Samo za članove 1
+41
Tazz
zex88
Imperator
Karadjordje
Koleman
Naissus
Ray Allen
Gencha
Hyperactive
2bad4u
Marko
mlekadzija
NenadBG
fizicar
familija
dane
Novica-Ubica
Markos
Danny Trejo
Junglezburn
Psycho
bigZ
superhik
Talicni Tom
Everton
Zemljoradnik
Sensui
ZuLuofVozdovac
Mihael
wolfvaga
Maja
Dule Kecman
drexler
Anti-RTS
lazarminator
Nolle
air slavkan
Macijauskas
markoo
Sergej
Bodi Bond
45 posters
Strana 22 od 40
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Samo za članove 1
Hoću da imam para kao Neša Čović, fanovima delim slike, smeškam se na ženske krike uvek izvan politike kao Neša Čović
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Nolle ::ako si član navijačke grupe...
ČOVO UZMI NAS, ČOVO UZMI NAS ,
do pre samo 3 dana, Ristić je bio 100% siguran, sada preokret, možda se ponovo neki desi, kod nas se nikad ne zna.
Voleo bih Marko da se javi, da kaže šta zna, verovatno zna nešto.
Ne javljam se jel nista jos nije gotovo... Za razliku od pre par dana kad sam se javio Noletu, Coviceve sanse su porasle,i velika je sansa da on preuzme Zvezdu. Medjutim, nikad se ne zna sta ce doneti skupstina, tako da je bolje da sacekamo rasplet pa da onda komentarisemo ...
Licno nisam odusevljen fuzijom, mada je neki smatraju neminovnoscu. Sto se tice Partizana, naravno da im fuzija ne odgovara... A svima koji se bave prozivkama, zeleo bih da porucim : https://www.youtube.com/watch?v=5iKsliDFA0Q
Marko- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ne brini ti za Partizan ....
A kako vidim Skupstina je odlozena ....
Opet Tole ovaj Boske stredio stvar
Dragicevic trazi 400 000 $ za sezonu ... mnogo.
A kako vidim Skupstina je odlozena ....
Opet Tole ovaj Boske stredio stvar
Dragicevic trazi 400 000 $ za sezonu ... mnogo.
Sergej- mvp
Niko srećniji od mene ako ne dođe Dragičević.
On je panj. Šalim se, ali nije on igrač koji pravi razliku, a nama to treba.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Onda neka plate 400 000 $
To bi verovatno bio jedan od plaćenijih igrača u posednje vreme. Bolje neka vrate Gista da igra za džabe, jer ga sada i onako niko neće hteti.
To bi verovatno bio jedan od plaćenijih igrača u posednje vreme. Bolje neka vrate Gista da igra za džabe, jer ga sada i onako niko neće hteti.
Bodi Bond- mvp
Verovatno si u pravu da on nije igrac koji pravi neku veliku razliku, ali Partizan ne moze da kupi igraca koji ce praviti razliku, nego jedino moze da iz prosecnih igraca izvuce maksimum, ili da proizvede vrhunskog igraca. Dragicevic bi se dobro uklopio u sistem Partizana, gde je akcenat na skoku, borbi, odbrani, teskim centrima... i zato sam ga ja prizeljkivao, iako znam da nije igrac u rangu npr. Velickovica. Problem je i ako se imaju 3 Amerikanca u ekipi, napravi se neki klan, igra ne bude onakva kakvu bismo mi zeleli, a cinjenica je da ce se tesko naci domaci plej ili petica i zato bi bilo dobro da dodje Dragicevic.Bodi Bond ::Niko srećniji od mene ako ne dođe Dragičević.
Medjutim ako trazi tolike pare i ako mora da se ubedjuje da bi dosao, onda bi trebalo potraziti drugo resenje.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Po meni Dragicevic ne vredi toliko..Toliko se pricalo o njemu,a njega je Nikloic unistio u Pioniru..Mislim da je imao samo 2p i da je popio 3-4 banane..
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
Ovako za sada trazimo Amere na 1 i 5 i 4 exYu. Tj. Dragicevic je prva opcija. Menadzer mu dize cenu , pristao bi on za mnogo manje novce da igra.
Sergej- mvp
Kako tece Vujanicev oporavak?
Mihael- mvp
Godina : 37
400k dolara je oko 270-280k eura.koliko znam bilo je kod vas igraca sa takvom,pa i vecom ciform...ako ga zele kao startnu cetvorku,logicno je da su spremni i dobro da plate...sada dal moze amer za manje para da se nadje,a da je bolji,to je druga stvar.ali on je vec kakvo-takvo ime napravio,i verujem da ce on te pare dobiti...
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Jel neko zna zasto je otkazana skupstina Zvezde(tu pre svega mislim na tebe Nolle)??? Nas stalni(jedini) izvor cuti..
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
Misljenja sam da bi Dragicevic odigrao bolesnu sezonu i postao omiljen medju navijacima. Takvi igraci su rodjeni za Partizan.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
A o Dragićeviću se razmišlja u kontekstu samo jedne sezone?
I on bi da se prodaje preko Partizana?
I on bi da se prodaje preko Partizana?
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Pa preko Partizana se jedino Bozic nije prodao.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
I to zato sto on nije hteolazarminator ::Pa preko Partizana se jedino Bozic nije prodao.
Macijauskas- mvp
Nije tako ....prodao se on...svake godine Partizanu!!!!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Kontaktiran je Roberts
On bi mogao da se vrati , ako bi kojim slucajem nasli resenje za domacu peticu.
Sergej- mvp
a moguće rešenje za domaću peticu je... ?
Bobi ?
Skupština je odložena ne znam zašto, ako saznam nešto napisaću ovde. Nije zato što žele da uvale Čoviću onu stvar, to odmah mogu da kažem.
Bobi ?
Skupština je odložena ne znam zašto, ako saznam nešto napisaću ovde. Nije zato što žele da uvale Čoviću onu stvar, to odmah mogu da kažem.
Nolle- mvp
Sergej ::Kontaktiran je Roberts
To bi bilo lepo. Šta je s Vardom i Rakovićem? Mislim da su to jedine opcije koje bi nas mogle zanimati...
fizicar- prva petorka
Varda nije domaća petica
Psycho- prva petorka
Bobi je potpisao za Nižnji. Raković bi bio odlično rešenje, ali se plašim da je preskup. Kao i Varda.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
@psyho
Ne ulazim u Vardine kvalitete, ali pretpostavljam daj e prica koju @Sergej prica o dva stranca iz Amerike, i jednom igracu sa ovih prostora...Dragicevic je isto sto i Varda, mislim za nas ,jel ovaj ima Crnogosko a Varda Bosansko kosarkasko drzavljanstvo, mada mislim da Varda ima i Srpski pasos...Dakle mislim da ta prica odgovara....
Ne ulazim u Vardine kvalitete, ali pretpostavljam daj e prica koju @Sergej prica o dva stranca iz Amerike, i jednom igracu sa ovih prostora...Dragicevic je isto sto i Varda, mislim za nas ,jel ovaj ima Crnogosko a Varda Bosansko kosarkasko drzavljanstvo, mada mislim da Varda ima i Srpski pasos...Dakle mislim da ta prica odgovara....
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
familija ::@psyho
+1
fizicar- prva petorka
@familija
Nisam ni ja pominjao Vardine kvalitete, već samo njegovu košarkašku (inter)nacionalnost. Naravno da je za nas Varda "isti slučaj" kao i Dragičević.
Ja sam ovaj poslednji post o domacoj petici shvatio kao mogućnost da se takvim angažovanjem otvori još jedno mesto za stranca na 4 - Lee Robertsa
...moraće to Sergej bolje da objasni
Nisam ni ja pominjao Vardine kvalitete, već samo njegovu košarkašku (inter)nacionalnost. Naravno da je za nas Varda "isti slučaj" kao i Dragičević.
Ja sam ovaj poslednji post o domacoj petici shvatio kao mogućnost da se takvim angažovanjem otvori još jedno mesto za stranca na 4 - Lee Robertsa
...moraće to Sergej bolje da objasni
Psycho- prva petorka
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 3