Samo za članove 2
+47
Gale
mlekadzija
NenadBG
slobokv83
vlada
srb
familija
Geograf
Marija
Novica-Ubica
superhik
wolfvaga
Nolle
Karadjordje
Tazz
Mihael
2bad4u
Naissus
Ray Allen
Sensui
Zemljoradnik
Marko
Imperator
Anti-RTS
Talicni Tom
bigZ
markoo
XXL
Everton
Psycho
drexler
lazarminator
Danny Trejo
Markos
sarajlija
ZuLuofVozdovac
blagoje
Koleman
Dule Kecman
Djole
Junglezburn
Gencha
fizicar
dane
Macijauskas
Sergej
Bodi Bond
51 posters
Strana 7 od 40
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Samo za članove 2
Markos car Da kupis ti jedan dzak da istreses tu energiju iz sebe ?Markos ::Ajde da mu jebemo mamu,ako saznamo, sto odaje informacije!!!
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
plus sto se tip stalno hvali kao da je neki insajder i da ima neke veze u klubu a ovde pokupi sve informacije koje napisi sergej i glumi tamo neko ludiloAnti-RTS ::Samo da napomenem da neko izgleda odaje informacije sa ove teme čim neko postavi neki info i objavljuje na forumu avangarda.in. Tamo mu je nick Napredpartizan.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Everton ::plus sto se tip stalno hvali kao da je neki insajder i da ima neke veze u klubu a ovde pokupi sve informacije koje napisi sergej i glumi tamo neko ludiloAnti-RTS ::Samo da napomenem da neko izgleda odaje informacije sa ove teme čim neko postavi neki info i objavljuje na forumu avangarda.in. Tamo mu je nick Napredpartizan.
uuuuu i za to cemo da mu jebemo mamu!!!!
Markos- prva petorka
Macijauskas ::Markos car Da kupis ti jedan dzak da istreses tu energiju iz sebe ?Markos ::Ajde da mu jebemo mamu,ako saznamo, sto odaje informacije!!!
Najbolji dzak su ovi debili sto odaju informacije
Markos- prva petorka
A mozda Sergej pokupi informacije pa nam ovde glumi Sergeja?!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Aj bre smiri se Markose. Ne znamo dečka, samo mu treba skrenuti pažnju da je sa namerom ovaj deo foruma nazvan "Samo za članove".
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Evo šta kaže lik, sad mi odgovorio na drugom forumu:
Moguce...Meni sve ortak kaze...Ja sam odmah na pocetku rekao da ja nemam nikakve veze,vec da mi drugar uvek sve kaze...Do sada nije omanuo nikad tako da mu slepo verujem oko partizana,mozda on cita na tom forumu... Posalji mi na pm o kom forumu je rec da ga pitam..
Anti-RTS- prva petorka
Мислим да је далеко паметније да му понудимо амнестију ако се сам јави.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Anti-RTS ::Aj bre smiri se Markose. Ne znamo dečka, samo mu treba skrenuti pažnju da je sa namerom ovaj deo foruma nazvan "Samo za članove".
Nema sta da mu skrece paznja...nije glup pa da trebamo jos da napominjemo da sve sto postavimo u "samo za clanove" ostaje iskljucivo za forum a taj debil poceo da raznosi...
Markos- prva petorka
Znači imamo krticu u društvu... Što bi rekao Miloš Žutic, aka Knez Lazar, "zar je Juda Iskariotski došao na ZK forum da zaradi svojih 30 srebrenjaka".
Ako pronađemo izdajnika a da se prije toga sam ne 'preda' i pokaje, predlažem doživotno izgnanstvo sa foruma
Ako pronađemo izdajnika a da se prije toga sam ne 'preda' i pokaje, predlažem doživotno izgnanstvo sa foruma
drexler- mvp
Godina : 38
A drugar mu javi bas 2,3 minuta nakon sto Sergej ovde okaci nesto? Ma ajde, neka Bodi proveri ako moze to je najbolje.
Macijauskas- mvp
OK nek bude ovako,nek se momentalno tj u roku od 2 dana javi taj koji je postavljao informacije i necemo ga prebiti....
Markos- prva petorka
Markose brate smanji doživljaj
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Ja sam.... Ne pucajte odmah,nisam se predstavio kao insajder vec da imam drustvo koji imaju informacije... Jbg..Momentalno mi ugasite pristup sajtu,tj obrisite mi nalog.. Ispao sam klasicna debilcina i to je to,nema opravdanja...
Bilo je dobrih postova ovde i na kosarka.rs,svi ste ok momci,pozdravljam vas i izvinite.
Bilo je dobrih postova ovde i na kosarka.rs,svi ste ok momci,pozdravljam vas i izvinite.
Gost- Gost
Признато - опроштено. Ако је човек лепо признао, не долази у обзир да га сад озбиљније санкционишемо.(блаже санкције ок)
ZuLuofVozdovac- mvp
Mislim da samo treba da budes svestan cinjenice da ljudi koji ovde ostavljaju neke stvari su tesko dostupne i sigurno ce oni sada da tri puta razmisle pre nego sto ostave ovde nesto..
Macijauskas- mvp
Slažem se, lepo čovek priznao, oprostićemo mu ružnu prošlost.
Anti-RTS- prva petorka
Macijauskas ::Mislim da samo treba da budes svestan cinjenice da ljudi koji ovde ostavljaju neke stvari su tesko dostupne i sigurno ce oni sada da tri puta razmisle pre nego sto ostave ovde nesto..
+1
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Citam ove 2 strane i umirem, Markose kralju..
Macijauskas je sve rekao u svom postui to svima treba da bude amin..
Macijauskas je sve rekao u svom postui to svima treba da bude amin..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Ovo je smisljeno odavanje informacija,....kazna je gasenje profila,i blokada ip adrese....
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
markoo ::kazna je gasenje profila,i blokada ip adrese....
Podrzavam...Zaista mi je zao,ali to sam zasluzio...
Gost- Gost
I ja sam za to da oprostimo čoveku.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Ma nema ovde demokratije valjda vam je to svima jasno Ovde je bodijeva prva i poslednja
Macijauskas- mvp
dane ::I ja sam za to da oprostimo čoveku.
Ok ako mi oprastate,ali ja sam toliko sada posran i glupo je da uopste nastavim da pisem ovde i jos citam pouzdane informacije a nisam to zasluzio... Sjebao sam stvar,zasluzujem sankciju...
Gost- Gost
partizannnnn ::dane ::I ja sam za to da oprostimo čoveku.
Ok ako mi oprastate,ali ja sam toliko sada posran i glupo je da uopste nastavim da pisem ovde i jos citam pouzdane informacije a nisam to zasluzio... Sjebao sam stvar,zasluzujem sankciju...
Imam pitanje. Da li bi priznao da si mislio da ne postoji šansa da se otkrije ko je u pitanju?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» Samo za članove 1
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5