NBA liga 2011/2012 - 1. deo
+36
nikola tesla
Kure
markoo
skepticar
Gencha
2bad4u
Psycho
superhik
slobokv83
expert
Talicni Tom
serbianhoops
blagoje
Anti-RTS
Junglezburn
Everton
ZuLuofVozdovac
Macijauskas
fizicar
Markos
Dule Kecman
srb
Gale
Ray Allen
lazarminator
Djole
Koleman
Nolle
dane
drexler
Imperator
Zemljoradnik
wolfvaga
Bodi Bond
Mark Madsen
Mihael
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 1. deo
Evo malo pratim D ligu, malo gledam statistike igraca i videh jednu koja me je zainteresovala, ne samo zbog statistike, jer je ipak u pitanju D liga u kojoj prakticno nema igraca sa losom statistikom, vec zbog neceg drugog.
U pitanju je mladji brat Pol Milsapa, Elija Milsap. kazu da bi mogao da napravi solidnu karijeru.
http://www.nba.com/dleague/playerfile/elijah_millsap/
Tu je i Markus Moris, brat blizanac Markifa Morisa koji nazalost nije te srece da dobije priliku, mada je po meni kao i brat zasluzuje.
http://www.nba.com/dleague/playerfile/marcus_morris/
Tu je i Luk Babit, igrac koji ce sigurno uskoro dobiti priliku da se oproba u NBA, odnosno da igra malo vise nego prosle sezone.
http://www.nba.com/dleague/playerfile/luke_babbitt/
Obratite paznju i na Manu Harisa, imao je povredu od koje se oporavio i polako se vraca u formu, za sad je odigrao jednu utakmicu ali kazu da ima potencijala.
http://www.nba.com/dleague/playerfile/manny_harris/
Kori Dzozef, najmladji od pomenutih, igrao na pocetku sezone za SAS, solidan defanzivac ali ima problema sa sutom.
http://www.nba.com/dleague/playerfile/cory_joseph/]
I za kraj, tri poslastice
Riki Dejvis
http://www.nba.com/dleague/playerfile/ricky_davis/
Entoan Woker
http://www.nba.com/dleague/playerfile/antoine_walker/
I covek kog sam juce vec spomenuo, covek koji se u 38 godini vratio kosarci, posle 5 godina pauze, Greg Ostertag
http://www.nba.com/dleague/playerfile/greg_ostertag/
U pitanju je mladji brat Pol Milsapa, Elija Milsap. kazu da bi mogao da napravi solidnu karijeru.
http://www.nba.com/dleague/playerfile/elijah_millsap/
Tu je i Markus Moris, brat blizanac Markifa Morisa koji nazalost nije te srece da dobije priliku, mada je po meni kao i brat zasluzuje.
http://www.nba.com/dleague/playerfile/marcus_morris/
Tu je i Luk Babit, igrac koji ce sigurno uskoro dobiti priliku da se oproba u NBA, odnosno da igra malo vise nego prosle sezone.
http://www.nba.com/dleague/playerfile/luke_babbitt/
Obratite paznju i na Manu Harisa, imao je povredu od koje se oporavio i polako se vraca u formu, za sad je odigrao jednu utakmicu ali kazu da ima potencijala.
http://www.nba.com/dleague/playerfile/manny_harris/
Kori Dzozef, najmladji od pomenutih, igrao na pocetku sezone za SAS, solidan defanzivac ali ima problema sa sutom.
http://www.nba.com/dleague/playerfile/cory_joseph/]
I za kraj, tri poslastice
Riki Dejvis
http://www.nba.com/dleague/playerfile/ricky_davis/
Entoan Woker
http://www.nba.com/dleague/playerfile/antoine_walker/
I covek kog sam juce vec spomenuo, covek koji se u 38 godini vratio kosarci, posle 5 godina pauze, Greg Ostertag
http://www.nba.com/dleague/playerfile/greg_ostertag/
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Detroit free press o lošoj klupi njihovog tima
potkačiše Miličića kako je kraj klupe bio njegovo mesto, a kako danas stoje stvari u Detroitu on bi bio starter
potkačiše Miličića kako je kraj klupe bio njegovo mesto, a kako danas stoje stvari u Detroitu on bi bio starter
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Luke Babbitt je strašan igrač, on je u Indijani, a u Indijani nažalost igra Danny na toj poziciji tako da. Čini mi se da može i PF da igra, ali tu tek ima 2 igrača. Jedino da ode u neki drugi klub, i Pejsersima neće on videti terena.
Nolle- mvp
Nolle, Babbitt je u Portlandu, bar kad sam zadnji put provjeravao.
Inače, Juta ponudila Harrisa i Millsapa za Westbrooka. Volim Russ-a, ali da sam na mjestu OKC-a prihvatio bih ovaj trejd. Vjerovatno zato što sam jedan od rijetkih koji imaju visoko mišljenje o Harisu, no dobro, čisto sumnjam da će se ostvariti, Presti obožava Russa
Inače, Juta ponudila Harrisa i Millsapa za Westbrooka. Volim Russ-a, ali da sam na mjestu OKC-a prihvatio bih ovaj trejd. Vjerovatno zato što sam jedan od rijetkih koji imaju visoko mišljenje o Harisu, no dobro, čisto sumnjam da će se ostvariti, Presti obožava Russa
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Meni sve u glavi Indijana, hvala na ispravci. Mada ni tu nije ništa bolja situacija na 3/4
OKC bi ovim trade-om dobila dosta dobru startnu petorku, a imali bi još i Hardena i Ibaku sa klupe . Pitanje je da li su spremni da se odreknu Westbrook-a.
OKC bi ovim trade-om dobila dosta dobru startnu petorku, a imali bi još i Hardena i Ibaku sa klupe . Pitanje je da li su spremni da se odreknu Westbrook-a.
Nolle- mvp
Smešno mi zato što u ovom našem Fantaziju Džangl ima Herisa i Milsapa
neka pošalje underdogu istu ponudu da vidimo da li će da se ostvari
neka pošalje underdogu istu ponudu da vidimo da li će da se ostvari
slobokv83- mvp
Чим се сазна да је било такве понуде, то одмах значи да већ није прошла. То и ако се сазнало, сазнало се од ових из Оклахоме, Јута тако ради посао да само чујете вест - Дерон Вилијамс трејдован у Џерси, а пре тога никакаве гласине, најаве....
Оклахома би тиме смирила страсти у тиму, превазишла кризу ауторитета свог најбољег играча а добила би доста на продукцији под кошем где се од Ибаке и Перкинса не може очекивати константна игра у нападу. А када проотиивник мора да скупља у рекету, отворило би се и више простора за КД-а.
Мислим да Јути треба Вестбрук ма колико да ја њега не волим, требали су да убаце и неког пика у игру, чисто да замасте понуду.
Проблем је и финансијски аспект трејда, јер играчи које Јута шаље примају 16 милиона годишње, а Вестбук само 5. Можда када би узели и Нејта, Мохамеда.. Али идаље мислим да Оклахома која има доста простора у селерију за наредно лето ће се окренути појачавању кроз довођење слободних агената.
У суштини, ветоватно Оклахома може да добије више за Вестбрука.
Оклахома би тиме смирила страсти у тиму, превазишла кризу ауторитета свог најбољег играча а добила би доста на продукцији под кошем где се од Ибаке и Перкинса не може очекивати константна игра у нападу. А када проотиивник мора да скупља у рекету, отворило би се и више простора за КД-а.
Мислим да Јути треба Вестбрук ма колико да ја њега не волим, требали су да убаце и неког пика у игру, чисто да замасте понуду.
Проблем је и финансијски аспект трејда, јер играчи које Јута шаље примају 16 милиона годишње, а Вестбук само 5. Можда када би узели и Нејта, Мохамеда.. Али идаље мислим да Оклахома која има доста простора у селерију за наредно лето ће се окренути појачавању кроз довођење слободних агената.
У суштини, ветоватно Оклахома може да добије више за Вестбрука.
ZuLuofVozdovac- mvp
Zulu, kog bre Nejta? Nejt vec przi u GS... Mada, slazem se da bi recimo Bestbruk i Mohameda za pomenutu dvojicu Oklahomi napravili sjajan posao. Mada, cisto sumnjam da ce nesto biti od tog trejda.
I molim te, nemoj vise i dalje da pises zajedno kad se pise odvojeno, vec preko mesec dana to drzim, jednom sam te ispravio, rekao si da je greska u pisanju ali se i dalje ponavlja, a ja to drzim u sebi i sve cutim, e pa ne mogu vise .
I molim te, nemoj vise i dalje da pises zajedno kad se pise odvojeno, vec preko mesec dana to drzim, jednom sam te ispravio, rekao si da je greska u pisanju ali se i dalje ponavlja, a ja to drzim u sebi i sve cutim, e pa ne mogu vise .
Mihael- mvp
Mihael ::Zulu, kog bre Nejta? Nejt vec przi u GS... Mada, slazem se da bi recimo Bestbruk i Mohameda za pomenutu dvojicu Oklahomi napravili sjajan posao. Mada, cisto sumnjam da ce nesto biti od tog trejda.
И Нејтов уговор без обзира што је отпуштен је и даље у књигама Оклахоме, и они могу тај уговор да убаце у било који трејд јер он где год да игра они су дужи да га плаћају.
И ја могу грешке да понављам! Ја не исправљам људе ни за грешке у писању ни за правописне грешке, ма колико озбиљне биле, већ само за лингвистичке, граматичке... И сам често грешим код спојеног и одвојенод писања, али те грешке просто сматрам мање битним.
ZuLuofVozdovac- mvp
Koliko kretena igra u ovom Njujorku, koliko ih samo skupi i dade ovom kretenu sa klupe. Ja bih ovre prvo smenio GM-a, onda trenera, zatim otpustio pola tima i tek onda pokušao nešto da napravim.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
ovaj Daglas je katastrofa!
slobokv83- mvp
Toni Daglas je takav igrac, on zna ponekad na jednoj utakmici da sutne i po 11-12 trojki i da pogodi 8-9, ali cesto ima noci kao i veceras... Solidan je on defanzivac, ali u ekipi kao sto je Njujork to se ne moze primetiti...
A ne spominjes Monroa koji je veceras rasturio, mislim da je oborio rekord fantazi lige po ucinku, bar za ovu sezonu...
Inace, Majkl Red se vratio, igra poprilicno je dobro s obzirom da toliko dugo nije igrao...
A ne spominjes Monroa koji je veceras rasturio, mislim da je oborio rekord fantazi lige po ucinku, bar za ovu sezonu...
Inace, Majkl Red se vratio, igra poprilicno je dobro s obzirom da toliko dugo nije igrao...
Mihael- mvp
Екипе Мајка Д'Антонија су раније играле run and gun кошарку, а Њујорк сада игра оно што ја зовем, stuck and gun. Дакле нико не трчи, сви се забоду у место и гледају шта ће онај који је дохватио лопту да уради (а то је најчешће Кармело који или игра 1 против 5 или да би то избегао се гузи на посту и покушава на силу да да кош) ...
ZuLuofVozdovac- mvp
Mihael ::Toni Daglas je takav igrac, on zna ponekad na jednoj utakmici da sutne i po 11-12 trojki i da pogodi 8-9, ali cesto ima noci kao i veceras... Solidan je on defanzivac, ali u ekipi kao sto je Njujork to se ne moze primetiti...
o Monrou sam napisao u NBA fasntasy, nekako nisam želeo da mešam sa ovom temom, ali vidim da se ne može.
mislim da ga je upravo prestigao Dvajt Haurad sa 10,0 poena u našem fantaziju, Monro je imao 9,7.
slobokv83- mvp
Sad sam video, 39 slobodnih bacanja .
Mihael- mvp
Mihael ::Sad sam video, 39 slobodnih bacanja .
ja sam gledao celu 4/4 i čovek je nikada bolji, stalno su išli na njega, to je cela filozofija igre, a on je izbacio na penale sve čuvare, kada je izbacio Lija (ofanzivni skok, koš-faul) i izveo slobodno bacanje koje je pogodio to je bio kraj. Orlando izgleda mnogo bolje nego prošle godine, a Dvajt bolji nego ikada, komentator reče da je izjednačio rekorde karijere u poenima - 45. Eto još jednog igrača preko 40 ove sezone.
Mislim da je sve ovo do sada bilo zagrevanje, sada počinje ono pravo kao što već rekoh negde.
slobokv83- mvp
Gledao sam ja prvo poluvreme i onda legao da spavam. Iznervirao sam se kad sam video da Redik ( kog Ray ima u timu ) sutira slobodna bacanja za sve i svasta ( naravno da treba kad ima dobre procente ) i posle 6-6 na poluvremenu sam popizdeo. Mada, gomila faulova je bila sa namerom, nesto u fazonu hack-a-shack.
Inace, pricao sam ja i prosle godine da je Hauard ozbiljno napredovao i da je nogo bolji igrac nego ranije ali "poznavaoc kosarke" tipa Bodi fantazer rasan je rekao da je Hauard drvo. Nije on bio jedini, bilo ih je jos pa nije biolo poente da se raspravljamo...
Ne znam koliko si imao priliku da ga gledas prosle sezone, vec tada je vidjen ogroman napredak, ove godine je samo mrvicu to nadogradio, mada mi se cini da on moze mnogo bolje. Jos samo slobodna bacanja da popravi i bice odlicno. Pazi, 2 poena vise na utakmici zbog slobodnih bacanja nije malo...
Inace, Hauard je oborio skoro 50 godina star rekord ( 49 godina i nekih 340 dana ) Wilta Cemberlena koji je na jednoj utakmici sutnuo 34 slobodnih bacanja.
Inace, pricao sam ja i prosle godine da je Hauard ozbiljno napredovao i da je nogo bolji igrac nego ranije ali "poznavaoc kosarke" tipa Bodi fantazer rasan je rekao da je Hauard drvo. Nije on bio jedini, bilo ih je jos pa nije biolo poente da se raspravljamo...
Ne znam koliko si imao priliku da ga gledas prosle sezone, vec tada je vidjen ogroman napredak, ove godine je samo mrvicu to nadogradio, mada mi se cini da on moze mnogo bolje. Jos samo slobodna bacanja da popravi i bice odlicno. Pazi, 2 poena vise na utakmici zbog slobodnih bacanja nije malo...
Inace, Hauard je oborio skoro 50 godina star rekord ( 49 godina i nekih 340 dana ) Wilta Cemberlena koji je na jednoj utakmici sutnuo 34 slobodnih bacanja.
Mihael- mvp
E da, Slobo, kako si te svidja Dejvid li? Ja sam bio jedan od retkih koji ga je proslih sezona hvalio, po meni je bio jako dobar, poprilicno kompletan igrac. Jos prosle sezone nije imao srece sa povredama ( i ove je cak usao sa nedovoljno oporavljenim zgolobom ) ali za mene igra jako dobro, pogotovo mi se svidja sto odlicno sutira i sa levom i sa desnom rukom.
Prosle sezone sam se sa Zuluom sporeckao oko njegovih primanja, Zulu je govorio kako misli da Dejvid Vest zasluzuje bolja primanja od Lija, a ja sam govorio kako po meni Li zasluzuje one pare koje je dobio u ugovoru. Inace, mislim da Li ove sezone svojim igrama sigurno zasluzuje 11.6 miliona koje prima, pogotovo kad se uzmu u obzir ugovori od po 9-10 miliona koje razne dileje na centarskim pozicijama primaju.
Prosle sezone sam se sa Zuluom sporeckao oko njegovih primanja, Zulu je govorio kako misli da Dejvid Vest zasluzuje bolja primanja od Lija, a ja sam govorio kako po meni Li zasluzuje one pare koje je dobio u ugovoru. Inace, mislim da Li ove sezone svojim igrama sigurno zasluzuje 11.6 miliona koje prima, pogotovo kad se uzmu u obzir ugovori od po 9-10 miliona koje razne dileje na centarskim pozicijama primaju.
Mihael- mvp
Dejvid Li, ufff mnogo mi se sviđa kao igrač.
Mislim da zavređuje i više od tih 11,6 miliona kada vidim ko je sve koliko plaćen.
Ove godine će biti alfa i omega GSW uz Montu. Nekako me po stilu podseća na Lava, on baš kao i Lav sve radi sa lakoćom i lepo se kreće i zagrađuje, uz naravno nesporan šut pod samim košem.
Hauard je neverovatno napredovao, neodbranjivo ide na jednu stranu i sa onim horogom i poluhorogom baš retko promašuje, a centrima koji ga brane ostaje samo da prave faulove jer je tako veća mogućnost da promaši, ali on je izgleda i slobodnjake popravio i tehnika šuta mu nije loša kao što je nekada bila i Hauard je stvarno predominatan što bih ja rekao.
Hido naravno koristi to za ulaze, a Redik za šut. Mislim da se i Nelson polako vraća i da će i on biti pravi.
Šta se dešava sa Arinasom, njega ni jedn tim ne želi ili je završio karijeru ?
Mislim da zavređuje i više od tih 11,6 miliona kada vidim ko je sve koliko plaćen.
Ove godine će biti alfa i omega GSW uz Montu. Nekako me po stilu podseća na Lava, on baš kao i Lav sve radi sa lakoćom i lepo se kreće i zagrađuje, uz naravno nesporan šut pod samim košem.
Hauard je neverovatno napredovao, neodbranjivo ide na jednu stranu i sa onim horogom i poluhorogom baš retko promašuje, a centrima koji ga brane ostaje samo da prave faulove jer je tako veća mogućnost da promaši, ali on je izgleda i slobodnjake popravio i tehnika šuta mu nije loša kao što je nekada bila i Hauard je stvarno predominatan što bih ja rekao.
Hido naravno koristi to za ulaze, a Redik za šut. Mislim da se i Nelson polako vraća i da će i on biti pravi.
Šta se dešava sa Arinasom, njega ni jedn tim ne želi ili je završio karijeru ?
slobokv83- mvp
Nije Arinas zavrsio karijeru, samo ga niko nije angazovao. Ne trce svi da imaju budalu u timu.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Akhm, ja sam potrčao da ga angažujem
Nolle- mvp
Juce na utakmici Detroit-Milvoki oba tima sutirala bacanja 100%. Baksi 17/17, Detroit 24/24.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
8/8 šutirao Monro. Čovek će brzo biti najtraženiji od velikih timova, ili će Detroit da napravi plan gde će oko njega da izgradi tim.
slobokv83- mvp
Dok sam ga gledao na Dzordztaunu video sam da u njemu lezi ogroman potencijal. Jos sam na kosarka rs. napisao da mi je veoma cudno sto nije bio bolje plasiran na draftu.
Ray Allen- prva petorka
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012