Samo za članove 1
+41
Tazz
zex88
Imperator
Karadjordje
Koleman
Naissus
Ray Allen
Gencha
Hyperactive
2bad4u
Marko
mlekadzija
NenadBG
fizicar
familija
dane
Novica-Ubica
Markos
Danny Trejo
Junglezburn
Psycho
bigZ
superhik
Talicni Tom
Everton
Zemljoradnik
Sensui
ZuLuofVozdovac
Mihael
wolfvaga
Maja
Dule Kecman
drexler
Anti-RTS
lazarminator
Nolle
air slavkan
Macijauskas
markoo
Sergej
Bodi Bond
45 posters
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Samo za članove 1
Junglezburn ::Valjda zato što je na pripremama sa repezentacijom...fizicar ::Zašto još nije objavljen dolazak Čakarevića, ako je već sve sređeno?
Nadam se da je zato...
https://www.youtube.com/watch?v=7MiDDMsv6VQ&feature=player_
Ovde je u naznakama dato da se čeka šta će odlučiti Vesely i njegov menadžer pa se bojim da ne ispuste Čakarevića zbog toga.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Cakarevic potpisao ugovor na 3 godine, odlicna stvar...
http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=6347
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Za Andjusica jos uvek nista zvanicno nije izaslo, ili mi je to promaklo.. ?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Mihael ::Cakarevic potpisao ugovor na 3 godine, odlicna stvar...
Sjajna vest!
fizicar- prva petorka
sa rusima i rezultatima nisi nikada nacisto(osim cska,mada su se oni ove godine raspali),pa ne bih predvidjao,ali se slazem sa tobom da lako mogu da imaju 3 tima sa dobrim rezultatima u el...ali nisam ja o tome uopste pricao,nego da uleb ignorise ruse,i da rusi uopste nemaju dobar tretman u ulebu.da imaju 1 tim siguran u el do skoro i nista vise.sada imaju 1+1 u kvalifikacijama,i to je to.uniks kao pobednika eurocupa ne racunam,oni su tu igrom slucaja ove godine...o tome sam pricao.jer su rusi odavno zasluzili minimun 2,ako ne i cela 3 kluba.posebno sto je i njih sada zestoko udarila kriza,i ranije su imali veci broj jos jacih timova.o tome sam pricao...uporedi njihovo 1+1 sa nekim drugim zemljama i ligama...Markos ::NenadBG ::pa nije bas da ruse ne mogu da ignorisu...dugo su ih ignorilasli,a i sada su u neuporedivo losijem poloyaju od zapadnih liga...
Ne slazem se sa tobom.Mislim da su Rusi ove godine dosta jaki u Euroleague,imaju jedan CSKA koji je prosle godine bio los i ove godine ce sve uciniti da stignu do F4 i da pokusaju da osvoje Euroleague imaju dobre igrace,doveli su Mejiu,Tea,Krstica...Uniks je osvoji Euro cup prosle godine,napaljeni su,povecali su budzet imaju dosta dobrih igraca koje predvodi sjajni plej Teerel Lyndly...Khimki ce verovatno da prodje kvalifikacije imaju dobar tim takodje,a i u timu je ostao sjajni Langford,sve u svemu mislim da su Rusi jaki i da ce dogurati dosta ove godine u Euroleague posebno CSKA.
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Talični Tom na sajtu partizan.net kaže da što se tiče Dragičevića više će se znati za 3,4 dana. U smislu da još ima nade da dođe kod nas!
fizicar- prva petorka
Rusi imaju loš tretman zbog loše organizacije lige. Sada kada su napravili dobru ligu sigurno im je sledeći korak da se izbore za bolji tretman.NenadBG ::sa rusima i rezultatima nisi nikada nacisto(osim cska,mada su se oni ove godine raspali),pa ne bih predvidjao,ali se slazem sa tobom da lako mogu da imaju 3 tima sa dobrim rezultatima u el...ali nisam ja o tome uopste pricao,nego da uleb ignorise ruse,i da rusi uopste nemaju dobar tretman u ulebu.da imaju 1 tim siguran u el do skoro i nista vise.sada imaju 1+1 u kvalifikacijama,i to je to.uniks kao pobednika eurocupa ne racunam,oni su tu igrom slucaja ove godine...o tome sam pricao.jer su rusi odavno zasluzili minimun 2,ako ne i cela 3 kluba.posebno sto je i njih sada zestoko udarila kriza,i ranije su imali veci broj jos jacih timova.o tome sam pricao...uporedi njihovo 1+1 sa nekim drugim zemljama i ligama...Markos ::NenadBG ::pa nije bas da ruse ne mogu da ignorisu...dugo su ih ignorilasli,a i sada su u neuporedivo losijem poloyaju od zapadnih liga...
Ne slazem se sa tobom.Mislim da su Rusi ove godine dosta jaki u Euroleague,imaju jedan CSKA koji je prosle godine bio los i ove godine ce sve uciniti da stignu do F4 i da pokusaju da osvoje Euroleague imaju dobre igrace,doveli su Mejiu,Tea,Krstica...Uniks je osvoji Euro cup prosle godine,napaljeni su,povecali su budzet imaju dosta dobrih igraca koje predvodi sjajni plej Teerel Lyndly...Khimki ce verovatno da prodje kvalifikacije imaju dobar tim takodje,a i u timu je ostao sjajni Langford,sve u svemu mislim da su Rusi jaki i da ce dogurati dosta ove godine u Euroleague posebno CSKA.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ruska liga je lose organizovana zbog loseg rada saveza. Tu ima mnogo birokratije vise nego i kod nas .
A sto se tice CSKA , to je svetski klub. Tamo vam je sve proracunato u sekund. Vatutin je izuzetan menadzer sposoban ,ali i zahtevan. Skolovan inteligentan. Nasledio je Kuschenka i nastavio dobar posao.
U Rusiji nema krize.
A sto se tice CSKA , to je svetski klub. Tamo vam je sve proracunato u sekund. Vatutin je izuzetan menadzer sposoban ,ali i zahtevan. Skolovan inteligentan. Nasledio je Kuschenka i nastavio dobar posao.
U Rusiji nema krize.
Sergej- mvp
ne bih rekao da nema...i te kako je ima(mislim na privredu),a i u kosarci...to je prvi osetio dinamo,koji je bio fakticki drugi klub u zemlji,da ne pricamo o trijumfu,koji jeste odjednom(moza se reci i vestacki) krenuo da pravi ozbiljan tim,i krnuo velike pare,a jos brze su i drasticno smanjii budzet i moyda se i vratili u neke normalne okvire.pa i ostali klubovi su morali da smanje budzete ukljucujuci i cska(zar to nije bio jedan od razloga dovodjenja duleta,da napravi jeftiniji tim,sa mladjim ruskim igracima,naravno ne samo oni,i da mu se daju odresene ruke na duzi period da to ostvari)...
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Problem je bio sto su igracima davane nerealne svote novca. Posebno je Dinamo kao instant projekat to radio. Iza Dinama stoji bivsi KGB. Pokusali su da u tom instant projektu za jednu dve sezone skinu CSKA sa trona.
Sto se tice proslogodisnje avanture Duleta stoji da nije imao adekvatan budzet,ali isto tako imao je veliku opoziciju u klubu od proruskih ljudi koji bas nesto i ne mirisu strane strucnjake. To sam skoro saznao. Dule nije mogao bez nosilaca igre nikako da uspe. Smodis Holden Lengdon pa i Siskauskas su vec bili isluzeni igraci. To malo domacih igraca poput Sokolova Voroncevica Sveda nije ta klasa da umeju da preuzmu konce igre u svoje ruke.
Tako da sistem koji je Dule pokusao da napravi u startu nije mogao da prodje. Sto se tice novca u Rusiji se ulazu ogromne svote novca. Drzava pokusava da od tajkuna iz Jeljcinovog doba oduzme bar deo kolaca i transformise ga kroz sport kako bi i siromasan narod imao koristi. Ruska fudbalska liga je medju 5 najjacih liga Evrope. Po ulaganju raste svake godine. Mnogi i dalje ne zelje u Rusiju. To je za njih onaj mracni period Gvozdene zavese.Ali to je odavno daleka proslost. Nova politicka elita Rusije ne sedi vise tako bezbrizno. Moraju mnogo vise da rade jer zakon je takav da u svakom trenutuku mogu biti smenjeni.
Ali to je neka druga prica vec .
Sto se tice proslogodisnje avanture Duleta stoji da nije imao adekvatan budzet,ali isto tako imao je veliku opoziciju u klubu od proruskih ljudi koji bas nesto i ne mirisu strane strucnjake. To sam skoro saznao. Dule nije mogao bez nosilaca igre nikako da uspe. Smodis Holden Lengdon pa i Siskauskas su vec bili isluzeni igraci. To malo domacih igraca poput Sokolova Voroncevica Sveda nije ta klasa da umeju da preuzmu konce igre u svoje ruke.
Tako da sistem koji je Dule pokusao da napravi u startu nije mogao da prodje. Sto se tice novca u Rusiji se ulazu ogromne svote novca. Drzava pokusava da od tajkuna iz Jeljcinovog doba oduzme bar deo kolaca i transformise ga kroz sport kako bi i siromasan narod imao koristi. Ruska fudbalska liga je medju 5 najjacih liga Evrope. Po ulaganju raste svake godine. Mnogi i dalje ne zelje u Rusiju. To je za njih onaj mracni period Gvozdene zavese.Ali to je odavno daleka proslost. Nova politicka elita Rusije ne sedi vise tako bezbrizno. Moraju mnogo vise da rade jer zakon je takav da u svakom trenutuku mogu biti smenjeni.
Ali to je neka druga prica vec .
Sergej- mvp
pa evo najbolji primer je Krisito iz Djenove , standardni reprez. Italije presao ovog leta u Zenit
Everton- prva petorka
Godina : 36
Da a prošle godine godine Rosina, sjajan igrač, pa trener sa velikim imenom Lučano Spaleti takodje obojica u Zenitu. Da nepričam da je Zenit platio Danija 30 miliona evra. Sve je lako kada ti je Gasprom sponzor .
Naravno grade im i nov stadion, Gasprom arenu koja treba bude uskoro završena. Takodje sjajan primjer je i Rubin iz Kazanja koji je mislim jedini tim koji je uspeo da pobedi Barsu na Kamp Nou. Za njih naprimer igra Obafemi Martins, Karlos Eduardo itd. O Cska nema potrebe da trošim reči. Pravi primer njihove finansijske moći je činjenica da oni u još timu imaju Akinfejeva, (sjajnog golmana koga je tražilo pola Evrope, naročito Mančester Junajted kao zamenu za Van der Sara) od 2004 kada je debitovao. Čak je igrao protiv Partizana u 1/8 finala Kupa Uefa te godine. I ne samo on, nego i Vagner Lov (jedno vreme standardni napadač razilske reprezentacije), braću Berezucki, pa čak je i Miloš Krasić kod njih igrao dobrih 5 godina. E sada uporedite tim Partizana iz 2004 i današnji. Promenilo se minimun 150 igrača Ima još bruku primera kod Dinama, Spartaka, Lokomotive iz Moskve, itd.itd. U košarci manje više svi znate bogate timove.
Naravno grade im i nov stadion, Gasprom arenu koja treba bude uskoro završena. Takodje sjajan primjer je i Rubin iz Kazanja koji je mislim jedini tim koji je uspeo da pobedi Barsu na Kamp Nou. Za njih naprimer igra Obafemi Martins, Karlos Eduardo itd. O Cska nema potrebe da trošim reči. Pravi primer njihove finansijske moći je činjenica da oni u još timu imaju Akinfejeva, (sjajnog golmana koga je tražilo pola Evrope, naročito Mančester Junajted kao zamenu za Van der Sara) od 2004 kada je debitovao. Čak je igrao protiv Partizana u 1/8 finala Kupa Uefa te godine. I ne samo on, nego i Vagner Lov (jedno vreme standardni napadač razilske reprezentacije), braću Berezucki, pa čak je i Miloš Krasić kod njih igrao dobrih 5 godina. E sada uporedite tim Partizana iz 2004 i današnji. Promenilo se minimun 150 igrača Ima još bruku primera kod Dinama, Spartaka, Lokomotive iz Moskve, itd.itd. U košarci manje više svi znate bogate timove.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
dane ::Da a prošle godine godine Rosina, sjajan igrač, pa trener sa velikim imenom Lučano Spaleti takodje obojica u Zenitu. Da nepričam da je Zenit platio Danija 30 miliona evra. Sve je lako kada ti je Gasprom sponzor .
Da
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Među komentarima na B92 sam pronašao link za strem košarkaških utakmica. Trebalo bi da bude prenos U19 i U20-žene. Da li zaista radi? Saznaću kad i vi.
http://www.sportstash.com/category/basketball/
http://www.sportstash.com/category/basketball/
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Pise da ima i nasih U20
Ja sam guglajuci nasao ovo:
http://www.evrofudbal.com/besplatanprenosKosarka.html
Od ''normalnih'' meceva ima Spanija-Grcka(U20) 20:45
Ja sam guglajuci nasao ovo:
http://www.evrofudbal.com/besplatanprenosKosarka.html
Od ''normalnih'' meceva ima Spanija-Grcka(U20) 20:45
Koleman- mvp
Ljudi shvatite da sada sve zavisi iskljicivo od Covica. Ljudi iz SDCZ i Dragan Ristic su mu izasli u susret (dobio je mesto predsednika KKCZ, dobice vecinu u UOKKCZ, dobio je fenomenalni budzet sedmocifreni,koji ce sveke sledece godine biti sve veci). Jedina stvar koja smete Covicu i oko cega se stvara problem je ta sto Covic zeli svog fin.direktora, a ljudi sto daju pare,zele svog coveka na tom mestu ( sto je po meni i logicno ), da bi znali kuda idu pare koje ulazu u KKCZ,to je valjda skroz normalno?! Postavlja se pitanje zbog cega je Covi toliko stalo da bas njegov bude fin.direktor, ne zelim nista da preudiciram,da ne bi bio pogresno shvacen. Pesic ne zeli ugovor duzi od 1 god, a oni mu nude 3+1god, pare nisu problem,Ristic je obezbedio. Mirko i Zezelj su vec pusteni niz vodu i ako je tu Cova na pocetku pokusao da zadrzi Mirka, ali su mu neki bitni ljudi iz grada Bg dali do znanje da to govno ne zele da vide u KKCZ. O buducem GM se nije ni razgovaralo kao ni o SD,tako da je glupo o tome sada pricati. ZNACI LJUDI SADA SE COVA PITA I SVE ZAVISI OD NJEGA,A NE OD LJUDI IZ SDCZ I RISTICA,ONI SU SVOJE ISPUNILI !!!
sa kkcz Stela pisao...
jebo sve, ako Čović želi finasijskog direktora,a on nijedan svoj euro neće uneti u klub. meni i dalje nije jasno kako su se izdogovarali, jeste onu stvar da im je Zvezda najbitnija
Nolle- mvp
Ja lepo govorim, za Covu je sve to biznis, nece se Zvezda usreciti... Da se razumemo, voleo bih da se varam, tj. voleo bih da Cova od CZ napravi pravi Evroligaski klub ali nesto me nije ubedio da to zeli a i da je za to sposoban...
Mihael- mvp
Godina : 37
Sad sam procitao na kkcz sta se pise..Tamo je lud zbunjenog..
Uvek nesto iskrsne kao problem i kada se cini da su se sve dogovorili..Ajde Boze pogledaj nas,pa da se jednom dogovore..
Uvek nesto iskrsne kao problem i kada se cini da su se sve dogovorili..Ajde Boze pogledaj nas,pa da se jednom dogovore..
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
dogovoriće se, lepo sam vam rekao, Čović nije mutav, ako odradi kako treba, neće mu ni trebati fin direktor, on će mnogo više dobiti...
Nolle- mvp
Steta sto sada Marko nije tu da cujemo i drugu stranu..
Macijauskas- mvp
ma Čović daje svi znamo šta, ali on neće plaćati igrače, zaposlene... nego Ristić, Lemić i Lukoil i možda Radun. Žika će verovatno biti predsednik skupštine, ali sada se gleda ko će da rukovodi sa velikim parama koje će ovo leto vrlo verovatno ući u klub. Čović hoće tu svog čoveka, Ovi iz SD svog, da sam na Čovićevom mestu popustio bih, lako mogu da ga izbace iz igre ponovo, ali nisu jer ima u ruci jaku kartu,a ta karta je Svetislav Kari Pešič
Nolle- mvp
Covic ako ne uspe da istera svoje izaci ce u javnosti kao nevinasce i da su ga svi prevarili.
Nego sta sam hteo da vam kazem. Na yt su izasle mnoge legendarne utakmice:
Jugoslavija-Litvanija EP 1995.
Jugoslavija-USA OI Atlanta 1996.
Juga-Hrvatska, trojka Saleta
Indijanapolis Argnetina i USA
Oprostajni mec Saleta Djordjevica(to sam bas dugo trazio na netu)
Paritzan-Makabi poslednji mec
Zvezda-Real
Zvezda-Lotomatika(manje legendarni ali meni jako vazni)
Zvezda-Cibona EL 1998. i Zalgiris
Srbija-Spanija, trojka Tea
10 godina od Partizanove evroligaske titule
onda mnoge jos Partizanove ali to nisam puno trazio.
Ima mnogih fudbalskih legnedarnih(Zvezda-Bajern, Bari, Jugoslavija-Hrvatska 2:2, 2000.)
Potrazite ono sto vas zanima. Ja cu veliki deo ovoga staviti na skidanje. Da veoma vazna napomena:
sve su kompletne utakmice i to ne u delovima.
Nego sta sam hteo da vam kazem. Na yt su izasle mnoge legendarne utakmice:
Jugoslavija-Litvanija EP 1995.
Jugoslavija-USA OI Atlanta 1996.
Juga-Hrvatska, trojka Saleta
Indijanapolis Argnetina i USA
Oprostajni mec Saleta Djordjevica(to sam bas dugo trazio na netu)
Paritzan-Makabi poslednji mec
Zvezda-Real
Zvezda-Lotomatika(manje legendarni ali meni jako vazni)
Zvezda-Cibona EL 1998. i Zalgiris
Srbija-Spanija, trojka Tea
10 godina od Partizanove evroligaske titule
onda mnoge jos Partizanove ali to nisam puno trazio.
Ima mnogih fudbalskih legnedarnih(Zvezda-Bajern, Bari, Jugoslavija-Hrvatska 2:2, 2000.)
Potrazite ono sto vas zanima. Ja cu veliki deo ovoga staviti na skidanje. Da veoma vazna napomena:
sve su kompletne utakmice i to ne u delovima.
Koleman- mvp
Ma bice sve u redu..Jos kad dovedemo nase igrace iz Nba lige,ima da unistimo komsije..
EDIT: Koleman Bas sam juce gledao Zvezda-Lotomatika i Zvezda-Real..Kako smo ih prali tada..
EDIT: Koleman Bas sam juce gledao Zvezda-Lotomatika i Zvezda-Real..Kako smo ih prali tada..
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
Čović ne daje ništa osim infrastrukture i igračkog kadra, mlađih kategorija (i najvažnije nekog sistema koji funkcioniše), što je nekoliko (mnoooooogo) puta više nego što će ovi dati kao finansijsku potporu, za par godina... Malo li je?
Hajde zvezdaši uozbiljite se, i malo realnosti unesite u postove, kad već ne gledate objektivno stvari gde je KKP jedna činilac u jednačini...
Hajde zvezdaši uozbiljite se, i malo realnosti unesite u postove, kad već ne gledate objektivno stvari gde je KKP jedna činilac u jednačini...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Čović može da utera par igrača i da njima daje platu, koju u FMP samo imaju Vuk i Mile, ovi ostali igraju za kikiriki bukvalno... On nema lovu da plati Cveletu novi ugovor, da daje Nedoviću i Niku po 10+ hiljada mesečno (Nedović i Nik imaju platu oko 6k), treba i dva crnca da se uzmu kome treba da se da 15-20 hiljada, hoće Pešića kom treba da se da 350-400 hiljada... on te pare nema, i zato se uortačio sa Ristićem, on može da vodi računa o svemu ostalom, ali parama, neće mu dozvoliti, pogotovo u kasnije, kada će se budžet i povećavati...
Poslednji izmenio Nolle dana Sub 16 Jul 2011 - 1:54, izmenjeno ukupno 1 puta
Nolle- mvp
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4