Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evroliga 2010/2011 - 1. deo

+45
dane
Maja
ZuLuofVozdovac
XXL
fizicar
Novica-Ubica
Naissus
bigZ
Zolja
lazarminator
Psycho
lakovic.
2bad4u
markoo
blagoje
Gencha
vlada
Manu
Imperator
Tazz
mikoni
mlekadzija
Talicni Tom
Tenenac
Zoro
Hyperactive
Geograf
Macijauskas
expert
KKP
drexler
superhik
Ray Allen
TheGodfather
Sergej
Markos
Dule Kecman
Mihael
Mickey
Everton
wolfvaga
Nolle
Bodi Bond
Junglezburn
Zemljoradnik
49 posters

Strana 34 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći

Ići dole

Evroliga 2010/2011 - 1. deo - Page 34 Empty Re: Evroliga 2010/2011 - 1. deo

Počalji od Tazz Uto 4 Jan 2011 - 4:04

Bodi Bond ::Ja ne znam zbog čega se vi toliko plašite Montepaskija!? Ja se uopšte ne bih čudio da oni ne prođu grupu.
Da, njih možemo da izbacimo, kao i Pao prošle godine. Very Happy
Tazz
Tazz
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 22.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Uto 4 Jan 2011 - 4:05

Sad ga i ti pretera Bodi...
Slažem se da nisu bauk i siguran sam da neće imati 6-0, kao što neko reče, ali su po svemu prikazanom do sad favorit u grupi.
Jedini nemaju oscilacije, dobro igraju, u prvoj fazi 8-2, kod kuće su pregazili sve, izgubili jako tesno u Barseloni, U Italiji gaze...
Kao što napisah u prethodnom postu, u ovoj grupi je sve moguće, ali bi ipak bilo iznenađenje da Siena ne prođe
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Uto 4 Jan 2011 - 4:17

Deleted

Poslednji put izmenio Psycho dana Uto 4 Jan 2011 - 4:39, izmenio ukupno 2 puta (Razlog : Ne znam kako, ali isti post se pojavio 2 puta)
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Uto 4 Jan 2011 - 4:26

Pa bilo bi iznenađenje, ali nisu oni toliki bauk. A i TOP 16 nije isto što regularni deo.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Uto 4 Jan 2011 - 5:24

Mislim da su stvari u grupama E i F resene - da prolaze Pao i Kaha, odnosno Makabi i Barsa. Sto se tice Oly-a, nisu nepobedivi, ali realno, imaju najboljeg pleja u Evropi, jednog od najboljih trenera, legende poput Papalukasa, Burusisa i Nesterovica i mislim da bi bilo cudo da ne budu prvi u svojoj grupi. Sto se tice Zalgirisa, pisao sam i ranije, imaju predispozicije da budu odlican tim, ali me uopste nisu fascinirali u regularnom delu i mislim da ce se Valensia i Ulker boriti za drugo mesto u toj grupi.
Sto se tice Siene, odigrali su dobro prvi deo takmicenja, ali mislim da imaju dosta slabu centarsku liniju. Lavrinovic moze samo da zakopa svoju ekipu prangijanjem za 3, a i ne vidim koji bi igraci u toj ekipi mogli da sacuvaju Veselog i Gista. Spoljna linija im je sasvim ok, a Rakovic moze da odradi odlican posao u odbrani, pogotovu protiv Dzavaja i Katica. Real je mozda po imenima i najjaca ekipa u Evropi. Imaju po 2 dobra igraca na svakoji poziciji, a i niko tamo nije previse mator, ili previse mlad. Oni jedino mogu sami sebe da pobede, a to im je do sada polazilo za rukom. Vrlo lako bi mogli da budu prvi u grupi, a moze i da se desi da ne prodju. Sto se tice Efesa - slicna prica kao sa Sienom - dobra spoljna linija, a slaba centarska. Koliko vidim Raduljica nece biti potpuno spreman za TOP16, a Vujcic je u godinicama i mislim da je tu Partizan u prednosti na poziciji 5. Roberts moze da sacuva Gista i uopste je odlican u skoku i odbrani, ali nije preterano opasan u napadu.
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 4 Jan 2011 - 5:29

klubovi koji prolaze

PAO, Caha
Maccabi, Barca
Sijena, KKP
Oly, Valencia

sa kojom grupom se ukrsta grupa u kojoj je KKP

steta za Fener,mislio sam da ce moci u TOP 8, pored Karija i Dude ne verujem
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 4 Jan 2011 - 5:32

Изузетно ми је жао што је Шарас отишао из Лијетувоса, мислим да би са њим у саставу и Трифом на клупи могли да прођу групу, да направе велико изненађење. Ја остајем при ставу да је Г група најтежа, на теми о Партизану сам објаснико који је једини сценарио у којем мислим да Партизан може да прође. Треба имати у виду ипак да Партизана ако прође групу не би имао тако тежак посао у Топ 8. Од Жалгириса који је остао без јединог центра не очекујем ништа, био бих сигуран да ће проћи лошије од Лијетувоса да је је Јасикевичијус остао. Фенер је пружио јако добре партије у првој фази, али не бих волео да прођу групу у којој су 3 наша тренера.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od air slavkan Uto 4 Jan 2011 - 7:00

Апсолутно идентичних прича сам се наслушао и прошле године - сви су се слагали о тимовима који пролазе даље из сваке групе и тврдили да ће бити најдосаднији топ 16 икада, па се сви сећамо шта се све издешавало. Биће тако и ове године и боље ћутите јер изненађења се увек дешавају, а кад се десе сви се ишчуђавају. Very Happy
air slavkan
air slavkan
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 7 Jan 2011 - 12:45

http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=5240

Mogli bismo se zaliti Smile Treba diskvalifikovati nepostene Litvance Smile
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Ned 9 Jan 2011 - 4:53

https://www.youtube.com/watch?v=qgVa9X1YZ_M

Top 10 dosadasnjeg dela sezone!
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 9 Jan 2011 - 5:14

Baš sada htedoh da okačim ovo. Nije loš top 10, ali je epic fail to što Pargovog kucanja nema u 10, a realno je za prvo mesto!
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Ned 9 Jan 2011 - 9:58

Bodi Bond ::Baš sada htedoh da okačim ovo. Nije loš top 10, ali je epic fail to što Pargovog kucanja nema u 10, a realno je za prvo mesto!

Sabani...
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Ned 9 Jan 2011 - 10:01

Ljudski je gresiti, ali katkad pogresi i konj!
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pon 10 Jan 2011 - 5:22

fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 11 Jan 2011 - 1:35

izgleda da je povreda teze prirode nego sto se mislimo u prvi mah ... radi se o prelomu levog stopala izgleda a ne o nagnjecenju kao sto se mislilo ... moze da se desi da propusti ceo top16 ... verujem da ce u tom slucaju Sijena dovesti zamenu za njega ... a BO ce biti docekan kako dolikuje

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 11 Jan 2011 - 1:38

ASTERIKS ::izgleda da je povreda teze prirode nego sto se mislimo u prvi mah ... radi se o prelomu levog stopala izgleda a ne o nagnjecenju kao sto se mislilo ... moze da se desi da propusti ceo top16 ... verujem da ce u tom slucaju Sijena dovesti zamenu za njega ... a BO ce biti docekan kako dolikuje

Uf,meni je bas krivo,voleo bi da igra top 16....

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Uto 11 Jan 2011 - 6:56

partizannnnn ::
ASTERIKS ::izgleda da je povreda teze prirode nego sto se mislimo u prvi mah ... radi se o prelomu levog stopala izgleda a ne o nagnjecenju kao sto se mislilo ... moze da se desi da propusti ceo top16 ... verujem da ce u tom slucaju Sijena dovesti zamenu za njega ... a BO ce biti docekan kako dolikuje

Uf,meni je bas krivo,voleo bi da igra top 16....

Very Happy
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tazz Pet 14 Jan 2011 - 0:49

Onward and upward to the Top 16!

Hello again! This is Dusko Savanovic of Power Electronics Valencia. Did you miss me, Euroleague readers? Well, I missed you! My last blog entry came late in the World Championships. You know what happened since then - Serbia finished fourth and my new Turkish Airlines Euroleague team, Power Electronics Valencia, overcame a slow start to make it to the Top 16! I have to say we were not very lucky in the beginning - we had a lot of injuries and the calendar was horrible, playing against all the big names in Spain and Europe. I don't want to cry about it, but it's true that we had a tough start in both competitions. We were really struggling as a team, physically and mentally. We had a 1-6 start in the ACB and 1-4 in the Euroleague, but then we changed coaches, all the injured players came back and we started to believe in ourselves as a team. With so many new players, we also needed to adjust to each other in the beginning. That said, however, I wouldn't change the last two months for anything; the team has been winning and everything is great for me in Valencia!
Evroliga 2010/2011 - 1. deo - Page 34 26b
The fact is that our new coach, Svetislav Pesic, did not make big changes, but took care of a lot of small details. We haven't signed a new player until this week - welcome, J.R. Giddens! - but thos small details made the difference for us, in addition to the fact that we finally had a fully healthy team, with everyone back in action. We didn't believe in ourselves, being a new team, really early in the season. Coach Pesic has shown us that it is possible to beat anybody and has helped us to function well as a team. It looks simple, but it wasn't. Perhaps the turning point for us was our road win against Panathinaikos. Coach said in the press conference after the game that it was possible to make it to the Top 16 because everything was possible and we could beat anybody. We hadn't earned our opponents' respect until that moment. We managed to beat everybody but CSKA from then on - and made it to the Top 16!

A key play in that game is one that I am reminded of very often - a missed dunk in crunch time that went in for me anyway. I don't know what happened! There I was, all alone going for the dunk and the ball slipped away, I don't know how! The ball went in, and that is what matters. I cut my finger on the rim and needed stitches after the game. I am happy the ball went in, because if we had lost the game and failed to reach the Top 16, it would have been a missed dunk remembered by everyone for YEARS! Again, it went in, and that's the end of the story... We had a do-or-die battle against AJ Milano that we survived. We controlled the game pretty well, Rafa Martinez was amazing and we never gave Milano the chance to put us into trouble. All the self-respect and confidence we needed was there at the right time. The game was not played in Milano and the lights went out in the middle of it, but despite those distractions, we knew that no matter what, we could get back home with a win. We controlled it from the very beginning and there was no way on Earth we would lose.

And, of course, we finished the regular season in style! What a shot, huh? I guess you saw it already (if not, click HERE). The fact is, I made a lot of mistakes in the last 2 minutes of that game, and we were lucky to have a final chance to win it. Our coach wanted us to play one-on-one offense late in the game but I made bad decisions and didn't do what we was expected of me. If I had done everything I am supposed to do, maybe we would have won the game earlier. But it happened that way and I cannot complain about it! Winning a Euroleague game with a last-second shot in a big highlight in my career. Maybe our opponents, Union Olimpija, were expecting an alley-oop attempt, or a two-point shot... or if they expected a three-point shot, perhaps they were more worried about Rafa Martinez or Victor Claver. They didn't switch well and I was wide open, but a little bit far away. My Montenegrin friend Omar Cook inbounded an excellent pass to me and I shot wide open from something like eight meters. I did't have time to think, just to take the shot right away. What happened, happened, and it was great. Take the shot, hit it, boom! And the crowd goes wild.

That is why I decided to join a Euroleague team this season - to experience something like this. I expected all this - playing on historical courts, against the best teams in Europe, to be an important player on a Top 16 contender like Valencia. I really wanted to test my skills against the best teams in Europe, and that can only happen in the Euroleague. It is beautiful to play against teams like Efes Pilsen, Panathinaikos and CSKA. People were scared in the beginning, right after the draw, but I wouldn't have changed my regular season group for anything in the world. We now have a tough Top 16 group with Olympiacos, Fenerbahce Ulker and Zalgiris. We will play against Valencia's former coach, Neven Spahija, and against my national team coach, Dusan Ivkovic. What's not to like about it? It is going to be a nice battle. It has been a beautiful Euroleague season so far and we want to continue playing the way we have been lately.

I hate the weather these days... It's just 25 degrees, always the same... I have to wear sunglasses all the time... Every time I open the window, the sun and the fresh wind messes my hair... Just kidding!!! I LOVE it in Valencia, the weather is beautiful, outstanding! Like I said, it's 25 degrees in January! I have to walk around in shorts because it's too hot to wear long pants. Valencia is beautiful and that helps us to be full of energy all the time. After two winters in cold Kazan, Russia, you really get to appreciate something like this in January. This kind of weather has to keep you in a good mood. We have great fans in here, who give us excellent support, even when we lost so many games at the beginning of the season. I cannot thank them enough! They can be sure I will give my best until the season is over!

So, expect more blog entries from now on! More and more players are blogging these days, even my man Miroslav Raduljica of Efes Pilsen has his own. Watch out, man, the competition is hard! As for you Euroleague.net readers, thanks for everything. You will hear first-hand information from me right here during the Top 16, and I will try to keep it interesting, no question about that. See you next time!
POSTED BY DUSKO SAVANOVIC - VALENCIA
DATE: Friday, January 14, 2011
Savan kralj! respect :king:
Tazz
Tazz
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tazz Pet 14 Jan 2011 - 3:53

Tazz
Tazz
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Pet 14 Jan 2011 - 6:10

Veliko ime i veliko pojačanje za Efes, ali opet mislim da će biti poslednji u grupi Top 16 faze... Wink
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Pet 14 Jan 2011 - 6:31

up
Ista stvar mi je pala prva na pamet kada sam video vest.. Smile
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bigZ Pet 14 Jan 2011 - 8:41

Marko Jaric u Montepaskiju. Necu mocu Bo-u da aplaudiram ali zato imam koga propisno da izvizdim.
Sve u svemu po meni Montepaski se nije usrecio.
bigZ
bigZ
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 26.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 14 Jan 2011 - 8:48

A zbog čega bi Jarić trebao da bude izviždan? Zbog medalje u Istanbulu ili one i Indijanapolisu? :/
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pet 14 Jan 2011 - 9:07

Bodi Bond ::A zbog čega bi Jarić trebao da bude izviždan? Zbog medalje u Istanbulu ili one i Indijanapolisu? :/
up
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bigZ Pet 14 Jan 2011 - 9:07

1. Kad smo bili klinci u bloku zvezdin dres nije skidao.
2. Njega nekako ne asociram sa medaljama reprezentacije, vise ga pamtim kao krivca za onaj blam u Novom Sadu
3. Adriana Lima uhhhhhhhh, trebala je biti moja! Smile
bigZ
bigZ
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 26.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 34 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći