KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
+41
Gencha
slobokv83
Alexandar_81
lazarminator
blagoje
Maja
drexler
superhik
Tazz
Psycho
alekssandar
Geograf
Danny Trejo
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Imperator
TheGodfather
familija
Novica-Ubica
Talicni Tom
markoo
Sensui
Dule Kecman
bigZ
Zemljoradnik
Hyperactive
Bodi Bond
Mihael
2bad4u
Markos
fizicar
air slavkan
Macijauskas
Everton
Karadjordje
Nolle
Sergej
dane
wolfvaga
Anti-RTS
Junglezburn
45 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 21 od 33
Strana 21 od 33 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33
Re: KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
razmazio vas malo Partizan...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
slobokv83 ::razmazio vas malo Partizan...
Ako nacin na koji Patizanovi igraci godinama pristupaju svojim obavezama na terenu smatras bitnim, onda svakako jeste.
P.S. Bedno sam se osecao posle revansa u Kupu na Marakani iako smo prosli...definitivno nije sve u pobedama i titulama! Jednostavno ima nesto sto me nervira kada se ponasas ko sisa na terenu (cast izuzetcima naravno)...ako smo po necemu uvek bili prepoznatljivi, to je da smo uvek igrali makar jednakim intenzitetom kao protivnik (a casto i jacim), a sada rusimo taj imidz.
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 40
Je l se još nekom ili samo meni čini da je Jan ove sezone menjao svoj šut, tj. da je dosta povećao luk? Možda je i to jedan od razloga za lošije izvođenje bacanja?
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
iskreno, Partizanu se nema sta prigovoriti, opet titula na Jadranu, TOP16, bice titula kod kuce....e sad za pristup protiv Zvezde ne znam i za pristup na pojedinim utakmica...mislim da bi Dule digao tenziju i rekao otvoreno da neki ne zasluzuju da nose dres, ali uspesi su tu..
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Realno protiv Zvezde bi i mene mrzelo da igram
Markos- prva petorka
Ti jedino u Zvezdi možeš da igraš.Markos ::Realno protiv Zvezde bi i mene mrzelo da igram
Bodi Bond- mvp
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Momci, jel zna neko koliko je karta sutra za Megu ili ce biti slobodan ulaz kao i do sada?
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
Koprivica: U Partizanu nema tajni
M. Paunić | 17. maj 2011. 10:39 | Komentara: 7
Mnogi treneri nauče na koji način da pristupe, polože ispit na fakultetu, a kasnije odustanu od toga. Piše sve u knjigama kako treba raditi, kaže profesor koji uspešno radi sa timom iz Humske
Dr Vladimir Koprivica
REČ pojedinac je zabranjena u Humskoj, a kolektiv je ono što svakodnevno možemo čuti iz usta vodećih ljudi kluba, preko trenera, do igrača... Bratstvo, složnost ili familijaran odnos je ono što u poslednjih desetak godina krasi najbolju sportsku sekciju u Srbiji - Partizan MTS.
- Titule dolaze, igrači prolaze, kao i funkcioneri, a crno-bele boje ostaju - rekao je jednom prilikom predsednik šampiona Srbije Predraga Danilović, jedan od najzaslužnijih za velike uspehe srpske klupske košarke, prevashodno Partizana.
Pored nekada velike igračke zvezde i trenera - stvaraoca Duška Vujoševića i trofejnog sportskog direktora Dragana Todorića, istaknuti član uspešne posade je, najmanje eksponirani - kondicioni trener dr Vladimir Koprivica (58).
Doktor nauka, profesor na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, godinama je angažovan u Humskoj, a mnogi košarkaški stručnjaci upiru prstom u mirnog i tihog Vojvođanina (poreklom iz Banjana), kada govore o uspesima „valjka“.
Kakav je bio Vaš prvi susret sa košarkom?
- Prvi put sam kao osnovac u Vrbasu uzeo košarkašku loptu. Uvek smo kao deca više voleli da igramo rukomet, jer nam je igra pod obručima bila malo ženski sport. Svaki dodir je bio faul, a nije moglo ni da se barata sa loptom kao sada. To su bili neki moji počeci, a moram da priznam da mi se i nije sviđala košarka i nisam ni razmišljao da će biti deo mog života - počinje da nam prepričava prve susrete sa nešto većom loptom profesor Vladimir Koprivica.
Kraljica dvoranskih igara je vremenom napredovala, a sa njom i promena kod profesora Koprivice. Šta vas je nateralo da se vratite pod obruče?
- Naravno da je danas košarka dobila sasvim drugu dimenziju i mnogo se promenila. Dok sam bio student na fakultetu, profesor Dragan Petrović, čuveni trener i četiri puta dekan fakulteta, uputio me u taj sport i rekao: „Ako hoćeš da predaješ košarku, moraš to da znaš da radiš i u praksi.“ Pored toga mi je stalno isticao i da se najbolje radi u košarci, pa sam se tako ponovo vratio sada najvećoj ljubavi. Krenuo sam od pionira, a prošao sam praktično sve kategorije rada muških i ženskih selekcija.
Gde ste dobili prvi angažman?
- Krenuo sam u Crvenoj zvezdi, jer je profesor Petrović tada bio vezan za crveno-bele, a kasnije i u ženskom timu, gde smo osvojili dosta titula. Radio sam i u Beopetrolu, kao i sa devojkama iz Kovina. Jedno vreme i u Lavovima, kada su se plasirali u Prvu ligu i, naravno, u Partizanu.
Kada ste prvi put zakoračili u Humsku?
- Dugo sam bio u Partizanu. Počeo sam još davne 1981. godine, a bio sam na klupi crno-belih i u vremenu kada su taj dres nosili Đorđević, Savović, Grbović, Marić, u jednom kratkom periodu. Ubrzo se promenio trener u Humskoj, a ja sam tada upoznao Zorana Kovačića - Čiviju i onda sam otišao sa njim u žensku košarku. Posle sam nekoliko godina u više navrata menjao mog dobrog prijatelja profesora Peru Zimonjića u Partizanu, kada je on bio bolestan, a ja sam obično sedeo na klupi u plej-ofu. Sav taj period sam uvek bio u mlađim kategorijama, dok sam poslednjih pet sezona konstantno sa prvim timom.
Saradnja sa Duškom Vujoševićem je bila besprekorna, što se nastavilo i sa Vladom Jovanovićem. Kako je izgledalo kupiti poverenje Vujoševića?
- Dule je jedinstven u svakom pogledu. Veliki treneri su jake ličnosti. Vujošević je izgradio teorijsko-filozofsku osnovu sporta. Sve ono što radi, on zasniva na tim osnovama, ne radi stvari pojedinačno i sve proizilazi iz jedne filozofije treninga. Dule je baš iz toga izvlačio i znao je jasno šta hoće, imao je postavljene ciljeve. U jednom trenutku je video da mu nedostaje jedan segment da upotpuni rezultate. Prihvatio me u tom trenutku fantastično i izgradili smo međusobno poverenje. Poznavali smo se od ranije, ali smo poslednjih sezona sjajno sarađivali.
Kolika je povezanost između kondicionog trenera i glavnog, odnosno kakav imaju uticaj jedan na drugog?
- Naš posao pripreme sportiste mnogo zavisi i od rada prvog trenera, jer ako on radi dobro i nama je posao olakšan. Možemo mi da budemo dobri koliko hoćemo, ali ako ne radi glavni strateg posao, sve pada u vodu i nema rezultata. Bukvalno svi u klubu koji rade, stvaraju jedni druge.
U prošlosti Partizan je imao dosta problema sa povredama igrača, što se potpuno okrenulo u poslednjih četiri-pet godina. Šta ste to promenili?
- Svaka povreda ima svoj uzrok, to pitanje i nije ze mene koliko je za medicinare. Naš zadatak je da sprečimo da dođe do toga koliko možemo. U literaturi je poznato kako treba da se radi i nema mnogo mudrovanja. Mnogi treneri nauče na koji način da pristupe, polože i ispit na fakultetu, a kasnije odustanu od toga. Piše sve u knjigama da treba raditi silu, snagu, izometriju, treba rasporediti treninge na najbolji mogući način. Jednostavno, u Partizanu nema tajni, radi se onako kako treba, s tim što je specifičnost velika da je 40 odsto treninga u kvalitetu uvođenja, odnosno priprema za isti i bez toga ne može da se radi.
Kakav uticaj na samu utakmicu ima odmor i priprema pojedinaca?
- Mora da se vodi računa o svakom detalju, postoji neka lična disciplina, gde čovek mora da poštuje i radi ono što je naučio. S druge strane je spoljašna organizacija, gde se akcenat stavlja na ishranu, odmor, a imamo i određene šablone. Pred svaku utakmicu merimo kada ćemo krenuti, ima li vremena za odmor i koliko se šeta posle ručka, kada je sastanak... Bukvalno o svakom segmentu se vodi računa i vrlo je važno poštovati taj režim.
Otežavajuća okolnost za Vas je činjenica da niste mogli da putujete na evroligaška gostovanja sa ekipom iz Humske?
- Ne verujem u treninge na daljinu, ne može neko da trenira nekoga preko telefona. Isto tako ne možete uzimati gotove programe i raditi po njima, već moraju da se prave i da se isprate. Iskreno, smetalo mi je malo zbog putovanja, jer nisam mogao zbog posla da budem odsutan tri - četiri dana, ali na stalnoj sam telefonskoj vezi sa igračima i trenerima, što je malo ublažilo taj jaz.
Da li može Partizan MTS da ponovi uspeh iz 1992. kad je postao šampion Evrope, ima li „materijala“?
- Sve teže, i sve dalje smo od toga. Smanjio se prostor na kome se selektiraju deca. Oni su potpuno drugačiji. Istraživanja koja su rađena su pokazala da se deca od pre 30, 40 godina znatno razlikuju po svim parametrima, sposobnostima od sadašnje dece. Ova današnja mlađarija nema kretanje, a roditelji pokušavaju da na dva sata treninga to nadoknade. Međutim, to ne može bez igre i slobodnog detinjstva, koje je oduzeto deci. Mnoge stvari se mnogo ranije završavaju do 11, 12. godine, a kasnije to ne može da se nadoknadi. Nedostaju ljudi iz BiH i Crne Gore, sve više je stranaca u klubovima ne samo kod nas, već i u Hemofarmu, Radničkom... Iz godina u godinu sve je manje registrovanih igrača, naročito u ženskoj košarci. Nije ovo problem samo basketa, već smo i manje radno sposobni i teže stvaramo navike, što će biti veliki problem u svim oblastima ne samo sportu.
Šta je potrebnije - biti talentovan ili vredan, da bi postali dobar sportista, odnosno košarkaš?
- Nikada nemojte govoriti o talentu već o potencijalu. Talenat mora da bude kompletna ličnost i kada čujete da je neko talentovan, a nije hteo da radi, onda znajte da nije bio talentovan. Samo čovek kao kompletna ličnost, sa onim što je doneo od roditelja, uz volju i motivaciju, može da odgovori velikim izazovima. Pored toga, košarka traži saradnju i to je problem, jer mladi su okrenuti samo sebi. Kada pogledate da igraju basket stariji ljudi to izgleda kao paukova mreža, što se ne vidi kod novog naraštaja. Oni su individue i nemaju mreže. Zapljuskuje nas jak, loš talas i može da bude veliki problem za budućnost - zaključuje profesor Vladimir Koprivica.
VESELI JE SKAKAČ, PEKOVIĆ NAJJAČI
Među mnogim sportistima sa kojima je radio, profesoru Vladimiru Koprivici je teško izdvojiti najbolje, ali dvojac ipak zaslužuje posebnu pažnju.
- Imate ljude koji su brzi i sa dobrim predispozicijama, jednostavno fascinantno, kao što je slučaj sa Janom Veselim. Neverovatno je na tu visinu imati takvu motoriku i siguran sam da je najbolji beli skakač i da će imati dobru karijeru. Što se tiče snage, tu je Nikola Peković bez premca, koji je izuzetno vredan, uvek radi šta treba na najbolji način. Ima još mnogo drugih, koji su mi dragi kao što su Božić i Kecman...
M. Paunić | 17. maj 2011. 10:39 | Komentara: 7
Mnogi treneri nauče na koji način da pristupe, polože ispit na fakultetu, a kasnije odustanu od toga. Piše sve u knjigama kako treba raditi, kaže profesor koji uspešno radi sa timom iz Humske
Dr Vladimir Koprivica
REČ pojedinac je zabranjena u Humskoj, a kolektiv je ono što svakodnevno možemo čuti iz usta vodećih ljudi kluba, preko trenera, do igrača... Bratstvo, složnost ili familijaran odnos je ono što u poslednjih desetak godina krasi najbolju sportsku sekciju u Srbiji - Partizan MTS.
- Titule dolaze, igrači prolaze, kao i funkcioneri, a crno-bele boje ostaju - rekao je jednom prilikom predsednik šampiona Srbije Predraga Danilović, jedan od najzaslužnijih za velike uspehe srpske klupske košarke, prevashodno Partizana.
KOŠARKAŠICE SE PITAJU Jedan od najmerodavnijih ljudi da napravi razliku u radu sa devojkama odnosno momcima, upravo je profesor Koprivica, koji ima podugačak radni staž na klupama i jednih i drugih.
- Opet se vraćam na meni dragog profesora Petrovića, koji je bio jako duhovit i rekao: „Ako hoćeš da se proslaviš kao trener počni da radiš sa ženama, a ako hoćeš da propadneš kao trener - nastavi da radiš sa ženama.“ Mnogo je teže raditi sa devojkama, komplikovanije u vidu treninga i odnosa. Jedino je lakše opterećenje, jer manje se radi sa devojkama nego sa momcima, a sve ostalo je na strani muškaraca
Pored nekada velike igračke zvezde i trenera - stvaraoca Duška Vujoševića i trofejnog sportskog direktora Dragana Todorića, istaknuti član uspešne posade je, najmanje eksponirani - kondicioni trener dr Vladimir Koprivica (58).
Doktor nauka, profesor na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, godinama je angažovan u Humskoj, a mnogi košarkaški stručnjaci upiru prstom u mirnog i tihog Vojvođanina (poreklom iz Banjana), kada govore o uspesima „valjka“.
Kakav je bio Vaš prvi susret sa košarkom?
- Prvi put sam kao osnovac u Vrbasu uzeo košarkašku loptu. Uvek smo kao deca više voleli da igramo rukomet, jer nam je igra pod obručima bila malo ženski sport. Svaki dodir je bio faul, a nije moglo ni da se barata sa loptom kao sada. To su bili neki moji počeci, a moram da priznam da mi se i nije sviđala košarka i nisam ni razmišljao da će biti deo mog života - počinje da nam prepričava prve susrete sa nešto većom loptom profesor Vladimir Koprivica.
Kraljica dvoranskih igara je vremenom napredovala, a sa njom i promena kod profesora Koprivice. Šta vas je nateralo da se vratite pod obruče?
- Naravno da je danas košarka dobila sasvim drugu dimenziju i mnogo se promenila. Dok sam bio student na fakultetu, profesor Dragan Petrović, čuveni trener i četiri puta dekan fakulteta, uputio me u taj sport i rekao: „Ako hoćeš da predaješ košarku, moraš to da znaš da radiš i u praksi.“ Pored toga mi je stalno isticao i da se najbolje radi u košarci, pa sam se tako ponovo vratio sada najvećoj ljubavi. Krenuo sam od pionira, a prošao sam praktično sve kategorije rada muških i ženskih selekcija.
Gde ste dobili prvi angažman?
- Krenuo sam u Crvenoj zvezdi, jer je profesor Petrović tada bio vezan za crveno-bele, a kasnije i u ženskom timu, gde smo osvojili dosta titula. Radio sam i u Beopetrolu, kao i sa devojkama iz Kovina. Jedno vreme i u Lavovima, kada su se plasirali u Prvu ligu i, naravno, u Partizanu.
CRNA GORA Profesor Vladimir Koprivica će naredno leto provesti radno na klupi crnogorske reprezentacije, debitanta na EP u Litvaniji
- Dobar sistem koji je postavljen još na početku i dalje traje, slično kao i Partizan. Istina je da Duško Vujošević nije više selektor, ali biće u stručnom timu kao konsultant. Samim plasmanom je napravljen veliki uspeh. Videće se koliko Crna Gora može u Litvaniji, gde će biti velika konkurencija. Ekipa je skup dobrih pojedinaca, kao i kombinacija mladih i iskusnih momaka, koji sigurno mogu mnogo.
Kada ste prvi put zakoračili u Humsku?
- Dugo sam bio u Partizanu. Počeo sam još davne 1981. godine, a bio sam na klupi crno-belih i u vremenu kada su taj dres nosili Đorđević, Savović, Grbović, Marić, u jednom kratkom periodu. Ubrzo se promenio trener u Humskoj, a ja sam tada upoznao Zorana Kovačića - Čiviju i onda sam otišao sa njim u žensku košarku. Posle sam nekoliko godina u više navrata menjao mog dobrog prijatelja profesora Peru Zimonjića u Partizanu, kada je on bio bolestan, a ja sam obično sedeo na klupi u plej-ofu. Sav taj period sam uvek bio u mlađim kategorijama, dok sam poslednjih pet sezona konstantno sa prvim timom.
Saradnja sa Duškom Vujoševićem je bila besprekorna, što se nastavilo i sa Vladom Jovanovićem. Kako je izgledalo kupiti poverenje Vujoševića?
- Dule je jedinstven u svakom pogledu. Veliki treneri su jake ličnosti. Vujošević je izgradio teorijsko-filozofsku osnovu sporta. Sve ono što radi, on zasniva na tim osnovama, ne radi stvari pojedinačno i sve proizilazi iz jedne filozofije treninga. Dule je baš iz toga izvlačio i znao je jasno šta hoće, imao je postavljene ciljeve. U jednom trenutku je video da mu nedostaje jedan segment da upotpuni rezultate. Prihvatio me u tom trenutku fantastično i izgradili smo međusobno poverenje. Poznavali smo se od ranije, ali smo poslednjih sezona sjajno sarađivali.
Kolika je povezanost između kondicionog trenera i glavnog, odnosno kakav imaju uticaj jedan na drugog?
- Naš posao pripreme sportiste mnogo zavisi i od rada prvog trenera, jer ako on radi dobro i nama je posao olakšan. Možemo mi da budemo dobri koliko hoćemo, ali ako ne radi glavni strateg posao, sve pada u vodu i nema rezultata. Bukvalno svi u klubu koji rade, stvaraju jedni druge.
HOBI Život profesora Vladimira Koprivice se 24 sata svodi na fakultet i košarku.
- Slobodnog vremena nemam već četiri godine. Samo sam bukvalno jedan dan odmarao, a to je bio 31. avgust prošle sezone. Čim se završi fakultet idem na pripreme sa reprezentacijom Crne Gore a kada se vratim očekuju me obaveze na fakultetu i u klubu. Obaveze se samo ređaju...
U prošlosti Partizan je imao dosta problema sa povredama igrača, što se potpuno okrenulo u poslednjih četiri-pet godina. Šta ste to promenili?
- Svaka povreda ima svoj uzrok, to pitanje i nije ze mene koliko je za medicinare. Naš zadatak je da sprečimo da dođe do toga koliko možemo. U literaturi je poznato kako treba da se radi i nema mnogo mudrovanja. Mnogi treneri nauče na koji način da pristupe, polože i ispit na fakultetu, a kasnije odustanu od toga. Piše sve u knjigama da treba raditi silu, snagu, izometriju, treba rasporediti treninge na najbolji mogući način. Jednostavno, u Partizanu nema tajni, radi se onako kako treba, s tim što je specifičnost velika da je 40 odsto treninga u kvalitetu uvođenja, odnosno priprema za isti i bez toga ne može da se radi.
Kakav uticaj na samu utakmicu ima odmor i priprema pojedinaca?
- Mora da se vodi računa o svakom detalju, postoji neka lična disciplina, gde čovek mora da poštuje i radi ono što je naučio. S druge strane je spoljašna organizacija, gde se akcenat stavlja na ishranu, odmor, a imamo i određene šablone. Pred svaku utakmicu merimo kada ćemo krenuti, ima li vremena za odmor i koliko se šeta posle ručka, kada je sastanak... Bukvalno o svakom segmentu se vodi računa i vrlo je važno poštovati taj režim.
Otežavajuća okolnost za Vas je činjenica da niste mogli da putujete na evroligaška gostovanja sa ekipom iz Humske?
- Ne verujem u treninge na daljinu, ne može neko da trenira nekoga preko telefona. Isto tako ne možete uzimati gotove programe i raditi po njima, već moraju da se prave i da se isprate. Iskreno, smetalo mi je malo zbog putovanja, jer nisam mogao zbog posla da budem odsutan tri - četiri dana, ali na stalnoj sam telefonskoj vezi sa igračima i trenerima, što je malo ublažilo taj jaz.
POHVALE RADONJIĆU Jedan od najboljih učenika profesora Koprivice je Vladan Radonjić, do juče kondicioni trener Partizana koji je imao na kratko izlet u CSKA.
- Izvanredan je momak, krenuo je dobrim putem kako nauke tako i struke. On već sada ima neke svoje stvari i novine koje primenjuje na treninzima. Pokazao sam mu i rekao moje osnovne principe, ali on se trudio da gradi svoj stil. To je ista linija, ali raduje me što uzima i Vlada incijativu. Pokazao je velike mogućnosti, kada je sa Partizanom prošle godine s otišao na fajnal-for u Pariz.
Da li može Partizan MTS da ponovi uspeh iz 1992. kad je postao šampion Evrope, ima li „materijala“?
- Sve teže, i sve dalje smo od toga. Smanjio se prostor na kome se selektiraju deca. Oni su potpuno drugačiji. Istraživanja koja su rađena su pokazala da se deca od pre 30, 40 godina znatno razlikuju po svim parametrima, sposobnostima od sadašnje dece. Ova današnja mlađarija nema kretanje, a roditelji pokušavaju da na dva sata treninga to nadoknade. Međutim, to ne može bez igre i slobodnog detinjstva, koje je oduzeto deci. Mnoge stvari se mnogo ranije završavaju do 11, 12. godine, a kasnije to ne može da se nadoknadi. Nedostaju ljudi iz BiH i Crne Gore, sve više je stranaca u klubovima ne samo kod nas, već i u Hemofarmu, Radničkom... Iz godina u godinu sve je manje registrovanih igrača, naročito u ženskoj košarci. Nije ovo problem samo basketa, već smo i manje radno sposobni i teže stvaramo navike, što će biti veliki problem u svim oblastima ne samo sportu.
Šta je potrebnije - biti talentovan ili vredan, da bi postali dobar sportista, odnosno košarkaš?
- Nikada nemojte govoriti o talentu već o potencijalu. Talenat mora da bude kompletna ličnost i kada čujete da je neko talentovan, a nije hteo da radi, onda znajte da nije bio talentovan. Samo čovek kao kompletna ličnost, sa onim što je doneo od roditelja, uz volju i motivaciju, može da odgovori velikim izazovima. Pored toga, košarka traži saradnju i to je problem, jer mladi su okrenuti samo sebi. Kada pogledate da igraju basket stariji ljudi to izgleda kao paukova mreža, što se ne vidi kod novog naraštaja. Oni su individue i nemaju mreže. Zapljuskuje nas jak, loš talas i može da bude veliki problem za budućnost - zaključuje profesor Vladimir Koprivica.
VESELI JE SKAKAČ, PEKOVIĆ NAJJAČI
Među mnogim sportistima sa kojima je radio, profesoru Vladimiru Koprivici je teško izdvojiti najbolje, ali dvojac ipak zaslužuje posebnu pažnju.
- Imate ljude koji su brzi i sa dobrim predispozicijama, jednostavno fascinantno, kao što je slučaj sa Janom Veselim. Neverovatno je na tu visinu imati takvu motoriku i siguran sam da je najbolji beli skakač i da će imati dobru karijeru. Što se tiče snage, tu je Nikola Peković bez premca, koji je izuzetno vredan, uvek radi šta treba na najbolji način. Ima još mnogo drugih, koji su mi dragi kao što su Božić i Kecman...
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Da, Da Da..
za profu....
Drago mi je da Vlada Radonjic ide njegovim stopama, znam ga licno mnogo je dobar momak...
za profu....
Drago mi je da Vlada Radonjic ide njegovim stopama, znam ga licno mnogo je dobar momak...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Dule u Efesu!!!!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
markoo ::Dule u Efesu!!!!
Neće da bude
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=05&dd=18&nav_id=512992
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
DV zagrizao da se vrati u CSKA posto-poto... Postujem, zeli da se dokaze i tamo...
wolfvaga- prva petorka
Bez obzira sto se igra sa Hemofarmom, voleo bih da sledeci mec Partizan odigra bez trojice tamnoputih stranaca pa da samim tim vecu minutazu dobiju Besovic, Bogdanovic, Jaramaz, Vukovic... Bio bih srecan da svi imaju oko 20-ak minuta pa makar izgubili i sa 20 razlike...
Mihael- mvp
Godina : 37
E stvarno bi moglo, taman da se odmore glavni igraci pred polufinale.Mihael ::Bez obzira sto se igra sa Hemofarmom, voleo bih da sledeci mec Partizan odigra bez trojice tamnoputih stranaca pa da samim tim vecu minutazu dobiju Besovic, Bogdanovic, Jaramaz, Vukovic... Bio bih srecan da svi imaju oko 20-ak minuta pa makar izgubili i sa 20 razlike...
Gencha- šesti igrač
ide li neko u Pionir danas? ja sam nekim poslom u Bg, sigurno sam tamo...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ja sam bio na tekmi, a nisam se javio jer sam 2 sata pre meca imao operaciju ...ipak sam dobio dozvolu da idem
Nista posebno.
Zanimljivo je bilo posmatrati igru mladih. Ostalo nije vredno pomena.
Sve je bilo obrnuto od onog sto sam prizeljkivao.
HF je pruzio ozbiljniju priliku mladima...mozda otud i rezultat.
Od KKP mladaca najvise vremena dobio i (moram teska srca priznati jer mi nije bas omiljen) najvise i pokazao Jaramaz. Na trenutke sam se zapitao da se nisam prevario u proceni...ali jedna lasta ne cini prolece.
Besovic solidan.
Bogdan los
Josilo suvise kratko na terenu.
Misa Tumbas dobio dve znojnice od Raska i bio je JAKO zadovoljan.
PS
Moja zena bi da se otvori tema o cirlidersicama, posto joj je to bilo najzanimljivije
...mada bi volela bolju muziku i krace suknjice
Nista posebno.
Zanimljivo je bilo posmatrati igru mladih. Ostalo nije vredno pomena.
Sve je bilo obrnuto od onog sto sam prizeljkivao.
HF je pruzio ozbiljniju priliku mladima...mozda otud i rezultat.
Od KKP mladaca najvise vremena dobio i (moram teska srca priznati jer mi nije bas omiljen) najvise i pokazao Jaramaz. Na trenutke sam se zapitao da se nisam prevario u proceni...ali jedna lasta ne cini prolece.
Besovic solidan.
Bogdan los
Josilo suvise kratko na terenu.
Misa Tumbas dobio dve znojnice od Raska i bio je JAKO zadovoljan.
PS
Moja zena bi da se otvori tema o cirlidersicama, posto joj je to bilo najzanimljivije
...mada bi volela bolju muziku i krace suknjice
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Ja bih voleo da upoznam Cilridersice ( samo da mi verenica ne procita ovo )
Slazem se za Jaramaza, bio je jako dobar, i bez obzira sto je igrao na pozicjiji 2, vidi se da tu ima potencijala i za poziciju 1, ako nista drugo bar bolje od Bozica... A i u odbrani nije los...
Cini mi se da Dragance polako namesta ruku, mislim da ce sledece sezone biti bolji i sigurniji nego ove...
Bogdan je pokazao da ima sjajan odraz, ima tu jos straha i da se sutne, pokazivao je to njemu i Besovicu Vlada...
Besovic je pokazao da na njega treba racunati, ima on jos mnogo, mnogo da radi, ali ja bi ga zagrzao i za sledecu sezonu ( ne treba da ide na pozajmicu ) bar kao treceg centra pa da uskoci ako se neko povredi...
Slazem se za Jaramaza, bio je jako dobar, i bez obzira sto je igrao na pozicjiji 2, vidi se da tu ima potencijala i za poziciju 1, ako nista drugo bar bolje od Bozica... A i u odbrani nije los...
Cini mi se da Dragance polako namesta ruku, mislim da ce sledece sezone biti bolji i sigurniji nego ove...
Bogdan je pokazao da ima sjajan odraz, ima tu jos straha i da se sutne, pokazivao je to njemu i Besovicu Vlada...
Besovic je pokazao da na njega treba racunati, ima on jos mnogo, mnogo da radi, ali ja bi ga zagrzao i za sledecu sezonu ( ne treba da ide na pozajmicu ) bar kao treceg centra pa da uskoci ako se neko povredi...
Mihael- mvp
Ne znam Miso, ja mislim da je ta pozajmica dobra stvar. On je jos mlad, treba mu igra u kontinuitetu, da prokljuvi sta se desava na terenu i pocne da primenjuje ono sto je ucio od starijih, istovremeno i da stekne samopouzdanje. Cini mi se da je to bolja opcija za njega nego da bude veciti mahac peskirom na dnu klupe u Partizanu. Mozda i na 2 sezone, posto centrima treba malo vise vremena.
wolfvaga- prva petorka
Evo...tema Interview je zamrla, pa bismo se mogli obratiti mladim damama, a ti onda pitaj sta ti voljaMihael ::Ja bih voleo da upoznam Cilridersice
+1Ne znam Miso, ja mislim da je ta pozajmica dobra stvar. On je jos mlad, treba mu igra u kontinuitetu, da prokljuvi sta se desava na terenu i pocne da primenjuje ono sto je ucio od starijih, istovremeno i da stekne samopouzdanje. Cini mi se da je to bolja opcija za njega nego da bude veciti mahac peskirom na dnu klupe u Partizanu. Mozda i na 2 sezone, posto centrima treba malo vise vremena.
Napisah slicno na temi za clanove
Psycho- prva petorka
Vuce, znam, mozda ni odlazak u Borac nebi bio losa opcija pa da se onda pred kraj sezone vrati u Partizan ako Borac ne udje u superligu, recimo kao sto je Pesakovic dosao u Partizan...
Problem sa Besovicem je taj sto u nasoj ligi nema mnogo visokih igraca, vecina ekipa na poziciji 5 igra sa igracima koji su visoki oko 205cm a igraju na poziciji 5. Pitanje je koliko bi Besovic mogao da igra protiv njih...
Problem sa Besovicem je taj sto u nasoj ligi nema mnogo visokih igraca, vecina ekipa na poziciji 5 igra sa igracima koji su visoki oko 205cm a igraju na poziciji 5. Pitanje je koliko bi Besovic mogao da igra protiv njih...
Mihael- mvp
Trejd Čantekin-Bešović deluje sasvim ok, neka ide kod Miloja da igra i pokupi neke fore.
Bodi Bond- mvp
Sad ce da ti se javi fizicar da te priupita nestoBodi Bond ::Trejd Čantekin-Bešović deluje sasvim ok, neka ide kod Miloja da igra i pokupi neke fore.
Psycho- prva petorka
Sto da ne? Ako ni zbog cega drugog, ono zbog samopouzdanja. Mada, uvek treba racunati sa psihologijom igraca. Posto momka ne poznajem ne mogu da presudim kako bi se snasao gde i u kojoj situaciji. Svejedno mislim da prvo mora da odradi staz u KLS, da tamo dobije 25-30 minuta, pa ako zasluzi da se vrati nazad, kao igrac na kog se moze ozbiljno racunati. Ako ne, repeat...Mihael ::Vuce, znam, mozda ni odlazak u Borac nebi bio losa opcija pa da se onda pred kraj sezone vrati u Partizan ako Borac ne udje u superligu, recimo kao sto je Pesakovic dosao u Partizan...
wolfvaga- prva petorka
Strana 21 od 33 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo