Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samo za članove 1

+41
Tazz
zex88
Imperator
Karadjordje
Koleman
Naissus
Ray Allen
Gencha
Hyperactive
2bad4u
Marko
mlekadzija
NenadBG
fizicar
familija
dane
Novica-Ubica
Markos
Danny Trejo
Junglezburn
Psycho
bigZ
superhik
Talicni Tom
Everton
Zemljoradnik
Sensui
ZuLuofVozdovac
Mihael
wolfvaga
Maja
Dule Kecman
drexler
Anti-RTS
lazarminator
Nolle
air slavkan
Macijauskas
markoo
Sergej
Bodi Bond
45 posters

Strana 20 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Sledeći

Ići dole

Samo za članove 1 - Page 20 Empty Re: Samo za članove 1

Počalji od fizicar Sre 29 Jun 2011 - 12:14

Ray Allen ::To da li je Ivkovic dobar covek ili nije znaju samo oni koji ga dobro poznaju. Ne zelim ni u kom slucaju da ga branim i svakako da i ja imam stosta da mu zamerim, ali sam mu zahvalan na svemu sto je ucinio za Srpsku kosarku.

+1
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sre 29 Jun 2011 - 12:26

Njegova funkcija kao selektora je trenerska a ne čovečna. Pa bio on i najlošiji čovek na svetu, ako obavlja funkciju selektora onako kako obavlja (dobro) on je za mene najbolji na tom mestu.

To što je povlačenjem sa funkcije hteo ili ubrzao smenu prethodne BAGRE, BANDE, OLOŠA... Pa ko će da stane da ih brani taj ima ozbiljan problem sa glavom i u glavi. Ovi što su došli, ma kakvi bili, tek treba da se dokažu da ne valjaju pa da ih pljujemo jer su tu zbog politike... Ovako paušalno lupetanje, ne priznajem.

Bjelica je koliko sam mogao da primetim na SP sam kriv, što mu je smanjena minutaža, a pomalo i Kešelj, koji mu je direktni konkurent na poziciji trojke. Osim ako neko nije mislio da treba da igra i na pleju, i dvojci a Boga mi i četvorci!?
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 29 Jun 2011 - 12:41

Мене мало изненађује та прича чисто зато што је пре пар дана Бјелица изјавио како му је репрезентација светиња, долази и поред повреде, бла бла.. Ако је хтео да испали, природно би било да заузме другачији став, да ћути па да после каже не могу да дођем због повреде...

Дуда ''из принципа'' напушта Олимпијакос баш у моменту кад се затворила славина...

Везано за причу: функција је тренерска а не човечна. И функција Антића је била ''само селектор'' а после је почело ''селекторово обраћање народу'' и покушаји да преузме савез... Може неко да буде какав год хоћеш стручњак, ако он (нпр ко Антић) уцењује савез да неће водити екипу на светском ако му не дају 2 милиона евра, тај неко је јако лош човек и пристајање на услове таквог се увек обије о главу касније... Ово нема никакве везе са Дудом, само сам написао везано за констатацију да је небитно ко је какав човек ако је добар стручњак.

Боди је потпуно у праву око једног: срамотно је да се човек игра са селекторском функцијом због политике. Нема ту никакве мудрости како је он тиме ''убрзао одлазак старог руководства''. Па један Бодирога кад уђе на врата наше куће кошарке, ви устају са фотаља, није потребно нико да их диже. А Капичић је свакако већ две године био у фазону: нек дође ко хоће одмах му предајем функцију. Ма тачно је све било тако, да се исценира долазак ''спасиоца''.

Dule Kecman ::Prvo Aleksandrov, sad ovo, sta je sledece ?!Very Happy

Нисам већ пар дана на форуму, имам обавезе, може неко да ми појасни укратко шта Александов?
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zex88 Sre 29 Jun 2011 - 13:16

Bodiju je krivo sto nema Aleksandrova na spisku univerzitetske reprezentacije.. Smile
zex88
zex88
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 02.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 29 Jun 2011 - 22:05

Pera Božić je igrač koji se retko sreće u Evropi, igrač koji nije jurio za parama, igrač koji ima duži staž u klubu od Duška Vujoševića. On zaslužuje da bude u ekipi, nema on možda više snagu za neke jače utakmice, ali on je vaša legenda, igrač koji zaslužuje poštovanje,a ne da mu se govori okači patike o klin, jednostavno to nije zaslužio. Naravno bilo bi bolje da se povukao posle F4 EL, da se posle najboljeg rezultata u karijeri povuče, što nije ? Verovatno ima neke svoje razloge, dovodite mnogo, i previše klinaca, verovatno on ostaje da bi mogao to da kanališe, da utiče na to, ali lako je raditi sa jednim klincem, ili 2, sa 5, to je već malo teže. Partizan polako gubi kompas po tom pitanju, ne vidim svrhu dovođenja 6 talentovanih igrača na 2 pozicije Miljenović, Micić, Pešaković, Anđušić, Bogdanović + Milosavljević, zar vi stvarno mislite da će svi dobiti minute, da bar 2 igrača nećete upopastiti skroz na skroz. Bodi kaže, sledeća sezona je Miljenovićeva poslednja, da pokuša da se povrati. Ja levo jaje dajem da će proći isto kao Jaramaz ove sezone ! Neće igrati, i onda pred kraj kao dobije 15-ak minuta. Trener vam se ni u ovoj sezoni koja sledi neće opustiti, i dalje će biti zicer trener, zvaće Duleta 3x dnevno i to je to. Čovek ima talenat i kvalitet da bude mnogo bolji i kompletniji trener od Duleta (prvo i osnovno zna strani jezik Smile), ali mora da ga se oslobodi i pusti muda do patosa da vise ako treba.

Već sam pisao o tome, navijači postaju sve gladniji, uprava šta će dovodi talente, hiperprodukcija, a koliko ja znam hiperprodukcija nije dobra stvar, ili ako jeste neka me neko ispravi. Mnogo klinaca, mnogo jakih utakmica, e sada je problem, da li žrtvovati jednu sezonu u NLB bar (jer neće biti tako jaka SS) na uštrb Miljenovića, Jaramaza, Bogdanovića, Anđušića, Milosavljevića, Lučića, Đekića, Bešovića (au ja nabroja ceo roster, eto toliko vi idete u krajnost sa dovođenjem talenata, čega se bojite ko može da vam trenutno uzme talente u zemlji ? Zvezda ??? Hemofarm ?? FMP ? Radnički ? nemojte da se zajebavamo za džabe) napraviti selekciju ove sezone za onu tamo i videti ko koliko može da pruži.

Problem su navijači koji su izuzetno bahati postali godinama, čitam neke forume, pa i ovaj, to je strašno, 10 godina titula,a neki i dalje nisu naučili ništa o košarci (ne mislim na ljude ovde). Šta mislite kako bi reagovali kada bi bili šesti u NLB,a dali šansu klincima da igraju? Dule je mogao jer je vremenom stekao simpatije, a i on je imao ono što Vlada nema, iako je Vlada po meni košarkaški mnogo obučeniji, kod Duleta je to bilo udri, trči, skači, kod Vlade se vidi nešto bar, samo je tu u pogrešno vreme, stigao je posle Duleta, posle F4, pritisak koji on prve sezone,a verovatno ni druge neće moći da izdrži. Uzeo je sve što je uzeo, slažem se, ali tu je bilo prostora za mnogo više pogotovo kod njega lično, ali on zbog grča ili čega već, nije uspeo da se iskobelja iz toga nekako. To se videlo na početku sezone još, tražili ste pleja dugo, i previše, jednostavno nije želeo da rizikuje, išao je na polaganje, nije hteo šut spolja, što bi se reklo Smile

Za mene Partizan polako gubi kompas, ovoliki broj klinaca ne može da izađe ama baš nikako na dobro, mnogo će to biti igrača pod ugovorom, stranci trebaju da se dovode, nije sve baš tako jednostavno dovešćemo sve talentovano iz zemlje i to je to. Uklapanje u sistem, u igru, odgovor dečaka od 17-18-19 godina na to da se nedeljno igraju 2 utakmice, da li stvarno mislite da veliki broj klinaca koji je sada u Partizanu može na to da odgovori ? Vidim neki govore pozajmica, čak i ako je pozajmica u pitanju vi i dalje plaćate deo plate, što je opterećenje na budžet. Može li neko da mi kaže koliko je igrača pod ugovorom trenutno sa KKP, vi već sada imate roster za narednu sezonu,a dovešćete bar još 5 igrača, 5 igrača zbog kojih klinci kojih toliko imate neće moći da igraju, jednostavno mora da se uspostavi balans, balans koji vam je davao Dule, vi ste za kratko vreme doveli 4 beka (Anđušić, Miljenović, Bogdanović, Pešaković),a tu su još Jaramaz, Kecman, Božić i Milosavljević, poentu ovog ne da ne vidim, nego je nema, još naravno dolazi Micić jer ipak talent je što da ne dođe ? Nije dovoljno dečku to što je talenat, njemu je potrebno da igra, a u Partizanu gde je rezulat sada prioritet, ima mesto za 2-3 klinca, a ne za 2-3 klinca na istoj poziciji.

Da ne dužim više, jer bi mogao da napišem još ovoliko
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Čet 30 Jun 2011 - 0:01

Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Čet 30 Jun 2011 - 0:52

S obzirom da je pukao FIBA-in link, može ovde da se nadgleda, ali je...

ili http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp

Proradio FIBIN link, ali je još na prvoj četvrtini... Very Happy
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Čet 30 Jun 2011 - 23:11

Pera Kec i Rasko su potpisali nove ugovore. Na redu je Andjusic.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Čet 30 Jun 2011 - 23:14

Pretpostavljam sva trojica na 1 god?
Koliko su "opterećenje za budžet" ove godine Pera i Dule? Je l to dovedeno na neku razumnu meru?
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 30 Jun 2011 - 23:16

Sva trojica na godinu dana, a Danilo bi trebao da potpiše 3+1.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pet 1 Jul 2011 - 0:46

Evo ja imam informacije o Dudi, od jedne osobe koja ga licno zna, sta vise radila je sa njim, i za njega kaze da je "govno neopevano" citiram.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pet 1 Jul 2011 - 0:48

Muta?
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 1 Jul 2011 - 1:02

Sergej ::Pera Kec i Rasko su potpisali nove ugovore. Na redu je Andjusic.

Ima li nesto o Dragicevicu i Cakarevicu ?

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pet 1 Jul 2011 - 1:15

U pitanju je zenska osoba Smile Nije poznata javnosti...
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 1 Jul 2011 - 12:16

Macijauskas ::Evo ja imam informacije o Dudi, od jedne osobe koja ga licno zna, sta vise radila je sa njim, i za njega kaze da je "govno neopevano" citiram.

Za svaku osobu koju si upoznao u životu postoji neka osoba koja će tu osobu smatrati govnetom neopevanim. Takođe ma koliko neko bio govno postoje osobe koje će pričati da je taj neko dobar čovek.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pet 1 Jul 2011 - 21:43

partizannnnn ::
Sergej ::Pera Kec i Rasko su potpisali nove ugovore. Na redu je Andjusic.

Dragicevic je blizu da potpise. Oko Cakarevica se jos uvek nista ne desava.

Inace sinoc sam cuo da postoji realna osnova da Jan ostane u Partizan do kraja lokauta. Trenutno ne postoji nijedna ponuda nekog evropskog kluba, zbog ogromnog obestecenja.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pet 1 Jul 2011 - 22:05

OooOOOooooooO Jane ostani Wink

ja načuh nešto da se ponovo priča o Tepiću, zbog ovih recesija u Grčkoj, Sergej, da proverim, čisto da ne bude da ložim masu bez potrebe.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 1 Jul 2011 - 23:05

Sergej ::
partizannnnn ::

Dragicevic je blizu da potpise. Oko Cakarevica se jos uvek nista ne desava.

Inace sinoc sam cuo da postoji realna osnova da Jan ostane u Partizan do kraja lokauta. Trenutno ne postoji nijedna ponuda nekog evropskog kluba, zbog ogromnog obestecenja.

Ulepsao si mi dan sa ovim o Janu party party party

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pet 1 Jul 2011 - 23:21

Pa sad ne znam ni ja gde bi mi Tepica stavili , cilj je Amer na PG. Dovodi se Andjusic , guzva je vec prevelika.

Mnogo toga ce se znati do kraja sledece nedelje. Onda Tosa ide na odmor i nema ga 20 dana...
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Sub 2 Jul 2011 - 1:08

Za mene sada postoje neke nejasnoće. Vesely je 6. pik na draftu. Ok. Ako bude lockouta da li se on vodi još uvek kao igrač Partizana? Ili će Partizan dobiti pola miliona od Vašingtona, a na Veselijev deo čekati? Npr. kome sada lupam Barsa mora da plati ako hoće da ga angažuje?
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Sub 2 Jul 2011 - 1:34

Naravno nama..
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Sub 2 Jul 2011 - 10:04

I to ne manje od 4miliona:)
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 2 Jul 2011 - 21:12

po nekim mojim informacijama Čova je imao razgovor sa Radnom grupom, a verovali vi meni ili ne, u onoj drugoj opciji se pojavio novi Sloba, samo sada nije u pitanju Kokta, nego Nektar sokovi

Dajte Rašu samo više, i da se košarka vrati tamo gde je počela da se igra,a ne gde ju je "doneo" Kića.

Navodno 7.7. će se znati sve.

Sergej, što se tiče Tepića tako sam čuo, možda nećete imati pleja stranca, pojma nemam, zato i rekoh da proverim prvo ovde.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Sub 2 Jul 2011 - 22:17

obozavam Nolletove replike. Ako ih sam smislja svaka mu se dala... tamo gde je "Kica" doneo basket rofl
stvarno mi se svidja...
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 2 Jul 2011 - 22:47

Ne vidim šta sam rekao pogrešno, Kića je uspostavio sistem, kojem se i ja divim iskreno, i voleo bih tako nešto u mom klubu da gledam,a Raša, čovek koji je napravio onakav FMP, koji se raspao posle njegovog odlaska je pravi čovek za to. Vreme je za to. Ja se tradicije ne stidim, do pre samo nekoliko godina smo imali više titula i u toj košarci od vas. Roland Garros ??? Titule su titule. plez

P.S da li znaš koji klub je doneo košarku na ove prostore ? Partizan nije sigurno, odmah da ti kažem Wink
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 20 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh