NBA liga 2010/2011 - 3. deo
+35
Novica-Ubica
lazarminator
sarajlija
expert
wolfvaga
Dule Kecman
Tazz
slobokv83
superhik
Everton
Danny Trejo
Markos
Ray Allen
mlekadzija
Zemljoradnik
Gencha
familija
fizicar
bigZ
Bodi Bond
Junglezburn
Psycho
drexler
blagoje
markoo
Imperator
Koleman
Macijauskas
Anti-RTS
dane
Talicni Tom
Mark Madsen
Mihael
Nolle
ZuLuofVozdovac
39 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 33 od 36
Strana 33 od 36 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36
Re: NBA liga 2010/2011 - 3. deo
Mislim da sam bio jedini koji je prognozirao da će Dalas osvojiti titulu. Tada su mi ovdašnji poznavaoci objasnili da se radi o ''pičkastoj'' ekipi koja će posrnuti u finišu, kao i uvek.
Na terenu se jasno videlo se da su kompletniji nego ikada, rešeniji nego ikada...
Na terenu se jasno videlo se da su kompletniji nego ikada, rešeniji nego ikada...
Gost- Gost
Lako je sada pricati, sto nisi igrao fantasy, videli bi onda kako bi prosao ... I ja sam pred finalnu seriju rekao da Dalas dobija, to sam ponovio i Bodiju u Pioniru...
Ovako, cestitke Evertonu i partizannnu koji su jedini na fantaziju uspeli da pogode sampiona i MVP igraca, nazalost ni to im nije bilo dovoljno da ugroze Madsena na prvom mestu...
Ovako, cestitke Evertonu i partizannnu koji su jedini na fantaziju uspeli da pogode sampiona i MVP igraca, nazalost ni to im nije bilo dovoljno da ugroze Madsena na prvom mestu...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Moram i ja da cestitam Mavericksima na tituli, koju su potpuno zasluzili iako je retko ko mogao to da predvidi pred pocetak sezone.
Cini mi se da situacija ove sezone podseca na onu 2004. kada su Pistonsi bili sampioni. I jedni i drugi su dugo bili ozbiljne ekipe koje su uvek igrale plej of, i uspeli su da dodju do titule kada su mnogi smatrali da oni nisu medju glavnim favoritima. Karakterise ih timska igra i maksimalno zalaganje, a i jedni i drugi su u ocima javnosti u finalu bili potpuni autsajderi. I jednu i drugu ekipu je vodio Rick Carlisle, Pistonse doduse do sezone u kojoj su uzeli titulu pod Larryem Brownom.
U finalu su igrali protiv ekipa koje su se pre svega uzdale u individualni kvalitet svojih svezda, ali to im nije bilo dovoljno za titulu, kao ni prednost domacrg terena koju su imali.
Za Pistonse je tada igrao Darko Milicic, a za Mavse Peja Stojakovic. Njih dvojica su, ince, jedini Srbi koji su osvojili NBA prsten, ali, nazalost, obojica su vecinu finala presedeli na klupi.
Jos jedna zajednicka kareakteristika ove dve ekipe je sto su i jedni i drugi poslali Phila Jacksona u penziju.
Pistonsi su kasnije igrali jos jedno finale, ali su ih Spursi dobili u 7 utakmica. Da li ce Mavsi uspeti da ponovo osvoje titulu, to cemo tek videti.
Sto se Miamija tice, mislim da ce Pat Riley ponovo razmisliti o povratku na klupu jer je, po meni, najveci krivac za poraz Miamija Eric Spoelstra. LeBronovu igu je tesko prokomentarisati, ocigledno nije imao ono sto je trebalo da se titula osvoji. Da li ce to sledece sezone imati, videcemo.
Cini mi se da situacija ove sezone podseca na onu 2004. kada su Pistonsi bili sampioni. I jedni i drugi su dugo bili ozbiljne ekipe koje su uvek igrale plej of, i uspeli su da dodju do titule kada su mnogi smatrali da oni nisu medju glavnim favoritima. Karakterise ih timska igra i maksimalno zalaganje, a i jedni i drugi su u ocima javnosti u finalu bili potpuni autsajderi. I jednu i drugu ekipu je vodio Rick Carlisle, Pistonse doduse do sezone u kojoj su uzeli titulu pod Larryem Brownom.
U finalu su igrali protiv ekipa koje su se pre svega uzdale u individualni kvalitet svojih svezda, ali to im nije bilo dovoljno za titulu, kao ni prednost domacrg terena koju su imali.
Za Pistonse je tada igrao Darko Milicic, a za Mavse Peja Stojakovic. Njih dvojica su, ince, jedini Srbi koji su osvojili NBA prsten, ali, nazalost, obojica su vecinu finala presedeli na klupi.
Jos jedna zajednicka kareakteristika ove dve ekipe je sto su i jedni i drugi poslali Phila Jacksona u penziju.
Pistonsi su kasnije igrali jos jedno finale, ali su ih Spursi dobili u 7 utakmica. Da li ce Mavsi uspeti da ponovo osvoje titulu, to cemo tek videti.
Sto se Miamija tice, mislim da ce Pat Riley ponovo razmisliti o povratku na klupu jer je, po meni, najveci krivac za poraz Miamija Eric Spoelstra. LeBronovu igu je tesko prokomentarisati, ocigledno nije imao ono sto je trebalo da se titula osvoji. Da li ce to sledece sezone imati, videcemo.
Mark Madsen- mahač peškirom
Godina : 34
https://www.youtube.com/watch?v=ncYTSfPmJCE&feature=player_embedded#at=329
kakva zvezda ,kako je prirodan,i kakav kreten od naseg novinara sa glupim pitanjima....
kakva zvezda ,kako je prirodan,i kakav kreten od naseg novinara sa glupim pitanjima....
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Dwajt je za mene stvarno veliki igrac, mnogo puta sam to rekao ove sezone, ako nista drugo, po ponasanju ubedljivo naveca zvezda u NBA, prirodan, miran, zanimljiv...
Mihael- mvp
Godina : 37
Dirkov prsten je u švapskim medijima proglašen za jedan od 5 najvećih dostignuća njemačkog sporta
-1930: Maks Šmeling postao apsolutni prvak svijeta u teškoj kategoriji
-1954: pobjeda Dojč fudbalera na SP u Švici, generacija predvođena Fric Valterom je postala prvak svijeta ispred favorizovanih Brazila i Mađarske
-1985: Boris Beker sa 17 godina osvaja Vimbldon kao prvi igrač koji nije nosilac
-1997: senzacionlna pobjeda Jana Ulriha na Tur d Fransu pored legendarnog Induriana
-2011: Dirk i Mavsi
-1930: Maks Šmeling postao apsolutni prvak svijeta u teškoj kategoriji
-1954: pobjeda Dojč fudbalera na SP u Švici, generacija predvođena Fric Valterom je postala prvak svijeta ispred favorizovanih Brazila i Mađarske
-1985: Boris Beker sa 17 godina osvaja Vimbldon kao prvi igrač koji nije nosilac
-1997: senzacionlna pobjeda Jana Ulriha na Tur d Fransu pored legendarnog Induriana
-2011: Dirk i Mavsi
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Also, Peja Stojakovic and Brian Cardinal also said they intend to be playing in the NBA somewhere next season. Both are free agents and have ruled out retirement as an option. Both said they would like to be back in Dallas.
ZuLuofVozdovac- mvp
Tu titulu na SP 1954 bi trebalo oduzeti Nemcima.Dokazano je da su bili dopingovani.Madjari su sa Ferencom Puskasem vodili 2:0 na poluvremenu(finale) i ovi su u drugom dali 3 gola....Sramota je sto se time hvale,stvarno dostignuce..Svapska posla
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Dvorana u Berlinu u kojoj svoje meceve igra Alba zove se Maks Smeling. Sportska i ljudska gromada. Covek koji se suprostavio Hitleru, odbivsi da se uclani u njegovu stranku. Ljutiti Hitler za kaznu ga je poslao u rat. Preziveo je i posle rata se izuzetno obogatio. Pomagao je najvecem rivalu Dz. Luisu kada je cuo da je ovaj ima velike finansijske probleme. Ziveo je tacno 100 godina.
Preterali su sa Dirkom na petoj poziciji. Rekao bih da je legendarna Hajke Dreksler vise zasluzila da nadje u top 5. Zlato u skoku u dalj je osvojila na OI u Sidneju, a imala je cak 36 godina.
Preterali su sa Dirkom na petoj poziciji. Rekao bih da je legendarna Hajke Dreksler vise zasluzila da nadje u top 5. Zlato u skoku u dalj je osvojila na OI u Sidneju, a imala je cak 36 godina.
Ray Allen- prva petorka
Danny Trejo ::Tu titulu na SP 1954 bi trebalo oduzeti Nemcima.Dokazano je da su bili dopingovani.Madjari su sa Ferencom Puskasem vodili 2:0 na poluvremenu(finale) i ovi su u drugom dali 3 gola....Sramota je sto se time hvale,stvarno dostignuce..Svapska posla
Puskas je pred finale imao blazu povredu, ali su odlucili da igra da bi podigao pehar. Medjutim vrlo brzo se povredio i nije mogao da nastavi mec, pa su Madjari igrali sa 10 fudbalera veci deo utakmice. Nisam znao za doping Nemaca...
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
jedno tehnicko pitanje, da li Butler dobija prsten , i koliko utakmica u sezoni moras da odigras da bi dobio prsten.
I jos nesto kakve su realne prognoze sto se tice Rojove povrede, da li je on izgubljen za duze staze .
I jos nesto kakve su realne prognoze sto se tice Rojove povrede, da li je on izgubljen za duze staze .
Everton- prva petorka
Godina : 36
https://www.youtube.com/watch?v=3yfhXDgb_5w&feature=player_embedded#at=281
Sjajno, pogledati obavezno cijeli klip.
Karlajl najjači.
Karlajl najjači.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Talicni Tom ::https://www.youtube.com/watch?v=3yfhXDgb_5w&feature=player_embedded#at=281
Karlajl najjači.
respect Riče, Srbija ti kliče
drexler- mvp
Pa ja sam govorio tada, početkom prvenstva. Kada sam odgledao njihov meč protiv Minesote video sam koliko su jači od San Antonija. To je bilo neuporedivo. U emisijama koje radim tipovao sam na početku plej ofa na Dalas. Ja sam se plašio njihovog duela sa Čikagom i Lejkersima. Što se tiče Majamija nisam imao nikakvu dilemu.
Mislim da je Dalas izvukao možda 65% svog kvaliteta, te da bi neki hrabriji trener izvukao više od ljudi sa klupe.
Mislim da je Dalas izvukao možda 65% svog kvaliteta, te da bi neki hrabriji trener izvukao više od ljudi sa klupe.
Gost- Gost
To je najkontroverznije finale SP ikada.Svabe su poumirali,u kratkom vremenskom periodu.Mislim na igrace te "sampionske" ekipe.Tako je ekipa koja je ponizavala Engleze na Vembliju,ostala bez trofeja.Oni su srusili mit Vemblija....Stara je to prica.Prvi put sam je cuo jos od dede koji je imao tu srecu da uzivo gleda Madjare.Posle mi je i matori nesto slicno .Madjarska "laka konjica"...fizicar ::Danny Trejo ::Tu titulu na SP 1954 bi trebalo oduzeti Nemcima.Dokazano je da su bili dopingovani.Madjari su sa Ferencom Puskasem vodili 2:0 na poluvremenu(finale) i ovi su u drugom dali 3 gola....Sramota je sto se time hvale,stvarno dostignuce..Svapska posla
Puskas je pred finale imao blazu povredu, ali su odlucili da igra da bi podigao pehar. Medjutim vrlo brzo se povredio i nije mogao da nastavi mec, pa su Madjari igrali sa 10 fudbalera veci deo utakmice. Nisam znao za doping Nemaca...
http://213.222.29.131/sport/komentari.php?nav_id=467980
EDIT>Sad sam video da su Madjari poveli sa 2:0 ali da je 2:1 bilo jos u prvom.Ne menja stvar.Kobasicari su se rokali ko zna sa cime.
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Isto kao i cuveni Sovjetski kosarkas A. Bjelov. Umro je u 27. godini upravo od posledice koriscenja dopinga.
Ray Allen- prva petorka
Prvi put ovo čujem, zna li neko nešto više?Inače, na listi igrača prijavljenih za draft su i Milan Mačvan i Dejan Musli, za sada nema informacija koji klubovi su zainteresovani za njih.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Macvan nema potrebe da se prijavi na ovogodisnji draft. Njega ekipe mogu draftovati jer je 89. godiste. To godiste je na neki nacin izlazece godiste sto se tice vanamerickih kosarkasa (poslednja prilika recimo za njega, Bogdanovica, Benzinga da budu izabrani). Iduce godine ne mogu vise izaci na draft.
Za Muslija ne znam.
Za Muslija ne znam.
Ray Allen- prva petorka
Vidim da se pominje trejd Gasol-Lav. Meni, n aprvi pogled, uopšte ne deluje nerealno. Lejkersi ne bi puno izgubili, igrački, možda bi čak i dobili, a Vukovi bi imali mentora za devojčicu i opet bi bili najgori u ligi.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Timberwolves-Pau rumors. They're definitely interested, but not for KLove, probably not for No. 2 and certainly not for both.
ZuLuofVozdovac- mvp
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Let me tell you a few things about Marcin Gortat.
Dude is one of the best Cs in the league, and is relatively young at 27.
He's a hard worker, has tons of heart, rebounds, defends, is very fast (probably the fastest C going up and down the court.) agile and athletic,
and has a soft shooting touch and is nearly automatic on open mid-range Js.
Can you name more centers with such an array of skills?
Still not impressed?
Let me show you the numbers then, you will be.
Gortat played 55 games with the Suns.
His averages: 13.0 PPG \ 9.3 RPG \ 1.27 BPG
He started on only 12 games with the Suns.
His numbers on starts:
14.8 PPG \ 10.8 RPG \ 1.3 BPG
Only Bogut, Noah and Howard are averaging a double-double in starts in this season among Cs.
Some more notes:
* Gortat has 17 double-doubles off the bench, most of any player in the NBA (10 – Odom).
* Gortat is one of only FOUR NBA players in the last SIX seasons (since 2005-06) to record 15 or more double-doubles off the bench (Haslem, Love, Lee)
Dude is one of the best Cs in the league, and is relatively young at 27.
He's a hard worker, has tons of heart, rebounds, defends, is very fast (probably the fastest C going up and down the court.) agile and athletic,
and has a soft shooting touch and is nearly automatic on open mid-range Js.
Can you name more centers with such an array of skills?
Still not impressed?
Let me show you the numbers then, you will be.
Gortat played 55 games with the Suns.
His averages: 13.0 PPG \ 9.3 RPG \ 1.27 BPG
He started on only 12 games with the Suns.
His numbers on starts:
14.8 PPG \ 10.8 RPG \ 1.3 BPG
Only Bogut, Noah and Howard are averaging a double-double in starts in this season among Cs.
Some more notes:
* Gortat has 17 double-doubles off the bench, most of any player in the NBA (10 – Odom).
* Gortat is one of only FOUR NBA players in the last SIX seasons (since 2005-06) to record 15 or more double-doubles off the bench (Haslem, Love, Lee)
drexler- mvp
Ala ih je neko naložio na Rubija...
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Drug mi je bio godinu dana u Americi, kaze mi da tamo samo pricaju o Rubiju, svi redom..
Kada ih je pitao da li su culi za Jana svi su ga gledali bledo..
Kada ih je pitao da li su culi za Jana svi su ga gledali bledo..
Macijauskas- mvp
Strana 33 od 36 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011