KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
+41
Gencha
slobokv83
Alexandar_81
lazarminator
blagoje
Maja
drexler
superhik
Tazz
Psycho
alekssandar
Geograf
Danny Trejo
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Imperator
TheGodfather
familija
Novica-Ubica
Talicni Tom
markoo
Sensui
Dule Kecman
bigZ
Zemljoradnik
Hyperactive
Bodi Bond
Mihael
2bad4u
Markos
fizicar
air slavkan
Macijauskas
Everton
Karadjordje
Nolle
Sergej
dane
wolfvaga
Anti-RTS
Junglezburn
45 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 20 od 33
Strana 20 od 33 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33
Re: KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
Mihaele, nemam ja veze sa tim. Ja sam tamo zadužen za ove uobičajene vesti. Urednik je dobro obavešten čovek. Elem, živeli! Kališ i pivo zajebana kombinacija.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Makabi šalje Mačvana na pozajmicu?
Izvor: B92, Večernje novosti
Reprezentativac Srbije Milan Mačvan mogao bi sledeću sezonu da provede u nekom od evropskih klubova kao pozajmljen igrač Makabija.
Rukovodstvo “ponosa Izraela“ namerava da smanji troškove, i ujedno stvori uslove koji bi im omogućili da i naredne sezone u timu Dejvida Blata budu Džeremi Pargo i Čak Ejdson.
Mačvan je zimus u Makabi prešao iz Hemofarma, koji je za obeštećenje dobio oko 500.000 evra. Krilni centar srpske reprezentacije je u Evroligi odigrao 12 utakmica za izraelski klub, sa kojim ima ugovor do 2015.
U najelitnijem evropskom klupskom takmičenju Mačvan je prosečno postizao 3.5 poena uz 1.7 skokova za devet minuta provedenih na terenu.
Znam da je to moj vlažni san , ali baš bih voleo da vidim Mačvana u Partizanu makar na jednogodišnjoj pozajmici!
Izvor: B92, Večernje novosti
Reprezentativac Srbije Milan Mačvan mogao bi sledeću sezonu da provede u nekom od evropskih klubova kao pozajmljen igrač Makabija.
Rukovodstvo “ponosa Izraela“ namerava da smanji troškove, i ujedno stvori uslove koji bi im omogućili da i naredne sezone u timu Dejvida Blata budu Džeremi Pargo i Čak Ejdson.
Mačvan je zimus u Makabi prešao iz Hemofarma, koji je za obeštećenje dobio oko 500.000 evra. Krilni centar srpske reprezentacije je u Evroligi odigrao 12 utakmica za izraelski klub, sa kojim ima ugovor do 2015.
U najelitnijem evropskom klupskom takmičenju Mačvan je prosečno postizao 3.5 poena uz 1.7 skokova za devet minuta provedenih na terenu.
Znam da je to moj vlažni san , ali baš bih voleo da vidim Mačvana u Partizanu makar na jednogodišnjoj pozajmici!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Partizan je svoje šanse sa Mačvanom (a bilo ih je) nažalost propustio.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Toša, peder, se kladio na H1 izgleda!
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
treba da kazes hvala cika Gagi i ujka Kecmane,a ne da serendas, ovakva Zvezda vam je dala 90+
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
ja Bozica nemogu vise da svarim , povracami se od njegove igre, a i crnci su posebna prica oni su mislima vec u usa, jedino igraju igraci koji imaju visegodisnje ugovore ili se racuna na njih u narednoj sezoni.
Poslednji izmenio Everton dana Pet 13 Maj 2011 - 6:55, izmenjeno ukupno 1 puta
Everton- prva petorka
Godina : 36
Ono sto sam uspeo da odgledam, je nasa igra na mozda 20% snage.. Koliko god da je Zvezda prilazila, malo jaci gas i +10, tako da 90 primljenih poena nije toliko zaprepascujuca vest.. Pobediti ih +41 je lepo, ali pustiti ih da se naloze, neprocenjivo..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Ja ovaj rezultat dozivljavam kao neuspeh Partizana. Zvezda je skroz slaba ekipa, a malo je falilo da nas dobiju.
Po meni je Vlada najveci krivac, jer igraci nisu imali ni trunku motivacije u ovoj utakmici. Cak je i Veseli, koji je poznat po tome da sa velikim zarom igra derbi, odigrao polu-zainteresovano.
Utakmicu smo dobili samo zato sto pola zvezdinih igraca igra basketaski i bez razmisljanja. I sto je Dragana danas sr*** samo tako...
P. S. Na pocetku sezone nisam verovao da cu ovo reci, ali JEDVA CEKAM da svoj trojici crnaca iz Partizana vidim ledja.
Po meni je Vlada najveci krivac, jer igraci nisu imali ni trunku motivacije u ovoj utakmici. Cak je i Veseli, koji je poznat po tome da sa velikim zarom igra derbi, odigrao polu-zainteresovano.
Utakmicu smo dobili samo zato sto pola zvezdinih igraca igra basketaski i bez razmisljanja. I sto je Dragana danas sr*** samo tako...
P. S. Na pocetku sezone nisam verovao da cu ovo reci, ali JEDVA CEKAM da svoj trojici crnaca iz Partizana vidim ledja.
Hyperactive- prva petorka
evo ja sam se iskreno ponadao ( eto da me zajebavate malo ), ko vam je kriv što mislite lako ćemo, i trebali smo da vas drknemo samo tako nema veze ćeraćemo se još, lepa utakmica bila, mnogo lepih poteza.
Nolle- mvp
Nolle, ja mislim da je za vas bilo bolje da smo vas dobili 20+ razlike, mozda biste priliku za iznenadjenje iskoristili u plej-ofu. Ovako nece vise biti opustanja kada dodje do derbija. Bar se nadam da nece...
Hyperactive- prva petorka
ma ja to zbog toga da bi imali bar jednu pobedu, ovo smo morali da dobijemo, ali baš nismo imali sreće, jbg šta je tu je, ja se nisam nadao, u jednom trenutku za vreme utakmice, ali na kraju 2/4 video sam tu razliku i batalio, posle ovo na kraju, isto malo, ali tako vam je valjda slađe sve u svemu bar je bilo zanimljivo.
Nolle- mvp
Kako je zanimljivo bilo posle utakmice u svlacionici . Bosanac drzao vratao .... Odnos prema igri i dresu Partizana je bio razocaravajuci danas .
Cestitke mladom timu Zvezde na postenoj igri.
Cestitke mladom timu Zvezde na postenoj igri.
Sergej- mvp
Milosavljević večeras čašćava , imao je "Ray Allen veče"
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Kec i on su vas onim trojkama spasili... nadam se da će ovako odigrati poslednje 2 i da nema zime, kod vas ima problema u igri, ali kraj je sezone 99% uzimate titulu, tako da vas boli paja realno
Nolle- mvp
Odigrace to nemoj da brines ... i ove 2 i sledecih par sezona
Sergej- mvp
Mislio sam na sledece 2 nase utakmice za sledecu sezonu...
Nolle- mvp
Čekam snimak da odgledam utakmicu, ali ovo po statistici što vidim, ne mogu da verujem sopstvenim očima. Skoro pa izjenačeno na kraju, verujem da je Partizan mogao izgubiti, a povrh svega klinci bez minuta! Veseli i Gist po 30+ minuta, Lučić jedva 10...
Ne kontam šta se dešavalo, ali nadam se da je Danilović nekoga pretukao u svlačionici posle utakmice.
Ne kontam šta se dešavalo, ali nadam se da je Danilović nekoga pretukao u svlačionici posle utakmice.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Nije da ne respektujem Zvezdu, ali imao sam osecaj da nasi igraci da hoce mogli su da nabiju 20 razlike ko od sale. Odbranu nismo ni igrali i to je rezultiralo ovolikim brojem primljenih koseva. Zvezda nas je stegla zonom u trecoj cetvrtini, plus nas nije isao sut, pa se posle toga Gagi raspucao.
Slazem se da jedva cekam da vidim ledja nasoj crnackoj trojci, to sam pomenuo i nekoliko meseci pre.
Kod Zvezde Nedovic imao nekoliko poteza "ala Rouz"
Stvarno se nesecam da je neki plej iz Srbije imao takve fizicke predispozicije.
Nadam se ipak da Partizan tempira formu pred odlucujuce utakmice, te da je ovo danas samo slab dan. Neka ove camuge odrade svoje deo posla kada treba, i neka idu da ih moje oci vise nevide. Prvi put mi se desava da Boga molim da se sto pre resimo nasih Amerikanaca-Australijanaca.
Slazem se da jedva cekam da vidim ledja nasoj crnackoj trojci, to sam pomenuo i nekoliko meseci pre.
Kod Zvezde Nedovic imao nekoliko poteza "ala Rouz"
Stvarno se nesecam da je neki plej iz Srbije imao takve fizicke predispozicije.
Nadam se ipak da Partizan tempira formu pred odlucujuce utakmice, te da je ovo danas samo slab dan. Neka ove camuge odrade svoje deo posla kada treba, i neka idu da ih moje oci vise nevide. Prvi put mi se desava da Boga molim da se sto pre resimo nasih Amerikanaca-Australijanaca.
dane- prva petorka
Dane, izvini sto pitam koje odlucujuce utakmice ?
Takodje imam i 2 pitanja
1. Da li igra Zvezde po vama ima ikakav uticaj na to kako je odigrao Partizan?
2. Da li ste svesni da ste i sa pola gasa trebali da dobijete Zvezdu u 20 razlike II pol? Bakic i Subotic po 4 licne, 1 lazni Kobe vam je pravio rsum, a jedan nas "centar" vam je dao 20 poena iz reketa.
Zvezda jeste slaba, i jeste izgubila, ali ne vidim razlog da se omalovazi njihova borbena igra i njihovo zalaganje. Razlika u kvalitetu je ocigledna, ali sinoc vas je po ko zna koji put ispratila sreca (Dragan + Kecman = 9/14 za 3, i ovaj ofanz. skok na kraju gde je lopta prevarila Urosa), a sreca prati hrabre. Sinoc sam se cuo sa nekim nasim igracima, dali su svoj maksimum, bili su tako blizu, nisu razocarani jer se nisu obrukali i videli su da mogu, samo ako je borbenost na najvisem nivou. Naravno fali nam po 1 igrac spolja i unutra da pruzimo jos jaci otpor.
Takodje imam i 2 pitanja
1. Da li igra Zvezde po vama ima ikakav uticaj na to kako je odigrao Partizan?
2. Da li ste svesni da ste i sa pola gasa trebali da dobijete Zvezdu u 20 razlike II pol? Bakic i Subotic po 4 licne, 1 lazni Kobe vam je pravio rsum, a jedan nas "centar" vam je dao 20 poena iz reketa.
Zvezda jeste slaba, i jeste izgubila, ali ne vidim razlog da se omalovazi njihova borbena igra i njihovo zalaganje. Razlika u kvalitetu je ocigledna, ali sinoc vas je po ko zna koji put ispratila sreca (Dragan + Kecman = 9/14 za 3, i ovaj ofanz. skok na kraju gde je lopta prevarila Urosa), a sreca prati hrabre. Sinoc sam se cuo sa nekim nasim igracima, dali su svoj maksimum, bili su tako blizu, nisu razocarani jer se nisu obrukali i videli su da mogu, samo ako je borbenost na najvisem nivou. Naravno fali nam po 1 igrac spolja i unutra da pruzimo jos jaci otpor.
Nolle- mvp
Nolle Partizan je odigrao ove sezone duplo vise utakmica od Zvezde. Mi smo prakticno "odradili" ovaj mec kao da igramo sa OKK Beogradom , svaka vama cast , ali se Partizan samo pita. Da je trebalo 50 , bilo bi 50 , kao prosli put ...
Nista licno, ali Partizan je prejak jednostavno.Druga stvar je opustanje i igranje utakmice preko one stvari kako se kaze
Nista licno, ali Partizan je prejak jednostavno.Druga stvar je opustanje i igranje utakmice preko one stvari kako se kaze
Sergej- mvp
Sergej ::Nolle Partizan je odigrao ove sezone duplo vise utakmica od Zvezde. Mi smo prakticno "odradili" ovaj mec kao da igramo sa OKK Beogradom , svaka vama cast , ali se Partizan samo pita. Da je trebalo 50 , bilo bi 50 , kao prosli put ...
:karma:
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
@ Nolle rekao sam da sam imao takav osećaj, nemam nikakvu potrebu da omalovažavam Zvezdu. Čak mislim da ste ovako igrali prethodni derbi, nebiste popili poraz sa onoliko razlike.
1. Naravno da Zvezdina igra ima uticaj, ali smatram da smo mi igrali maksimalno angažovano da bi bilo 20-tak razlike. Jednostavno imamo jaci tim od vas, i to nije nikakvo omalovažavanje. I juce sam pizdio zbog maksimalne kurcobolje nasih crnaca u odbrani.
2. Naravno da sam svestan, zato i sam i besan na nacin kako smo igrali.
Mogu samo da zamislim kako je tek Danilović bio besan na zalaganje pojednih igrača.
Stvarno se izvinjavam ako si mislio da omalovažavam Zvezdu a nisam, čak šta više postalo mi je mučno da gledam derbije.
Pre nekoliko sezona sam pre derbija osećao dozu straha(zobg mogućeg poraza) i naboja, jedva sam cekao derbi da počne da bih video kvalitetnu košarku.
Sada nemam taj osećaj, tako da bih volio da napravite sledeće sezone respektabilan tim koji će moći da se ravnopravno bori za titulu sa nama.
1. Naravno da Zvezdina igra ima uticaj, ali smatram da smo mi igrali maksimalno angažovano da bi bilo 20-tak razlike. Jednostavno imamo jaci tim od vas, i to nije nikakvo omalovažavanje. I juce sam pizdio zbog maksimalne kurcobolje nasih crnaca u odbrani.
2. Naravno da sam svestan, zato i sam i besan na nacin kako smo igrali.
Mogu samo da zamislim kako je tek Danilović bio besan na zalaganje pojednih igrača.
Stvarno se izvinjavam ako si mislio da omalovažavam Zvezdu a nisam, čak šta više postalo mi je mučno da gledam derbije.
Pre nekoliko sezona sam pre derbija osećao dozu straha(zobg mogućeg poraza) i naboja, jedva sam cekao derbi da počne da bih video kvalitetnu košarku.
Sada nemam taj osećaj, tako da bih volio da napravite sledeće sezone respektabilan tim koji će moći da se ravnopravno bori za titulu sa nama.
dane- prva petorka
Zvezdin ključni problem je psihološke prirode. U klubu u kojem nema međusobnog poverenja i sportske kulture, ne može biti ni rezultata. Inače, Partizan je mogao da izgubi utakmicu jer je Zvezda delovala jako ozbiljno, sem u poslednjih 5 minuta prvog poluvremena. Videlo se da fizička pripremljenost tima nije na odgovarajućem nivou, a takođe nema ni klupe koja bi nadokadila fizikalije. Bila je to utakmica nalik onoj sa Radničkim koju je Partizan izgubio. Razlika je u tome što je Milosavljević pogodio 5 vezanih trojki. Još nešto, Zvezda je prokockala šansu za pobedu nakon promašenog penala Džerelsa kada im je Džavai iščačkao loptu i na 16 sekundi pre kraja izborio još jedan napad iz koga su dobili brze penale.
Kad već nemamo normalnu srpsku ligu, voleo bih da u Jadransku ligu idu Metalac i Radnički, jer Zvezda i FMP to iz mnogo razloga ne zaslužuju.
Kad već nemamo normalnu srpsku ligu, voleo bih da u Jadransku ligu idu Metalac i Radnički, jer Zvezda i FMP to iz mnogo razloga ne zaslužuju.
Gost- Gost
Koji se samo ono jad od posete! Sramota jedna...
Igru nasih necu da komentarise posebno, jer nisu zasluzili da im se napise jedno slovo. Igrali su ispod svakog nivoa, protiv "izuzetno jakog i iskusnog protivnika, ciji roster je prepun prekaljenih kosarkasa sa domaceg i inostranog trzista". Verovatno postoji jos bar 20 dobrih razloga/izgovora kojima se nasa ekipa kroz citavu sezonu pokriva pa tako i u ovoj tekmi protiv vecitog rivala, a koje samo totalni degenerik moze da uvazi. Dao bi bubreg jedan da su nas dobili, pa da cujem i 21 fundamentalni razlog zasto nam je igra toliko jadna...
Svaka cast momcima iz Zvezde, na prikazanom angazovanju i zelji!
Igru nasih necu da komentarise posebno, jer nisu zasluzili da im se napise jedno slovo. Igrali su ispod svakog nivoa, protiv "izuzetno jakog i iskusnog protivnika, ciji roster je prepun prekaljenih kosarkasa sa domaceg i inostranog trzista". Verovatno postoji jos bar 20 dobrih razloga/izgovora kojima se nasa ekipa kroz citavu sezonu pokriva pa tako i u ovoj tekmi protiv vecitog rivala, a koje samo totalni degenerik moze da uvazi. Dao bi bubreg jedan da su nas dobili, pa da cujem i 21 fundamentalni razlog zasto nam je igra toliko jadna...
Svaka cast momcima iz Zvezde, na prikazanom angazovanju i zelji!
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Strana 20 od 33 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo