Samo za članove 1
+41
Tazz
zex88
Imperator
Karadjordje
Koleman
Naissus
Ray Allen
Gencha
Hyperactive
2bad4u
Marko
mlekadzija
NenadBG
fizicar
familija
dane
Novica-Ubica
Markos
Danny Trejo
Junglezburn
Psycho
bigZ
superhik
Talicni Tom
Everton
Zemljoradnik
Sensui
ZuLuofVozdovac
Mihael
wolfvaga
Maja
Dule Kecman
drexler
Anti-RTS
lazarminator
Nolle
air slavkan
Macijauskas
markoo
Sergej
Bodi Bond
45 posters
Strana 13 od 40
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Samo za članove 1
Iserem im se u Dragičevića, baš!
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Zulu trenutno ta treća opcija ponovo ima svoj tandem
Kojića i Ristića
Teško će Čova u Zvezdu neki prekoputa se i dalje boje, ne žele daim se iko meša u "domnaciju", a i ovi iz našeg SD malo drve paju na njega.
Kojića i Ristića
Teško će Čova u Zvezdu neki prekoputa se i dalje boje, ne žele daim se iko meša u "domnaciju", a i ovi iz našeg SD malo drve paju na njega.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Znas koliko Bosanca zanima Covic ... kao lanjski sneg
Mislim da je Bircevic i dalje opcija.
Mislim da je Bircevic i dalje opcija.
Sergej- mvp
samo me zanima ko je ovaj Kojić, DS ili SPS Ristić je SPS, to sam čuo, verovatno je i ovaj, pošto je zamenik Dačiću, nešto tako...
Nolle- mvp
Markos ::Jbt,na proslavi bila neka rava u plavoj haljini,ima mnogo dobro dupe inace lepa atmosfera,bili i Dule i Zoc,Divac...
Evo ti ova sa DUPETOM....Dusica Misovic...
https://www.facebook.com/profile.php?id=1493202117
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
markoo ::Markos ::Jbt,na proslavi bila neka rava u plavoj haljini,ima mnogo dobro dupe inace lepa atmosfera,bili i Dule i Zoc,Divac...
Po faci ja bi pre rekao da je ovo musko...
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
markoo ::Markos ::Jbt,na proslavi bila neka rava u plavoj haljini,ima mnogo dobro dupe inace lepa atmosfera,bili i Dule i Zoc,Divac...
Hahahahaha e ta nije u faci lepa,ali zato dupe kida
Markos- prva petorka
''Košarka je....život. Treba da naučiš da se braniš, boriš, priznaš grešku, ponekad prećutiš, popustiš, napadaš kad je najteže, primaš udarce ma koliko oni bili jaki, blokiraš neprijatelja, nadmudriš slabije, ponovo da padaš i dižeš se iznova...'' ! )). Ukrao sa jednog sajta
Markos- prva petorka
On se pominje kao prva cetvorka ? Ako je tako, ni meni se ne svidja..Bodi Bond ::Iserem im se u Dragičevića, baš!
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Tako su se svi plasili za Pekovica kako ce da igra prvu peticu nakon odlaska Perovica,kad ono covek je postao jedan od najboljih centara,opustite se
Markos- prva petorka
Ako sam za ovih 10 godina dominacije nesto naucio , to je da sacekam kraj prelaznog roka. I naravno da ne sumnjam u Bosketa i ekipu
Sergej- mvp
Nolle ::Zulu trenutno ta treća opcija ponovo ima svoj tandem
Kojića i Ristića
Cekaj da vidim,da li sam dobro razumeo?Znaci Partizan se boji da se "dominacija" ne prekine,pa se svim zlim silama(da ne nabrajam)trudi,da spreci ulazak Covica u Zvezdu.Jel ti stvarno verujes u to sto si napisao?Koji scenario Bog te.....
https://www.youtube.com/watch?v=18qMbTXhF_4
Gost- Gost
Tako je @Sergej!!
@bodi
Sto ti se ne svidja Dragicevic?!
Pa mi smo uvek imali takve igrace pod kosem (Krstic, Milojevic, Perovic, Pekovic itd) koji su igrali tu igru ledjima prema kosu, i pravili razliku u odnosu na protivnika!
Mislim da nam bas takav treba!
@bodi
Sto ti se ne svidja Dragicevic?!
Pa mi smo uvek imali takve igrace pod kosem (Krstic, Milojevic, Perovic, Pekovic itd) koji su igrali tu igru ledjima prema kosu, i pravili razliku u odnosu na protivnika!
Mislim da nam bas takav treba!
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Ako dovedu jos jednu 4. koja ce moci da siri igru i prangija spolja, ja cu biti zadovoljan..
Necu se ni ja mnogo zamarati sa glasinama, iskreno interesuje me samo sudbina Raska. Mislim da bi nam bilo malo mnogo trzavice da 2 godine za redom menjamo obe petice..
Necu se ni ja mnogo zamarati sa glasinama, iskreno interesuje me samo sudbina Raska. Mislim da bi nam bilo malo mnogo trzavice da 2 godine za redom menjamo obe petice..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Koliko sam ja ranije cuo od jednog coveka Rasko ce 100% da menja sredinu, ali to je bilo pre mesec i po dana.Dule Kecman ::Ako dovedu jos jednu 4. koja ce moci da siri igru i prangija spolja, ja cu biti zadovoljan..
Ja sam na to skroz zaboravio, a tada mi je taj isti covek(inace skaut Panatinaikosa) rekao da se Partizan interesuje za nekog ruskog centra i da su Vasa i Cantekin vec kaparisani. Ne znam kolika je istina, ali tada mi je rekao i da Tepic dolazi 99%, a evo posle tih mesec i po dana izgleda da nema nista od toga...
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
Po nekim informacijama Partizan je zagrizao za mladog nišliju Andriju Simovića, igrača Nibaca i potencijalnog U16 reprezentatica
https://www.youtube.com/watch?v=o4FHADuKOVc
Ovaj momak je visok 202cm i trenutno igra na poziciji PF ali je plan da ga u Partizanu spuste na SF i spreme za par sezona još jedno krilo, karakteristično za tim kroz njegovu istoriju. Svi košarkaški radnici u Nišu koji su mi pominjali ovog momka imaju samo reči hvale za njega i kao jedinu manu mu navode nedostatak sportskog bezobrazluka. Načuo sam da je iz imućne porodice i da je to jedini razlog što još uvek igra u Nišu jer roditelji nisu hteli da popuste raznim menadžerima. Lično ga nisam nikad gledao, do skoro nisam ni znao da postoji takav talenat u Nišu
Ovaj momak je visok 202cm i trenutno igra na poziciji PF ali je plan da ga u Partizanu spuste na SF i spreme za par sezona još jedno krilo, karakteristično za tim kroz njegovu istoriju. Svi košarkaški radnici u Nišu koji su mi pominjali ovog momka imaju samo reči hvale za njega i kao jedinu manu mu navode nedostatak sportskog bezobrazluka. Načuo sam da je iz imućne porodice i da je to jedini razlog što još uvek igra u Nišu jer roditelji nisu hteli da popuste raznim menadžerima. Lično ga nisam nikad gledao, do skoro nisam ni znao da postoji takav talenat u Nišu
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
E ovo su već izrađeni pokreti,tečno igra.Meko izbacuje loptu.Ovde ima materijala za SF.Nema doduše ni jednog šuta sa distance na snimku ali je talenat tu.Od ovog dečka se može nešto napraviti.Računam da će izrasti još bar 5 cm jer ima 16 godina.Treba ga dovesti u neku od selekcija i raditi sa njim.Dobiće na eksplozivnosti još za koju godinu a voli da vuče kontre,čak je i otvorio par njih.Dobar klinac.superhik ::Po nekim informacijama Partizan je zagrizao za mladog nišliju Andriju Simovića, igrača Nibaca i potencijalnog U16 reprezentatica
@Dule Kecman...Slažem se sa tvojim vidjenjem buduće četvorke.Tu nam treba dobar igrač,pored pleja najosetljivije mesto.Tu ne smemo pogrešiti.
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
@sergej
REce sad Zeljko Obradovic u SOS-u kod Tegija, da Tepic ostaje apsolutno jos godinu da odradi ugovor do kraja?
Sta se desava sa tom informacijom, ili je to jos uvek maska?1
REce sad Zeljko Obradovic u SOS-u kod Tegija, da Tepic ostaje apsolutno jos godinu da odradi ugovor do kraja?
Sta se desava sa tom informacijom, ili je to jos uvek maska?1
familija- šesti igrač
Mislim da Željko nema razloga da tu vrda. To znači da nema ništa od njega u Partizanu 99%. Iskreno meni je svejedno da li će doći ili ne. Neću se radovati ni ako dođe ni ako ne dođe, a ni žaliti.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Vidim da je Erceg suvisan u Olimpijakosu, sta mislite, jel ima sanse ove sezone da dodje u Partizan posto se prosle o tome dosta pricalo i pisalo?
Mihael- mvp
Godina : 37
Nazalost to je istina. Doslo je do preokreta, Tepic je dobio cvrste garancije Zeljka da ce biti u planu za sledecu sezonu. Tako da ce decko ostati u Atini prakticno 100 % .
Mi cemo na pleju opet imati Amera.
Mi cemo na pleju opet imati Amera.
Sergej- mvp
Bilo bi lepo! Ako bismo mogli da imamo na poziciji 4 Ercega i Dragičevića!
Sergej postoje li šanse da nam Željko nekog pozajmi. Šermandini je ove sezone bio u Olimpiji, mogao bi nekoga da pošalje kod nas?
Sergej postoje li šanse da nam Željko nekog pozajmi. Šermandini je ove sezone bio u Olimpiji, mogao bi nekoga da pošalje kod nas?
Poslednji izmenio fizicar dana Pon 13 Jun 2011 - 11:19, izmenjeno ukupno 1 puta
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Au......
Ima li nekih novosti oko Katica?!
Ima li nekih novosti oko Katica?!
familija- šesti igrač
Rasko bi trebalo da ostane. Iako su prve informacije bile suprotne , mislim da ce dobiti vise novca za svoju sezonu iznad svih ocekivanja i ostati u Partizanu.
Dragicevic bi mogao da stavi svoj potpis vrlo brzo. Interesantan nam je i Nikolic iz Zvezde. Nedovic se prodaje preko novina , ali nas ne interesuje. Bice puno igraca sad koji ce zeleti da nabiju cenu preko Partizana, cisto da znate. Onaj Belorus je opet aktuelan, kao i Bobi koji nam se sam ponudio.Sa menadzerom Belorusa je uspostavljen vec kontakt , ali to ce ici dosta tesko. Cakarevic je i dalje blizu , Bircevic isto. Trebalo bi pametno odluciti to je to. Ne sumnjam u Bosketa i Tosu da ce da prelome. Naravno uz konsultacije sa Vladom i Duletom.
Dragicevic bi mogao da stavi svoj potpis vrlo brzo. Interesantan nam je i Nikolic iz Zvezde. Nedovic se prodaje preko novina , ali nas ne interesuje. Bice puno igraca sad koji ce zeleti da nabiju cenu preko Partizana, cisto da znate. Onaj Belorus je opet aktuelan, kao i Bobi koji nam se sam ponudio.Sa menadzerom Belorusa je uspostavljen vec kontakt , ali to ce ici dosta tesko. Cakarevic je i dalje blizu , Bircevic isto. Trebalo bi pametno odluciti to je to. Ne sumnjam u Bosketa i Tosu da ce da prelome. Naravno uz konsultacije sa Vladom i Duletom.
Sergej- mvp
Ma ne sumnjam ni ja, nego sad cuh ovu vest za Tepica....Steta, nama bi puno znacio...
Pozdrav i hvala puno na informacijama!
Pozdrav i hvala puno na informacijama!
familija- šesti igrač
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo