дао за укупно 8 поена.
олимпија води 25 минута са преко 10, а онда милано прави 19:2 и у задњу улази са 6 разлике, ако се не варам. финли лудак све погађао, а и извесни николо мели био добар. на пар минута пре краја имали су 71:64. олимпија прелази на зону, финли почиње да промашује и греши, као и хоукинс и олимпија на 2 мин пре краја стиже на 68:71. до тада су за трицу гађали 1/16, а онда, када је било најбитније очајни маркота погоди за изједначење, а јагодник за вођство. са 74:71 се ушло у задњи минут. финли прави кораке, а јагодник и илијевски са слободних оверавају победу.
коста перовић био сјајан у победи барсе. он и ндонг су поцепали центре шолеа. 13п косте, ако се не варам без промашаја и одлична игра у одбрани. барса лагано до победе.
спорт клуб је преносио свих 5 мечева од 20:45 тако да ништа нисам успео да видим, трудећи се да сваки испратим.
олимпија води 25 минута са преко 10, а онда милано прави 19:2 и у задњу улази са 6 разлике, ако се не варам. финли лудак све погађао, а и извесни николо мели био добар. на пар минута пре краја имали су 71:64. олимпија прелази на зону, финли почиње да промашује и греши, као и хоукинс и олимпија на 2 мин пре краја стиже на 68:71. до тада су за трицу гађали 1/16, а онда, када је било најбитније очајни маркота погоди за изједначење, а јагодник за вођство. са 74:71 се ушло у задњи минут. финли прави кораке, а јагодник и илијевски са слободних оверавају победу.
коста перовић био сјајан у победи барсе. он и ндонг су поцепали центре шолеа. 13п косте, ако се не варам без промашаја и одлична игра у одбрани. барса лагано до победе.
спорт клуб је преносио свих 5 мечева од 20:45 тако да ништа нисам успео да видим, трудећи се да сваки испратим.
mlekadzija- prva petorka
Godina : 43
covece, kad vidis ovakvo kucanje shvatis kakvi to igraci igraju za tvoje protivnike, kakvi gotovi vrhunski proizvodi. Pargo vec nekoliko nedelja igra u strasnoj formi. Pa ovaj dribling je 2 puta bolji od kucanja.
A onda se vratis u svoje dvoriste, lupis sakom o sto, pogledas ukucane i kazes: "Slusaj bre, sad sam gledo ove. 'Ocu i ja isto 'vako!" A za stolom sede penzioner u najavi, tinejdzer sa prvim brcicima i par njih spremnih sa 'da gazda, vazda gazda, to gazda... a sta gazda!?"
A ako je iko ikada sumnjao u Sofoovu borbenost neka odgleda sledeci klip, traje 17 sekundi. Inace, muzika by LOST:
A onda se vratis u svoje dvoriste, lupis sakom o sto, pogledas ukucane i kazes: "Slusaj bre, sad sam gledo ove. 'Ocu i ja isto 'vako!" A za stolom sede penzioner u najavi, tinejdzer sa prvim brcicima i par njih spremnih sa 'da gazda, vazda gazda, to gazda... a sta gazda!?"
A ako je iko ikada sumnjao u Sofoovu borbenost neka odgleda sledeci klip, traje 17 sekundi. Inace, muzika by LOST:
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Sofo je bio neverovatan večeras. Kakve je samo batine trpeo..... Tuku ga, ali on i dalje gleda samo da se dočepa lopte.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
hahahaha kako se Sofo slomio u ovom klipu
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Marjanović:Trener kaže da je bolje da ne igram
Srpski internacionalac u dresu CSKA, Boban Marjanović posle odlaska Duleta Vujoševića našao se u neobičnoj situaciji. Igram samo na treningu, trener je rekao da je tako bolje za ekipu, objašnjava Marjanović.
“Armejce” nije ogrejalo sunce ni u duelu sa Panatinaikosom, a Dmitrij Šakulin zakucao je za klupu našeg centra Bobana Marjanovića.
“Trener mi je rekao da je tako bolje za ekipu. Pokušavam da se ponašam normalno, treniram i, zasada, igram samo na treningu“, kaže Marjanović u izjavi za ”Novosti”.
Letošnje pojačanje CSKA o eventualnom odlasku iz Moskve saznao je samo iz medija.
“Imam ugovor na tri godine, moja su očekivanja da ću ostati. Ni menadžer mi nije nagovestio promenu sredine, saznao sam iz novina da se pominje takva mogućnost“, konstatovao je Boban Marjanović
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
"Matematički trebaju nam dve pobede u tri utakmice, mada možemo i sa jednom da se provučemo u Top 16. Ne treba zaboraviti da je ovo tek drugo učešće Himkija u Evroligi, a to prethodno smo začinili prolaskom u Top 16. Pre mene takvih rezultata nije bilo u ovom klubu."
Kako neki ljudi prodju u zivotu na mosu. Evo ovaj Skariolo... neverovatno
Kako neki ljudi prodju u zivotu na mosu. Evo ovaj Skariolo... neverovatno
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Pred sezonu sam bio zadovoljn sa polovičnim skorom u grupi. Ako ispadnemo sa tim odnosom pobeda/poraza nemam šta da zamerim našem klubu, mada se ne sećam kada je u nekoj grupi neko ispao iz konkurencije za Top 16 sa 5-5. Pobeda nad Prokomom će biti dovoljna za prolaz bez greške.
P.S. A to što zalizani sanja Top 16 je baš lepo, ali moraju da dobiju 2 tekme minimum ako hoće dalje!
- Kahu u gostima koja se bori za goli život (ako Španci izgube šanse za Top 16 su im minimalne)
- Makabi koji će rasterećeno da igra u Izraelu i neće dati tek tako domaći teren.
- Žalgiris kod kuće...sa ludim Litvancima se nikad ne zna.
Piše im se ispadanje u najavi!
P.S. A to što zalizani sanja Top 16 je baš lepo, ali moraju da dobiju 2 tekme minimum ako hoće dalje!
- Kahu u gostima koja se bori za goli život (ako Španci izgube šanse za Top 16 su im minimalne)
- Makabi koji će rasterećeno da igra u Izraelu i neće dati tek tako domaći teren.
- Žalgiris kod kuće...sa ludim Litvancima se nikad ne zna.
Piše im se ispadanje u najavi!
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
drexler- mvp
I Džavai je na 4 mestu
XXL- mahač peškirom
XXL ::
I Džavai je na 4 mestu
A Mirza Begic na prvom
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Je l' se ovo Trifa resio Milosevica, vidim pise na kosarka.rs, ali koliko su poslednjih dana bili tacni, vise nista ne verujem
expert- prva petorka
Šta nije bilo tačno na kosarka.rs?
Za Lijetuvos je sigurno tačno jer urednik sajta poznaje vlasnika Ritasa...
Za Lijetuvos je sigurno tačno jer urednik sajta poznaje vlasnika Ritasa...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» Evroliga 2010/2011 - 2. deo
» Evroliga 2011/2012
» NLB 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Evroliga 2011/2012
» NLB 2010/2011