Evroliga 2011/2012
+52
Fiti
nikola tesla
Hyperactive
sexdrogabodiroga
Geograf
XXL
Presretac
rajan
Zolja
markoo
maxisb
familija
bigZ
Gale
Kure
Novica-Ubica
Anti-RTS
slobokv83
Mihael
Sarlo
dane
blagoje
srb
air slavkan
Junglezburn
Tazz
ZuLuofVozdovac
wolfvaga
Djole
Talicni Tom
Sensui
2bad4u
Markos
expert
mlekadzija
Everton
NenadBG
Macijauskas
drexler
Sergej
Nolle
Koleman
superhik
zex88
fizicar
Dule Kecman
Psycho
Zemljoradnik
Gencha
lazarminator
Ray Allen
Bodi Bond
56 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 5 od 37
Strana 5 od 37 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37
Re: Evroliga 2011/2012
Uz to jedan Kaun igra po 3-4 minuta, ne pamtim kad sam video toliko odlicnih igraca u jednom timu u ELEverton ::nisam to znao , onda su sigurno 1 favoriti za osvajanje EL, jbt njima je Gordon 10 igrac u rotaciji
srb- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.08.2011
Godina : 40
CSKA sa pola gasa, pa i manje, alal im vera...
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Evo sad odgledah snimak, šta reći, sa Kirilenkom i na Rusiju
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
ko može da im se suprotstavi ?
Barsa sa Uertasom umesto Rubija ?
oslabljeni PAO i OLY ?
Real i Makabi mi se čine kao mogući protivnci
Sijenu još nisam gledao
Turske ekipe ne gledam, mada jedna će možda i igrati F4 s obzorom gde se igra, a i Fener i Efes su pljunuli toliko para, da su mogli celu Afriku da nahrane...
oslabljeni PAO i OLY ?
Sijenu još nisam gledao
Turske ekipe ne gledam, mada jedna će možda i igrati F4 s obzorom gde se igra, a i Fener i Efes su pljunuli toliko para, da su mogli celu Afriku da nahrane...
Nolle- mvp
Licno ja ovo ne vidim kao neki hendikepNolle ::ko može da im se suprotstavi ?
oslabljeni PAO i OLY ?
Sijenu još nisam gledao
Mozda jer smatram Rubia za precenjenog igraca i Uertasa, koga nenormalno gotivim, za potcenjenog. U odbrani im se nece nista promeniti a u napadu moze i na bolje.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ne slažem se Kole. Izgubila je Barsa odlaskom i Rubia (odbrana) i Lakoviča (šut). Ne može to Uertas da nadomesti.
Naravno, stvari se značajno menjaju ako ne bude NBA sezone pa braća Gasol zaigraju za Barselonu. Onda im plej i ne treba.
Naravno, stvari se značajno menjaju ako ne bude NBA sezone pa braća Gasol zaigraju za Barselonu. Onda im plej i ne treba.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Ne znam meni Rubio ne igra neku specijalnu odbranu. Vise mu se to zasniva na kradji lopte a x puta se desi da ispadne pa onda ova 4 jadnika to nadoknadjuju. Lakovic mi je jedan od gotivnijih igraca, gledao sam direktno Rubio-Uertas. Mislim da je veci problem centarska linija i godine Navara. Navaro igra sve cesce sa oscilacijama a mnogo zavisi od njega na 2. Back-up mu je Xavi Rabaseda, priznacete ne bas obecavajuci igrac. Perspektivan ali tesko da moze da igra EL na visokom nivou. Na kraju Uertasov back-up je Victor Sada. Meni to uliva poverenje. Ako Gasol(i) zaigraju za Barsu, CSKA vise nije favorit.
Koleman- mvp
Kole zaboravio si Eidsona na 2/3 koji može da menja Navara i Pita po potrebi, ta tri igrača su dovoljna rotacija. Možda fali još jedan igrač umesto Rabasede, ali ok je to, na 4/5 imaju Wallacea, Lorbeka, Vaskeza, NDonga, ako se na to dodaju braća Gasol... Mišljenja sam da Uertas može da doprinese pre svega napadački i asistencijama, na način na koji to Rubio nije mogao, a što se tiče odbrane tu je Sada. Meni i sa ovakvim rosterom to nije dovoljno za CSKA, sa braćom to bi bilo drugačije da, ali... Meni je ono što sam gledao protiv Žalgirisa dosta dobro s obzirom na početak, zato što se vidi enormna količina rezerve kod Hrijape, Gordona koji svi znamo kakav je igrač, itd... Jednostavno CSKA je i na ovakvo vrhunskom nivou za jedan nivo iznad svih ekipa u Evropi i to kada ih porediš sa Panatom, Barsom, Realom... a zamisli kako bi izgledalo da ih poredimo sa ostalim ekipama. Ovo je samo neko moje razmišljanje, naravno da ljudi ne moraju sa tim da se slože. Meni je Pascual jedan od omiljenih trenera inače
Nolle- mvp
Ukoliko neko želi može da dobije pripremu svih mečeva na mail od mene, ja je dobijam od Partizana. Pošaljite mi pp sa mailom ako neko hoće da mu prosledim ovo.
Bodi Bond- mvp
Bodi, posalji meni, moj mail vec imas...
Mihael- mvp
Godina : 37
Bice da reklamiram Sport Klub ali neverovatno je kakav oni posao rade. Kad nisam imao taj kanal previse sam propustao:
SK
18:00 Unics-Montepaschi
20:45 Prokom-Galatasaray
SK+
19:00 Feberbache-Caha Laboral
20:45 Cantu-Nancy
SK
18:00 Unics-Montepaschi
20:45 Prokom-Galatasaray
SK+
19:00 Feberbache-Caha Laboral
20:45 Cantu-Nancy
Koleman- mvp
Ако имаш СББ-ов дигитални пакет онда имаш преносе и на СК3, СК4 и СК5.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
u pm, što nisu stavili Fener u 20:45, vezali su 2 najbolje utakmice u intervalu od sat vremena -.-, a uveče stavili Cantu - Nansy idi bre u... koji je tu rezon ?
Nolle- mvp
Не знам зашто толико убрајате Макаби у групу фаворита, имају бучну халу и то је то ја не видим баш неки квалитет у њиховим тиму. То што су добили трећеразредне словеначке екипе (што је урадио и Широки) и што су истамбурали Цибону (што умало да пође за руком и Радничком) мислим да није неки епохалан успех, видећемо сутра у Милану колико они заиста вреде. Мислим да су одласком Еидсона у глобалу изгубили више него што су добили доласком Фармара и Папалукаса, иако ова двојица не играју на истој позицији као Еидсон. Ценим Блата али не верујем да они могу на фајнал 4, ако се тамо и нађу биће то искључиво његовом заслугом.
Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Sre 19 Okt 2011 - 1:18, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
+1ZuLuofVozdovac ::Не знам зашто толико убрајате Макаби у групу фаворита, имају бучну халу и то је то ја не видим баш неки квалитет у њиховим тиму. То што су добили трећеразредне словеначке екипе (што је урадио и Широки) и што су истамбурали Цибону (што умало да пође за руком и радничком) мислим да није неки епохалан успех, видећемо сутра у Милану колико они заиста вреде. Мислим да су одласком Еидсона у глобалу изгубили више него што су добили доласком Фармара и Папалукаса, иако ова двојица не играју на истој позицији као Еидсон. Ценим Блата али не верујем да они могу на фајнал 4, ако се тамо и нађу биће то искључиво његовом заслугом.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
e jbm ti tursku ekipu gde gledam intervjue 4 igraca i sve na srpskom..
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Koji car ovaj Bo!
Prvo se sa nekih 9 metara stvorio ispod koša, dakle da sam trepnuo u tom trenutku ne bih video ulaz, a onda sa tih 9 metara trojka za kraj prvog p. i rezultat 44-43! Inače, Sijena bez njega raspad.
Prvo se sa nekih 9 metara stvorio ispod koša, dakle da sam trepnuo u tom trenutku ne bih video ulaz, a onda sa tih 9 metara trojka za kraj prvog p. i rezultat 44-43! Inače, Sijena bez njega raspad.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Sreca njihova sto Spartak SP ne igra Evroligu.Nolle ::ko može da im se suprotstavi ?
oslabljeni PAO i OLY ?
Sijenu još nisam gledao
Ray Allen- prva petorka
NIsam mogao sebe da nateram da gledam Sijenu, nadam se da ce neko neko napisati oko utakmice, odoh ja da gledam Fener...
Nolle- mvp
Sad sam se ukljucio. Imam utisak da je Jawai zestoko smrsao.
Koleman- mvp
Nedostatak McDonaldsa u Rusiji.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Ima ga, samo se to ovde pise МекДоналдс.
Inace, to mi je jako zanimljivo, kada iz ove perspektive posmatram, kako su Ameri prakticno preko filma i rok en rola nametnuli engleski kao svetski jezik i kako eto i Rusi licemerno pisu cirilicom Рајфајзен банк, a sa druge strane su pustili Amerikance da im apsolutno vladaju kulturom. Svaki ruski spot je potpuno amerikanizovan, sa svim odlikama Hollywood-a, popularna muzika nema ama bas nista upecatljivo domace, vec su to preuzete note raznih americkih sranja.
Danas se na svakom cosku Moskve, ili gde god, nalaze mladi Rusi sa kacketima NY i glume da su u getu, oslovljavaju se sa 'bro', a deda im je lizo zemlju crnicu negde kod Staljingrada i jeo pomije po rovovima. A eto 70 godina kasnije unuci mu, a i da nisu toga svesni, postaju robovi marketinga i Hollywood-a.
Opet, vazno je da se Адидас napise cirilicom
Inace, to mi je jako zanimljivo, kada iz ove perspektive posmatram, kako su Ameri prakticno preko filma i rok en rola nametnuli engleski kao svetski jezik i kako eto i Rusi licemerno pisu cirilicom Рајфајзен банк, a sa druge strane su pustili Amerikance da im apsolutno vladaju kulturom. Svaki ruski spot je potpuno amerikanizovan, sa svim odlikama Hollywood-a, popularna muzika nema ama bas nista upecatljivo domace, vec su to preuzete note raznih americkih sranja.
Danas se na svakom cosku Moskve, ili gde god, nalaze mladi Rusi sa kacketima NY i glume da su u getu, oslovljavaju se sa 'bro', a deda im je lizo zemlju crnicu negde kod Staljingrada i jeo pomije po rovovima. A eto 70 godina kasnije unuci mu, a i da nisu toga svesni, postaju robovi marketinga i Hollywood-a.
Opet, vazno je da se Адидас napise cirilicom
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Sefološa sjeba utakmicu.
Bodi Bond- mvp
Onanu izasla lopta iz kosa za produzetak. Mnogo su jadni i jedni i drugi, moj utisak
Koleman- mvp
Strana 5 od 37 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37
Similar topics
» Evroliga 2010/2011 - 2. deo
» Evroliga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Evroliga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo