Samo za članove 1
+41
Tazz
zex88
Imperator
Karadjordje
Koleman
Naissus
Ray Allen
Gencha
Hyperactive
2bad4u
Marko
mlekadzija
NenadBG
fizicar
familija
dane
Novica-Ubica
Markos
Danny Trejo
Junglezburn
Psycho
bigZ
superhik
Talicni Tom
Everton
Zemljoradnik
Sensui
ZuLuofVozdovac
Mihael
wolfvaga
Maja
Dule Kecman
drexler
Anti-RTS
lazarminator
Nolle
air slavkan
Macijauskas
markoo
Sergej
Bodi Bond
45 posters
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Samo za članove 1
Pa niko nije rekao da je malo ono sto Covic daje..Medjutim ono sto mi svi zelimo i sto je najidealnija varijanta je Covic+sponzori(Lemic,Lukoil,Ristic)+Kari..To je put do jake Zvezde..
A sto se tice realnosti,onaj moj post je bio sala,nema potrebe da se gleda sve preozbiljno..
A sto se tice realnosti,onaj moj post je bio sala,nema potrebe da se gleda sve preozbiljno..
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
da se razumemo, ovo leto je presudno, ili ćemo napokon svi zajedno ili ćemo još 10 godina da gledamo isto ovo, meni je dosta, želim pun Pionir, želim EL, želim titule, obo je zemlja košarke, ne fudbala, Zvezdašima fudbal jeste sve, ali basket za ovu napaćenu zemlju predstavlja nešto lepo, radost, koju fudbaleri nikada neće moći da nam daju.
U SD su svi svesni da ovo može da izađe na dobro, Pešić, sponzori, spajanje sa FMP-om, dobijanje talentovanih klinaca, klinci koji navijaju za Zvezdu više neće ići u Zemun, Vizuru, nego će trenirati u klubu koji vole, mnogi klinci i ne žele da treniraju više u Zvezdi. Sve to mora da se povrati,a to nije lako, nimalo lako, ali od nečeg mora da se počne,a taj početak je da svi pojednu po jedno veliko g, i rade na tome da Zvezda ojača,a ne da gledaju samo svoj čep i interes. U ovoj zemlji je to nemoguće, ali nada umire poslendja
U SD su svi svesni da ovo može da izađe na dobro, Pešić, sponzori, spajanje sa FMP-om, dobijanje talentovanih klinaca, klinci koji navijaju za Zvezdu više neće ići u Zemun, Vizuru, nego će trenirati u klubu koji vole, mnogi klinci i ne žele da treniraju više u Zvezdi. Sve to mora da se povrati,a to nije lako, nimalo lako, ali od nečeg mora da se počne,a taj početak je da svi pojednu po jedno veliko g, i rade na tome da Zvezda ojača,a ne da gledaju samo svoj čep i interes. U ovoj zemlji je to nemoguće, ali nada umire poslendja
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Nama za sledecu sezonu treba 2 pojacanja da gazimo. Samo sto sam ubedjen da je nemoguce ovako sve lepo da se desi. Opet me udara euforija a trudim se da potiskujem, ne smem sebi da dozvolim da se opet onoliko razocaram. Ipak kada vidim ovo
Nedovic, Cvetkovic, Covic
Radivojevic, Lazic, ko god
Milutinovic, Ivelja, Radosavljevic
Lesic, Siladji, eventualno stranac
Mile Ilic, Nikolic, Jelic
Bukvalno nam treba 2 pojacanja. Imali bismo u svojim generacijama 2 najtelentovanija pleja Srbije, u Vuka imam dosta poverenja, Milutinovic mi se jako dopada kao igrac, Sava(kako Karadjordje sa foruma voli da kaze velika greska sto ga je Partizan tako olako pustio prosle sezone) me je prosle sezone odusevio tu moze i neki stranac, Mile Ilic(povrede ga ubise ali sigurno nije zaboravio da igra kosarku) a i imao je ok sezonu iza sebe, Nikolic isto odlican. Stvarno ne vidim da ima jace ekipe sa Pesicem na celu. Bez F4 NLB-a sezona bi bila totalni neuspeh.
Nedovic, Cvetkovic, Covic
Radivojevic, Lazic, ko god
Milutinovic, Ivelja, Radosavljevic
Lesic, Siladji, eventualno stranac
Mile Ilic, Nikolic, Jelic
Bukvalno nam treba 2 pojacanja. Imali bismo u svojim generacijama 2 najtelentovanija pleja Srbije, u Vuka imam dosta poverenja, Milutinovic mi se jako dopada kao igrac, Sava(kako Karadjordje sa foruma voli da kaze velika greska sto ga je Partizan tako olako pustio prosle sezone) me je prosle sezone odusevio tu moze i neki stranac, Mile Ilic(povrede ga ubise ali sigurno nije zaboravio da igra kosarku) a i imao je ok sezonu iza sebe, Nikolic isto odlican. Stvarno ne vidim da ima jace ekipe sa Pesicem na celu. Bez F4 NLB-a sezona bi bila totalni neuspeh.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ovaj tim ne bi imao sanse za top4 NLB po meni, ali bi za nekoliko sezona bio jak ako biste ga zadržali. Ko računaš da bi ovde bio prvi plej uzgred?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Za Zvezdu bi bilo bolje da krene samo sa FMP-om bez Ristića i ostalih političara i tajkuna. Čist račun bez enormnih ambicija u ovom trenutku bi delovao lekovito.... Ta priča o trošenju velikog novca na Pešića i pojačanja ne zvuči normalno a kamoli dobro. Košarka ne donosi lak povraćaj novca, pa tako Zvezda, ni da osvoji Evroligu, ne bi imala neki finansijski feedback prve sezone. Zato je najpametnije odraditi zdravu selekciju uz minimalno pojačavanje takmičarskih ambicija, kao što je n.p.r. 6.mesto Jadranske i izlazak u Evrokup.
Gost- Gost
Nadam se Nedovic. Mada Cova nije bio prvi ni u FMP-u, tako da su mi nade realne... Uz 2 dobra stranca mislim da bi lagano dosli do F4. I PESICA, I PESICA!!!fizicar ::Ovaj tim ne bi imao sanse za top4 NLB po meni, ali bi za nekoliko sezona bio jak ako biste ga zadržali. Ko računaš da bi ovde bio prvi plej uzgred?
Koleman- mvp
sharga ::Za Zvezdu bi bilo bolje da krene samo sa FMP-om bez Ristića i ostalih političara i tajkuna. Čist račun bez enormnih ambicija u ovom trenutku bi delovao lekovito.... Ta priča o trošenju velikog novca na Pešića i pojačanja ne zvuči normalno a kamoli dobro. Košarka ne donosi lak povraćaj novca, pa tako Zvezda, ni da osvoji Evroligu, ne bi imala neki finansijski feedback prve sezone. Zato je najpametnije odraditi zdravu selekciju uz minimalno pojačavanje takmičarskih ambicija, kao što je n.p.r. 6.mesto Jadranske i izlazak u Evrokup.
+1
Slažem se. Mislim da zvezda treba da smisli kako da zadrži ove talentovane klince, a ne da zacrtava neke ne znam kakve ambicije pa da one tamo sezone opet kreće ispočetka.
fizicar- prva petorka
Koleman ::Nadam se Nedovic. Mada Cova nije bio prvi ni u FMP-u, tako da su mi nade realne... Uz 2 dobra stranca mislim da bi lagano dosli do F4. I PESICA, I PESICA!!!fizicar ::Ovaj tim ne bi imao sanse za top4 NLB po meni, ali bi za nekoliko sezona bio jak ako biste ga zadržali. Ko računaš da bi ovde bio prvi plej uzgred?
Moraš ovaj broj igrača da svedeš na 12 prvo. Pa onda gledaj strance Mislim da nisi realan. Uzgred ogromna je razlika između plasmana u 6 i 4. Mislim da bi plasman u 6 najboljih mogao biti realan. Ali treba videti i ostale ekipe. Ne zaboravi da je ove sezone tu i Makabi.
fizicar- prva petorka
Realno Nlb nije vise toliko jako takmicenje,sa jakim domacim terenom mislim da mozemo da zavrsimo na 4. mestu i da odemo na F4..
zex88- mahač peškirom
Ma ok je 12 igraca, stavio sam otprilike koji su igraci u opticaju. Naravno da nisam realan. Ja bih bio PREZADOVOLJAN sa 6. mestom. Ma kakvi prezodovoljan.... Samo kazem da smatram Pesica sposobnim da udje u 4. Sta ti mislis za pleja? Ko bi bio?fizicar ::Koleman ::
Nadam se Nedovic. Mada Cova nije bio prvi ni u FMP-u, tako da su mi nade realne... Uz 2 dobra stranca mislim da bi lagano dosli do F4. I PESICA, I PESICA!!!
Moraš ovaj broj igrača da svedeš na 12 prvo. Pa onda gledaj strance Mislim da nisi realan. Uzgred ogromna je razlika između plasmana u 6 i 4. Mislim da bi plasman u 6 najboljih mogao biti realan. Ali treba videti i ostale ekipe.
Edit:
Sto kaze Zex. Vrlo lako je moguce da imamo jedan od najjacih domacih terena. Pa ako je mogao Siroki takve timove prosle godine kod kuce da dobija mozemo i mi+kao mnogo jaci tim bismo bili i u gostima uvek pretnja.
P.S.
Opet sam uhvatio sebe u euforiji. Cekajte da dodje Covic i co. onda cu se vratiti mastanju i nekim vizijama. Potrudicu se da se zaustavim ovde dok sve ne bude zvanicno.
Koleman- mvp
Koleman ::Ma ok je 12 igraca, stavio sam otprilike koji su igraci u opticaju. Naravno da nisam realan. Ja bih bio PREZADOVOLJAN sa 6. mestom. Ma kakvi prezodovoljan.... Samo kazem da smatram Pesica sposobnim da udje u 4. Sta ti mislis za pleja? Ko bi bio?fizicar ::
Moraš ovaj broj igrača da svedeš na 12 prvo. Pa onda gledaj strance Mislim da nisi realan. Uzgred ogromna je razlika između plasmana u 6 i 4. Mislim da bi plasman u 6 najboljih mogao biti realan. Ali treba videti i ostale ekipe.
Edit:
Sto kaze Zex. Vrlo lako je moguce da imamo jedan od najjacih domacih terena. Pa ako je mogao Siroki takve timove prosle godine kod kuce da dobija mozemo i mi+kao mnogo jaci tim bismo bili i u gostima uvek pretnja.
P.S.
Opet sam uhvatio sebe u euforiji. Cekajte da dodje Covic i co. onda cu se vratiti mastanju i nekim vizijama. Potrudicu se da se zaustavim ovde dok sve ne bude zvanicno.
Pa mislim Čović. Ali čak i da ne bude Čović teško da će uz Čovića i Nedovića Cvele dobiti minute. Ne valja ni kada si prenatrpan na nekim pozicijama. Iskreno ja bih voleo da Partizan, Zvezda i Radnički budu u 6. Videćemo šta će biti. Ko će od igrača ostati, a ko otići. Ali mislim da zvezda treba da radi na duže staze. Pas ne može da stigne mačku kad se trkaju na 5m, ali može na 30m Na koliko godina još imaju ugovore Nedović, Cvetković, Radosavljević...?
fizicar- prva petorka
A ako se macka popne na drvo..
Sto kaze Koleman,cas upadnemo u euforiju,pa se opet skucamo,ne moze da budes normalan u ovim vremenima..Ajde vise dogovarajte se,da znam sta da radim..
Sto kaze Koleman,cas upadnemo u euforiju,pa se opet skucamo,ne moze da budes normalan u ovim vremenima..Ajde vise dogovarajte se,da znam sta da radim..
zex88- mahač peškirom
Mislim da Cvele ima jos 2 godine ali ce se produziti jer mora i finansijski da se pojaca. Za ovu dvojicu ne znam.
Koleman- mvp
Veliki pozdrav drugari, vratio sam se sa mora i imam dve informacije za vas.
U Herceg Novom sam se slucajno sreo sa Duletom Vujosevicem i porazgovarao na temu oko novih igraca za Partizan. Cisto sam ga pitao onako ako nesto slucajno zna. Za Dragicevica verovatno vec znate, kaze da je on ozbiljan kandidat a novo ime za mene, ne znam za vas posto ne mogu da citam veliki broj postova je Dzerom Dzordan iz Hemofarma. Sta mislite o svemu tome ?
U Herceg Novom sam se slucajno sreo sa Duletom Vujosevicem i porazgovarao na temu oko novih igraca za Partizan. Cisto sam ga pitao onako ako nesto slucajno zna. Za Dragicevica verovatno vec znate, kaze da je on ozbiljan kandidat a novo ime za mene, ne znam za vas posto ne mogu da citam veliki broj postova je Dzerom Dzordan iz Hemofarma. Sta mislite o svemu tome ?
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
VIdi ga Djole sto je potegao veze xD Imas p.m. Zilion poruka sam ti poslao xD
Koleman- mvp
Ja nisam odusevljen ni sa jednom od te 2 vesti..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Karadjordje ::Veliki pozdrav drugari, vratio sam se sa mora i imam dve informacije za vas.
Mislim da je Dule duhovit čovek
fizicar- prva petorka
Kole, zahvaljujem na svemuKoleman ::VIdi ga Djole sto je potegao veze xD Imas p.m. Zilion poruka sam ti poslao xD
I ja se nadam da se sali po pitanju Dzordana
Vidim da si napisao i na ks.rs.. Sutra ujutru prenose Novosti, mozda i Blic..
A Dule u lezaljci umire od smeha
Dule Kecman- mvp
Dule Kecman ::Vidim da si napisao i na ks.rs.. Sutra ujutru prenose Novosti, mozda i Blic..
Hahahahhahahaahah Ja se nadam da nece tako da bude... jer znam posle ceo tok price. Tosa ce da kaze kako je to obicna novinarska patka, a za dve nedelje ce reci prilikom potpisa ugovora sa njim kako je interesovanje za njega oduvek postojalo
@emotivac ...se dohvatio na kosarka.rs Glintica,Raicevica i Gilica, te ih uporedio sa Dzeromom Dzordanom.Jeste trol ali mi je simpatican.Nije uvek pozitivan trol kao Grba ali napreduje polako.Juce je imao biser sa Magnum Rolom kao pojacanjem na centarskoj poziciji sto je odlicna fora. https://www.youtube.com/watch?v=uceh1puz_RE Bice zanimljiv prelazni rok.Bitno je da je veselo.
EDIT:Momci,u vezi Dragicevica
http://www.solobasket.com/contenidos/primicia/solobasket/ex/caja/laboral/vladimir/dragicevic/decide/spartak/tambien/pretende/gortat/c-27337.html
EDIT:Momci,u vezi Dragicevica
http://www.solobasket.com/contenidos/primicia/solobasket/ex/caja/laboral/vladimir/dragicevic/decide/spartak/tambien/pretende/gortat/c-27337.html
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Dakle nista od Dragicevica,verovatno ga je menazder terao da ode u Rusiju zbog para.
Gost- Gost
Mozda odlazak Pavkovica u Radnicki znaci i ostanak Andjusica u Hemofarmu, to bi bilo dobro za Andjusica jer bi bio prva opcija na pleju... Mislim da je bolje da se sansa da Jaramazu i da nisu potrebna obojica Partizanu, pogotovo ako se uzme u obzir da Partizan na pozicijama 1 i 2 vec ima dosta mladih igraca ( Miljenovic, Pesakovic, Jaramaz, Bogdanovic, Dragance ) a i Micic je rezervisan za sledecu sezonu...
Mihael- mvp
Godina : 37
Meni se cini da je Andjusic potpuniji igrac od Jaramaza pa ako je ili - ili izabrao bi Danila.. Sve sto sam video od Jaramaza je sut za 3, i to iz mesta..
Dule Kecman- mvp
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4