KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
+41
Gencha
slobokv83
Alexandar_81
lazarminator
blagoje
Maja
drexler
superhik
Tazz
Psycho
alekssandar
Geograf
Danny Trejo
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Imperator
TheGodfather
familija
Novica-Ubica
Talicni Tom
markoo
Sensui
Dule Kecman
bigZ
Zemljoradnik
Hyperactive
Bodi Bond
Mihael
2bad4u
Markos
fizicar
air slavkan
Macijauskas
Everton
Karadjordje
Nolle
Sergej
dane
wolfvaga
Anti-RTS
Junglezburn
45 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 12 od 33
Strana 12 od 33 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33
Re: KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
@Dane brate ljubim te , nisam opdgledao poslednju cetvrtinu!!!!
Sta da kazem MAJSTORI!!!
DOMINACIJA SE NASTAVLJA: 13 TITULA ZA REDOM NA OVIM PROSTORIMA (KLS, NLB i domaci KUP) ocekuje se 14.......
@danny
Sto rece ti, mnogo mi je drago zbog Vlade..jer znam sta bi sve pisali da smo izgubili......
I da, al ga nu je Dule zavukao.... (mislim onom Zdovcu)
Sta da kazem MAJSTORI!!!
DOMINACIJA SE NASTAVLJA: 13 TITULA ZA REDOM NA OVIM PROSTORIMA (KLS, NLB i domaci KUP) ocekuje se 14.......
@danny
Sto rece ti, mnogo mi je drago zbog Vlade..jer znam sta bi sve pisali da smo izgubili......
I da, al ga nu je Dule zavukao.... (mislim onom Zdovcu)
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Sta je Dule uradio?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
fizicar ::Sta je Dule uradio?
Dule je na kraju provukao da je Zdovc isticao Mesini sistem kao najjaci , a glave mu je dosla Partizanova skola.
Inace ogromne frustracije smo opet izazvali pobedom. Zdovc i uprava Olimpije kukaju na sudjenje opet. Da li ce neko nekad za ko zna koliko godina smoci snage da kaze "Zasluzeno , svaka cast " .....
Slavilo se do duboko u noc Danilovic je bio nekako najradosniji i klinci posebno. Mada i Ameri su vidi se izuzetno zadovoljni. Inace u nekom neformalnom razgovoru cuo sam da je krenula prica da Dzerels ostane i naredne godine .
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
To bi mu bio najbolji potez u karijeri...Sergej :: Inace u nekom neformalnom razgovoru cuo sam da je krenula prica da Dzerels ostane i naredne godine .
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
+1Dule Kecman ::To bi mu bio najbolji potez u karijeri...Sergej :: Inace u nekom neformalnom razgovoru cuo sam da je krenula prica da Dzerels ostane i naredne godine .
Kada bi poceo novu sezonu u Partizanu,dao bi klubu jos vise nego ove sezone.Kroz borbu za trofeje je stekao sliku o velicini i ugledu kluba.Pokazao je da poseduje sut koji mu je osporavan ,dok prodor nikada nije dolazio u pitanje.Dokle se stiglo sa pricom u vezi Miljenovica?
Poslednji izmenio Danny Trejo dana Čet 21 Apr 2011 - 23:06, izmenjeno ukupno 1 puta
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
@Sergej
Prava stvar za Kurtu!!!!
Tek bi sledece sezone eksplodirao!!!!!!
Prava stvar za Kurtu!!!!
Tek bi sledece sezone eksplodirao!!!!!!
familija- šesti igrač
ako ostane svaka čast !!!, ali ako ostane biće zahvaljujući lockout-u ni zbog čega više.
koliko mi onaj Katić ide na onu stvar, njemu bi doživotno zabranio da igra košarku, mnogo je bezobrazan, ali mnogo
svi su bili na nekom svom nivou, kvalitet je došao do izražaja, lepa utakmica nema šta.
OT
Onaj mali Bertrans će biti igračina
koliko mi onaj Katić ide na onu stvar, njemu bi doživotno zabranio da igra košarku, mnogo je bezobrazan, ali mnogo
svi su bili na nekom svom nivou, kvalitet je došao do izražaja, lepa utakmica nema šta.
OT
Nolle- mvp
I ja sam misljenja da bi Kurta teko od sledece sezone pruzao prave partije za nas. Prosao mu je period adaptacije, privikao se na evropski stil igre, jos samo kada bi poceo da igra odbranu
@familija Nemoj meni da se zahvaljujes, nego svi treba da budemo zahvalni UnderPFC.
Covjek snima skoro svaku utakmicu Partizana!
@familija Nemoj meni da se zahvaljujes, nego svi treba da budemo zahvalni UnderPFC.
Covjek snima skoro svaku utakmicu Partizana!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Nolle ::ako ostane svaka čast !!!, ali ako ostane biće zahvaljujući lockout-u ni zbog čega više.
OT
I mene je Katic uzasno nervirao dok je igrao za Hemofarm. Sad me uopste ne nervira
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
zato ja kada igram basket sa Grobarima obavezno štipam, makljam, kolena postavljam, lakat u skoku u predelu potiljka je obaveza , on bre zajebao i Zorana Savića, mene bi bilo sramota da na onakav način igram igru koja se zove košarka.
Nolle- mvp
@Trejo svaka cast za prognozu za sudjenje u finalu, sve bilo kako si ti napisao
Everton- prva petorka
Godina : 36
Meni se zgadio onaj potez simuliranja u fudbalskom stilu.... Mnogo kvaran potez....
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
ma na stranu to, mnogo je prgav, svaki njegov kontakt sa protivničkim centrom je skoro pa faul (75% njegovih blokova je faul u napadu, kod blokova za kretnju šutera pri SVAKOM bloku igrač koji juri šutera dobije ili koleno ili lakat, u odbrani kao da je trenirao rvanje... i još dosta toga ), mnogo prljav igrač, ali mnogo...
Nolle- mvp
Nolle ::ma na stranu to, mnogo je prgav, svaki njegov kontakt sa protivničkim centrom je skoro pa faul (75% njegovih blokova je faul u napadu, kod blokova za kretnju šutera pri SVAKOM bloku igrač koji juri šutera dobije ili koleno ili lakat, u odbrani kao da je trenirao rvanje... i još dosta toga ), mnogo prljav igrač, ali mnogo...
Sve se slazem sa tobom, ali priznaj da nisi imao takvo misljenje o njemu dok je igrao u Zvezdi
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
@dane
pa ne znam ko je ali mu se zahvali u moje ime!!!!!
@fizicar
Bravo....kao da sam ja pisao....Nije se dzabe Aleks pobio sa njim....
Ali zlata vredan igrac.....
pa ne znam ko je ali mu se zahvali u moje ime!!!!!
@fizicar
Bravo....kao da sam ja pisao....Nije se dzabe Aleks pobio sa njim....
Ali zlata vredan igrac.....
familija- šesti igrač
Ma Nolle bi dao pola Zvezde da ima Katica u timu za sledeci derbi..
Dule Kecman- mvp
Jeste Rasko izuzetno prljav igrac. Tek sada shvatam Marica
Rasko je ljudina van parketa. Izuzetan covek stvarno. Par puta sam imao prilike sa njim dugo da pricam , stvarno totalno razlicita osoba od one sa parketa
Rasko je ljudina van parketa. Izuzetan covek stvarno. Par puta sam imao prilike sa njim dugo da pricam , stvarno totalno razlicita osoba od one sa parketa
Sergej- mvp
Јер, једна од највећих жеља ми је била да са Партизаном освојим шампионски прстен. Хвала Богу да ми се то обистинило, јер је Партизан клуб за који навијам и стварно волим Није фраза, стварно је тако – поручио је Рашко Катић.
Rasko Katic Iskreno nema sta.
Sergej- mvp
Ma to na stranu,malo se potukli dečaci,kakve veze ima?Bek se unosi centru u lice.Pa gde je krenuo kašikom na viljuškar Oni se u stvari vole.Šampioni vole svoje dobre mušterije
Danny Trejo- šesti igrač
Malo sam rasejan od jutros , slavili smo celu noc , pa zaboravih neko je pitao za Miljenovica.
Sve je dogovoreno potpisace ugovor sa Partizanom !
Sergej- mvp
Kako ti kažeš generale.Neka bude takoSergej ::Malo sam rasejan od jutros , slavili smo celu noc , pa zaboravih neko je pitao za Miljenovica.
P.S Idem da vidim na košarka.rs,kako je Grba,legenda naša proslavio pobedu.Kapiten i Pero su sinoć takodje bančili
Danny Trejo- šesti igrač
Bojim se da pitam o cemu je rec..Danny Trejo ::P.S Idem da vidim na košarka.rs,kako je Grba,legenda naša proslavio pobedu.Kapiten i Pero su sinoć takodje bančili
Dule Kecman- mvp
da ne bude da destabilišem, ali zar Nenad ne traži koledž na koji će da ode ?
Nolle- mvp
Strana 12 od 33 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo