KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
+41
Gencha
slobokv83
Alexandar_81
lazarminator
blagoje
Maja
drexler
superhik
Tazz
Psycho
alekssandar
Geograf
Danny Trejo
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Imperator
TheGodfather
familija
Novica-Ubica
Talicni Tom
markoo
Sensui
Dule Kecman
bigZ
Zemljoradnik
Hyperactive
Bodi Bond
Mihael
2bad4u
Markos
fizicar
air slavkan
Macijauskas
Everton
Karadjordje
Nolle
Sergej
dane
wolfvaga
Anti-RTS
Junglezburn
45 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 27 od 33
Strana 27 od 33 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33
Re: KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
Junglezburn ::U ovom slučaju odnos faulova govori o nemoći FMP-a, i sasvim je to normalno kada se uzme u obzir dominacija Partizana u ovoj utakmici...
Bowmanu bar tri puta nisu svirali korake, dosta nepostojećih faulova na štetu Partizana, trojka Džerelsa na kraju poluvremena poništena nepravedno...
Vi stvarno gubite kriterijum... cak su mi vasi navijaci u lozi rekli da je Partizan vrlo zasticen u ovom mecu, sto je razumljivo, dokle god sudi Marko Juras... Nad Vukom nije svirano 5 faulova u prodoru, a vrhunac bezobrazluka je faul sviran Miletu ilicu gde ga Katic sklanja... Mozemo i o koracima, pri dva zakucavanja Veselog nacinjeni su koraci... O 3 sekunde u reketu, necu ni da pricam...
Covek treba da bude objektivan, i da kaze da ste nas demolirali... Ali to ne znaci da treba da slusamo price da sudije navlacije za nas jer se to kosi sa zdravim razumom...
Da bilo je bas tako 13 5 u 16 minutu utakmice... FMP je imao nakon toga 22 faula a Partizan 13... Ne vidim sto imate uopste potrebu da pominjete sudije... o poklonjenom kosu necu da pricam, ako vi smatrate da mozete da bijete a da vam se nista ne svira, to je smesno... Koraci nisu 2 puta Ivelji, koga nisi ni pomenuo, kao kompenzacija za nedosudjene faulove... Na pitanje Gogicu jel mora na 25 razlike da se sece igra, dobio sam odgovor, da je svima jasno da mora...
Marko- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ja nisam rekao da su sudije navlačile za FMP, samo kažem šta je sve svirano u korist FMP-a. Bilo ej grešaka i na drugoj strani, naravno. Ko radi taj i greši. A znajući kakav je Danilović (Juras) i kakav je Nebojša Čović, ne bi me čudilo da se ponove nemile scene iz Pionira od pre par sezona, ukoliko Čović uđe u Zvezdu, jer ovo što ti pišeš po forumu on će iznositi u javnosti i paliti masu. Sve to bez ikakvog razloga.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Markos ::@Marko
Nisi znao??? Pa Tole nam je namestio
Vrlo originalno nema sta... Samo da ti napomenem da ste se vi zalili na sudjenje a ne ja... Sto se tice vredjanja igraca, to pokazuje nivo onih koji to cine, bas kao sto rece Struja Lukajic pre neko vece...
Dalje, da ne zaboravim uneta i zapaljena baklja u hali, po propozicijama automatski znaci prekid meca, te podrzaumeva eliminisanje vinovnika tog incidenta iz hale, a uz to odgovarajucu kaznu organizatoru, ali to ce se u Srbiji dogoditi nikad, posto propozicije vaze samo u pojedinim halama, da ponovo citiram Struju !
Marko- prva petorka
Marko ::Markos ::@Marko
Nisi znao??? Pa Tole nam je namestio
Vrlo originalno nema sta... Samo da ti napomenem da ste se vi zalili na sudjenje a ne ja... Sto se tice vredjanja igraca, to pokazuje nivo onih koji to cine, bas kao sto rece Struja Lukajic pre neko vece...
Dalje, da ne zaboravim uneta i zapaljena baklja u hali, po propozicijama automatski znaci prekid meca, te podrzaumeva eliminisanje vinovnika tog incidenta iz hale, a uz to odgovarajucu kaznu organizatoru, ali to ce se u Srbiji dogoditi nikad, posto propozicije vaze samo u pojedinim halama, da ponovo citiram Struju !
Tako je skroz si u pravu,bravo matori!!!
Markos- prva petorka
Bodi Bond ::Ja nisam rekao da su sudije navlačile za FMP, samo kažem šta je sve svirano u korist FMP-a. Bilo ej grešaka i na drugoj strani, naravno. Ko radi taj i greši. A znajući kakav je Danilović (Juras) i kakav je Nebojša Čović, ne bi me čudilo da se ponove nemile scene iz Pionira od pre par sezona, ukoliko Čović uđe u Zvezdu, jer ovo što ti pišeš po forumu on će iznositi u javnosti i paliti masu. Sve to bez ikakvog razloga.
Vi se usudjujete dase zalite na sudjenje pa sam bio prinudjen da repliciram, posto to ne da ne pije vodu, nego nema veze sa zivotom, u skladu je sa navijacem koji je sedeo iznad mene, jedan cikica, koji mi objasnjava da Partizanu ne treba ovakvo navlacenje, nego zaboga sudije same osecaju potrebu da pomognu najtrofejnijem timu... Postoje hiljade informacije, pocevsi od toga, ko je kad s kim pio kafu, preko letovanja itd, i to svi koji su iole u kosarci znaju, ali niko zbog svojih interesa nece da talasa...
A vi ako se plasite, daj da skinemo Jurasa sa liste, ne znam ko ga cuva i daje mu podrsku u USKS... a ti kao saradnik kosarke.rs , bi trebalo da znas mnogo vise o tome... Glupo je o tome uopste pricati, kad ce svi da nastave da pljuju i da rade po svom, ali ja jednostavno necu da dopustim ovde cuvenu srpsku kombinaciju 1000 puta ponovljena laz postaje istina !
Marko- prva petorka
Marko posto sve znas,opusteno uzivaj u iluzijama i dominaciji Partizana BEZ pomoci sudija....
Markos- prva petorka
Dobro znaš da ja retko kada pominejm suđenje, jer smatram da je dobro.
Ako Čović uđe u Zvezdu, a voleo bih da se to desi, talasaće se na sve strane.
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond ::Dobro znaš da ja retko kada pominejm suđenje, jer smatram da je dobro.
Ja sa druge strane retko pominjem sudjenje, jer je sve vec 100 puta ispricano, bez ikakve reakcije, a glupo je se ponavljati, nisam mogao da ne odgovorim na konstaticiju Jungle iz vec navedenih razloga... Sto se tice talasanja, jedino Covic i Zvezda zajedno sa navijacima mogu da razbiju mrezu koja je pletena 10 i kusur godina i koja ce nas podaviti, a tice se protekcionizma u svim sferama...
Niko nije prokomentarisao baklju, od vas verovatno mislite da je to ispravno... A sa druge strane pisete zalbu zbog buke od trube na komprimovani vazduh...
Marko- prva petorka
To je bila dimna bomba a ne baklja
Markos- prva petorka
Marko, možeš biti subjektivan koliko god hoćeš, ali utakmicu sam gledao svojim očima, a za sebe smatram da sam koliko-toliko realan što se toga tiče. Bilo je pregršt situacija kada su grobari zviždali sudijama bespotrebno, i toga sam svestan i tu nisam učestvovao, ali određene greške na štetu Partizana su bile jednostavno previše očigledne, dok to što pričaš za Vuka smatram za tvoje subjektivno viđenje tih situacija, to se zove dobra odbrana. Korake pri zakucavanju Veselog, koje iskreno nisam pimetio, ni jedan sudija na svetu ne bi sudio. Ako je i bilo situacija za suđenje 3 sekunde, bilo ih je na obe strane! Svaka ti čast kada si i na to obratio pažnju...
Ponavljam, spomenuo sam neke očigledne i smešno loše odluke, prvi put kako na ovom tako i na ks.rs forumu...
O subjektivnosti nećemo...
Ponavljam, spomenuo sam neke očigledne i smešno loše odluke, prvi put kako na ovom tako i na ks.rs forumu...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn ::Marko, možeš biti subjektivan koliko god hoćeš, ali utakmicu sam gledao svojim očima, a za sebe smatram da sam koliko-toliko realan što se toga tiče. Bilo je pregršt situacija kada su grobari zviždali sudijama bespotrebno, i toga sam svestan i tu nisam učestvovao, ali određene greške na štetu Partizana su bile jednostavno previše očigledne, dok to što pričaš za Vuka smatram za tvoje subjektivno viđenje tih situacija, to se zove dobra odbrana. Korake pri zakucavanju Veselog, koje iskreno nisam pimetio, ni jedan sudija na svetu ne bi sudio. Ako je i bilo situacija za suđenje 3 sekunde, bilo ih je na obe strane! Svaka ti čast kada si i na to obratio pažnju...
Trudim se pratim sve aspekte utakmice, posto je nazalost to u ovoj zemlji neophodno... Osnovni problem zbog koga sam sada reagovao, je taj da se Partizanu tolerise gruba igra u odbrani a sa druge strane se svaki kontakt svira, obrazlozio sam ranije kako... na sve to vi se zalite na sudjenje, sto je po meni vrhunac zamene teza koji se ovde godinama uspesno sprovodi... o sudijama po naosob mozemo da pricamo danima, ali bojim se da cete vi ostati na braniku svojih pozicija, trazeci dokaze za te tvrdnje, sto apsolutno nemoguce u ovim uslovima !Toliko
Marko- prva petorka
Ok, rasprava nam i nije preterano kvalitetna, da je ne širimo dalje, stavovi nam se bar ovoga puta ne slažu i to je to...
Junglezburn- mvp
Junglezburn ::Ok, rasprava nam i nije preterano kvalitetna, da je ne širimo dalje, stavovi nam se bar ovoga puta ne slažu i to je to...
Mozemo je nastaviti usmeno, kad se sretnemo sl. put pozdrav !
Marko- prva petorka
Marko ::Bodi Bond ::Dobro znaš da ja retko kada pominejm suđenje, jer smatram da je dobro.
Ja sa druge strane retko pominjem sudjenje, jer je sve vec 100 puta ispricano, bez ikakve reakcije, a glupo je se ponavljati, nisam mogao da ne odgovorim na konstaticiju Jungle iz vec navedenih razloga... Sto se tice talasanja, jedino Covic i Zvezda zajedno sa navijacima mogu da razbiju mrezu koja je pletena 10 i kusur godina i koja ce nas podaviti, a tice se protekcionizma u svim sferama...
Niko nije prokomentarisao baklju, od vas verovatno mislite da je to ispravno... A sa druge strane pisete zalbu zbog buke od trube na komprimovani vazduh...
Neverovatno odsustvo realnosti,u svakom pogledu.Znaci ajde to sto se na +30 pominje sudjenje,to jos i razumem,ali pricati o nekim mrezama koj nas dave 10 godina..... voleo bih da covic udje u Zvezdu,da se nagledamo cirkusa i zloupotrebe mase.Sedi pa razmisli,napravi za svaku od tih 10 sezona all star lige,pa reci da li bi i jedne godine bili kvalitetniji igracki od Partizana.Ali najlakse je kreirati atmosferu linca,i kako je uvek neko drugi kriv za sopstvene neuspehe.
Verovatno u svim sferama imamo protekciju i u Evro takmicenjima.Mocan covek taj Tole.
Gost- Gost
Da ne zaboravim da napomenem da su nam jedno vreme Vuk i Subotić pravili mnogo problema pick'n'rollom... To protiv Hemofarma mora bolje da se brani!
Junglezburn- mvp
smorili ste sa telećom glavom ! rekli ste nema fudbala na forumu
Nolle- mvp
hazarder ::Marko ::
Neverovatno odsustvo realnosti,u svakom pogledu.Znaci ajde to sto se na +30 pominje sudjenje,to jos i razumem,ali pricati o nekim mrezama koj nas dave 10 godina..... voleo bih da covic udje u Zvezdu,da se nagledamo cirkusa i zloupotrebe mase.Sedi pa razmisli,napravi za svaku od tih 10 sezona all star lige,pa reci da li bi i jedne godine bili kvalitetniji igracki od Partizana.Ali najlakse je kreirati atmosferu linca,i kako je uvek neko drugi kriv za sopstvene neuspehe.
Verovatno u svim sferama imamo protekciju i u Evro takmicenjima.Mocan covek taj Tole.
Mozda ste zaboravili, godine kad ste vedrili i oblacili po Srbiji a u Evroligi imali 1 do 2 pobede... Partizan sada ima ogroman budzet za nase pojmove, podrsku svih struktura u zemlji, i logicno je da se plasira u top 16.... Pritom sad ponovo drzava ulaze u trenaznu halu, sto nema veze sa mozgom, i samo postoji na brdovitom Balkanu!
Marko- prva petorka
Marko ::hazarder ::
Mozda ste zaboravili, godine kad ste vedrili i oblacili po Srbiji a u Evroligi imali 1 do 2 pobede... Partizan sada ima ogroman budzet za nase pojmove, podrsku svih struktura u zemlji, i logicno je da se plasira u top 16.... Pritom sad ponovo drzava ulaze u trenaznu halu, sto nema veze sa mozgom, i samo postoji na brdovitom Balkanu!
O Bozeeee tvojih gluposti nikad kraja ....kako mozes da kazes da nema veze sa mozgom sto drzava gradi malu trenaznu halu Partizanu,pa pogledaj dokle je stigao Partizan u Evropi i sta je sve uradio,koliko je promovisao Beograd i Srbiju,pa sad da odes u Tel Aviv,Barselonu,,Sienu i kazes da si iz Bg odmah ce te povezati sa Partizanom ili mozda FMP-om
Markos- prva petorka
velika je sansa da te ne povezu ni sa jednim ni sa drugim...
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
NenadBG ::velika je sansa da te ne povezu ni sa jednim ni sa drugim...
Nzm za ostale gradove ali za Tel Aviv tvrdim da je tacno,prosle godine kad smo ih izbacili na svim pocetnim strana njihovih dnevnih novina bila je vest o tome kako je jedan klub sa budzetom od 2 600 000 e uspeo da pobedi Maccabi od nzm tacno koliko evra zaboravio sam uglavnom u Tel-Avivu ce te 80% njih povezati sa tim a za druge gradove ne mogu toliko da tvrdim
Markos- prva petorka
Evo ako nekoga zanima Oliver Lafayett bivsi igrac Partizana igra u Israelu za Maccabi Ashdod i u njihovoj ligi ima procenat suta za dva (40.7%),za tri(44.7%),sl.bacanja(63.3%)2.1 skok,2.9 asistencija i 1.6 izgubljenih lopti po utakmici,inace odigrao je za njih 11 utakmica BRAVO LAFAYETT
Markos- prva petorka
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
https://www.youtube.com/watch?v=IXuXZom6DQE&feature=channel_video_title
nagradno pitanje...koji forums se vidi na ovom snimku?
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Za sve koji nisu bili na tekmi, neki detalji, kucanja uglavnom...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WS2Q7DbH8cE
Obavezno skinite i odgledajte utakmicu kada download bude dostupan!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WS2Q7DbH8cE
Obavezno skinite i odgledajte utakmicu kada download bude dostupan!
Junglezburn- mvp
markoo ::https://www.youtube.com/watch?v=IXuXZom6DQE&feature=channel_video_title
Bravo za pozera. Moramo da počnemo da ga vodimo na tribinu, u njemu čuči huligan.
Bodi Bond- mvp
Strana 27 od 33 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo