Samo za članove 1
+41
Tazz
zex88
Imperator
Karadjordje
Koleman
Naissus
Ray Allen
Gencha
Hyperactive
2bad4u
Marko
mlekadzija
NenadBG
fizicar
familija
dane
Novica-Ubica
Markos
Danny Trejo
Junglezburn
Psycho
bigZ
superhik
Talicni Tom
Everton
Zemljoradnik
Sensui
ZuLuofVozdovac
Mihael
wolfvaga
Maja
Dule Kecman
drexler
Anti-RTS
lazarminator
Nolle
air slavkan
Macijauskas
markoo
Sergej
Bodi Bond
45 posters
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Samo za članove 1
Prvo govna pa dug..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
govna moraju da se skinu, i da se vrate u Halu Sportova, ili neka igraju u Areni, Pionir je naša kuća
dug je prenapumpan, zbog mnogo toga... Ne duguje Zvezda toliko koliko neki žele da predstave i u basketu i u fudbalu...
dug je prenapumpan, zbog mnogo toga... Ne duguje Zvezda toliko koliko neki žele da predstave i u basketu i u fudbalu...
Nolle- mvp
http://vukajlija.com/zabava/posteri/187794-da-li-bi-verovali
Inace rekao mi je drug da juniori Partizana tokom leta imaju treninge na Kalisu, da moze da se gleda ako je neko zainteresovan. Treninge posecuju i seniori, konkretno kada je on bio u 2 navrata dosli su Djekic i Veseli.
Inace rekao mi je drug da juniori Partizana tokom leta imaju treninge na Kalisu, da moze da se gleda ako je neko zainteresovan. Treninge posecuju i seniori, konkretno kada je on bio u 2 navrata dosli su Djekic i Veseli.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
kepec je zezelj a ovaj koji potrazuje pare je beko jel tako
a ovo za skidanja je dalek put kojim trebate proci a vec vas zahvatila euforija kao da osvajate bari 2, a istina je , da vam je neko drugi opet carobnim stapicem ponistio sve lose sto ste radili zadnjih 10 godina.
a ovo za skidanja je dalek put kojim trebate proci a vec vas zahvatila euforija kao da osvajate bari 2, a istina je , da vam je neko drugi opet carobnim stapicem ponistio sve lose sto ste radili zadnjih 10 godina.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Euforija jeste nedozvoljen pojam, medjutim, rezultati u sledecoj godini ako se sve ostvari prema najavama apsolutno nemaju veze sa dugovima.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
da,
na ovo drugo ne bih da odgovorim, da ne bi došlo do diskusije
na ovo drugo ne bih da odgovorim, da ne bi došlo do diskusije
Nolle- mvp
mozes na pp uvazavam svacije misljenje
Everton- prva petorka
Skup je on, teško.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
cek on je skup,ali je renomirana nba cetvorka jeftina?Bodi Bond ::Skup je on, teško.
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Pa svakako je bolja kupovina.
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Naravno da je skup. Dokazana u Evropi, pouzdana, petica.NenadBG ::cek on je skup,ali je renomirana nba cetvorka jeftina?Bodi Bond ::Skup je on, teško.
Bodi Bond- mvp
Varda nije vie mlad i sigurno će tražiti šansu za poslednji jači ugovor, u Partizanu preko 300k sigurno ne može da dobije on hoće više. Samim tim me čudi i renomirana NBA četvorka za koju treba dati bar onaj minimalac koji dobija u NBA tj 0,75 miliona $, ne znam koliko mu to dođe u Evri... ali ako ima para što da ne
Nolle- mvp
Ma nebi me čudilo uopšte da je ta NBA četvorka patka, dok se u medjuvremenu pregovara sa realnim pojačanjima. Toša je stari lisac, a i realno gledajući stvarno bi bilo čudno ako bi mi doveli Nba četvorku, iako je lock-out.
Mada kada se setim da je Dzavai igrao u NBA, može tu svašta da se desi.
Mada kada se setim da je Dzavai igrao u NBA, može tu svašta da se desi.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Koleman ::Euforija jeste nedozvoljen pojam, medjutim, rezultati u sledecoj godini ako se sve ostvari prema najavama apsolutno nemaju veze sa dugovima.
Nikakve euforije neće biti, bar ne prve sezone. U ono milionče koje se predviđa za budžet ulazi i Pešićeva plata i vraćanje dugova nekim igračima radi skidanja blokade.
Ekipa će u prvoj sezoni biti sastavljena od ovoga što imaju FMP i CZ, uz eventualno makismum 3 pojačanja, od kojih će jedno verovatno biti neki talentovani Rus (zbog sponzora - kao i pre nekoliko godina Pavel Gromiko, došao kao veliki talenat, ali...), jedan Amerikanac i jedan igrač domaće proizvodnje.
Ristić i Čović su ušli veoma ozbiljno u celu priču zaista. Ristić i Žika će voditi skupštinu, Čović upravni odbor, ali najvažniji čovek u svemu ovome će biti Pešić i ljudi koji će biti postavljeni sa mesta GM i SD čija se imena još ne znaju. Zaista šteta što Raša i Čović ne mogu da pređu preko nekih stvari
Zaista posle dugo godina na nekim ljudima iz Zvezde kojima košarka znači vidim neko zadovoljstvo, jer se prelazi preko nečijih sujeta, ponosa, radi Zvezde. To u ovoj zemlji nije moguće, zato je mnogima čudno, i mnogi u to ne veruju, iskreno NI JA NE VERUJEM dok ne vidim svojim očima, Karija na klupi, stabilan klub i jaku osnovu i temelj za koju će trebati 2-3 sezone sigurno. Mnogo je Partizan ispred Zvezde nažalost.
Pošto pretežno poznajem starije navijačke ekipe, mlađe su debili kojima je uživanje da se naduvaju, itd... ljudima izuzetno fali Pionir, dolazili su za vreme Pešića, iako ih je nazvao onako kako ih je nazvao, te starije ekipe i dalje poseduju ono što ovi klinci nemaju i što trebaju da uče, isti ti klinci koji su bili protiv Robija, a sada drkaju na njegove slike i mole Boga da ostane još 30 godina
izvinjavam se na dužem postu, očekujem da me Grobari napenališu, da letim, da sam euforičan, da mnogo očekujem, ali ja pišem ono što saznam i verujem da to malobrojnim Zvezdašima ovde znači, a i ogradio sam se da više ne verujem u ništa dok ne vidim svojim očima, a ja do sad nisam video ništa, nego sam samo čuo od poznanika ili ljudi sa tribine koji su veoma upućeni u dešavanja oko KK. Uostalom verujem da ovo i Partizanu odgovara, da polako jača i Zvezda, jer samim tim mi guramo njih da rade bolje, a oni i nas. Win - win situacija
Počeo sam da zavidim Partizanu na "vašem" Pioniru, na košarci, na nečemu što dugo nisam video u "našem" Pioniru, na igri, želji, motivu, emociji koja samo košarka može da donese
Nolle- mvp
Moram da priznam da ste zestoko smorili sa tom verijantom 'oce kaki-nece kaki u vezi CZV. Nemam nista protiv polu-euforije i dosta pisanja o tome, ali ne mogu vise da citam o praznim spekulacijama apropo doticnog kluba...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Markos- prva petorka
Ne razumem. Jel ovo znaci da pregovaramo s njim, da smo zavrsili posao ili da je u pitanju obicna patka?
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Navodno jedna od opcija. Ovo su prepisali sa foruma avangarda.in.
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond ::Navodno jedna od opcija. Ovo su prepisali sa foruma avangarda.in.
Ko zna koliko je taj forum pouzdan,mozda je neko lupio...
Gost- Gost
partizannnnn ::Bodi Bond ::Navodno jedna od opcija. Ovo su prepisali sa foruma avangarda.in.
Ko zna koliko je taj forum pouzdan,mozda je neko lupio...
Mogu ti reći da ima ljudi na tom forumu koji su veoma pouzdani. Inače forum sa najviše pouzdanih insajdera
dane- prva petorka
Ja nisam siguran dal je to istina s obzirom da je Tosa rekao da ce 10 dana biti na odmoru i da bar 10 dana nece biti nista od dovodjenja igraca... tako je pisalo u Zurnalu barem...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Samo da postavim sa drugog foruma
Igrač KKP u novoj sezoni biće Balša Radunović, kojeg je i Dulence nekada htio. Igrao za Budućnost PG, pa u raznim ino klubovima, a sada, čini mi se, na Kipru.
Izvor: njegova najuža porodice
dane- prva petorka
Mora da je kvalietan cim je igrao na Kipru -.-
Markos- prva petorka
Ne dopada mi se to... igra na poziciji 4, a racunace se kao stranac... znaci nista od renomirane NBA cetvorke... sumnjivo mi je to u svakom slucaju...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4