Samo za članove 1
+41
Tazz
zex88
Imperator
Karadjordje
Koleman
Naissus
Ray Allen
Gencha
Hyperactive
2bad4u
Marko
mlekadzija
NenadBG
fizicar
familija
dane
Novica-Ubica
Markos
Danny Trejo
Junglezburn
Psycho
bigZ
superhik
Talicni Tom
Everton
Zemljoradnik
Sensui
ZuLuofVozdovac
Mihael
wolfvaga
Maja
Dule Kecman
drexler
Anti-RTS
lazarminator
Nolle
air slavkan
Macijauskas
markoo
Sergej
Bodi Bond
45 posters
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Samo za članove 1
To je Nole kao da kažeš ja sam otkrio šah pre Kramnika. Možda jesi, ali ga je on malo bolje usavršio
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
ma sve u svemu, da Raša dođe, i ja srećan , rekao sam, ono što vam je doneo Kića, želim da neko donese nama u klub, kako kog da se on zove.
jel znate o kome se radi, ovo Nektar sokovi... Nisam saznao ime, samo to.
Kao Ristić će verovatno bit predsednik skupštine, pošto stalno putuje, itd... I ne može da bude stalno u Bg, zbog njega Bjelica nije otišao u drugoj sezoni posle Pešića, u prošloj sezoni je plaćao Marsha (15k Eura mesečno) i Mylesa (6k). Čovek je zaista pun ko brod, i ništa nije davao kao pozajmice, i vlasnik je 50% Kovilova, što zaista nisam znao !
ovo za Ristića sam pročitao od Stele na kkcz forumu
jel znate o kome se radi, ovo Nektar sokovi... Nisam saznao ime, samo to.
Kao Ristić će verovatno bit predsednik skupštine, pošto stalno putuje, itd... I ne može da bude stalno u Bg, zbog njega Bjelica nije otišao u drugoj sezoni posle Pešića, u prošloj sezoni je plaćao Marsha (15k Eura mesečno) i Mylesa (6k). Čovek je zaista pun ko brod, i ništa nije davao kao pozajmice, i vlasnik je 50% Kovilova, što zaista nisam znao !
ovo za Ristića sam pročitao od Stele na kkcz forumu
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Idi bre Nolle... stvarno mi se dopalo ovo sa Kicom. A sto se kosarke na ovim prostorima tice, znam da je prvu loptu doneo neki lik iz Amerike koji je dosao specijalno da bi nastavnicima i ljudima objasnio o cemu se radi. Znam da se pricalo kako se spandjao sa nekom cicom koja mu je ovde bila prevodilac, pa joj je ostavio loptu ("jer ne madoh nistaaaa druuuugooo"). To je prva kosarkaska lopta koja je stigla u BG.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Misliš u Ameriku.Završiće se lok aut,ne brini seNolle ::po nekim mojim informacijama Čova je imao razgovor sa Radnom grupom, a verovali vi meni ili ne, u onoj drugoj opciji se pojavio novi Sloba, samo sada nije u pitanju Kokta, nego Nektar sokovi
Dajte Rašu samo više, i da se košarka vrati tamo gde je počela da se igra,a ne gde ju je "doneo" Kića.
Navodno 7.7. će se znati sve.
Sergej, što se tiče Tepića tako sam čuo, možda nećete imati pleja stranca, pojma nemam, zato i rekoh da proverim prvo ovde.
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Iz više izvora dobih info da nam je dil Makabi-NLB upropastio dolazak Makija. Blat i Danilović se sve bili dogovorili za jednogodišnju pozajmicu.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Steta, Maki bi bio odlicno pojacanje...
Mihael- mvp
Godina : 37
Bas steta. Raduje to sto se u klubu uveliko radi iako nismo posteno ni u Jul zagazili.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Erceg ima ponude Montepaskija i Himkija.
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond ::Erceg ima ponude Montepaskija i Himkija.
Sta vide ljudi u tom Ercegu,nikad mi nece biti jasno. Sasvim prosecan da ne kazem krs igrac po meni..
Gost- Gost
@bodi
Kakav steta za Macvana....AU, kako bi nam legao.....
Kakav steta za Macvana....AU, kako bi nam legao.....
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Mačvana ebo menadžer, koji ga nagovorio da ide u Makabi za parama. Sada će da se sprdaju sa njim, šalju kojekud na pozajmice, zabranjuju da igra negde, gde može da napreduje...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Menadžer mu je Zoran Savić.
Bodi Bond- mvp
Nešto sumnjam da je on išao za parama. I mislim da uopšte nije loše izabrao, naravno, pod uslovom da sledeće sezone dobije minutažu.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Mislim da je on tehničko-taktički spreman za košarku na najvišem nivou. Snažan krilni centar koji ume leđima, a koji takođe solidno može da širi odbranu protivnika... Mislio sam da će polusezona biti adaptacija, i da će već ove sezone dobiti ozbiljniju minutažu gde će prikazivati partije, koje su ga i promovisale u jednog od najvećih talenata oko njegovog godišta... On nije imao problem prelaska u seniorsku košarku, i igrao ja na visikom nivou, u do sada dobrom klubu, i bio nosioc igre. Očekivao sam bar 15-20 minuta u Makabiju ove sezone, a ne da mu traže tim da ga pozajme...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Najteza grupa jbt,ali nista to ne znaci ipak smo mi KKP
Markos- prva petorka
Teska grupa , svi ovi timovi ce uloziti ogroman novac za pojacanja.
Sergej- mvp
Nezvanično Čova se sastao sa Karijem, gde se desio i načelni dogovor. Sutra će biti pakleno na Marakani...
Nolle- mvp
Veselo, veselo... Na Marakani je skupstina? Jel' moguce prisustvo, nekako?Nolle ::Nezvanično Čova se sastao sa Karijem, gde se desio i načelni dogovor. Sutra će biti pakleno na Marakani...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
ako si član navijačke grupe...
ČOVO UZMI NAS, ČOVO UZMI NAS ,
do pre samo 3 dana, Ristić je bio 100% siguran, sada preokret, možda se ponovo neki desi, kod nas se nikad ne zna.
Voleo bih Marko da se javi, da kaže šta zna, verovatno zna nešto.
ČOVO UZMI NAS, ČOVO UZMI NAS ,
do pre samo 3 dana, Ristić je bio 100% siguran, sada preokret, možda se ponovo neki desi, kod nas se nikad ne zna.
Voleo bih Marko da se javi, da kaže šta zna, verovatno zna nešto.
Nolle- mvp
Clan sam FK
Mislim da se Marko nece javiti, odnosno da nije pozeljno da to uradi.
Edit:
Ocekujem da se javi na kraju sapunice. Ili sa pricom kako je Zvezda konacno dosla na pravi put ili sa pricom kako je politicki vrh ovo ili ono... Videcemo
Mislim da se Marko nece javiti, odnosno da nije pozeljno da to uradi.
Edit:
Ocekujem da se javi na kraju sapunice. Ili sa pricom kako je Zvezda konacno dosla na pravi put ili sa pricom kako je politicki vrh ovo ili ono... Videcemo
Koleman- mvp
jesi obnovio članarinu, zbog Dragutinovića se mora u toku nedelje to uraditi, moraćemo mi da ga plaćamo xaxxaxxaxxa ,a tek Pantelića sledećeg leta
Nolle- mvp
Sledece godine ce da uvedu petogodisnju uplatu za Pantelara xD Nisam, otici cu sutra mamu im.Nolle ::jesi obnovio članarinu, zbog Dragutinovića se mora u toku nedelje to uraditi, moraćemo mi da ga plaćamo xaxxaxxaxxa ,a tek Pantelića sledećeg leta
Koleman- mvp
Marko ce se javiti nakon skupstine sa odgovorom:
a) Partizan (eventualno Tole ili Danilovic) je blokirao Covicev izbor na funkciju jer se boji prekida dominacije!
b) Zvezda je konacno na pravom putu!
Tacne odgovore na nagradno pitanje saljite putem SMS-a u akciji „Za moju Zvezdu“ na broj 2344
a) Partizan (eventualno Tole ili Danilovic) je blokirao Covicev izbor na funkciju jer se boji prekida dominacije!
b) Zvezda je konacno na pravom putu!
Tacne odgovore na nagradno pitanje saljite putem SMS-a u akciji „Za moju Zvezdu“ na broj 2344
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Hahahahahahahhaha
Markos- prva petorka
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4