KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
+41
Gencha
slobokv83
Alexandar_81
lazarminator
blagoje
Maja
drexler
superhik
Tazz
Psycho
alekssandar
Geograf
Danny Trejo
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Imperator
TheGodfather
familija
Novica-Ubica
Talicni Tom
markoo
Sensui
Dule Kecman
bigZ
Zemljoradnik
Hyperactive
Bodi Bond
Mihael
2bad4u
Markos
fizicar
air slavkan
Macijauskas
Everton
Karadjordje
Nolle
Sergej
dane
wolfvaga
Anti-RTS
Junglezburn
45 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 26 od 33
Strana 26 od 33 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33
Re: KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
Idem ja... Neka se javi ko hoće na pp...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ajde idem i ja. U 5 sam kod Pionira. Nalazimo se kod blagajne u 5. Ko sve ide?
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Covic je spremio bonuse za svoje pulene... Ko sudi, kada pocinje, imam neki basket u pola 6, jel u 8 pocinje ili...
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
U 18h počinje. Naravno, nigde nema prenosa, strašno.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
prenose HF - RKG, bice snimak veceras
P.S ovi ce da grizu 200% Mile i Vuk pogotovo
P.S ovi ce da grizu 200% Mile i Vuk pogotovo
Nolle- mvp
Ne boj se,bice 20 za Partizan.Mogu da grizu koliko hoce,slomice zube.Pobedice suv kvalitet.Bice dobro navijanje,bez brige Grobari.
Gost- Gost
Svaka cast momcima na pobedi. Vidite kako dobro odigraju kada se uozbilje
Krivo mi je jedino sto finale ne igramo sa Radnickim, ali svaka cast Hemofarmu zasluzeno je prosao u finale.
Krivo mi je jedino sto finale ne igramo sa Radnickim, ali svaka cast Hemofarmu zasluzeno je prosao u finale.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
masakrrrrrrrrrrrrrrr
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Stoka nabija
Pogresio sam za 10 poena,niko nije savrsen.
E sad mene zanima nesto drugo.Kad jedan klub ima sve uslove za pravljenje vrhunskih igraca,znaci vrhunske uslove u svakom pogledu,dovodi masu najtalentovanije dece u svoje omladinske pogone,a u svojoj istoriji izbaci jednog vrhunskog igraca(Teodosic,mada je pitanje gde je postao igrac,ali neka bude da je u Fmp-u),kojom logikom neko ide kad kaze kako taj klub izbacuje najvise najvise visoko kvalitetnih mladih igraca.Da izbacuje,ali kako i gde.Izbacuje ih kao poluproizvode,bez zavrsnog cina.Jer nije samo suv trening u pitanju,igraci se uce od malena sta znaci biti sportista,sportski razmisljati,sta znaci biti pobednik(bar imam utisak da se tako u KKP decenijama radi).Dalje,taj klub ove godine za nosioce igre i nema bas neke mladice.Mozda neko moje misljenje sada nazove glupavim,ima takvih prozivki ovde,ali mislim da cinjenice govore same za sebe.
Nisam gledao utakmicu,pa ne mogu o igri,ali mislim da je Partizan objasnio.
I sad vidite zasto su bile na mestu price kako je FMP neozbiljan i sasvim prosecan tim,da ne kazem ispod proseka.I zasto su ljudi bili ogorceni sto je Partizan izgubio od takve ekipe,jer je poraz bio posledica loseg pristupa,a nikako realnog odnosa snaga na terenu.
Pogresio sam za 10 poena,niko nije savrsen.
E sad mene zanima nesto drugo.Kad jedan klub ima sve uslove za pravljenje vrhunskih igraca,znaci vrhunske uslove u svakom pogledu,dovodi masu najtalentovanije dece u svoje omladinske pogone,a u svojoj istoriji izbaci jednog vrhunskog igraca(Teodosic,mada je pitanje gde je postao igrac,ali neka bude da je u Fmp-u),kojom logikom neko ide kad kaze kako taj klub izbacuje najvise najvise visoko kvalitetnih mladih igraca.Da izbacuje,ali kako i gde.Izbacuje ih kao poluproizvode,bez zavrsnog cina.Jer nije samo suv trening u pitanju,igraci se uce od malena sta znaci biti sportista,sportski razmisljati,sta znaci biti pobednik(bar imam utisak da se tako u KKP decenijama radi).Dalje,taj klub ove godine za nosioce igre i nema bas neke mladice.Mozda neko moje misljenje sada nazove glupavim,ima takvih prozivki ovde,ali mislim da cinjenice govore same za sebe.
Nisam gledao utakmicu,pa ne mogu o igri,ali mislim da je Partizan objasnio.
I sad vidite zasto su bile na mestu price kako je FMP neozbiljan i sasvim prosecan tim,da ne kazem ispod proseka.I zasto su ljudi bili ogorceni sto je Partizan izgubio od takve ekipe,jer je poraz bio posledica loseg pristupa,a nikako realnog odnosa snaga na terenu.
Gost- Gost
Bravo Partizane...pokisao sam ko picka
Markos- prva petorka
Takođe. Ali vredelo je videti onih petnaestak kucanja.Markos ::Bravo Partizane...pokisao sam ko picka
Markose, da onako trčiš na basketu možda bi bio bolji.
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond ::Takođe. Ali vredelo je videti onih petnaestak kucanja.Markos ::Bravo Partizane...pokisao sam ko picka
Naravno...
Nastavi da bildujes pa me onda mozda dobijes u duelu
Markos- prva petorka
Kada niste sacekali jos 5-10 minuta da se malo smiri..
Raskovo kucanje je vredelo videti uzivo..
Slozili smo se tamo dok smo bili da bi najbolje kucanje bilo Jerrells-ovo ali nazalost nije uspelo do kraja..
Sve u svemu, jako lepa utakmica, pocetak od 17:0 je resio svako pitanje pobednika, FMP da nije imao Vuka, cist prosek.
Nisu nam priznali cistu trojku na samom kraju poluvremena, lopovi !
Raskovo kucanje je vredelo videti uzivo..
Slozili smo se tamo dok smo bili da bi najbolje kucanje bilo Jerrells-ovo ali nazalost nije uspelo do kraja..
Sve u svemu, jako lepa utakmica, pocetak od 17:0 je resio svako pitanje pobednika, FMP da nije imao Vuka, cist prosek.
Nisu nam priznali cistu trojku na samom kraju poluvremena, lopovi !
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Lepo vece ozbiljan pristup svaka cast momcima
Sergej- mvp
Utisak veceri Rasko Katic i Leo Messi:)
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Pa da ste išli posle sa nama u Ilegalu ne biste pokisli... A i gledali bi na projektoru i slavili magičnu igru Barse i genija Mesija, Inieste, Ćavija i družine...Bodi Bond ::Takođe. Ali vredelo je videti onih petnaestak kucanja.Markos ::Bravo Partizane...pokisao sam ko picka
Markos nije trčao, nego bežao... Zatim ispsovao Milutinovića, valjda mu je zasmetalo što je ovaj polomio reklamu Marfin banke...
Čudi me da niko ne spomenu nepotrebnu krađu sudija u ne malom broju situacija na štetu Partizana, čemu te gluposti na +20...
I stvarno, onoliko kucanja nema ni u dva NBA All Stara kada se spoje...
Inače, sa Markoom sve dogovoreno oko majica, jeva sam izdejstvovao da uzme koju manju veličinu za nas normalne ljude...
OVO JE DAN ZA POBEDE!
Junglezburn- mvp
@ Jungle
Nije zbog Marfin vec zato sto je bio blizu pa je mogao sve da cuje,a inace san mi je da nekog protivnickog igraca toliko ispsujem pa da krene da se obracuna samnom i ortakom ubili bi ga zelja mi je da to bude Juan Carlos Navarro
Nije zbog Marfin vec zato sto je bio blizu pa je mogao sve da cuje,a inace san mi je da nekog protivnickog igraca toliko ispsujem pa da krene da se obracuna samnom i ortakom ubili bi ga zelja mi je da to bude Juan Carlos Navarro
Markos- prva petorka
Huliganu!
Junglezburn- mvp
Vidi ovog Jungla nisam huligan jedino kada volim da se bijem a to su igraci nasuprot KKP i na Adi leti kad vidim razne one "smekere,"huligane", istripovane budale sto su sa cackalicama u ustima i furaju kajle od 1kg zlata e te volim sa ortacima da spustam a inace ne pravim sranja pa imam 5 iz vladanja
Markos- prva petorka
Junglezburn ::Pa da ste išli posle sa nama u Ilegalu ne biste pokisli... A i gledali bi na projektoru i slavili magičnu igru Barse i genija Mesija, Inieste, Ćavija i družine...Bodi Bond ::
Takođe. Ali vredelo je videti onih petnaestak kucanja.
Markos nije trčao, nego bežao... Zatim ispsovao Milutinovića, valjda mu je zasmetalo što je ovaj polomio reklamu Marfin banke...
Čudi me da niko ne spomenu nepotrebnu krađu sudija u ne malom broju situacija na štetu Partizana, čemu te gluposti na +20...
I stvarno, onoliko kucanja nema ni u dva NBA All Stara kada se spoje...
Inače, sa Markoom sve dogovoreno oko majica, jeva sam izdejstvovao da uzme koju manju veličinu za nas normalne ljude...
OVO JE DAN ZA POBEDE!
Pre svega, cestitam na pobedi ! FMP od pocetka nije imao sta da trazi u ovom mecu...
Pominjanje kradje na stetu Partizana je apsolutno smesno, odnos u faulovima je u trenutku bio 13 prema 5 ... FMP je u svakoj cetvrtini na izlasku iz 2 minuta bio napunjen licnim greskama za svaki kontakt, obrnuto nije vazilo, naravno Gogic je sugerisao da se to izravna u 4 cetvrtini, kako ne bi bolo oci... Takvo sudjenje je sasvim ocekivano i razumljivo, ali je zaista licemerno pricati da Partizan pretrpeo kradju...
Marko- prva petorka
U ovom slučaju odnos faulova govori o nemoći FMP-a, i sasvim je to normalno kada se uzme u obzir dominacija Partizana u ovoj utakmici...
Bowmanu bar tri puta nisu svirali korake, dosta nepostojećih faulova na štetu Partizana, trojka Džerelsa na kraju poluvremena poništena nepravedno...
Bowmanu bar tri puta nisu svirali korake, dosta nepostojećih faulova na štetu Partizana, trojka Džerelsa na kraju poluvremena poništena nepravedno...
Junglezburn- mvp
Junglezburn ::U ovom slučaju odnos faulova govori o nemoći FMP-a, i sasvim je to normalno kada se uzme u obzir dominacija Partizana u ovoj utakmici...
:karma:
Markos- prva petorka
Marko, prvo hvala za čestitke, nisam stigao da ti odgovorim na SMS jer sam pokisao kao miš, a i sa mojima sam bio stalno na vezi jer je u Ljigu bilo strašno nevreme i mesto je u haosu.
Elem, što se tiče suđenja, ti si to i unapred pominjao kao što i uvek radiš. Niste mogli koš da date iz igre, sudije su vam ga poklonile na 17:0 za nepostojeći faul na Iliću. Onda je Čović napravio čiste korake, a dat mu je koš + faul. Da vam nije bilo toga popili bi ste nulu u 1/4, tada ste malo smirili Partizan. U nekoliko navrata očigledni koraci nisu svirani redom Subotiću, Boumenu i onom Živanoviću, valjda se tako zove.
Uz to, na kraju prvog poluvremena poništena čista trojka Džerelsu.
I odnos u ličnim greškama ni u jednom monetu nije bio 13:5. Partizan je imao konstantno 3-4 faula manje, a onda su to na kraju ispeglali, nepotrebno. Razumljivo je da FMP ima više faulova jer FMP ne može da igra odbranu kao Partizan i ne vidim šta je tu čudno.
Konstantno pominajnje sudija po forumima stvara iluziju u glavama onih koji čitaju da nam sudije ne valjaju ni za šta i onda se dešava to što se dešava. Svuda sude pod pritiskom. Nama ne valjaju, a u Evropi valjaju. How yes no.
Elem, što se tiče suđenja, ti si to i unapred pominjao kao što i uvek radiš. Niste mogli koš da date iz igre, sudije su vam ga poklonile na 17:0 za nepostojeći faul na Iliću. Onda je Čović napravio čiste korake, a dat mu je koš + faul. Da vam nije bilo toga popili bi ste nulu u 1/4, tada ste malo smirili Partizan. U nekoliko navrata očigledni koraci nisu svirani redom Subotiću, Boumenu i onom Živanoviću, valjda se tako zove.
Uz to, na kraju prvog poluvremena poništena čista trojka Džerelsu.
I odnos u ličnim greškama ni u jednom monetu nije bio 13:5. Partizan je imao konstantno 3-4 faula manje, a onda su to na kraju ispeglali, nepotrebno. Razumljivo je da FMP ima više faulova jer FMP ne može da igra odbranu kao Partizan i ne vidim šta je tu čudno.
Konstantno pominajnje sudija po forumima stvara iluziju u glavama onih koji čitaju da nam sudije ne valjaju ni za šta i onda se dešava to što se dešava. Svuda sude pod pritiskom. Nama ne valjaju, a u Evropi valjaju. How yes no.
Poslednji izmenio Bodi Bond dana Sub 28 Maj 2011 - 11:47, izmenjeno ukupno 1 puta
Bodi Bond- mvp
@Marko
Nisi znao??? Pa Tole nam je namestio
Nisi znao??? Pa Tole nam je namestio
Markos- prva petorka
Strana 26 od 33 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo