KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
+41
Gencha
slobokv83
Alexandar_81
lazarminator
blagoje
Maja
drexler
superhik
Tazz
Psycho
alekssandar
Geograf
Danny Trejo
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Imperator
TheGodfather
familija
Novica-Ubica
Talicni Tom
markoo
Sensui
Dule Kecman
bigZ
Zemljoradnik
Hyperactive
Bodi Bond
Mihael
2bad4u
Markos
fizicar
air slavkan
Macijauskas
Everton
Karadjordje
Nolle
Sergej
dane
wolfvaga
Anti-RTS
Junglezburn
45 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 14 od 33
Strana 14 od 33 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33
Re: KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
Sergej, evo ja imam jedno konkretno pitanje, Petar Božić? Ostaje li on u rosteru za narednu sezonu? Mislim da je sad dolaskom Miljenovića realna njegova penzija. Jerrells (ili Vujanić, Avdalović, ili neki drugi crnac) će opet biti starter na poziciji 1, a Miljenović njegova rezerva na 10-ak minuta. Ne znam kako bi se tu Božić uklopio... Već ove sezone je jasno da je njegova pomoć na terenu znatno manja nego nekad, za narednu sezonu tek bi bilo kritično. To je vjerovatno stvar koja je poznata tamo u upravi, jesi li čuo nešto vezano za tu temu?
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Da se nadovezem na dreksov post, pogotovo znajuci koliku godisnju platu ima Pera Bozic.
Ne kazem da nas nije zaduzio prethodnih sezona, ali realno te pare mozemo da usmerimo u nesto korisnije.
Peri treba dati neku poziciju u upravi ili u strucnom stabu i zahvaliti mu se na svemu sto je dao Partizanu.
MILJENOVIC MORA DA IMA MINUTAZU OD MIN. 10 MINUTA SLEDECE SEZONE
Ne kazem da nas nije zaduzio prethodnih sezona, ali realno te pare mozemo da usmerimo u nesto korisnije.
Peri treba dati neku poziciju u upravi ili u strucnom stabu i zahvaliti mu se na svemu sto je dao Partizanu.
MILJENOVIC MORA DA IMA MINUTAZU OD MIN. 10 MINUTA SLEDECE SEZONE
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
drexler ::Sergej, evo ja imam jedno konkretno pitanje, Petar Božić? Ostaje li on u rosteru za narednu sezonu? Mislim da je sad dolaskom Miljenovića realna njegova penzija. Jerrells (ili Vujanić, Avdalović, ili neki drugi crnac) će opet biti starter na poziciji 1, a Miljenović njegova rezerva na 10-ak minuta. Ne znam kako bi se tu Božić uklopio... Već ove sezone je jasno da je njegova pomoć na terenu znatno manja nego nekad, za narednu sezonu tek bi bilo kritično. To je vjerovatno stvar koja je poznata tamo u upravi, jesi li čuo nešto vezano za tu temu?
Znas kako , njegova pomoc na terenu je smanjena , slazem se, ali van terena na treningu kao i kapitenski deluje izuzetno dobro. Sigurno ostaje Pera. Iz price sa njim posle kupa rekao mi je da nema nameru da se povlaci. A i ljudi u klubu su prezadovoljni sa njim. Nije sve u novcu nekad. Mozda ce biti 12 igrac , mozda se nekad nece ni skidati , ali Pera Bozic ce i sledece godine 100% biti igrac Partizana.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
zanimljivo... živo me interesuje kako će nam izgledati pozicije 1 i 2 i raspored minutaže na istima naredne sezone.
U Božićev značaj van terena i na treningu ne sumnjam ni malo, naprotiv, smatram ga jednim od ključnih ljudi svih uspjeha Partizana zadnjih godina, ali mislim da na terenu trebamo svježu krv. Biće mi stvarno žao ako Miljenović bude u situaciji u kojoj je bio Bogdanović ove godine.
Naravno, postoji i druga mogućnost, da Pero preuzme ulogu koji ima Derik Šarp u Makabiju. Partizan ne igra u rotaciji sa 12 igrača, i vrlo lako može sebi priuštiti tu situaciju da se Pero skida za mečeva, ali da ima minimalnu minutažu. Tako bi bio skroz prisutan u ekipi, na treninzima, zagrijavanju, utakmicama...
S druge strane, ideja da Bogdanović i Miljenović igraju, a i da Božić ima svojih 10-ak minuta mi ide kontradiktorno, mislim da je to nemoguće izvesti. Eto, sad jedva čekam narednu sezonu
U Božićev značaj van terena i na treningu ne sumnjam ni malo, naprotiv, smatram ga jednim od ključnih ljudi svih uspjeha Partizana zadnjih godina, ali mislim da na terenu trebamo svježu krv. Biće mi stvarno žao ako Miljenović bude u situaciji u kojoj je bio Bogdanović ove godine.
Naravno, postoji i druga mogućnost, da Pero preuzme ulogu koji ima Derik Šarp u Makabiju. Partizan ne igra u rotaciji sa 12 igrača, i vrlo lako može sebi priuštiti tu situaciju da se Pero skida za mečeva, ali da ima minimalnu minutažu. Tako bi bio skroz prisutan u ekipi, na treninzima, zagrijavanju, utakmicama...
S druge strane, ideja da Bogdanović i Miljenović igraju, a i da Božić ima svojih 10-ak minuta mi ide kontradiktorno, mislim da je to nemoguće izvesti. Eto, sad jedva čekam narednu sezonu
drexler- mvp
Pera ce biti u Partizanu isto sto je i Derrick Sharp u Maccabi-ju .
Markos- prva petorka
Miljenović prelazi u Partizan
SUBOTA 23.04.2011 | 11:54 B92
коментари:
Ovaj decko je igracina,presrecan sam stvarno!!!Partizan stvara sjajnu bazu mladih igraca i nece morati da se brine jos 10-15 godina,sa ovakvin sistemom rada!
(Dragan, 23. april 2011 12:03)
(Ако се под систем рада подразумева систематско узимање свих талената осталих домаћих клубова, уз истовремено не пропознавање и оних ретких који постоје у њиховим редовима (Бјелица) можемо рећи да систем заиста функционише. Можда у Партизану постоји систем квалитетног рада са играчима 20-22 године, али систем стварања младих играча дефинитивно не постоји. Сад је избачен Лучић а пре њега... Трипковић?)
Bogdanovic
Miljenovic
Lucic
Djekic
Besovic
ova petorak ce sledece sezone ulaziti sa klupe kao druga, za dve godine da bude prva petorka, a za tri da osvoji Evroligu (Bozic taman jos toliko moze da igra pa da podigne i taj pehar pa da moze mirno da predje u pomocnog trenera)..
(chubby checker, 23. april 2011 12:20)
Капирам Даниловић сад да узме да игра био би бољи од Божића за 3 године
SUBOTA 23.04.2011 | 11:54 B92
коментари:
Ovaj decko je igracina,presrecan sam stvarno!!!Partizan stvara sjajnu bazu mladih igraca i nece morati da se brine jos 10-15 godina,sa ovakvin sistemom rada!
(Dragan, 23. april 2011 12:03)
(Ако се под систем рада подразумева систематско узимање свих талената осталих домаћих клубова, уз истовремено не пропознавање и оних ретких који постоје у њиховим редовима (Бјелица) можемо рећи да систем заиста функционише. Можда у Партизану постоји систем квалитетног рада са играчима 20-22 године, али систем стварања младих играча дефинитивно не постоји. Сад је избачен Лучић а пре њега... Трипковић?)
Bogdanovic
Miljenovic
Lucic
Djekic
Besovic
ova petorak ce sledece sezone ulaziti sa klupe kao druga, za dve godine da bude prva petorka, a za tri da osvoji Evroligu (Bozic taman jos toliko moze da igra pa da podigne i taj pehar pa da moze mirno da predje u pomocnog trenera)..
(chubby checker, 23. april 2011 12:20)
Капирам Даниловић сад да узме да игра био би бољи од Божића за 3 године
ZuLuofVozdovac- mvp
Ako Vlada i sledeće sezone bude primenjivao sistem ubacivanja (ili davanja šsnse mladim igračima), skeptičan sam za minute Miljenovića, ili mu vidim ulogu sličnu kao što je ima Bogdanović ove sezone. Jer je i Miljenovićevo učešće u odbrani upitno, možda za nijansu bolje od Bogdanovićevog prošle godine, ali vrlo tanko.
Nadam se da grešim u vezi njega, i nadam se da će Vlada da se oslobodi tog pritiska početnika i bremena rezuletata (po cenu marginalizacije klinaca) koji su mu bili nad glavom ove sezone...
Nadam se da grešim u vezi njega, i nadam se da će Vlada da se oslobodi tog pritiska početnika i bremena rezuletata (po cenu marginalizacije klinaca) koji su mu bili nad glavom ove sezone...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ja bi Peru voleo u Partizanu dok god moze da trenira.Takvi ljudi su neprocenjivi.Ne mora da igra ni minut,ali ce u 12 uvek imati mesta,svi znamo kakav je njegov doprinos.Covek je pravi KAPITEN.
Gost- Gost
2bad4u ::Ako Vlada i sledeće sezone bude primenjivao sistem ubacivanja (ili davanja šsnse mladim igračima), skeptičan sam za minute Miljenovića, ili mu vidim ulogu sličnu kao što je ima Bogdanović ove sezone. Jer je i Miljenovićevo učešće u odbrani upitno, možda za nijansu bolje od Bogdanovićevog prošle godine, ali vrlo tanko.
Koliki god bio talentat ne moze da igra ukoliko igra losu odbranu
Markos- prva petorka
Teodosic igra losu odbranu. Drazen Petrovic je igrao losu odbranu. Ako Miljenovic ne dobije sansu ja stvarno ne znam ko od mladih igraca onda moze bilo cemu da se nada. Jako je bitno da sledece godine mladi dobiju sansu jer inace niko vise od mladih igraca nece ni zeleti da dodje u Partizan. Prosto nemoguce je da od 15 mladih igraca nijedan ne valja.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Markose, apsolutno se slažem. Ali kroz istoriju imamo primere gde baš i nije bila takva situacija, gde je odbrana bila toliko ispred talenta. Setimo se Đorđevića, Tripkovića, Rašića (koga i dalje vidim da rado dovodite!?) a koji su igrali sve sem pristojne odbrane (posebno ovaj poslednji)... Tako da zaboravimo na tu vrstu pravdanja, ziheraštva našeg trenera.
2bad4u- prva petorka
Pa dobro ne kazem ja da on treba da igra odbranu kao Berni Rodrigez ili Dijamantidis ali da ima slidnu odbranu,svi oni koji su ga gledali u FMP-u i mladjim kategorijama potvrdice vam da igra losu odbranu...gotovo svaki trener pocetnik prvu sezonu vodi tim i postavlja igru ziheraski.
P.S. Hristos voskrese
P.S. Hristos voskrese
Markos- prva petorka
Markos ::Pa dobro ne kazem ja da on treba da igra odbranu kao Berni Rodrigez ili Dijamantidis ali da ima slidnu odbranu,svi oni koji su ga gledali u FMP-u i mladjim kategorijama potvrdice vam da igra losu odbranu...gotovo svaki trener pocetnik prvu sezonu vodi tim i postavlja igru ziheraski.
P.S. Hristos voskrese
Gledao sam vise puta Nenada na juniorskim utakmicama i zaista je tacno to sto pisete. Odbrana mu je najlosija strana, ali sve se to da ispraviti... Decko ce shvatiti da mora podjednako da se trudi i u odbrani i u napadu kako bi dobijao minute na parketu.
Vaistinu voskrese
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
Vaistinu Voskrese!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Karadjordje da li mi se ucinilo ili ti to meni persiras :DDDDDDD Opusteno ovde niko nikome ne persira
Markos- prva petorka
Vaistinu vaskrese.
Rado ću potsetiti na odbranu Veselog, kada je stigao u Partizan. Veze nije imao, nije mogao 10 minuta u igri da provede, a da ne napravi 5 ličnih. Ali se videla želja, i nije sakrivan od ogranja, nije se čekalo da odraste, i nauči na treningu da igra odbranu. Svi znamo da je Veseli danas jedan od najboljih defanzivaca u našim krajevima a i šire.
Kod Bogdana vidim istu tu želju, ne sumnjam da ću je videti i kod Nenada. Tako da je po meni besmisleno odmah od klinca sa 18 godina, tražiti da bude besprekoran u svemu i da bude najbolji igrač tima.
Rado ću potsetiti na odbranu Veselog, kada je stigao u Partizan. Veze nije imao, nije mogao 10 minuta u igri da provede, a da ne napravi 5 ličnih. Ali se videla želja, i nije sakrivan od ogranja, nije se čekalo da odraste, i nauči na treningu da igra odbranu. Svi znamo da je Veseli danas jedan od najboljih defanzivaca u našim krajevima a i šire.
Kod Bogdana vidim istu tu želju, ne sumnjam da ću je videti i kod Nenada. Tako da je po meni besmisleno odmah od klinca sa 18 godina, tražiti da bude besprekoran u svemu i da bude najbolji igrač tima.
2bad4u- prva petorka
Ja uopste ne brinem o smeni generacija.Svakih pet godina dodje na red promocija novih asova.Sada se stvara(mislim na period koji je pred nama)nova generacija koju ce predvoditi dva buduca asa.Jedan je najavljen,Miljenovic.Tepic ce mozda biti prelazno resenje.Cekamo drugog a u medjuvremenu cemo tim popunjavati kvalitetno na pozicijama 4 i 5 i tako osvajati trofeje.To ce nam biti udarna snaga dok ne stasaju bekovi koji ce predvoditi kaznenu ekspediciju po Evropi.Miljenovic ce sazrevati uz iskusnijeg kolegu(Tepica ili stranca).Drugog cekamo.
Bogdane pokazi da si taj
Miljenovic 1
Bogdanovic 2
Kakav par bekova
Ako Tepic dodje ,a on pokrica i 1 i 2,bice podrska i pravi ucitelj.
Bogdane pokazi da si taj
Miljenovic 1
Bogdanovic 2
Kakav par bekova
Ako Tepic dodje ,a on pokrica i 1 i 2,bice podrska i pravi ucitelj.
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Nije , nego sam video da svi pisete o odbrani a samo sam tebe citirao...Markos ::Karadjordje da li mi se ucinilo ili ti to meni persiras :DDDDDDD Opusteno ovde niko nikome ne persira
Pozdrav
Hristos vaskrse!!
Svim ljudima dobre volje srecan Uskrs!!!
Svim ljudima dobre volje srecan Uskrs!!!
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Posto je ranije cesto bilo prica o Lukovskom,Ljuba Vidacic,Djokicu,,Brkicu,Bericu,Cubrilu,Radosevicu,Tomasevicu,Drobnjaku,Koturovicu i drugim momcima ,drago mi je da je neki majstor konacno postavio snimke tih utakmica na you-tubu.Prvi snimak se odnosi na pocetke tima koji ce igrati 2 godine kasnije f4 Evrolige,dok je druga utakmica cetvrtfinale protiv CSK,posle koga se Partizan plasirao na f4.Tim se menjao za tih par godina i nisu svi pobrojani igraci igrali u obe utakmice ali je kostur tima ostao.
Za Hazardera...Eno ga brate Kime Bogojevic na klupi .Na drugom snimku.Jos jednom,svaka cast majstoru koji je okacio utakmice,ranije nisam mogao da ih nadjem ,te da ih ponovo pogledam.
Za Hazardera...Eno ga brate Kime Bogojevic na klupi .Na drugom snimku.Jos jednom,svaka cast majstoru koji je okacio utakmice,ranije nisam mogao da ih nadjem ,te da ih ponovo pogledam.
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Taj covek je underpfc.
Na njegovom kanalu imate bruku nasih utakmica, stvarno sam se odusevio kada sam video. Covek je veliki grobar, kolega sa partizan.net foruma.
Samo se subujte na njegov kanal, i pregledajte listu . Ima tu mnostvo zanimljivih utakmica!
Na njegovom kanalu imate bruku nasih utakmica, stvarno sam se odusevio kada sam video. Covek je veliki grobar, kolega sa partizan.net foruma.
Samo se subujte na njegov kanal, i pregledajte listu . Ima tu mnostvo zanimljivih utakmica!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Hristos voskrese, srećan praznik svim forumašima!
Samo da se nadovežem na poslednja 2 posta. Na tom kanalu imate i utakmicu u sezoni kada je Partizan sa Lukajićem osvojio kup u Novom Sadu. Svi oni koji misle da je Drobnjak u Bešovićevim godinama bio isti ili sličan neka pogledaju taj meč.
Samo da se nadovežem na poslednja 2 posta. Na tom kanalu imate i utakmicu u sezoni kada je Partizan sa Lukajićem osvojio kup u Novom Sadu. Svi oni koji misle da je Drobnjak u Bešovićevim godinama bio isti ili sličan neka pogledaju taj meč.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Vaistinu voskrese !
Rasic je jedan od nasih najboljih bekova, podjednako dobar i na 1 i na 2, eto zato bih ja konkretno voleo da ga opet vidim..
Rasic je jedan od nasih najboljih bekova, podjednako dobar i na 1 i na 2, eto zato bih ja konkretno voleo da ga opet vidim..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Ako je neko gledao e,isije kod Tegija ili one slike Katica sa ona dva klinca, da li neko zna jel i onaj drugi klinac neciji sin ili ne? Znam da je onaj manji Katicev ali rekoh cisto da vidim da li neko zna za onog drugog, mozda Sergej?
Mihael- mvp
Godina : 37
Kada je Katic davao intervju Tegiju, rekao je :"oni su braca, zagrlite se matori" .Ja nikada ranije nisam vidjao ovog drugog, a za onog mladjeg znam 100% da je Raskov sinMihael ::Ako je neko gledao e,isije kod Tegija ili one slike Katica sa ona dva klinca, da li neko zna jel i onaj drugi klinac neciji sin ili ne? Znam da je onaj manji Katicev ali rekoh cisto da vidim da li neko zna za onog drugog, mozda Sergej?
Strana 14 od 33 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo