Samo za članove 1
+41
Tazz
zex88
Imperator
Karadjordje
Koleman
Naissus
Ray Allen
Gencha
Hyperactive
2bad4u
Marko
mlekadzija
NenadBG
fizicar
familija
dane
Novica-Ubica
Markos
Danny Trejo
Junglezburn
Psycho
bigZ
superhik
Talicni Tom
Everton
Zemljoradnik
Sensui
ZuLuofVozdovac
Mihael
wolfvaga
Maja
Dule Kecman
drexler
Anti-RTS
lazarminator
Nolle
air slavkan
Macijauskas
markoo
Sergej
Bodi Bond
45 posters
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Samo za članove 1
Koliko sam ja cuo Micic nece u Partizan sledece godine..
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Macijauskas ::Koliko sam ja cuo Micic nece u Partizan sledece godine..
To sam ja rekao Bodiju pre nekoliko nedelja, ali... rekao mi on lično, ali ajde, imao je veoma dobro objašnjenje (Bodi) da dolazi u Partizan
Nolle- mvp
Vratih se sa sluzbenog puta , kakav pakao ...
Nema nista novo , tj. mozda promenimo PR
Ima informacija da ce vec pocetkom avgusta stici plej. Tosa ima 3-4 dobra kandidata.
Ostalo po starom.
Ima informacija da ce vec pocetkom avgusta stici plej. Tosa ima 3-4 dobra kandidata.
Ostalo po starom.
Sergej- mvp
To bi bilo sjajnoSergej ::
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Apsolutno bi bilo sjajno. Samo da nam se nikada više ne ponovi situacija od prošle sezone.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Sergej ::Vratih se sa sluzbenog puta , kakav pakao ...
Sto da menjamo Sonju
Gost- Gost
jel zna neku koju poziciju igra Subotić iz FMP-a, koje je godište... nema ga nigde u ovim mlađim selekcijama, jer on '95 ??? jer on pripada toj najtalentovanijoj generaciji ikada ili...
Nolle- mvp
Ako misliš na Bojana Subotića on je rođen 1990. godine i igra krilnog centra i centra. Nizak je za centra, ali građom i igrom ta pozicija bi mu više ležala od četvorke.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Neda Daniloviću.partizannnnn ::Sergej ::Vratih se sa sluzbenog puta , kakav pakao ...
Sto da menjamo Sonju
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond ::Neda Daniloviću.partizannnnn ::
Sto da menjamo Sonju
e da mi je vidjet koja njemu ne da..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
E da si ti meni živ i zdrav...Novica-Ubica ::e da mi je vidjet koja njemu ne da..
Ne da ne da, nego...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn ::E da si ti meni živ i zdrav...Novica-Ubica ::e da mi je vidjet koja njemu ne da..
Ne da ne da, nego...
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
Bodi Bond ::Ako misliš na Bojana Subotića on je rođen 1990. godine i igra krilnog centra i centra. Nizak je za centra, ali građom i igrom ta pozicija bi mu više ležala od četvorke.
pojma nemam, navodno Pešić ima dosta pozitivno mišljenje o njemu... čuo sam samo prezime, e sada pojma nemam koliko Subotića ima u FMP-u.
Nolle- mvp
Ne znam samo sam cuo da se sprema novi PR. Sonja hoce mozda da zavrsi Pravni. Krajnje je vreme
Sergej- mvp
Rekoše na drugom forumu, veoma pouzdani ljudi da smo blizu dogovora sa NBA četvorkom Upućeniji, da li ima u tome istine???
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Ristić je trenutno u Rusiji, dogovara se sa 2 sponzora, KUPIO je KovilovoSC, verovatno ćemo tu trenirati, on je bio i suvlasnik, zato smo ove sezone i tamo trenirali... Sa Pešićem je sve bliži eventualni dogovor
- ovo nisu moje info, nego sa RSB-a
- ovo nisu moje info, nego sa RSB-a
Nolle- mvp
dane ::Rekoše na drugom forumu, veoma pouzdani ljudi da smo blizu dogovora sa NBA četvorkom Upućeniji, da li ima u tome istine???
Dok Toša ne demantuje ništa ne verujem...
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Inače rekoše na dva druga foruma. Čisto da budemo precizniji
fizicar- prva petorka
Samo da pozdravim drustvo nakratko, brckam se na moru udjoh na temu za clanove, a ono nista posebno, znaci ne propustam puno. Nazdravlje.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
partizannnnn ::Jel se zna ime te cetvorke ?
Ne niko nije to precizirao. Informacije su sa foruma partizan.net i kosarka.rs.
fizicar- prva petorka
Delije...evo nekih informacija o KK. Sednica je odlozena dok se Ristic ne vrati, a on je u Rusiji dogovara detalje sa dva sponzora. Ne bih otkrivao imena. Drugo covek je kupio Kovilovo sportski centar kao sto sam Vam pisao i on ce biti novi centar naseg kk. U pregovorima sa Karijem se otislo korak dalje i vrlo smo blizu... Ne smem mnogo da otkrivam ali...
Kod drugog citata, neko ga je pitao da li su našli zajednički jezik na kraju Čović i Ristić
Da. Uspelo se u tome da se napravi jedinstvo,a veruj mi da Ristic zaista iskerno zeli da kk uspe i "skine govna sa trona" (njegove reci). I ne zali pare za tako nesto. A prosle godine su ga Pavlovic & co odrali za licni interes... tu je poludeo i vidis nije okernuo glavu i otisai vec ostao i dalje ulaze. Pravi covek za klub. Ali sad ce pametnjakovici da pricaju kako ima "inters"...samo ne znam koji. Cak i ne radi nista u Srbiji...
Nolle- mvp
Otvorila se šansa da se na 4 angažuje renomiran NBA igrač, ali nema šanse da se sazna ime.
Bodi Bond- mvp
jedno pitanje , a sta se desava sa onim famoznim dugom KKCZ, jel se klub ugasio pa osnovan novi, ili je nesto drugo po sredi
Everton- prva petorka
Godina : 36
Dug je tu, ali je veći deo duga su Lukoil, kepec i Sloba, Lukoil će biti sređen kao vaš sa Marfin bankom, sa Slobom tek treba da se priča, a za kepeca, recimo da neće talasati, dobiće nešto, ali ne toliko koliko bi on želeo, uz to to ni nisu njegove pare, nego od određenog tajkuna koji ima problem sa gradom u vezi mnogo toga . Ostatak duga su blokade, koje će biti plaćene vremenom.
Kažem sve je gotovo, sada se samo traže sponzori (od viška glava ne boli), nagovara se Pešić (na duže staze), i traže GM i SD (od Raše verovatno ništa, a Mirko će imati sudsku zabranu prilaska Kališu i Pioniru xaxxa). Tek kada to sve bude gotovo, desiće se skupština koja će biti samo formalnost.
Kažem sve je gotovo, sada se samo traže sponzori (od viška glava ne boli), nagovara se Pešić (na duže staze), i traže GM i SD (od Raše verovatno ništa, a Mirko će imati sudsku zabranu prilaska Kališu i Pioniru xaxxa). Tek kada to sve bude gotovo, desiće se skupština koja će biti samo formalnost.
Poslednji izmenio Nolle dana Čet 21 Jul 2011 - 23:21, izmenjeno ukupno 1 puta
Nolle- mvp
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4