Samo za članove 1
+41
Tazz
zex88
Imperator
Karadjordje
Koleman
Naissus
Ray Allen
Gencha
Hyperactive
2bad4u
Marko
mlekadzija
NenadBG
fizicar
familija
dane
Novica-Ubica
Markos
Danny Trejo
Junglezburn
Psycho
bigZ
superhik
Talicni Tom
Everton
Zemljoradnik
Sensui
ZuLuofVozdovac
Mihael
wolfvaga
Maja
Dule Kecman
drexler
Anti-RTS
lazarminator
Nolle
air slavkan
Macijauskas
markoo
Sergej
Bodi Bond
45 posters
Strana 16 od 40
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Samo za članove 1
Evo vidim da je počelo i po ostalim forumima da se širi... Meni se sviđa na osnovu ovog snimka.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Alo !!!! JEDAN JE JAN!!!!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Mene potseća na Đeknu.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Jako lepo...bilo bi sjajano da dovedemo ovog momka, makar na probu.
P.S. Uh, niko ne potseca na Djekica! Taj je BOT klasa za sebe.
P.S. Uh, niko ne potseca na Djekica! Taj je BOT klasa za sebe.
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 40
Ovo je dete,to je moguca prica za neku buducnost....Jel ima neke price o pojacanjima koja donose razliku?Bodi Bond ::Prvo pojačanje Partizana https://www.youtube.com/watch?v=TFe-1JZjwnE
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Dete ili ne, odlican je s loptom, sto je za njegovu visinu redak talenat. Uz to, tek ce napredovati atletski, a samim tim i dobiti na eksplozivnosti u skoku. Moglo bi se od njega nesto napraviti, cini mi se...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Naši u Oliju su šokirani vešću o Burusisu, a pročitali su je od mene. A pre svadbe Spanulisa. Kešelj bi trebao sutra da se vidi sa Burusisom valjda...
Bodi Bond- mvp
Ozbiljniji basket ja igram na fizickom. Ja ne vidim nista specijalno kod ovog decka osim da je visi za glavu i po od svih ostalih i da tako dominira
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Pazi kad je B92 dao link na kosarka.rs i na transkript razgovora koji si objavioBodi Bond ::Naši u Oliju su šokirani vešću o Burusisu, a pročitali su je od mene. A pre svadbe Spanulisa. Kešelj bi trebao sutra da se vidi sa Burusisom valjda...
Možda ne smeju sami da ga objave
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Pozdrav Bio sam na putu tako da stvarno nisam sad u toku
Od Veselog nam dolazi 1.5 $
Od Veselog nam dolazi 1.5 $
Sergej- mvp
Ko se opece n puta..Psycho ::Pazi kad je B92 dao link na kosarka.rs i na transkript razgovora koji si objavioBodi Bond ::Naši u Oliju su šokirani vešću o Burusisu, a pročitali su je od mene. A pre svadbe Spanulisa. Kešelj bi trebao sutra da se vidi sa Burusisom valjda...
Možda ne smeju sami da ga objave
Aca exkluziva !
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Trebao je jace Krle da ga drkne, majmun jedan. Dosta mi je sumnjivo kako se u kosarci malo toga otkrije.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ma znam da je talenat,nije rec o tome.Verujem da mozemo da nadjemo momka od 206 ,tako mrsavog sa nasih prostora,koji poseduje dobru kontrolu lopte i guramo ga .Nije slovacka skola bolja od nase.Dobili bi naseg buduceg reprezentativca.Nisam ksenofobocican ,naprotiv ,ali zelim da vidim nekoga u koga ce se ulagati a ko ce kasnije igrati za nasu reprezentaciju,narednih 10 i vise godina.Imace momak nepodeljenu ljubav navijaca dok je u Beogradu ali mi odavno ne guramo nasu decu.Makar jednog klinca u u ciklusu od 3 godine poput Veseljka.Spancima je u Huventudu igrao Rubio sa 16,nama u Sibenki Drazen sa 15/16.Kada sam bio klinac imali smo uvek vise takvih klinaca na lageru.Ajde barem jednog da potpisemo ako ih vec nema puno kao nekada,nije valjda da nikoga nemamo poput onog strkljavog 14-godisnjaka Stefana Peno...U stanju smo da trpimo strane talente i proteziramo ih na najbolji nacin a nasih ni od korova.Litvanci sinoc imaju dvojicu na draftu,mi nase dete ali ipak Ceha...Mora to malo hrabrije i kada su nasi klinci u pitanju inace nam se ne pise dobro.wolfvaga ::Dete ili ne, odlican je s loptom, sto je za njegovu visinu redak talenat. Uz to, tek ce napredovati atletski, a samim tim i dobiti na eksplozivnosti u skoku. Moglo bi se od njega nesto napraviti, cini mi se...
P.S...Da je nas momak u pitanju vec bi svi rekli da nije za seniorsku kosarku(kao sto i nije trenutno)...Cekamo Besovica do 20 i neke,imamo silne zahteve za nasu decu poput Bogdana.Nije uvek najbitnija ni ista mera talenta vec rad i minutaza,poverenje trenera.Sve se u kosarci manje vise uci osim nekih urodjenih stvari,koje ili imas ili nemas.Sve su to talentovana deca..
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Prvo mi ne mozemo lako da nadjemo igraca sa 206 koji ima dobru kontrolu lopte. Takvi su jako jako retki...uostalom sve manje nase dece pika basket.
Drugo, Partizan radi na buducim reprezentativcima (Lucic i Milosavljevic) te sebi mozemo priustiti da ulazemo i u mlade strance. Najveca smo fabrika reprezentativaca u odnosu na druge domace klubove i zamerka nije na mestu...
Trece, klub nam je specifican jer mora da vecito balansira na ivici zileta izmedju pravljenja vrhunskih igraca i pravljenja nadprosecnih rezultata (ostali klubovi nemaju taj pritisak), a ako to znaci da cemo da uzimamo i mlade strance neka tako bude. Ne vidim da je Barselona ili Pao poligon za razvoj mladih, a mi cak i na tom polju uspevamo da budemo bolji od takvih giganata uz naravno zagarantovano guzenje istih na nasem terenu u manje vise svim tekmama. A gle cuda, na strani smo sve bolji...
Cetvrto, realnost je da i Partizan u selekciji gresi i da bi nekad morao da bude hrabriji...primer Bjelice. Takodje, se nadam da ce nasa skola kosarke da se poboljsa jer smo na tom polju (izgradnja igraca u maldjim kategorijama) sve veci kurton. Od Tripka i Velickovica koji su u klub dosli sa 14-15 godina nemamo svog igraca...koji ce da nosi igru.
Drugo, Partizan radi na buducim reprezentativcima (Lucic i Milosavljevic) te sebi mozemo priustiti da ulazemo i u mlade strance. Najveca smo fabrika reprezentativaca u odnosu na druge domace klubove i zamerka nije na mestu...
Trece, klub nam je specifican jer mora da vecito balansira na ivici zileta izmedju pravljenja vrhunskih igraca i pravljenja nadprosecnih rezultata (ostali klubovi nemaju taj pritisak), a ako to znaci da cemo da uzimamo i mlade strance neka tako bude. Ne vidim da je Barselona ili Pao poligon za razvoj mladih, a mi cak i na tom polju uspevamo da budemo bolji od takvih giganata uz naravno zagarantovano guzenje istih na nasem terenu u manje vise svim tekmama. A gle cuda, na strani smo sve bolji...
Cetvrto, realnost je da i Partizan u selekciji gresi i da bi nekad morao da bude hrabriji...primer Bjelice. Takodje, se nadam da ce nasa skola kosarke da se poboljsa jer smo na tom polju (izgradnja igraca u maldjim kategorijama) sve veci kurton. Od Tripka i Velickovica koji su u klub dosli sa 14-15 godina nemamo svog igraca...koji ce da nosi igru.
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Povela se prica oko Andjusica. Ima li sta od toga?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Na dovođenju Anđušića, kao što znate, se odavno radi. Njegov dolazak zavisi od Pere. Klub će Peri da ponudi smešan ugovor u odnosu na prethodnu sezonu kada je dobio 150k. Ako prihvati ništa od Anđušića, a ako se Pera povuče Danilo stiže.
Situacija je dosta složena, jer do polovine sezone Pera i Vlada nisu bili u najboljim odnosima, ali se stvar popravila pred kraj sezone.
Situacija je dosta složena, jer do polovine sezone Pera i Vlada nisu bili u najboljim odnosima, ali se stvar popravila pred kraj sezone.
Bodi Bond- mvp
Danila nije bas gotivila publika Partizana, barem ne onaj deo tribine na kom ja sedim. Nadam se da ce se lepo uklopiti ako dodje. Interesantan detalj je bio posle finala kada mu je Jaramaz poklonio dres a ovaj ga brze bolje stavio u gace da ga ne provale...
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
@bodi jel moze malo vise inform. o tom sukobu pera vs vlada
Everton- prva petorka
Godina : 36
Pozz ljudi nije me bilo dugo na forumu, ispiti, alkohol, droga, sex jbg
Nadam se da će Pera da se urazumi i okaci patike o klin.
Treba dati šansu mladjim snagama, a Andjušić bi po meni bio idealna zamena.
Jeste da je šornuo Jana sa ledja u Vršcu, ali kada sam zavoleo Raška zbog njegovog zalaganja, verujem da bih isto mogao i Adjušića.
Sjajan trojkaš i mlad igrač!!!
Nadam se da će Pera da se urazumi i okaci patike o klin.
Treba dati šansu mladjim snagama, a Andjušić bi po meni bio idealna zamena.
Jeste da je šornuo Jana sa ledja u Vršcu, ali kada sam zavoleo Raška zbog njegovog zalaganja, verujem da bih isto mogao i Adjušića.
Sjajan trojkaš i mlad igrač!!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Lepe vesti Uklopice se Andjusic i zavolecemo ga kao i Raska. Dobro je to sto ce se i Pera verovatno preseliti na klupu pored Vlade i tako nastaviti sa vaspitavanjem mladjih igraca. Zanima me sada sta ce biti sa Jaramazom...
Sta vi mislite o tome?
Sta vi mislite o tome?
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
Čari internet-marketinga - pogledajte prvi komentar.
http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=6193
http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=6193
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo