Evroliga 2011/2012
+52
Fiti
nikola tesla
Hyperactive
sexdrogabodiroga
Geograf
XXL
Presretac
rajan
Zolja
markoo
maxisb
familija
bigZ
Gale
Kure
Novica-Ubica
Anti-RTS
slobokv83
Mihael
Sarlo
dane
blagoje
srb
air slavkan
Junglezburn
Tazz
ZuLuofVozdovac
wolfvaga
Djole
Talicni Tom
Sensui
2bad4u
Markos
expert
mlekadzija
Everton
NenadBG
Macijauskas
drexler
Sergej
Nolle
Koleman
superhik
zex88
fizicar
Dule Kecman
Psycho
Zemljoradnik
Gencha
lazarminator
Ray Allen
Bodi Bond
56 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 18 od 37
Strana 18 od 37 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37
Re: Evroliga 2011/2012
Браво за Мицова, мислим да је у пракси показао Дуди колики је идијот.
Жао ми је бре оног момка Тибора Плајса. Тај да има мало мозга и дође на сезону у неки наш клуб 10 година би после то наплаћивао у Европи. Овако пропада и на граници је да постане медиокритет.
Жао ми је бре оног момка Тибора Плајса. Тај да има мало мозга и дође на сезону у неки наш клуб 10 година би после то наплаћивао у Европи. Овако пропада и на граници је да постане медиокритет.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Белошевићу, ставићу те на аватар.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Kakav preokret Montepaskija....Rakočević ih ubio!!!
XXL- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
Ima da ga vole ko Boga u Sijeni.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Bravo Ilija! Navaro je najveće govno na košarkaškim terenima u istoriji!
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Vala bas, odusevio me je..blagoje ::Белошевићу, ставићу те на аватар.
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Јел може неко појашњење за нас који смо приморани да гледамо радну акцију?
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Ja se nerviram što moram da radim u ovo doba, ali ti si ipak gore prošao.air slavkan ::Јел може неко појашњење за нас који смо приморани да гледамо радну акцију?
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Тад је још било и ок, сад гледам 48 сати свадбу.Zemljoradnik ::Ja se nerviram što moram da radim u ovo doba, ali ti si ipak gore prošao.air slavkan ::Јел може неко појашњење за нас који смо приморани да гледамо радну акцију?
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Илија му је дао техничку јер га је Боди замолио.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Reci mi još da mu je dao tehničku za glumu...
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
blagoje ::Илија му је дао техничку јер га је Боди замолио.
A svirali su mu i faul u napadu u prvom poluvremenu, a protivnik je pao - navarovski, kao da ga je tenk, a ne Navaro udario.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Pa nista nama dragi Navaro je odigrao ceo mec katastrofa. Mislim da je prve poene dao u 3/4 a pre toga je i zicere masio. Bila je prisutna nervoza i onda se zalio na sudijsku odluku u svom poznatom maniru i Ilija majstor mu je bez razmisljanja zamanuo tehnicku i to u trenutku kada se lomi mec, tacnije ako se ne varam pri +1 za Sienu 15-ak sekundi do kraja. Rakoc pogadja 2/4 za 3 razlike i Siena ima posed.
Mec kao mec je bio sjajan. Siena je opet pokazala skolski primer odbrane a Rakoc da i u 33 godine moze da igra vrhunski. Sjajno je vrteo pik, dao jako vaznu trojku i veoma dobro cuvao Navara. Egal je bio veci deo meca ali se Barselona odlepila u 3/4 pa je i dugo odrzavala vodstvo. Medjutim Siena je ubrzala ritam i uspela da stigne. To su uspeli svojom dobrom igrom ali i zahvaljujuci Paskvalu koji je imao lucidne odluke-Resavanje napada u prvih 10 sekundi pri vodstvu od 5+, igranje bez pleja u tim trenucima... I nama dragom Navaru koji je preuzeo odgovornost i uradio isto sto i u vecem delu meca pa kasnije i definitivno sa tehnickom odlucio pobednika. Svaka cast Sieni, moram da priznam da sam ih otpisao u 3/4. Bio je primetan nedostatak Bo-a i Kaukenasa a pogotovo Lavrinovica jer je Lorbek bio sjajan i lako resavao akcije blizu kosa u duelu sa fizicki inferijornim Stenrukom. Stvarno lep mec! Na kraju ja srecan
Mec kao mec je bio sjajan. Siena je opet pokazala skolski primer odbrane a Rakoc da i u 33 godine moze da igra vrhunski. Sjajno je vrteo pik, dao jako vaznu trojku i veoma dobro cuvao Navara. Egal je bio veci deo meca ali se Barselona odlepila u 3/4 pa je i dugo odrzavala vodstvo. Medjutim Siena je ubrzala ritam i uspela da stigne. To su uspeli svojom dobrom igrom ali i zahvaljujuci Paskvalu koji je imao lucidne odluke-Resavanje napada u prvih 10 sekundi pri vodstvu od 5+, igranje bez pleja u tim trenucima... I nama dragom Navaru koji je preuzeo odgovornost i uradio isto sto i u vecem delu meca pa kasnije i definitivno sa tehnickom odlucio pobednika. Svaka cast Sieni, moram da priznam da sam ih otpisao u 3/4. Bio je primetan nedostatak Bo-a i Kaukenasa a pogotovo Lavrinovica jer je Lorbek bio sjajan i lako resavao akcije blizu kosa u duelu sa fizicki inferijornim Stenrukom. Stvarno lep mec! Na kraju ja srecan
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Bilo je 3 sekunde do kraja.Koleman ::i to u trenutku kada se lomi mec, tacnije ako se ne varam pri +1 za Sienu 15-ak sekundi do kraja. Rakoc pogadja 2/4 za 3 razlike i Siena ima posed.
stvarno odlican mec
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
Tacno.
Edit:
Zaboravio sam da pomenem trojku Inglesa sa skoro identicnog mesta odakle je Kecman ubacio
Edit:
Zaboravio sam da pomenem trojku Inglesa sa skoro identicnog mesta odakle je Kecman ubacio
Koleman- mvp
Zanimljivo u grupi A, Cantu je cetvrti trenutno, a jedini ima * sto bi trebalo da znaci da su sigurni u top16 (ako nije neka greska)..
iako na prvi pogled najlosija grupa - ubjedljivo najzanimljivija do kraja..
iako na prvi pogled najlosija grupa - ubjedljivo najzanimljivija do kraja..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
E sad da napišem ja nešto...Gledao Fener-Bilbao, Olimpijakos-Kantu i naravno Montepaski-Barsa, ali ne ceo meč, zaspao sam (gledao ih naizmenično, Sport klub+ stream)
prvo da kažem za Kurtu Džerelsa, u drugom poluvremenu je probijao baš fino, i njegova igra mi se svidela, mislim da je dosta napredovao od trenutka kada je došao u Evropu...a Fener je raspali tim, po meni nisu za TOP16...Bilbao da je frižider bacio sa kraja terena, ušao bi, posebno bih istakao onu trojku Grimaa, definitivno potez kola.
Micov se useeerrava na Dudu, ali bukvalno...čovek igra doktorski, maximalno koristan za svoj tim, stabilan, prave odluke u pravo vreme, uvek zna šta radi, izgleda kao da ima 36, a ne 26 godina (po iskustvu naravno)....jedan mali detalj, Micov krene na ulaz i stane, sačeka GLYNIADAKIS, ANDREASa (ovo sam iskopirao jer ne zna da izgovorim) da padne na njega i iznudi faul, e onda ide krupan snimak Dude, ovaj raširio obe ruke i psuje u 16, hvata Papadopulosa ispod ruke, povuče ga i gurne da izađe na teren, a onda ovome što mu ne znam ime da izgovorim očitava bukvicu na klupi, Micov bez emocija pogađa bacanja
E sad o Sijeni i Igoru, ali i Navaru...Igor, igra vrlo dobro (mislim da je iskusni lisac Duda Ivković pogrešio u oceni njegovog kvaliteta, potencirajući da je bez kluba), jednom ga je Pjaniđani pozvao na klupu zbog dva napada za redom, gde je u prvom loše bacio povratnu loptu u igri dva na dva, a u drugom je bacio u aut, tada je Igor igrao kao plej i organizovao igru (mada generalno je i to dobro radio), ali u napadu siguran, pravi prednost i vidi se da je dosta stabilan. Navaro sa druge strane nije mogao niti jedan otvoren šut da ubode, vidi se da nije bilo njegovo veče, sa njegovom igrom nema nikakve veze odbrana Sijene, jednostavno čovek vola nije mogao da ubode, što opet ne umanjuje dobru igru Sijene...
EDIT: ali Antonije Pušić na klupi Kantua, nisam mogao da se ne nasmejem svaki put kada ga kamera prikaže
prvo da kažem za Kurtu Džerelsa, u drugom poluvremenu je probijao baš fino, i njegova igra mi se svidela, mislim da je dosta napredovao od trenutka kada je došao u Evropu...a Fener je raspali tim, po meni nisu za TOP16...Bilbao da je frižider bacio sa kraja terena, ušao bi, posebno bih istakao onu trojku Grimaa, definitivno potez kola.
Micov se useeerrava na Dudu, ali bukvalno...čovek igra doktorski, maximalno koristan za svoj tim, stabilan, prave odluke u pravo vreme, uvek zna šta radi, izgleda kao da ima 36, a ne 26 godina (po iskustvu naravno)....jedan mali detalj, Micov krene na ulaz i stane, sačeka GLYNIADAKIS, ANDREASa (ovo sam iskopirao jer ne zna da izgovorim) da padne na njega i iznudi faul, e onda ide krupan snimak Dude, ovaj raširio obe ruke i psuje u 16, hvata Papadopulosa ispod ruke, povuče ga i gurne da izađe na teren, a onda ovome što mu ne znam ime da izgovorim očitava bukvicu na klupi, Micov bez emocija pogađa bacanja
E sad o Sijeni i Igoru, ali i Navaru...Igor, igra vrlo dobro (mislim da je iskusni lisac Duda Ivković pogrešio u oceni njegovog kvaliteta, potencirajući da je bez kluba), jednom ga je Pjaniđani pozvao na klupu zbog dva napada za redom, gde je u prvom loše bacio povratnu loptu u igri dva na dva, a u drugom je bacio u aut, tada je Igor igrao kao plej i organizovao igru (mada generalno je i to dobro radio), ali u napadu siguran, pravi prednost i vidi se da je dosta stabilan. Navaro sa druge strane nije mogao niti jedan otvoren šut da ubode, vidi se da nije bilo njegovo veče, sa njegovom igrom nema nikakve veze odbrana Sijene, jednostavno čovek vola nije mogao da ubode, što opet ne umanjuje dobru igru Sijene...
EDIT: ali Antonije Pušić na klupi Kantua, nisam mogao da se ne nasmejem svaki put kada ga kamera prikaže
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Sta mislite da ove godine Diamantidis malo odmori od nagrade najbolji defanzivac i da je malo Mossu? Covek je car, pocepao je Barselonu
Koleman- mvp
Kako je zalepio Ndonga, onu ide u top 10 sigurno!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Izasao je TOP 10, cini mi se 3. mesto. Za to treba imati lubenice.
Koleman- mvp
Mozda lose igraju ove godine, al' se bar super zezaju..
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Ovo se zove marketinig, ovo treba Partizanu!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
jes vala... Raduljici jos samo fali da navuce klovnovski nos i upotpunice sliku
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Zagreb u prvoj četvrtini utakmice za prolaz prima 28 poena i ne izlazi iz bonusa!
maxisb- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2011
Strana 18 od 37 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37
Similar topics
» Evroliga 2010/2011 - 2. deo
» Evroliga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Evroliga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo