Samo za članove 1
+41
Tazz
zex88
Imperator
Karadjordje
Koleman
Naissus
Ray Allen
Gencha
Hyperactive
2bad4u
Marko
mlekadzija
NenadBG
fizicar
familija
dane
Novica-Ubica
Markos
Danny Trejo
Junglezburn
Psycho
bigZ
superhik
Talicni Tom
Everton
Zemljoradnik
Sensui
ZuLuofVozdovac
Mihael
wolfvaga
Maja
Dule Kecman
drexler
Anti-RTS
lazarminator
Nolle
air slavkan
Macijauskas
markoo
Sergej
Bodi Bond
45 posters
Strana 37 od 40
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Samo za članove 1
Rasa je skoro sigurno novi igrac KKP.
takodje,verovatno vec sutra ce biti jedno novo lice na treninzima,sto se mnogima nece svideti
To kaže Talicni na partizan.net!!!
Ko li bi mogao da bude to novo lice?? Sve mi se čini da bi to mogao biti Radmanović
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Vesely , mozda je lik duhovit
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
A možda kao što neko drugi reče, to bude Andjušić.
dane- prva petorka
Verovatno Andjusic,99% je to taj kome se nece svideti i makar davao 50 poena po utakmici on nikada nece biti igrac i covek vec jedna najobicnija picka koja zna samo da udara sa ledja!!!
Markos- prva petorka
Ne kaki, udarali su i neki naši sa leđa i u prvoj tuči u Vršcu.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Koleman ::Ma Balsa Radunovic bre
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
lazarminator ::Koleman ::Ma Balsa Radunovic bre
Potpisao za AEL
http://features.rr.com/article/0b7g1oh0P3d78?q=Ukraine
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
Dobro, bar znam da nece ni u Zvezdu xD
Nista onda imamo 3 opcije:Radman, Daca ili neko treci Samo da nije ovaj prvi
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Čovek je na drugom forumu analizirao moguće opcije, i najlogičnije mu se čini Al Torton. Mogu samo reći da bih bio oduševljen ako bi to bio on.
A i Sergej je rekao da tražimo četvorku koja je dobar šuter.
A i Sergej je rekao da tražimo četvorku koja je dobar šuter.
dane- prva petorka
Ma Andjusic je to, Bodi je odavno napisao da ce biti vec na prvom treningu sa nama.Koleman :: Dobro, bar znam da nece ni u Zvezdu xD
Cetvorku jos uvek niko ne zna, a ko zna, ko da ne zna
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Sergej a znate li šta po pitanju centra???
dane- prva petorka
Njemu su rekli samo da je zajeban igrac, tako je procurela vest o renomiranoj nba cetvorki..Macijauskas ::A Vlada ne zna?
Dule Kecman- mvp
jedno pitanje za Slovaka, ovde su svi insajderi preneli da je Partizanov, ali zvanicne potvrde nigde nema, pa me zanima sta jew tu po sredi.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Nesterovicdane ::Sergej a znate li šta po pitanju centra???
Sergej- mvp
Sergej ::Nesterovicdane ::Sergej a znate li šta po pitanju centra???
Dule Kecman- mvp
Mnogi sada nisu srecni. A kada je prosle sezone doveden Jawai svi smo se radovali...
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Sto se tice Slovaka, on je jos dete, pa ne moze se ocekivati da ima ugovor...
Sto se tice Rase, kao sto Sergej rece, on je nas, ali ce valjda ici na neke posebne testove za rame, pa ako bude ok potpisace, a ako ne moguce je i da se povuce.
Dobra stvar u vezi sa Rasom je i to sto on namerava da igra kosarku, ako mu rame dozvoli, jos dve godine.
Sto se tice Rase, kao sto Sergej rece, on je nas, ali ce valjda ici na neke posebne testove za rame, pa ako bude ok potpisace, a ako ne moguce je i da se povuce.
Dobra stvar u vezi sa Rasom je i to sto on namerava da igra kosarku, ako mu rame dozvoli, jos dve godine.
Bodi Bond- mvp
Eh evo da i ja ukratko rezimiran ono sto smo tipkali predhodno
Novica Velickovic: Ima neku distorziju misica ili kako se to vec strucno zove. Sama povreda po sebi ce biti zalijecena do EP sigurno ili prevedeno 80% su sanse da ce on ici.Malo smo sve mi to iskoristili odnosno Duda pa zeli to plasirati da izgleda mnogo ozbiljnije nego sto u stvari jeste nesto kao novinarsku patku da ne ide na ep.
Novici je to zasmetalo i cinjenica da ga je Duda napao zbog te povrede tipa bitniji ti je kes nego vlastitio zdravlje tako mu je nesto rekao.Nastao je mali sukob koji ce za dobrobit Srbije vjerovatno biti izgledjen a Novica spreman.Kazem vrlo vrlo vjerovatno siguran putnik za Litvaniju.Po informacijama koje ja imam blizi je da ide nego da ne ide.
Spominje se neko reckanje Dude i Keselja mada to moj izvor nije licno vidio al se suska ,pa ga valjda Duda malo hladi neigranjem protiv Makedonaca.
Ev sad o Zalizanom. To da nema uticaj uopste nije tacno.
Rakovic ne igra samo zbog njega al je to Duda tako lijepo uoblicijo da je to nevjerovatno.Inace isti taj Duda voli pare vise nego svi sirocici ovog svijeta napolitanku tako da nije ni cudno veoma poslovan odnos njih dvojice.
Nakon objavljivanja spiska odma je Zalizani kontaktiro Rakovica kofol da mu izmenadzerise sa Dudom aganzman u Olimpijakos i neki ruski klub ne znam tacno i da njih dvojica podjele fin procenat na sta sih je Rakovic oba poslao u lepu picku materinu. To da je povrijedjen i ima porodicne probleme nije istina provodi se po Budvi ,loce ko stoka zajedno sa Micom Bericem.
Sa Milicicem sam se vidio u RS kod Prijedora i citav dan sam pricao sa njim.Mozda i dodje kod mene kao gost u Sarajevu.To da decko ima malo problema s glavom uopste nije istina .Veoma je inteligentan dobro rezonuje stvari ,izuzetno porodican i religiozan covjek.Sa njim se desila ista stvar , poslije apatije u NBA odlucio je da se vrati u Europu.To su one pripreme i kvalifikacije za EP mislim i isto su Duda i Zalizani htjeli uraditi.Imao je ponude Barse,PAO,OLy i Reala.Tada se ukljucuje tandem i zeli uzeti nevjerovatnu cifru iz tog Milicicevog visegodisnjeg ugovora.Naravno sve funkcijonice po sistemu Duda uticaj na igraca ,igrac pristaje i Zalizani uskace.Tad se Milicicu bukvalno sve zgadilo.Znam i odgovorno tvrdim da se decku igra mozda vise nego i jednom od ovim 15 u Sloveniji.
Btw tada je bio u opticaju Madridski klub
Nemojte ovo puno sad siriti ,molim vas a nastaviti ovdje postavljat pitanja slobodno
Novica Velickovic: Ima neku distorziju misica ili kako se to vec strucno zove. Sama povreda po sebi ce biti zalijecena do EP sigurno ili prevedeno 80% su sanse da ce on ici.Malo smo sve mi to iskoristili odnosno Duda pa zeli to plasirati da izgleda mnogo ozbiljnije nego sto u stvari jeste nesto kao novinarsku patku da ne ide na ep.
Novici je to zasmetalo i cinjenica da ga je Duda napao zbog te povrede tipa bitniji ti je kes nego vlastitio zdravlje tako mu je nesto rekao.Nastao je mali sukob koji ce za dobrobit Srbije vjerovatno biti izgledjen a Novica spreman.Kazem vrlo vrlo vjerovatno siguran putnik za Litvaniju.Po informacijama koje ja imam blizi je da ide nego da ne ide.
Spominje se neko reckanje Dude i Keselja mada to moj izvor nije licno vidio al se suska ,pa ga valjda Duda malo hladi neigranjem protiv Makedonaca.
Ev sad o Zalizanom. To da nema uticaj uopste nije tacno.
Rakovic ne igra samo zbog njega al je to Duda tako lijepo uoblicijo da je to nevjerovatno.Inace isti taj Duda voli pare vise nego svi sirocici ovog svijeta napolitanku tako da nije ni cudno veoma poslovan odnos njih dvojice.
Nakon objavljivanja spiska odma je Zalizani kontaktiro Rakovica kofol da mu izmenadzerise sa Dudom aganzman u Olimpijakos i neki ruski klub ne znam tacno i da njih dvojica podjele fin procenat na sta sih je Rakovic oba poslao u lepu picku materinu. To da je povrijedjen i ima porodicne probleme nije istina provodi se po Budvi ,loce ko stoka zajedno sa Micom Bericem.
Sa Milicicem sam se vidio u RS kod Prijedora i citav dan sam pricao sa njim.Mozda i dodje kod mene kao gost u Sarajevu.To da decko ima malo problema s glavom uopste nije istina .Veoma je inteligentan dobro rezonuje stvari ,izuzetno porodican i religiozan covjek.Sa njim se desila ista stvar , poslije apatije u NBA odlucio je da se vrati u Europu.To su one pripreme i kvalifikacije za EP mislim i isto su Duda i Zalizani htjeli uraditi.Imao je ponude Barse,PAO,OLy i Reala.Tada se ukljucuje tandem i zeli uzeti nevjerovatnu cifru iz tog Milicicevog visegodisnjeg ugovora.Naravno sve funkcijonice po sistemu Duda uticaj na igraca ,igrac pristaje i Zalizani uskace.Tad se Milicicu bukvalno sve zgadilo.Znam i odgovorno tvrdim da se decku igra mozda vise nego i jednom od ovim 15 u Sloveniji.
Btw tada je bio u opticaju Madridski klub
Nemojte ovo puno sad siriti ,molim vas a nastaviti ovdje postavljat pitanja slobodno
sarajlija- mahač peškirom
- Datum upisa : 20.05.2011
Ja sam od lekara dobio informaciju da Novica svaki dan radi na toj specijalnoj masini u RZS-u. Duci, kondicioni trener je optimista, ali kaze da ne moze to da se sredi preko noci, jer je Novica dugo stedeo tu nogu zbog bolova..
Dule Kecman- mvp
Pošto smo pominjali Nikitovića, U16 i Miška ja bih ovde izneo moje zapažanje. Mislim, da je glavna fora da se FMP-u preko mladjih kategorija otimaju, to jest, vrbuju igrači. Zbog toga je Nikitović postavljen da kontroliše tu selekciju a sklon je radnjama o kojima govorimo... Ako Sarajlija ima neke informacije o tome neka napiše. Već od U16 se uspostavi sistem i onda ti igrači kad napune 18 već imaju pune uši priče o budućoj karijeri. Time ne želim da pravdam Čovića za njegove propuste, da me ne shvatite pogrešno.
Gost- Gost
Posle Micića, Zalizani može da vrbuje samo moju babu. Sloboda igrača FMP-a, počevši od generacije '94, košta 300k evra, pa neka vrbuje.
Bodi Bond- mvp
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4