Samo za članove 1
+41
Tazz
zex88
Imperator
Karadjordje
Koleman
Naissus
Ray Allen
Gencha
Hyperactive
2bad4u
Marko
mlekadzija
NenadBG
fizicar
familija
dane
Novica-Ubica
Markos
Danny Trejo
Junglezburn
Psycho
bigZ
superhik
Talicni Tom
Everton
Zemljoradnik
Sensui
ZuLuofVozdovac
Mihael
wolfvaga
Maja
Dule Kecman
drexler
Anti-RTS
lazarminator
Nolle
air slavkan
Macijauskas
markoo
Sergej
Bodi Bond
45 posters
Strana 24 od 40
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Samo za članove 1
pa vrlo realna zelja, to bi bila obostrana korist kad bi se realizovalo
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
Sinoc dogovoreno sve Iako je kontakt postojao vise od 2 meseca , bile su jos neke opcije u opticaju. Mladi igraci u Srbiji zele da igraju u Partizanu, to sam odavno pricao.
Pavlovic je bio na korak jos prosle godine, dolaskom Cakarevica , ta opcija vise nije moguca.
Pavlovic je bio na korak jos prosle godine, dolaskom Cakarevica , ta opcija vise nije moguca.
Sergej- mvp
Drago mi je da je ovo realizovano. Zna li se kada bi Anđušić trebalo da stavi potpis? Kada i on potpiše dve pozicije su nam kompletirane!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Koliko sam srecan zbog njega toliko sam i tuzan. Potajno sam se nadao da bi mogao u Zvezdu dolaskom Cove Mnogo ga gotivim i mislim da ce zablistati sledece sezone. Srecno mu bilo!
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
u planu je Simonović za nas, ako dođe Čović, ali čuh da treba u Rusiju, Ukrajnu, itd...
Čakaru sve najbolje !
Čakaru sve najbolje !
Nolle- mvp
Na koliko je potpisan, ako je na 2-3 sezone onda je odlicno?
Mihael- mvp
Godina : 37
Uf moze! I on je sjajna opcija, odnosno i njega bas gotivim.Nolle ::u planu je Simonović za nas, ako dođe Čović, ali čuh da treba u Rusiju, Ukrajnu, itd...
Čakaru sve najbolje !
@Mihael
Nema teorije da je Cakar potpisao na godinu. Ne bi to uradili Tosa i Predrag, nema sanse
Koleman- mvp
Ma znam, ali sve se bojim pa rekoh da pitam...
Mihael- mvp
Svakako ti je pitanje na mestu, i mene zanima. Ocekujem 3 godine.Mihael ::Ma znam, ali sve se bojim pa rekoh da pitam...
Koleman- mvp
Za ovaj deo prelaznog roka dobar posao je napravljen. Ispoštovan je redosled - produženi ugovori i ispoštovani bitni igrači od prošle sezone kojima je prva opcija Partizan (Kecman, Pera, Raško, Lučić). Zatim je doveden trenutno najbolji domaći igrač na tržištu (Čakarević) a ne znam koliko je tačno to za Anđušića, bilo bi odlično. Još sredinom prošle sezone smo počeli sa skupljanjem (nagomilavanjem) mladih igrača (Bogdanović, Pešaković, Miljenović....). Napravljena je odlična baza za dug pripremni period gde će se raščistiti neke stvari, videti ko može da odgovori zahtevima Partizana. Sada verujem da prestoji duga pauza što se dolazaka tiče, strance uvek skupljamo poslednji.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Trenutno smo u istom položajaju kao prošle godine, u ovo doba čini mi se.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
superhik ::Za ovaj deo prelaznog roka dobar posao je napravljen. Ispoštovan je redosled - produženi ugovori i ispoštovani bitni igrači od prošle sezone kojima je prva opcija Partizan (Kecman, Pera, Raško, Lučić). Zatim je doveden trenutno najbolji domaći igrač na tržištu (Čakarević) a ne znam koliko je tačno to za Anđušića, bilo bi odlično. Još sredinom prošle sezone smo počeli sa skupljanjem (nagomilavanjem) mladih igrača (Bogdanović, Pešaković, Miljenović....). Napravljena je odlična baza za dug pripremni period gde će se raščistiti neke stvari, videti ko može da odgovori zahtevima Partizana. Sada verujem da prestoji duga pauza što se dolazaka tiče, strance uvek skupljamo poslednji.
Odlican post. Upravo i ja tako nekako rezonujem. Mozda eventualno ako uleti neko od "domacih " (ex-Yu) na blic, iance poslednja tri igraca cemo cekati sigurno do kraja septembra...
P.S. Jos kad bi Peka resio da igra za nas za vreme lock-outa... Ima li neke sanse? Sergej? Markos?
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Sada smo u dobrom polozaju, pozicija 2 ( Kecman, Dragance ) i pozicija 3 ( Cakar, Lucic ) uz Jaramaza i Bogdanovica su dobro popunjene, Pesakovic ce pretpostavljam na pozajmicu, nadam se da ce se skros oporaviti... Nadam se da ce i Djekna prelomiti u glavi i da ce izboriti mesto druge 4, bar da Lucic dobije priliku da igra na svojoj prirodnoj poziciji, mada, bojim se da ce on i sledecu sezonu igrati na poziciji 4...
Sada bih samo voleo da se Vujanic oporavi i da dodje u Partizan, voleo bih da se potpuno oporavi ali sumnjam da ce do toga doci... Voleo bih da uzmemo i domacu 4 pa da igramo samo sa jednim strancem ali sumnjam da ce do toga doci...
U svakom slucaju, za sada Dragance, Cakar, Miljenovic, Bogdanovic, Besovic, Jaramaz, Pesakovic su solidan zalog za buducnost...
Sada bih samo voleo da se Vujanic oporavi i da dodje u Partizan, voleo bih da se potpuno oporavi ali sumnjam da ce do toga doci... Voleo bih da uzmemo i domacu 4 pa da igramo samo sa jednim strancem ali sumnjam da ce do toga doci...
U svakom slucaju, za sada Dragance, Cakar, Miljenovic, Bogdanovic, Besovic, Jaramaz, Pesakovic su solidan zalog za buducnost...
Mihael- mvp
Livestream Litvanija-Rusija:
http://www.adthe.us/streams/CreepyTV2.html
http://www.adthe.us/streams/CreepyTV2.html
Koleman- mvp
Nedović sve dogovorio sa KKP-om, sledeće nedelje će se ozvaničiti.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Dal' me zajebavas? Pa ja cu da se roknem.2bad4u ::Nedović sve dogovorio sa KKP-om, sledeće nedelje će se ozvaničiti.
Koleman- mvp
2bad4u ::Nedović sve dogovorio sa KKP-om, sledeće nedelje će se ozvaničiti.
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
Ja nisam ništa čuo o tome, ali ako je istina nadam se da onda nećemo dovoditi pleja Amerikanca, jer zaista ne vidim kako bi svi ti talenti dobili šansu.
Ja zaista nemam ništa protiv toga da se sezona pusti niz vodu, ali da se u tom slučaju stvarno mladima da šansa, pa šta bude, makar ništa ne osvojili, jer sa Nedovićem na kecu, Miljenovićem, Bogdanom, Anđušićem, Čakarom, Lučićem, Đeknom... To bi za 2-3 godine morala da bude paklena ekipa.
Što se tiče samog dovođenja Đekića, verujte da Zvezda mnogo Mišku duguje i da ukoliko je Miško rešio da ga vodi u Partizan to će tako i biti. Sa Čovom u klubu to deluje još realnije, jer se zalizani i on ne podnose.
Ja zaista nemam ništa protiv toga da se sezona pusti niz vodu, ali da se u tom slučaju stvarno mladima da šansa, pa šta bude, makar ništa ne osvojili, jer sa Nedovićem na kecu, Miljenovićem, Bogdanom, Anđušićem, Čakarom, Lučićem, Đeknom... To bi za 2-3 godine morala da bude paklena ekipa.
Što se tiče samog dovođenja Đekića, verujte da Zvezda mnogo Mišku duguje i da ukoliko je Miško rešio da ga vodi u Partizan to će tako i biti. Sa Čovom u klubu to deluje još realnije, jer se zalizani i on ne podnose.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ja sam iskreno pomislio da 2bad4u samo pali masu...
Sa druge strane, danas mi je palo na pamet da ce Covic ako udje u Zvezdu tesko moci da ima toliko igraca na pozicijama 1 i 2... Nedovic, Cvele, Covic, Radivojevic, Bakic...
Sa druge strane, danas mi je palo na pamet da ce Covic ako udje u Zvezdu tesko moci da ima toliko igraca na pozicijama 1 i 2... Nedovic, Cvele, Covic, Radivojevic, Bakic...
Mihael- mvp
Pa koliko znam,Neodvic posle 16.jula ima pravo da trazi raskid ugovora..Do tada ima vazeci ugovor sa Zvezdom i obestecenje koje nije malo..A posto svi vide mogucnost da se opare tu,dovoljno je da mu ulate jos jednu platu i produze rok do 16.avgusta..
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
Dajte bre ljudi sada ozbiljno? Smorio sam se kao plovak, necu spavati.
@2bad4u ili kako vec ide nik daj napisi nesto vise, molim te? Ne znam u depresiji sam ljudi bre polako...
@2bad4u ili kako vec ide nik daj napisi nesto vise, molim te? Ne znam u depresiji sam ljudi bre polako...
Koleman- mvp
Gledaj to sa vedrije strane, Zvezda će imati igrača u Evroligi.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ako ode iz Zvezde, Zvezda nece imati igraca u EL. Vedrije strane nema.Bodi Bond ::Gledaj to sa vedrije strane, Zvezda će imati igrača u Evroligi.
Koleman- mvp
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5