Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA liga 2011/2012 - 1. deo

+36
nikola tesla
Kure
markoo
skepticar
Gencha
2bad4u
Psycho
superhik
slobokv83
expert
Talicni Tom
serbianhoops
blagoje
Anti-RTS
Junglezburn
Everton
ZuLuofVozdovac
Macijauskas
fizicar
Markos
Dule Kecman
srb
Gale
Ray Allen
lazarminator
Djole
Koleman
Nolle
dane
drexler
Imperator
Zemljoradnik
wolfvaga
Bodi Bond
Mark Madsen
Mihael
40 posters

Strana 35 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

NBA liga 2011/2012 - 1. deo - Page 35 Empty Re: NBA liga 2011/2012 - 1. deo

Počalji od slobokv83 Pet 13 Jan 2012 - 2:18

Najavljuje se da će Majkl Red da startuje na sledećoj utakmici i da uzme mesto Dadliju. Dadli će svakako igrati 28-32 minuta iako dođe sa klupe.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pet 13 Jan 2012 - 2:38

Malopre sma bas i ja to procitao. Ja sam hteo da rizikujem sa njim, mada nije on toliko dobar igrac za fantazi, nema skokova, nema asistencija, a ni sut ga uvek nece sluziti...

Mada, voleo bih da sam ga nekakp uzeo...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Pet 13 Jan 2012 - 2:50

Идемо редом.

Слоби сам пре почетка сезоне како смо разматрали неке трејдове рекао да очекујем од Монроа дабл-дабл просек ( мислим да сам споменуо 15+10). Он ће сигурно бити играч франшизе око кога ће Пистонси правити тим, ту нема дилеме. Приметићете да у кључним моментима све лопте иду њему, а не шутерима Стакију или Гордону.

Што се тиче Двајта, ја спадам у оне који нису одушевљени њиме, далеко од тога да сам незадовољан, али он бре мора да има 30 просеку. Доминацију коју му омогућава физичка супериорност не крунише онаквим поентерским учинком каквим би могао а све због тога што је његова центарска игра далеко од савршене. Он јесте лета 2010. радио са Хакимом, и наизглед је деловало да је игру подигао на ниво више, чак је у првом делу прошле сезоне користио шут од таблу ( што данас ради само Данкан) али није то- то. Већ је расправљано о томе- његови покрети делују роботски и он је више приучен за центра него што му је у крви да буде центар, ако разумете шта хоћу да кажем. Погледајте рецимо само лакоћу којом Бајнам игра на ниском посту, стару гарду центара не вреди ни спомињати. Понављам, далеко од тога да је дрво, сматрам га најдоминантнијим центром у НБА, али трагови сировине још вире из њега и чини ми се да никада неће нестати.

Јесте да нисам гледао меч, али сам спомињао како је Голден Стејт прoтив Клиперса пре 10-так дана спроводио hack-a-shaq на ДеАндре Џордану још у трећој четвртини тако да ме ових 39 слободних бацања не изненађује. И да, не верујем да ће он икада поправити пенале, то се причало за Шека, Ронда, кога све не са тим огромним шакама, и на крају ће се увек вртети око 55%.

Мени Орландо делује исто као и свих предходних сезона ( нит` смрди нит` мирише), можда уђу у неко финале, вероватније у финале конференције, али је најреалније да испадну у другој рунди (или као прошле године у првој) . А рецепт противника ће бити исти као и до сада- пустити Двајта да убаци својих ако треба и 30, 40 поена, што више га слати да шутира бацања, али важно је спречити шут за три. Двајт може да доминира, али ако Редик, Туркоглу, Џамир, Ричардсон не убаце својих барем 10 тројки уз пристојан проценат, они су готови.
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pet 13 Jan 2012 - 9:34

Ako bih neko tokom večeri mogao da ostavi link za Čikago - Boston.

Hvala
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pet 13 Jan 2012 - 9:42

Везано за праћење НБА лиге уопште, ја сам почео да гледам преко овог домаћег сајта http://www.jedan-nula.com/uzivo-prenosi Имају увек у понуди више линкова за праћење неког меча, па може да се налети и на солидан, чини ми се да много боље ради него АТДХЕ... Линкове стављају пола сата пред почетак меча па зато не бих могао да их ставим унапред.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pet 13 Jan 2012 - 14:26

Dalamber za sada ponizava Kuzinsa defanzivno...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pet 13 Jan 2012 - 14:34

Kazns je uzasan defanzivac. Sta mu je radio Brend pre neko vece. Ili pravi bezpotrebne licne, ili pusta protivnika.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Pet 13 Jan 2012 - 22:43

Eto krenulo je-Rubio prvi put startovao ove sezone. Ridnor je startovao na SG i obojica su imala 40 minuta. Polako se iskristalisala prva petorka sa Rubiom
Ridnorom
Bizlijem kada se vrati
Lavom
Miličićem koji bi trebalo da igra i dalje i više, a da kao zamenu ima Pekovića, a Rendolfa i Toliver (koji je valjda pokazao nešto u ovom forsiranju) utope sa još enkim igračem za nekog igrača vrednog pozicije startnog beka u najjačem NBA timu.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 14 Jan 2012 - 3:41

Ja sam iskreno iznenadjen pobedom Minesote. NO je uzasno nepredvidiva ekipa ove godine.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sub 14 Jan 2012 - 4:01

Њу Орлеанс има проблема са повредама, осим изостанка два важна стартера сад и Џек има проблема са хроничном повредом леђа. Није та повреда нешто што ће га натератни да пропустити неки од наредних мечева (бар не док се Гордон не врати) али је приметно да опада у форми, просто он није навикао баш на оволику минутажу и улогу првог играча екипе, а све је још додатно отежао овај згуснути распоред...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 14 Jan 2012 - 4:19

Slazem se ali opet, izgube neke meceve koje bi trebali da dobiju a dobiju one kada ih svi otpisu. Recimo Denver puknu kod kuce pa ih sledece nedelje dobiju u gostima.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Sub 14 Jan 2012 - 4:33

Verujem da ce te se sloziti u konstataciji da je Filadelfija najprijatnije iznenadjenje dosadasnjeg toka sezone. Izuzetno kompaktna i uigrana ekipa. Vodja tima je bez sumnje Igudala. Siksersi se tesko mogu zamisliti bez njega. Sjajan u napadu, a jos bolji u odbrani. Krajnje nesebican kosarkas u potpunosti podredjen kolektivu. Desavalo se da sutne samo 3 ili 4 puta na utakmici. Spenser Havs neprepoznatljiv. Za razliku od blede prosle sezone ove igra onako kako se od njega i ocekuje. Zaista podseca na Divca. Pustio je bradu, a i sinoc protiv uzasnog Vasingtona imao je nekoliko lepih dodavanja i to lakse povredjen. Elton Brend nije vise sto je nekad bio, ali nije ni za staro gvozdje. Pre neko vece je 11 godina mladjeg Kaznsa naucio kako se igra kosarka. Iz kvarteta Vilijams, Holidej, Tarner, Miks uvek neko iskoci. Sinoc je to bio Miks koji je imao verovatno najbolje suterko vece u karijeri. Svakako ne treba zaboraviti ni atraktivnog Tadijasa Janga. Ruki Nikola Vucevica na nekoliko utakmica je pokazao talenat. Najvece zasluge idu naravno treneru D. Kolinsu. Od Filadelfije je stvorio najbolju devanzivnu ekipu u NBA. Videcemo koliko daleko mogu ove sezone.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sub 14 Jan 2012 - 4:35

Мислим да судије претерано навлаче за њих. Не знам да ли си гледао синоћ, на 3 разлике два минута пред крај Толивер шутне на кош и лопта не да је у силазној путањи, него је била у паду једно пола метра, и играч Орлеанса је скине а судија ништа... И онда крену сви играчи Минесоте да скачу на судију а он маше да се настави игра и на другој страни играч Хорнетса небрањен постиже тројку... Некад навлачење прође а некад не, али невероватне ствари се дешавају на њиховим мечевима...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Sub 14 Jan 2012 - 4:39

ZuLuofVozdovac ::Мислим да судије претерано навлаче за њих. Не знам да ли си гледао синоћ, на 3 разлике два минута пред крај Толивер шутне на кош и лопта не да је у силазној путањи, него је била у паду једно пола метра, и играч Орлеанса је скине а судија ништа... И онда крену сви играчи Минесоте да скачу на судију а он маше да се настави игра и на другој страни играч Хорнетса небрањен постиже тројку... Некад навлачење прође а некад не, али невероватне ствари се дешавају на њиховим мечевима...
Hoces da kazes da sudije to namerno rade jer je NO u vlasnistvu lige.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Sub 14 Jan 2012 - 4:42

ZuLuofVozdovac ::Мислим да судије претерано навлаче за њих. Не знам да ли си гледао синоћ, на 3 разлике два минута пред крај Толивер шутне на кош и лопта не да је у силазној путањи, него је била у паду једно пола метра, и играч Орлеанса је скине а судија ништа... И онда крену сви играчи Минесоте да скачу на судију а он маше да се настави игра и на другој страни играч Хорнетса небрањен постиже тројку... Некад навлачење прође а некад не, али невероватне ствари се дешавају на њиховим мечевима...

ista stvar je bila kada je Minesota igrala kod kuće protiv Klivlenda, stalno je navlačeno za Klivlend. E sad ne znam u čijem je vlasništvu Klivlend.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Sub 14 Jan 2012 - 4:45

Mozda jer je sin vlasnika Klivlenda tesko bolestan.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Sub 14 Jan 2012 - 4:51

Делим одушевљење Филаделфијом. Већ прошле сезоне је било назнака да ће се десити овако нешто, након непријатне претпрошле сезоне која им је донела 2. пика на драфту 2010. где су могли да бирају и боље од Тарнера. Ротирају 9 играча, највећа минутажа је 34, најмања 20 минута, то им је велика предност у оваквим пост-локаут околностима.
Истини за вољу, распоред им је био лакши од конкурената на Истоку и биће лакши током целог јануара, али у фебруару следи кланица.

vs Chicago
vs Miami
@ Atlanta
vs LA Lakers
vs San Antonio
vs LA Clippers
@ Cleveland
@ Charlotte
@ Orlando
vs Dallas
@ Minnesota
@ Memphis
@ Houston
@ Detroit
vs Oklahoma City

blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sub 14 Jan 2012 - 4:56

Ray Allen ::Mozda jer je sin vlasnika Klivlenda tesko bolestan.

Very Happy

На ту врсту сентименталности су добили првог пика, много је да сад због тога и навлаче за њих...

А Ден Гилберт је сигурно један од омиљенијих власника Дејвида Штерна...

Мислим да је у неким случајевима у питању више лош третман Минесоте код судија него што је у питању навлачење за друге. У суштини, судије дају Лаву бацања за сваки контакт, а остало углавном пресуђују на штету Минесоте.

ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 14 Jan 2012 - 5:36

U, ja sam Filadelfiju hvalio jos prosle sezone, odlicno ukomponovan tim, Brend i Igudala su prave vodje, Brend dosta donosi sa iskustvom a Igudala je za mene do sada najbolji defanzivac...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sub 14 Jan 2012 - 6:23

Sad sam odgledao Čikago - Boston. Stvarno, Bullsi igraju odličnu košarku, baš po ukusu nas koji volimo i NBA i evropsku košarku.

Nevjerovatno je s kakvom energijom igraju, kako su požrtvovani, u napadu uvijek igraju na pas više, lopta kruži, centri su često u kontaktu s loptom, pogotovo Noa koji ima odličan pas sa kapice unutra. Deng se na moje iznenađenje (priznajem, dugo sam bio skeptičan u vezi njegove igre) razvio u odličnog all round igrača, podjednako napada koš i ulazom i šutom, a odlične fizikalije i velik raspon ruku ga čine jednim od najboljih defanzivaca u ligi.

Odbrana generalno je sjajna, igraju timski, sa gomilom preuzimanja, jasno se vidi trenerski potpis u njihovoj igri.

I kao vrhunac svega je ponašanje igrača na terenu. Nema zvijezda, nema majmunisanja, kretenskih proslava zakucavanja itd... Pogledam utakmicu Vašingtona koji se raspada a igrači se zajebavaju, izvode neke plesove nakon zakucavanja na -25... Stvarno, uživanje je gledati Čikago.

Nakon godina beznađa, konačno prava ekipa. Nadam se da neće pasti u iskušenje dovođenja Dvajta i da će napasti Majami sa ovim kadrom. Već se radujem finalu Istoka kroz 4 mjeseca, mislim da mogu ugaziti Majami
drexler
drexler
mvp
mvp

Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 14 Jan 2012 - 7:29

Slazem se sa tobom drex. Cikago igra stvarno lepo, timski, meni je krivo sto je Rip povredjen, pricao sam jos prosle godine da je on za njih idealno pojacanje i da ce se odlicno uklopiti...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Sub 14 Jan 2012 - 7:54

iskreno i meni je Čikago, ovakav kakav je dobro ukomponovan tim. Noa se slaže uz takav sastav. E sad što ga Tibodo ne voli i što mu je Ašik koji bacanje ne može ni sto puta da šutira da pogodi - omiljeniji, šta da se radi. Njima uz sastav može da se priključi samo neki matorac koji je slobodan, a koji može da pravi razliku.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sub 14 Jan 2012 - 8:02

Ја сам највише времена јуче посветио Денверу и Мајамију, и мислим да је меч оправдао очекивања. Наравно, утисак је оставила невероватна креативна игра Денвера којој Мајами набијањем просто није могао да испарира, када год би се приближили Денвер би правио серију. Џорџ Карл постаје полако мој идол, ако ништа друго једини негује изумирући стил run-and-gun али уз далеко више маште него што смо иначе навикли, обично су екипе које играју такву кошарку познате по себичности - ко дохвати шутне. Занимљив је био и Карлов говор у свлачионици пре почетка меча (који ме је одушевио) у коме је рекао да присуство великих играчиа не чини одмах неки тим победничким, али да победнички тим увек створи велике играче....

Денвер има сјајну ротацију, али од 5 најважнијих играча у тиму (Лоусон, Милер,Галинари, Херингтон, Нене) двојица стартују са клупе... имају две готово једнако јаке петорке а одуство Чендлера и Мартина се уопште не осети, а њихов евентуални повратак би могло да буде додатни ветар у леђа у финишу сезоне, таман на време да се уиграју за плејоф. Играју брзо, маштовито, често и претерују у офанзивним ротацијама а занимљив је један моменат последње четвртине када су толико додавали лопту да половина играча на терену (и једне и друге екипе) није више мога о да испрати где се лопта налази. Наравно изгубили су лопту а Карл им је аплаудирао, а коментатор је цитирао његове речи - ''боље да екипа игра исувише несебично него исувише себично''...

Наравно, за нешто више Денверу ће требати да унапреди две ствари - да искристалише стандардну ротацију и да поправи игру на гостујућем терену. Зна се већ годинама да њих на планини нико не може да победи, Мајамију је ово био осми везани пораз на гостовању у Колораду. Али проблем је што они кад сиђу са брда постају сасвим просечна екипа, која тешко бележи победу у гостима чак и против екипа са самог дна. Друго, њима неретко играју сви играчи који се скидају за меч. То у регуларном делу сезоне може да буде и предност, али у плејофу када стартери играју по 35 минута може да представља проблем. А они још нису дефинисали да ли предност има Мозгов, Андерсен, Куфос, од меча до меча неки од њих одједном искочи у стартну поставу, па на наредном мечу игра 5 минута...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Sub 14 Jan 2012 - 8:06

Зулу, заборавио си Џ.Р. Смита. И он је у Кини.
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Sub 14 Jan 2012 - 8:07

ZuLuofVozdovac ::
Денвер има сјајну ротацију, али од 5 најважнијих играча у тиму двојица стартују са клупе.
Slicno kao i Oklahoma.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 35 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći