NBA liga 2011/2012 - 1. deo
+36
nikola tesla
Kure
markoo
skepticar
Gencha
2bad4u
Psycho
superhik
slobokv83
expert
Talicni Tom
serbianhoops
blagoje
Anti-RTS
Junglezburn
Everton
ZuLuofVozdovac
Macijauskas
fizicar
Markos
Dule Kecman
srb
Gale
Ray Allen
lazarminator
Djole
Koleman
Nolle
dane
drexler
Imperator
Zemljoradnik
wolfvaga
Bodi Bond
Mark Madsen
Mihael
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 1. deo
Minesota jos uvek nema trenera a najblizi toj poziciji je Rik Adelman. Mislim da bi to bio sjajan posao za Minesotu, sav potencijal bi izbio iz igraca, a i Darkan bi se mogao nadat istoj minutazi kao i prosle sezone...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Kobeov stari kuca preko Karima krajem 70-ih... Brajantovi očito imaju jake dunkerske gene
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
We want to go back to work.
Sa tvitera Derika Fišera.... Sve mi se nekako čini da će se ipak naći rešenje i da se nećemo mnogo ovajditi od Pekovića.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ma ok, cak i da pocne na vreme ili sa malim zakasnjenjem, cini mi se da ce druge ekipe biti na vecem gubitku nego mi...
Mihael- mvp
Bodi Bond ::Sve mi se nekako čini da će se ipak naći rešenje i da se nećemo mnogo ovajditi od Pekovića.
Mozda je i bolje tako za Partizan jer je Pekovic na EP licio na karikaturu nekadasnjeg igraca. Jednostavno trebace mu mnogo vremena i rada da povrati nekadasnju kondiciju, pokretljivost i sigurnost u igri.
serbianhoops- mahač peškirom
- Datum upisa : 15.04.2011
Ma našim igračima trebaju treneske dizgine 11 mjeseci godišnje. NBA je za većinu katastrofa. Završe ligu u aprilu i onda mogu da lade jaja do oktobra. Za to vrijeme kondiciono mogu da propadnu totalno za razliku od crnaca koji sa 15-20 dana mogu da uđu u pristojnu formu. A čini mi se da je Peković upravo svjestan toga i da je i potpisao za Partizan da se pod budnim okom kondicionog trenera dovede u formu prije nego se lok aut okonča. Za to mu treba dobrih dva-tri mjeseca žestokog rada.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Pekovic koliko god da se dotera, minute u Minesoti nece videti. Kako sada stvari stoje, ulazice kada utakmice budu resene ili ako se kojim cudom 2 ili 3 igraca povrede na njegovoj poziciji...
Mihael- mvp
Ma dobro je on koristo svoje minute prošle godine, tako bi trebao da nastavi i ove godine, eventualno da radi naproširenju napadačkog arsenala. Ali u ovakvom stanju i kondiciji neće moći ni da igra ono što je mogao. Kao da se zadovoljio samim sobom.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
postoji mogućnost da će sezona početi čak i na vreme
Nolle- mvp
Mihael ::Minesota jos uvek nema trenera a najblizi toj poziciji je Rik Adelman. Mislim da bi to bio sjajan posao za Minesotu, sav potencijal bi izbio iz igraca, a i Darkan bi se mogao nadat istoj minutazi kao i prosle sezone...
Izgleda da je posao gotov. U pitanju bi trebao biti ugovor na 5 godina vredan 20 miliona $... Adelman je sigurno dobar potez, kao sto sam rekao i ranije, to je dobro i za Milicica jer bi trebao imati zagarantovano mesto u startnih 5 i slicnu minutazu kao i prosle godine, naravno pod uslovom da nesto napravi do pocetka sezone.
Mihael- mvp
Dakle i dalje ce Minesota biti ekipa koja ce postizati preko 100 poena na mecu, a gubice utakmice.
Ray Allen- prva petorka
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Hm... Šta sada ovo znači? Pretpostavljam da ova liga ne bi ni počinjala da se nadzire kraj lockauta?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
I ja to mislim... mada, mozda je ovo prilika da se neki manje poznati igraci dokazu pred pocetak... mada vidim da tu ligu igraju i Dzermejn O'Nil, Consi Bilaps, Demar Derozan, Kori Mageti, Ajzea Tomas, Kortni Li...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Evo samo da se podsetimo jednog od najboljih centara ikada, za mene ce uvek biti broj 1:
Mihael- mvp
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=09&dd=15&nav_id=542132
Ne znam koliko je ovo istina...
Ne znam koliko je ovo istina...
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Mislim da ce NBA lockaut najvise znaciti ekipi Portlanda koja ima jako dobar tim poslednjih sezona ali nemaju srece sa povredama. Sada, mnogi igraci ce imati vise vremena za odmor a samim tim vise vremena da saniraju svoje povrede a to ce sigurno najvise znaciti Portlandu i njihovom dvojcu Roj-Odom koji bi trebali potpuno da se oporave i da se vrate na pravi put...
Mihael- mvp
Рој-Оден.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
blagoje ::Рој-Оден.
Naravno, malo sam se zaneo u pisanju a i u mislima ... U svakom slucaju, hvala na ispravci...
Mihael- mvp
zanimljivo... Mada, ja sam skeptičan po pitanju njihovog povratka, u smislu da imaju karijere koje su im prognozirane.
Sve mi se čini da Brendona Roja čeka sudbina Alana Hjustona iz Niksa (jedino što neće zaraditi kao on ) a Oden... pa ne znam, teško mi je sjetiti se nekog primjera u kome se igrač vratio posle ovakvih problema. Može postati solidan NBA centar (nešto što je bio Bred Doerti, 1. pik 1986. (takođe ga ubile povrede)
Sve mi se čini da Brendona Roja čeka sudbina Alana Hjustona iz Niksa (jedino što neće zaraditi kao on ) a Oden... pa ne znam, teško mi je sjetiti se nekog primjera u kome se igrač vratio posle ovakvih problema. Može postati solidan NBA centar (nešto što je bio Bred Doerti, 1. pik 1986. (takođe ga ubile povrede)
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Alen Hjuston je tata za Brendona Roja.
Ray Allen- prva petorka
Pa sto se tice zarada, Roj je do sada zaradio mnogo vise nego Hjuston u njegovim godinama, + Roj ima maksimalan ugovor do 2013-2014 godine...
A sa Rayom se ne bih slozio bas u poredjenju Roja i Hjustona, obojicu sam dosta pratio, Roja naravno vise, i sa sigurnoscu mogu da kazem da je Roj pre povrede bio 2 najbolji bek u NBA ligi, u rangu sa Brajantom, ali jbg, povrede su uradile svoje... Ipak, nadam se da ce se oporaviti od strasnih povreda...
A sa Rayom se ne bih slozio bas u poredjenju Roja i Hjustona, obojicu sam dosta pratio, Roja naravno vise, i sa sigurnoscu mogu da kazem da je Roj pre povrede bio 2 najbolji bek u NBA ligi, u rangu sa Brajantom, ali jbg, povrede su uradile svoje... Ipak, nadam se da ce se oporaviti od strasnih povreda...
Mihael- mvp
Alan Hjuston je moj prvi omiljeni NBA kosarkas i ne dam na njega
Ray Allen- prva petorka
Ma da se razumemo, obozavam ja njega, on je jedan od prvih igraca koji su me privukli NBA ligi ( naravno posle cuvene generacije Hjustona ), njegove meceve sam obozavao da gledam, pogotovo kada su zajedno igrali on i Sprivel, ludak koji je sjajno igrao kosarku.
Sa druge strane, ne dam da neko dira Roja, Roj je igrac koji je do povrede imao 22 poena 5 skokova, 5 asistencija uz manje od 2 izgubljene lopte po mecu, ta statistika je za svaku pohvalu i u tom periodu je po meni bio u rangu Brajanta, cak za mene i bolji. Uz to, igrao je poprilicno dobru odbranu, a bogami, odlucio je mnogo utakmica. Alan Hjuston u karijeri nije imao tako uspesnu sezonu i takvu statistiku. Nazalost povrede kolena su uradile svoje. Ipak se nadam da ce bar na trenutke pokazati svoje prave mogucnosti i da ce se oporaviti sto bolje...
Mnogo puta sam to pominjao, Roj je do povrede bio rame uz rame sa najboljim bekom u ligi...
U svakom slucaju, steta sto je i Hjuston mogao imati uspesniju karijeru da nije imao strasne povrede, a vec sad se zna da Roj nece moci da dostigne onakav vrh kakav je mogao da ima, mada se nadam da ce mu biti blizu...
Sa druge strane, ne dam da neko dira Roja, Roj je igrac koji je do povrede imao 22 poena 5 skokova, 5 asistencija uz manje od 2 izgubljene lopte po mecu, ta statistika je za svaku pohvalu i u tom periodu je po meni bio u rangu Brajanta, cak za mene i bolji. Uz to, igrao je poprilicno dobru odbranu, a bogami, odlucio je mnogo utakmica. Alan Hjuston u karijeri nije imao tako uspesnu sezonu i takvu statistiku. Nazalost povrede kolena su uradile svoje. Ipak se nadam da ce bar na trenutke pokazati svoje prave mogucnosti i da ce se oporaviti sto bolje...
Mnogo puta sam to pominjao, Roj je do povrede bio rame uz rame sa najboljim bekom u ligi...
U svakom slucaju, steta sto je i Hjuston mogao imati uspesniju karijeru da nije imao strasne povrede, a vec sad se zna da Roj nece moci da dostigne onakav vrh kakav je mogao da ima, mada se nadam da ce mu biti blizu...
Mihael- mvp
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012