KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
+41
Gencha
slobokv83
Alexandar_81
lazarminator
blagoje
Maja
drexler
superhik
Tazz
Psycho
alekssandar
Geograf
Danny Trejo
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Imperator
TheGodfather
familija
Novica-Ubica
Talicni Tom
markoo
Sensui
Dule Kecman
bigZ
Zemljoradnik
Hyperactive
Bodi Bond
Mihael
2bad4u
Markos
fizicar
air slavkan
Macijauskas
Everton
Karadjordje
Nolle
Sergej
dane
wolfvaga
Anti-RTS
Junglezburn
45 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 13 od 33
Strana 13 od 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Re: KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
Odustao je od toga posle razgovora sa odredjenim ljudima.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Je l' ovo znaci da Miljenovic nece odigrati finalni turnir juniorske?
Macijauskas- mvp
Nece sigurno. On vise nije clan FMP.
Sergej- mvp
Ja nešto i ne bih bio zadovoljan ako bi on ostao, nekako nije deo tima, previše je hladan prema klubu i saigračima, i kao da će on i ostala dva crnca vrlo brzo biti zaboravljeni po odlasku iz Partizana... Mislim da je ovo samo priča zbog euforije nakon osvajanja prstena i ništa više... Daleko lepša vest je ono za Miljenovića!Sergej ::Inace u nekom neformalnom razgovoru cuo sam da je krenula prica da Dzerels ostane i naredne godine .
Inače, Raško se stvarno mnogo trudi u Partizanu, i ovaj trofej mu mnogo znači, a to se može videti i po intervjuu nakon utakmice:
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=04&dd=22&nav_id=507814
Naravno pogledajte i ostale...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ot znaci Fmp nema nikakve sanse na juniorskom prvenstvu..
Macijauskas- mvp
Robna kuća, epizoda KKP 92...
https://www.youtube.com/watch?v=S8Eb7hviBs4&feature=player_embedded
utisak serije, Zoran Stragi Stevanović, preteča Skorcianitisa
https://www.youtube.com/watch?v=S8Eb7hviBs4&feature=player_embedded
utisak serije, Zoran Stragi Stevanović, preteča Skorcianitisa
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
@sergej
Odlicna stvar za Miljenovica!!!!!!!
Dobrodosao u PORODICU.....
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Dobrodošao u DINASTIJU!familija ::@sergej
Junglezburn- mvp
Robna Kuca - Timovi sampioni: Partizan [Sezona 1, Epizoda 4]
"Fenomen KKP,je zapravo sto se u razlicitim periodima obnavljao kao feniks.Prosto neverovatno".
Na talasu bunta,stvoren je novi Partizan,hrabar do neustrasivosti,mlad do drskosti,potpuno svoj i potpuno nov.
Knor je u to vreme bio apsolutni favorit za osvajanje EL....Dobijena utakmica u Beogradu.Usledilo je bolonjsko poluvreme,i pored poraza u prvoj utakmici nada ih nije napustala.
Danilovic:"To mi je verovatno bila jedna od najtezih utakmica u karijeru.Srecom Stevanovic je razbio tablu kada smo gubili 10 razlike,tu smo se malo konsolidovali.Auu kako su se bili naljutili Italijani tada,iznenadili su me bili,ja sam mislio Italijani su fina gospoda sede .Kad su poceli da nas pljuju i da nas gadjaju,secam se kako smo brzo pobegli posle."
Momci iz zemlje koje nema,otpisani i zigosani,stizu na mesto obracuna,bez ikakvog garda.Mesto desavanja Istanbul,protivnici poznati ,musterije stare.
Sale Djordjevic:"I tacno se secam da smo rekli,aha svi njih slikaju,e gledaj sad ovo brate."Danilovic:"Nema problema."
I..prva trojka Djordjevica...druga trojka Djordjevica...Djordjevic tri poena...Djordjevic na ulazu hoce li,daaa...U tonama smo im parirali,u tonama smo morali da merimo nase centre 82:75
I dosao je taj dan,o kome svako sanja,dan velikog finala.Ono sto nije uspelo Kici i Praji,Divcu i Paspalju,ukazalo se ovoj generaciji.Protivnik Huventud,strasna ekipa,triler u najavi.
Ni rediteljski konzilijum u sastavu Hickok,Karpenter,De Palma nema kapaciteta za reziju poslednjeg minuta,ovog remek dela.
Danilovic:"I...onda je Sale dao trojku.I dan danas smo mu svi zahvalni."
Djordjevic:"Mislim da ne postoji dete koje krene da se bavi kosarkom,da ne krene sam sa sobom u nekom filmu 10,9,8,7 ko zna gde u nekoj olimpijadi...."
Jos samo 8 sekundi,2 poena prednosti za Spance.......DJORDJEVIC...3 poena,3 poena vreme je isteklo,vreme je isteklo. 71:70
"Fenomen KKP,je zapravo sto se u razlicitim periodima obnavljao kao feniks.Prosto neverovatno".
Na talasu bunta,stvoren je novi Partizan,hrabar do neustrasivosti,mlad do drskosti,potpuno svoj i potpuno nov.
Knor je u to vreme bio apsolutni favorit za osvajanje EL....Dobijena utakmica u Beogradu.Usledilo je bolonjsko poluvreme,i pored poraza u prvoj utakmici nada ih nije napustala.
Danilovic:"To mi je verovatno bila jedna od najtezih utakmica u karijeru.Srecom Stevanovic je razbio tablu kada smo gubili 10 razlike,tu smo se malo konsolidovali.Auu kako su se bili naljutili Italijani tada,iznenadili su me bili,ja sam mislio Italijani su fina gospoda sede .Kad su poceli da nas pljuju i da nas gadjaju,secam se kako smo brzo pobegli posle."
Momci iz zemlje koje nema,otpisani i zigosani,stizu na mesto obracuna,bez ikakvog garda.Mesto desavanja Istanbul,protivnici poznati ,musterije stare.
Sale Djordjevic:"I tacno se secam da smo rekli,aha svi njih slikaju,e gledaj sad ovo brate."Danilovic:"Nema problema."
I..prva trojka Djordjevica...druga trojka Djordjevica...Djordjevic tri poena...Djordjevic na ulazu hoce li,daaa...U tonama smo im parirali,u tonama smo morali da merimo nase centre 82:75
I dosao je taj dan,o kome svako sanja,dan velikog finala.Ono sto nije uspelo Kici i Praji,Divcu i Paspalju,ukazalo se ovoj generaciji.Protivnik Huventud,strasna ekipa,triler u najavi.
Ni rediteljski konzilijum u sastavu Hickok,Karpenter,De Palma nema kapaciteta za reziju poslednjeg minuta,ovog remek dela.
Danilovic:"I...onda je Sale dao trojku.I dan danas smo mu svi zahvalni."
Djordjevic:"Mislim da ne postoji dete koje krene da se bavi kosarkom,da ne krene sam sa sobom u nekom filmu 10,9,8,7 ko zna gde u nekoj olimpijadi...."
Jos samo 8 sekundi,2 poena prednosti za Spance.......DJORDJEVIC...3 poena,3 poena vreme je isteklo,vreme je isteklo. 71:70
Gost- Gost
@hazarder
KAKO JE OVO LEPO PROCITATI...A TEK SVE TO DOZIVETI...
@jungle
Ma moze brate kako hoces, porodica, familija, dinastija (samo da ne bude kao ona serija... ).....
KAKO JE OVO LEPO PROCITATI...A TEK SVE TO DOZIVETI...
@jungle
Ma moze brate kako hoces, porodica, familija, dinastija (samo da ne bude kao ona serija... ).....
familija- šesti igrač
Naravno, samo za dinastiju je karakteristično da vlada...
Junglezburn- mvp
@Jungl
Ma razumemo se u potpunosti....
Ma razumemo se u potpunosti....
familija- šesti igrač
Nolle ::ako ostane svaka čast !!!, ali ako ostane biće zahvaljujući lockout-u ni zbog čega više.
А њега ево тражи пола НБА лиге, па само локаут може да му поквари планове...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
па с обзиром да је је почео сезону у НБА тиму, не видим што не би могао, није да нема квалитет, то што га сврби оно доле за Партизан, нисам ја крив.
Nolle- mvp
Pa i nije bas tako
Miljenović se dogovorio sa Partizanom
Miljenović se dogovorio sa Partizanom
Bivši igrač FMP-a potpisaće višegodišnji ugovor sa crno-belima
Kako saznajemo, Nenad Miljenović, jedan od najtalentovanijih igrača Evrope i sveta u svom godištu (rođen 1993.), posle rastanka sa FMP-om potpisaće za Partizan sa kojim je dogovorio sve uslove višegodišnjeg ugovora, ostalo je samo da se obave formalnosti i zvanično potpiše saradnja.
Mladom beku biće to prvi profesionalni angažman u karijeri, pošto je 8. aprila napunio 18 godina, a klubu iz Železnika šampion Srbije će morati da uplati obeštećenje od 150 hiljada evra. Postojala je mogućnost da Miljenović karijeru nastavi u Evropi ili na nekom američkom univerzitetu, ali je na kraju prihvatio uslove crno-belih.
Sergej- mvp
pa na koliko je potpisao četiri ili pet ?
Nolle- mvp
Ne znam kako se dogovorio sa Saletom. Znam da bi Dule mogao da kod Miska izlobira za Micica. Ali tek od one tamo sezone.
Sergej- mvp
e za Micića već nisam siguran, dečko je veliki ganci,a ako se na leto kod nas situacija sredi,a 90% hoće... Gurke je isto dobar sa Miškom
Nolle- mvp
Koliko sam ja cuo odnekih ljudi, Micic je prakticno dogovoren da predje u Partizan one tamo sezone, naravno ako Partizan bude zainteresovan...
U svakom slucaju, odlicna stvar je dovodjenje Miljenovica, naravno uz minutazu koju mora da dobije...
U svakom slucaju, odlicna stvar je dovodjenje Miljenovica, naravno uz minutazu koju mora da dobije...
Mihael- mvp
Godina : 37
Ma to nema veze , zna se gde se najkvalitetnije radi , igra se EL .... Ova titula nam je melem , prakticno se vidi da i posle Duleta sistem postoji. Uostalom Dule je zavalio bezbroj igraca sa Miskom , zna se cija je poslednja.
Plan je pokupiti sve sto je kvalitet i potencijal 93-94. Dok se kod vas sredi situacija ko zna sta ce biti i da li ce se srediti uopste.
Inace Dule je zapenio za Gavrilovica opasno. Para ima , od Veselog ce biti ogroman novac takodje ....
Jednostavno , svi mladi igraci jedino u Partizanu mogu da vide EL i da igraju ozbiljnu kosarku.
Plan je pokupiti sve sto je kvalitet i potencijal 93-94. Dok se kod vas sredi situacija ko zna sta ce biti i da li ce se srediti uopste.
Inace Dule je zapenio za Gavrilovica opasno. Para ima , od Veselog ce biti ogroman novac takodje ....
Jednostavno , svi mladi igraci jedino u Partizanu mogu da vide EL i da igraju ozbiljnu kosarku.
Sergej- mvp
Sledece sezone bar Miljenovic, Djekic, Bogdanovic i Pesakovic da igraju sa prvim timom, Dragance i Lucic ce imati sigurno dobru minutazu a Jaramaz i Besovic ce najverovatnije na pozajmice dok Mitrovic skoro sigurno nece ostati u timu...
To znaci bar 6 mladih igraca + jos neko pojacanje, recimo Cakarevic...
Mislim da je ovo Bozicu poslednja sezona u KKP a Kecman bi bilo dobro da ostane i sledece, naravno sa manjom minutazom ali zbog iskustva i poznavanja sistema...
To znaci bar 6 mladih igraca + jos neko pojacanje, recimo Cakarevic...
Mislim da je ovo Bozicu poslednja sezona u KKP a Kecman bi bilo dobro da ostane i sledece, naravno sa manjom minutazom ali zbog iskustva i poznavanja sistema...
Mihael- mvp
Godina : 37
hiperprodukcija, ne valja, neko će da ga izduva samo tako... ali valjda znaju šta rade...
Miljenović, Jaramaz, Pešiković, Milosavljević, Lučić, Đekić, Katić
samo ovo je kod vas sigurno za sledeću sezonu u 12 ili grešim...
Miljenović, Jaramaz, Pešiković, Milosavljević, Lučić, Đekić, Katić
samo ovo je kod vas sigurno za sledeću sezonu u 12 ili grešim...
Nolle- mvp
Strana 13 od 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo