KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
+41
Gencha
slobokv83
Alexandar_81
lazarminator
blagoje
Maja
drexler
superhik
Tazz
Psycho
alekssandar
Geograf
Danny Trejo
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Imperator
TheGodfather
familija
Novica-Ubica
Talicni Tom
markoo
Sensui
Dule Kecman
bigZ
Zemljoradnik
Hyperactive
Bodi Bond
Mihael
2bad4u
Markos
fizicar
air slavkan
Macijauskas
Everton
Karadjordje
Nolle
Sergej
dane
wolfvaga
Anti-RTS
Junglezburn
45 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 7 od 33
Strana 7 od 33 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33
Re: KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
I znaci,dosli smo do istine.Moj post u kome sam pominjao juce Struju ne postoji ali zato je ponudjena neka "opsta" prica o neobjektivnosti,nekulturi(a i psovke nedostaju)...
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
@Danny
da druze, i meni se pripisuju te iste stvari, a niko da odgovori na moja pitanja?!!! Koga ja to ispljuvah?! I ko to daje ocenu o (ne)objektivnosti i kulturi ponasanja?!!!!!
da druze, i meni se pripisuju te iste stvari, a niko da odgovori na moja pitanja?!!! Koga ja to ispljuvah?! I ko to daje ocenu o (ne)objektivnosti i kulturi ponasanja?!!!!!
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
@familija
Danny Trejo- šesti igrač
Zemljoradnik ::Dosta više sa fudbalom i drugim sportovima, nađite neki drugi forum da pišete o tome. Muka mi je što, gde god se okrenem vidim fudbal, svi o tome pišu i govore, ne moram i ovde to da čitam. Eno vam tema Ventil pa se tamo svađajte do mile volje. I Svaštaru se zatrovali fudbalom, ne možemo ni muziku da slušamo niti da se nasmejemo pošteno, svi normalni postovi se izgube među fudbalskim i navijačkim tepisima od postova.
Hazarder, familija, Danny i još par navijača Partizana... Neobjektivni ste preko svake mere. Naravno, imate pravo da budete neobjektivni, to je vaša stvar, ali kada ostavljate komentare na forumu potrudite se da ne budu pljuvački (kao što ste sada opljunuli Struju, zasluživao on to ili ne). Ja sam celog života navijao za Partizan, ali zahvaljujući ponašanju ljudi iz kluba poslednjih godina i neobjektivnih i često krajnje nekulturnih navijača, više ne navijam ni za koga. I posle se puštaju priče kako svi zavide Partizanu na uspesima i zato ga ne vole...
Vi koji se ne slažete sa gorepomenutim navijačima Partizana nemojte da odgovarate na njihove postove. To što će neki komentar ostati neodgovoren (ma kako netačno izgledao) neće ništa promeniti na svetu, ali nama će doneti malo mira na forumu. I svi zajedno dobro razmislite pre nego što uputite neki komentar Marku, jer nekako imam utisak da svi misle kako je ok njega napadati, jer većina ionako ne voli FMP.
Zbog svih ovih glupih, besmislenih, bespotrebnih rasprava, prvo je uništen forum kosarka.rs, a sada isto preti i ovom, jer ozbiljni ljudi sve manje pišu, neće da dolaze na forum gde će neko da im diže pritisak, umesto da se opuste ćaskanjem o košarci. Definitivno mi je muka od svega toga i od sada ne očekujte nikakve dalje opomene, jednostavno ću brisati naloge svima koji ne umeju normalno da komuniciraju i da poštuju nekoliko prostih dobro poznatih pravila. Molim vas da ne odgovarate na ovaj post.
+1000 za post.Skromnost je vrlina.
A za ucesnike "diskusije":
http://forum.bg.wi/download/file.php?id=4171&mode=view
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
@Sensui...Skromnost se ne ogleda u cinjenici da ti neko pripise post koji nisi napisao.Činjenica je da ja prethodnog dana nisam pominjao struju.To se zove zaobilazenje istine ili obmanjivanje,ušuškano u more fraza o "nekulturi".To više govori o težnji autora da nekoga ocrni,tako da ću ubuduće u tom svetlu posmatrati njegove postove,pogotovo zbog činjenice što se nije izvinio posle toga ili priznao da je pogrešio.To takodje govori o njegovom vidjenju "objektivnosti".Ostali učesnici u raspravi imaju pravo da iznesu svoje mišljenje o Struji što su i učinili.Onaj ko prekraja,nema pravo da sudi drugima. Hvala i dovidjenja
Uz to,link ti ne radi.
Uz to,link ti ne radi.
Danny Trejo- šesti igrač
Sensui ako ja koji sam prozvan u postu nisam odgovorio na prozivke,zato sto je decko lepo zamolio da se ne odgovara na post,bas me zanima iz kojih pobuda si ti to uradio.Ako ti je skromnost vrlina,kao sto kazes...to bas i nije bilo skromno.
Gost- Gost
Terapija: Čitati Zemljoradnikove postove svaki dan kao podsjetnik.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
https://www.youtube.com/watch?v=w3PWtKnWmSE&feature=related
Mozda ti je ovo bolja "terapija".
https://www.youtube.com/watch?v=MxAPggIvK2I&feature=fvwrel
A moze i ovo,zavisi sta kome vise prija.
Mozda ti je ovo bolja "terapija".
https://www.youtube.com/watch?v=MxAPggIvK2I&feature=fvwrel
A moze i ovo,zavisi sta kome vise prija.
Gost- Gost
Posle utakmice sa HF atmosfera u timu je izuzetno pozitivna. Vlada je zadovoljan igrom i formom i najavljuje se pohod na F4.
Tosa popunjava kladionicu , ali ga nesto opet nece
Tosa popunjava kladionicu , ali ga nesto opet nece
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
hazarder ::Sensui ako ja koji sam prozvan u postu nisam odgovorio na prozivke,zato sto je decko lepo zamolio da se ne odgovara na post,bas me zanima iz kojih pobuda si ti to uradio.Ako ti je skromnost vrlina,kao sto kazes...to bas i nije bilo skromno.
Nisam procitao do kraja post pa nisam video to sto je napisano.Izvinjavam se doticnom koji je napisao post zbog odgovora.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
@Sergej
Jel on bas toliko zavistan od kladjenja,ili se malo preuvelicava?Da li imas prilike da gledas ponekad treninge Partizana?Ako imas,kako ti se cini mali Bogdanovic?
Jel on bas toliko zavistan od kladjenja,ili se malo preuvelicava?Da li imas prilike da gledas ponekad treninge Partizana?Ako imas,kako ti se cini mali Bogdanovic?
Gost- Gost
@ Hazarder
Evo i ako nisam upitan odgovoricu ti
Nije Tosa zavistan od kladjenja to mu je vise hobi Bogdan je do jaja igrac i svi puno ocekuju od njega samo MORA da popravi odbranu,posto mu je odbrana 0
Evo i ako nisam upitan odgovoricu ti
Nije Tosa zavistan od kladjenja to mu je vise hobi Bogdan je do jaja igrac i svi puno ocekuju od njega samo MORA da popravi odbranu,posto mu je odbrana 0
Markos- prva petorka
Marcos je moj PR
Jedan od razloga zasto Bogdan nije igrao ove sezone je upravo odbrana.
Sergej- mvp
Sergej ::Marcos je moj PR
Prihvatam bicu bolji od Sonje
Markos- prva petorka
Ja pazljivo procitah ono sto je napisao zemljoradnik, jer da nisam pazljivo procitao a dao mu +1000 osecao bih se samo kao glasacka masina koja "radi" sta joj se kaze.. Da bi kritika bila valjana mora da bude i argumentovana, narocito kada se nekome ko pise vrlo vaspitane postove kao sto to radi Danny Trejo spocitava da pljuje ljude u svojim tekstovima, da je neobjektivan itd... Danny je molio za argumente, trazio je citat njegovog posta u kome on pominje Struju tog dana, ja ne vidim da ga je dobio (izvinjavam se ako mu je citat dat na PP), a to onda dovodi u veliko pitanje objektivnost autora kritike i njegovu dobronamernost... Sve i da je kriticar pogresio, nije tesko reci izvini.
... Izostanak argumentacije i izvinjenja moze da znaci samo da je sve ucinjeno sa namerom, i to ne dobrom namerom...
Posto retko pisem ovde, a cesce na kosarka.rs puno iskrenih pozdrava od 1308 clanova tog "unistenog" foruma....
... Izostanak argumentacije i izvinjenja moze da znaci samo da je sve ucinjeno sa namerom, i to ne dobrom namerom...
Posto retko pisem ovde, a cesce na kosarka.rs puno iskrenih pozdrava od 1308 clanova tog "unistenog" foruma....
alekssandar- brisač parketa
- Datum upisa : 02.12.2010
Markos ::Sergej ::Marcos je moj PR
Prihvatam bicu bolji od Sonje
Od Sonje nema bolje
Eh Sonjica
Sergej- mvp
I ja sam primetio da mu je odbrana qurac.....mislio sam da je slucajnost .....ali nema veze ja mu i dalje pevam......
OOOOOOO Igraj Bodaneeeee...... OOOOOO Igraj Bodaneeeee!!!!!
OOOOOOO Igraj Bodaneeeee...... OOOOOO Igraj Bodaneeeee!!!!!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Evo....i VJ voli da forsira mlade igrače.
...čisto da neko pogrešno ne protumači njegove izbore
...čisto da neko pogrešno ne protumači njegove izbore
…Trener šampiona Srbije Vlada Jovanović dodaje da je cilj Partizana uvek bio da afirmiše mlade igrače.
Neki nas je maler zadesio... Pešakovića smo zbog povrede kolena izgubili do kraja sezone, a Jaramaz i dalje nije zalečen. Kada smo precrtali Jaku Klobučara i poslali Aleksandra Mitrovića u Mega Vizuru, ozbiljno smo računali na ovu dvojicu momaka. Sada ulazimo u problem da u sastav prvog tima stavljamo momke koji praktično nisu ni trenirali sa ekipom. Svaka tri dana igranja zahtevaju da koristimo više igrača, pa su i mladi dobili veću priliku. Neki od njih su iskoristili, neki još nisu, ali nadam se da će kako budu utakmice odmicale biti još bolji. Cilj Partizana je da afirmiše igrače. Loši rezultati na početku NLB lige naterali su me da se odlučim za iskusnije, iako sam i ja pristalica i srećan kada mladi igraju zapaženu ulogu.
...
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Upravo sam gledao neke klipove i statistiku sa meca Denver - Partizan sa one turneje, Maric je Neneu i delom Petru ubacio 13 poena i imao 21 skok a od toga 8 ofanzivnih... Mislim da nikad necu preboleti njegov odlazak iz Partizana, sve se nadam da ce se jednog dana vratiti...
Mihael- mvp
Godina : 37
Psycho ::Evo....i VJ voli da forsira mlade igrače.
...čisto da neko pogrešno ne protumači njegove izbore…Trener šampiona Srbije Vlada Jovanović dodaje da je cilj Partizana uvek bio da afirmiše mlade igrače.
Neki nas je maler zadesio... Pešakovića smo zbog povrede kolena izgubili do kraja sezone, a Jaramaz i dalje nije zalečen. Kada smo precrtali Jaku Klobučara i poslali Aleksandra Mitrovića u Mega Vizuru, ozbiljno smo računali na ovu dvojicu momaka. Sada ulazimo u problem da u sastav prvog tima stavljamo momke koji praktično nisu ni trenirali sa ekipom. Svaka tri dana igranja zahtevaju da koristimo više igrača, pa su i mladi dobili veću priliku. Neki od njih su iskoristili, neki još nisu, ali nadam se da će kako budu utakmice odmicale biti još bolji. Cilj Partizana je da afirmiše igrače. Loši rezultati na početku NLB lige naterali su me da se odlučim za iskusnije, iako sam i ja pristalica i srećan kada mladi igraju zapaženu ulogu.
...
Danny Trejo- šesti igrač
Da se Jara nije povredio i mali Pesak , Bogdan ne bi video ni minuta igre. Ipak trebalo bi svi da shvatimo Vladu.On trpi strahoviti pritisak Duletove dominacije i jednostavno svi navijaci ukljucujuci i mene gledaju ga i uporedjuju kroz Duleta.
Vlada je Vlada , tako bi trebalo da ostane. Jednostavno bice lakse i njemu a i nama. Ono sto je jako bitno za funkcionisanje kluba jeste , da Danilovic i Todoric 5 para ne daju na carsijske i menadzerske price. Neki spoljni faktor nema sanse da utice na njihove odluke. Bosanac je tvrdoglav ko mazga
Negde sam video da je obestecenje za Veselog 5M dolara. To nije tacno. Koliko ja znam cifra je 1M zelenih novcanica , mada moguce da je napravljena neka nova klauzula da bi se jos vise novca dobilo.
Vlada je Vlada , tako bi trebalo da ostane. Jednostavno bice lakse i njemu a i nama. Ono sto je jako bitno za funkcionisanje kluba jeste , da Danilovic i Todoric 5 para ne daju na carsijske i menadzerske price. Neki spoljni faktor nema sanse da utice na njihove odluke. Bosanac je tvrdoglav ko mazga
Negde sam video da je obestecenje za Veselog 5M dolara. To nije tacno. Koliko ja znam cifra je 1M zelenih novcanica , mada moguce da je napravljena neka nova klauzula da bi se jos vise novca dobilo.
Sergej- mvp
Bilo , ponovilo se !!!! Partizan institucija svetske kosarke !
Sergej- mvp
Obeštećenje za Jana je 5M eura valjda, ali u slučaju da ide u neki klub u Evropi.
Sale, hvala ti!
Sale, hvala ti!
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
ja se nadam da je i za NBA mnogo vece obestecenje, jer kad pogledam koliko je Tau trazio za Skolu,Splitera.. i koliko smo i mi ranije uzimali za Perovica,Krstica,... a i da je Hemofarm uzeo 4mil$ za Darka, meni ovih 1mil$ za Jana, izgleda mnogo malo ...
Everton- prva petorka
Godina : 36
Strana 7 od 33 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo