Evroliga 2011/2012
+52
Fiti
nikola tesla
Hyperactive
sexdrogabodiroga
Geograf
XXL
Presretac
rajan
Zolja
markoo
maxisb
familija
bigZ
Gale
Kure
Novica-Ubica
Anti-RTS
slobokv83
Mihael
Sarlo
dane
blagoje
srb
air slavkan
Junglezburn
Tazz
ZuLuofVozdovac
wolfvaga
Djole
Talicni Tom
Sensui
2bad4u
Markos
expert
mlekadzija
Everton
NenadBG
Macijauskas
drexler
Sergej
Nolle
Koleman
superhik
zex88
fizicar
Dule Kecman
Psycho
Zemljoradnik
Gencha
lazarminator
Ray Allen
Bodi Bond
56 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 34 od 37
Strana 34 od 37 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
Re: Evroliga 2011/2012
Uopste, Olimpijakos je odlicno odigrao odbranu veceras. Maksimalno agresivno, ono sto mi je bilo upadljivo jeste odbrana Pere Antica koji je izlazio na 7 metara, u stavu prati Lorbeka.
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ray Allen ::Keselj odbranu odigrao doktorski. Da covek ne poveruje.
I ja sam
Da nisam gledao utakmicu rekao bih još jedna F117 utakmica za njega, ali je bio odličan, kao i cijeli tim Olimpijakosa. Stvarno nisam imao ideju na koju foru oni mogu pobijediti Barsu. A ono s jedne strane odlična odbrana, maksimalno agresivna i napad koncentrisan oko Spanulisa kao da je sam Džordan donijela im je zaslužen trijumf.
Inače, koliko god to nekad bolo oči i vrijeđalo košarku kao igru, Spanulisu sva prava u napadu daju najbolje rezultate za tim.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
al će da bude fora ako Olimpijakos uzme titulu, a Teo otišao iz Olimpijakosa zbog iste.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Olimpijakos je igrao ratnicku kosarku koju generalno igra tokom cele sezone. Napad-ziveo Spanulis i mesari pod kosem. Bez tehnike, visine i snage ali do besvesti borbeni. Meni je ta selekcija stvarno odlicna. Mozda jedan jos kosgeter i to je to. Veliki podvig.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Meni je Printezis strasan igrac, sa onim ramenima i dugim rukama, pravi igrac za ovakvu kosarku.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Ocajan je u zagradjivanju igraca kod defanzivnog skoka, ali je dobar u napadu.expert ::Meni je Printezis strasan igrac, sa onim ramenima i dugim rukama, pravi igrac za ovakvu kosarku.
Gencha- šesti igrač
Godina : 35
13:00
CSKA-PAO Sport Klub +
Law rekao da igra sigurno u nedelju.
CSKA-PAO Sport Klub +
Law rekao da igra sigurno u nedelju.
Koleman- mvp
Kako deluje mocno kad ima loptu Law, a na kraju se ispostavilo da pojma nema... nacin na koji se povredio je tuzan...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Realno imaju vece sanse ako ne igra..Djole ::Kako deluje mocno kad ima loptu Law, a na kraju se ispostavilo da pojma nema... nacin na koji se povredio je tuzan...
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Final 4 2012/2013 ce se igrati u Londonu
Uzivam u reprizi meca CSKA-PAO. Dve razlicte cetvrtine, sve prsti. Deron Williams isto u hali
Uzivam u reprizi meca CSKA-PAO. Dve razlicte cetvrtine, sve prsti. Deron Williams isto u hali
Koleman- mvp
Ovako... Odgledao sam obe utakmice 1/2 finala juce i prilicno sam zadovoljan onim sto sam video... Zbilja su sve 4 ekipe zasluzeno tu gde jesu... Za sudije bas i nisam siguran (pogotovu za drugo 1/2 finale), ali posto je ovo spanska EL (kad njihov 8. klub u ligi igra najjace evropsko takmicenje, ne mogu drugacije da je nazovem) nije bilo za drugacije ni ocekivati...
CSKA-PAO. Gledala se ruzna kosarka. Dosta gresaka, ne zbog nervoze, koliko zbog fenomenalne postavke igre sa obe strane (dva sjajna strucnjaka su odlicno procitala igru ovog drugog). Kod Grka isticem Kajmakoglua kao iznenanjenje (uslovno receno), dok Saras i Dijamantidis to nikako ne mogu da budu (iako je CSKA pustio ovog prvog da igra, stavljajuci "boli me tu*i Tea da igra odbranu na njemu, ali je mudro zatvorio ovog drugog, kao kljuc igre "zelenih"). U partiji saha- profitirao je tim sa vise svezine, onaj u naletu (ovo im je prva godina u tom sastavu). Kuriozitet, onaj u kojem nema Amerikanaca kao nosecih igraca . Petorka Krstic-Teo + Kirilenko, Hrijapa, Sved, Voroncevic je nesto neverovatno- prva dvojca su osnova oko koje se vrti napad (mada je Krstic sinoc demonstrirao koliko je prisutan i koristan na obe strane terena), onako seretski i inteligentno, dok su ostali sjajni fizikalci, koji mogu da rese bilo koju situaciju na obe strane terena. Priznajem da bih voleo da ih vidim da se okusaju sa nekim NBA klubom, to bi bila poslastica. S druge strane, PAO je upravo izgubio zbog nesto slabijih fizikalija (Batist totalno zakazao). Zoc je mozda trebalo da vise proba sa Maricem, ali izgleda da isti kod njega odavno ne figurira kao ozbiljni sraf u igri, pa se odlucio da rizikuje i sa manje raspolozenim Batistom. Utisak da je bilo koji od ova dva tima slobodno mogao u finale ce ostati, ipak dalje ide bolji tim.
OLY-BARCA. Nesto "slobodnije" 1/2 finale. Na papiru, Katalonci bolji tim. Ocekivano ciganisanje (jbg, igraju dva ciganska tima , sala mala ), pogotovu Navara i ekipe. Po ko zna koji put, pokazalo se da je Paskval los takticar. Plavo-crveni nisu dobro spremljeni za ovu utakmicu, iako je trebalo da trijumfuju bez vecih problema. Duda u centru paznje- sklopio je dobru ekipu (mada je slab na lose fizikalce, sto je nasu reprezentaciju kostalo na EP), grcki klinci odlicni, a Spanulis je alfa i omega tima, moze (i radi) sta god hoce, pogotovu u napadu (ruku na srce, opravdano, jos uvek je jedan od najboljih napadaca na starom kontinentu). Ono sto je presudilo (pored odbrane) ipak nije on (niko nije covek-tim), vec odlicno snalazenje visprenog Printezisa (drugi strelac tima) i snaznog Dorsija (za mene otkrovenje F4), momka koji je pokupio sta je hteo u napadu. Steta sto su obojca "undersize". S druge strane, neshvatljivo lose koriscenje, pre svih, Erazema Lorbeka. Momak koji je bio najbolji igrac Evrope dok je igrao za CSKA se pogubio u senci Navara. Kosta Perovic? Cetvrti igrac u rotaciji pod kosem, pored kojeg bekovi daju koseve kako hoce. Ne moze da ih zaplasi cak ni visinom. Tragicno ...
Ostaje da vidimo pravoslavno finale ... Tipujem na CSKA, mada je sve moguce, znajuci ko vodi Pirejce...
P.S. Izvinite na poduzem postu, omaklo mi se
CSKA-PAO. Gledala se ruzna kosarka. Dosta gresaka, ne zbog nervoze, koliko zbog fenomenalne postavke igre sa obe strane (dva sjajna strucnjaka su odlicno procitala igru ovog drugog). Kod Grka isticem Kajmakoglua kao iznenanjenje (uslovno receno), dok Saras i Dijamantidis to nikako ne mogu da budu (iako je CSKA pustio ovog prvog da igra, stavljajuci "boli me tu*i Tea da igra odbranu na njemu, ali je mudro zatvorio ovog drugog, kao kljuc igre "zelenih"). U partiji saha- profitirao je tim sa vise svezine, onaj u naletu (ovo im je prva godina u tom sastavu). Kuriozitet, onaj u kojem nema Amerikanaca kao nosecih igraca . Petorka Krstic-Teo + Kirilenko, Hrijapa, Sved, Voroncevic je nesto neverovatno- prva dvojca su osnova oko koje se vrti napad (mada je Krstic sinoc demonstrirao koliko je prisutan i koristan na obe strane terena), onako seretski i inteligentno, dok su ostali sjajni fizikalci, koji mogu da rese bilo koju situaciju na obe strane terena. Priznajem da bih voleo da ih vidim da se okusaju sa nekim NBA klubom, to bi bila poslastica. S druge strane, PAO je upravo izgubio zbog nesto slabijih fizikalija (Batist totalno zakazao). Zoc je mozda trebalo da vise proba sa Maricem, ali izgleda da isti kod njega odavno ne figurira kao ozbiljni sraf u igri, pa se odlucio da rizikuje i sa manje raspolozenim Batistom. Utisak da je bilo koji od ova dva tima slobodno mogao u finale ce ostati, ipak dalje ide bolji tim.
OLY-BARCA. Nesto "slobodnije" 1/2 finale. Na papiru, Katalonci bolji tim. Ocekivano ciganisanje (jbg, igraju dva ciganska tima , sala mala ), pogotovu Navara i ekipe. Po ko zna koji put, pokazalo se da je Paskval los takticar. Plavo-crveni nisu dobro spremljeni za ovu utakmicu, iako je trebalo da trijumfuju bez vecih problema. Duda u centru paznje- sklopio je dobru ekipu (mada je slab na lose fizikalce, sto je nasu reprezentaciju kostalo na EP), grcki klinci odlicni, a Spanulis je alfa i omega tima, moze (i radi) sta god hoce, pogotovu u napadu (ruku na srce, opravdano, jos uvek je jedan od najboljih napadaca na starom kontinentu). Ono sto je presudilo (pored odbrane) ipak nije on (niko nije covek-tim), vec odlicno snalazenje visprenog Printezisa (drugi strelac tima) i snaznog Dorsija (za mene otkrovenje F4), momka koji je pokupio sta je hteo u napadu. Steta sto su obojca "undersize". S druge strane, neshvatljivo lose koriscenje, pre svih, Erazema Lorbeka. Momak koji je bio najbolji igrac Evrope dok je igrao za CSKA se pogubio u senci Navara. Kosta Perovic? Cetvrti igrac u rotaciji pod kosem, pored kojeg bekovi daju koseve kako hoce. Ne moze da ih zaplasi cak ni visinom. Tragicno ...
Ostaje da vidimo pravoslavno finale ... Tipujem na CSKA, mada je sve moguce, znajuci ko vodi Pirejce...
P.S. Izvinite na poduzem postu, omaklo mi se
wolfvaga- prva petorka
Ipak nista od finala za Zvezdu.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
Godina : 39
Litvanac Jankaitis za 22 minuta imao index 40.
Ray Allen- prva petorka
Zvezda je uvek moralni pobednik, a to je najbitnije
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
MVP Evrolige Andrei Kirilenko
Pored njega clanovi najbolje petorke su:
Diamantidis, Spanulis, Lorbek i Krstic
Drugi tim Evrolige cine:
McCalebb, Teodosic, Navarro, Domercant i Mike Batiste
Pored njega clanovi najbolje petorke su:
Diamantidis, Spanulis, Lorbek i Krstic
Drugi tim Evrolige cine:
McCalebb, Teodosic, Navarro, Domercant i Mike Batiste
Koleman- mvp
Углавном заслужено, Наваро једино мало смрди...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Kakav je to tim sa samo jednim visokim igracem?
Macijauskas- mvp
Pa dobro, nije visok taj drugi, ali je ipak centar..
Djole- prva petorka
U toku je prenos na Sport Klubu finala Evrolige za juniore
Lietuvos Rytas-Fenerbache Ulker
Lietuvos Rytas-Fenerbache Ulker
Koleman- mvp
Domaca publika je mogla makar da dodje da podrzi svoje mlade talente... toliko o tome koliko turci ustvari prate kosarku... siguran sam da bi kod nas bila puna hala kada bi igrali Partizan ili Zvezda finale EL za juniore...
Djole- prva petorka
Bice muska borba veceras. Nadam se pobedi CSKA
Kazlauskas ima priliku za 2.titulu EL , a Duda da mu se revansira za onaj poraz 1998
Kazlauskas ima priliku za 2.titulu EL , a Duda da mu se revansira za onaj poraz 1998
Sergej- mvp
Ne znam, u obe ekipe imamo Srbe i sjajne igrače. Sa jedne strane legendarni Duda i Kešelj, sa druge Krle i Teo i sjajni Kirilenko koga obožavam. Takodje baš mi se svidja kako Olimpijakos igra, pogotovo stene pod koševima Dorsi i Hajns.
Navijam za dobru košarku i dosta atraktivnih poteza.
Ovo su one utakmice kada kupiš pivo i samo se zavališ u fotelju i uživaš, bez ikakvog nerviranja i divljanja po sobi
Navijam za dobru košarku i dosta atraktivnih poteza.
Ovo su one utakmice kada kupiš pivo i samo se zavališ u fotelju i uživaš, bez ikakvog nerviranja i divljanja po sobi
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Gori Istanbul, gori Besni Fok!
Ajmo Olimpijakos bre!
Edit:
10:7?
Ajmo Olimpijakos bre!
Edit:
10:7?
Koleman- mvp
Ufff, Teo ubija kako igra!!!
Kako bi voleo da vidim CSKA kako igra sa nekim NBA timom, a i hteo bi da vidim Teodosica u NBA ligi.Bilo bi milina gledati njegove utakmice
Kako bi voleo da vidim CSKA kako igra sa nekim NBA timom, a i hteo bi da vidim Teodosica u NBA ligi.Bilo bi milina gledati njegove utakmice
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Teo ih ubio, Olimpijakos nema nikakve sanse.
Teo igra mnogo dobro ali njemu trebaju jaki saigraci, u reprezentaciji ih nije imao, u CSKA ih ima.
Teo igra mnogo dobro ali njemu trebaju jaki saigraci, u reprezentaciji ih nije imao, u CSKA ih ima.
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
Strana 34 od 37 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
Similar topics
» Evroliga 2010/2011 - 2. deo
» Evroliga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Evroliga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo