Samo za članove 2
+47
Gale
mlekadzija
NenadBG
slobokv83
vlada
srb
familija
Geograf
Marija
Novica-Ubica
superhik
wolfvaga
Nolle
Karadjordje
Tazz
Mihael
2bad4u
Naissus
Ray Allen
Sensui
Zemljoradnik
Marko
Imperator
Anti-RTS
Talicni Tom
bigZ
markoo
XXL
Everton
Psycho
drexler
lazarminator
Danny Trejo
Markos
sarajlija
ZuLuofVozdovac
blagoje
Koleman
Dule Kecman
Djole
Junglezburn
Gencha
fizicar
dane
Macijauskas
Sergej
Bodi Bond
51 posters
Strana 23 od 40
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Samo za članove 2
Momci, sada sam procitao neki komentar na sajtu novosti.rs i tamo kazu da Partizan danas gostuje u Leskovcu ekipi Zdravlja. Jel to istina ili je neko lupio pa ostao ziv?
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
Da se razumemo....ja Zvezdu ne volim.....ali od danas za Rakocevica necu reci nista lose.
Decka sam vozio mojim Puntom i kad ga pogledas u civlu nikad ne bi rekao da je kosarkas i onakava zivotinja.....Pitao sam ga da li potpisati za Zvezdu ( mada sam ga posavetovao da uzme pare jos ove godine napolju i da posle doceka penziju u Bg),kaze da ne zna ....veceras bi trebalo da ide n a Zlatibor,ostce 7 dana....U svakom slucaju decko je PUN PARA. :king:
Decka sam vozio mojim Puntom i kad ga pogledas u civlu nikad ne bi rekao da je kosarkas i onakava zivotinja.....Pitao sam ga da li potpisati za Zvezdu ( mada sam ga posavetovao da uzme pare jos ove godine napolju i da posle doceka penziju u Bg),kaze da ne zna ....veceras bi trebalo da ide n a Zlatibor,ostce 7 dana....U svakom slucaju decko je PUN PARA. :king:
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
markoo ::Da se razumemo....ja Zvezdu ne volim.....ali od danas za Rakocevica necu reci nista lose.
Pa kako nece biti pun para kad je igrao za Tau,Pamesu,Real,Efes...
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Dobar je momak, tako kazu svi koji ga licno poznaju. Steta sto zbog nekih budaletina nije dao vise reprezentativnoj kosarci.
Gost- Gost
istina, Partizan igra u 19h, samo ne znam koja hala...
Rakoč od neće, dođe do ne zna, a i ti ga loše bre savetuješ mare
Rakoč od neće, dođe do ne zna, a i ti ga loše bre savetuješ mare
Nolle- mvp
Ау како добро изгледају ове мајце... Да ли ће их бити у звездиним бутицима или ћу морати да терам Марка да ми набавља?
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ja bih to objasnio ovako: radiće sa velikim brojem mladih igrača i glavni cilj će mu biti da stvori tim koji će sledeće ili treće sezone početi da pravi rezultate. Kada se igraju dve utakmice nedeljno, sve se odvija suviše brzo, pogotovu za mlade igrače. Čim se završi jedna utakmica priprema se sledeća. Ovako će imati vremena da više radi sa igračima individualno, da pravi veći broj akcija (garantujem da će u drugoj sezoni Zvezda imati najveći broj pripremljenih akcija u ligi) i imaće vremena lepo da spremi svaku utakmicu, ne zbog rezultata, nego da bi igrače naučio kako da ispunjavaju zahteve trenera. Jednostavno, cilj je imati veći broj kvalitetnih treninga, a ako su igrači umorni, ne mogu kvalitetno odraditi trening. Već sledeće godine će im biti bitno da imaju veći broj kvalitetnih utakmica.lazarminator ::Ja i dalje ne kapiram Pesicevu zelju da trenira tim koji ove godine ne igra Evropu. Samo jedan mec nedeljno... to mi ne lici na njega.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Karadjordje ::Momci, sada sam procitao neki komentar na sajtu novosti.rs i tamo kazu da Partizan danas gostuje u Leskovcu ekipi Zdravlja. Jel to istina ili je neko lupio pa ostao ziv?
da danas je gostovao, igrali su protiv ekipe Leskovac, protiv legendi, Mitica, Pavkovica itd, nekadasnjeg zdravlja, koliko sam cuo igrano je i kadetska utakmica i jos nesto, u Gradskoj hali a sve to zbog neke akcije ili neke slave tj. vasara.
vlada- mahač peškirom
- Datum upisa : 11.10.2010
vlada ::Karadjordje ::Momci, sada sam procitao neki komentar na sajtu novosti.rs i tamo kazu da Partizan danas gostuje u Leskovcu ekipi Zdravlja. Jel to istina ili je neko lupio pa ostao ziv?
da danas je gostovao, igrali su protiv ekipe Leskovac, protiv legendi, Mitica, Pavkovica itd, nekadasnjeg zdravlja, koliko sam cuo igrano je i kadetska utakmica i jos nesto, u Gradskoj hali a sve to zbog neke akcije ili neke slave tj. vasara.
Hvala tebi i Noletu. Cuo sam i rezultat 78-73 je dobio Partizan, a igrali su Josilo, Djekic, Jaramaz, Besovic, Cekovski i juniori.
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&admyn=1&newsid=6670
Ovde sam uglavnom sve napisao što je bilo, osim dela kada ga je jedan novinar pitao, a šta je sa PArtizanom, pošto je Kari pričao o hrvatskim ekipama, Muti, Hemosima, Budućnosti, a o Partizanu ni reč... E, onda je počeo šou... Prvo je rekao "zaboravio sam". Onda je nastavio "Znate, ja sam mator čovek, a matori ljudi zaboravljaju stvari", pa je usledio vic u Muji i Sulji i o tome kako su sedeli, pa jedan drugog pošalje po čokoladu, a ovaj donese pljeskavicu, pa mu ovaj kaže: "jebem te glupog, gde ti je senf." A pričao ga je čitavu večnost, smorio ej sve oko sebe, ali su se na kraju svi ipak smejali. Kada se uozbiljio rekao je da je Partizan glavni favorit i bla, bla...
Ubaciću sliek i klip, verovatno sutra, sa proslave rođendana.
Da, ovaj novi PR Zvezde, Karanović. Ja sam ga znao od ranije, ali ne baš dobro. Onakav "ludak" se rađa jednom. Čovek je od ujutru (7:30) do povratka u Beograd (20:30) pričao 200 na sat i svi su pišali u gaće od smeha (ja za malo i bukvalno ). Predmet sprdnje uglavnom je bio vlasnik SOS-a, Dragiša.
U par navrata smo imali sreće što smo preživeli, jer je vozač bio nenormalan, a postao je još nenormalniji kada je masa počela da ga pali.
Ovde sam uglavnom sve napisao što je bilo, osim dela kada ga je jedan novinar pitao, a šta je sa PArtizanom, pošto je Kari pričao o hrvatskim ekipama, Muti, Hemosima, Budućnosti, a o Partizanu ni reč... E, onda je počeo šou... Prvo je rekao "zaboravio sam". Onda je nastavio "Znate, ja sam mator čovek, a matori ljudi zaboravljaju stvari", pa je usledio vic u Muji i Sulji i o tome kako su sedeli, pa jedan drugog pošalje po čokoladu, a ovaj donese pljeskavicu, pa mu ovaj kaže: "jebem te glupog, gde ti je senf." A pričao ga je čitavu večnost, smorio ej sve oko sebe, ali su se na kraju svi ipak smejali. Kada se uozbiljio rekao je da je Partizan glavni favorit i bla, bla...
Ubaciću sliek i klip, verovatno sutra, sa proslave rođendana.
Da, ovaj novi PR Zvezde, Karanović. Ja sam ga znao od ranije, ali ne baš dobro. Onakav "ludak" se rađa jednom. Čovek je od ujutru (7:30) do povratka u Beograd (20:30) pričao 200 na sat i svi su pišali u gaće od smeha (ja za malo i bukvalno ). Predmet sprdnje uglavnom je bio vlasnik SOS-a, Dragiša.
U par navrata smo imali sreće što smo preživeli, jer je vozač bio nenormalan, a postao je još nenormalniji kada je masa počela da ga pali.
Bodi Bond- mvp
Godina : 38
Da ne zaboravim da je sa nama išao i ćelavi. U stvari, on je pošao ranije ali su mu se kola pokvarila pa smo ga pokupili usput.
Bodi Bond- mvp
Karijev 62. rođ. - video uploadovao NovicaTheKiller!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
[quote=" ...je masa počela da ga pali. [/quote]
Nikako da naucis da devojke treba da palis
Nikako da naucis da devojke treba da palis
Macijauskas- mvp
a brčanje u Kićinom bazenu nećeš da spomeneš hahhahha
mnogo pozitivnog na Zlatiboru, pričao sam 2-3 puta malo i sa nekim igračima, grizu baš dobro...
Što se tiče ovog sa 1 utakmicom nedeljno, Zemljoradnik rekao sve.
P.S nije 62 nego 26 rođendan
mnogo pozitivnog na Zlatiboru, pričao sam 2-3 puta malo i sa nekim igračima, grizu baš dobro...
Što se tiče ovog sa 1 utakmicom nedeljno, Zemljoradnik rekao sve.
P.S nije 62 nego 26 rođendan
Nolle- mvp
Janu menadzer savetuje da ne igra za nas . Jednostavno tako je ...
mada i nasi su taj novac planirali ove godine , ne zele previse da se kockaju.
mada i nasi su taj novac planirali ove godine , ne zele previse da se kockaju.
Sergej- mvp
znaci sergej njega ce sada otkupiti njegova menadzerska agencija.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Samo cu reci......moja zena je bolja nego Igorova( Rakocevica)!!!!Ali gajba mu je VRH!!!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Šta si to ti sa njim radio, preseljavao mu stan i mjenjao dušeke pa se slučajno zaturio ispod njihovog kreveta
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
markoo ::Samo cu reci......moja zena je bolja nego Igorova( Rakocevica)!!!!Ali gajba mu je VRH!!!
jeste to imali svingersku žurku kod njega u stanu
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Sergej, Raduljica izgleda definitivno na jednogodišnju pozajmicu dolazi? Vidim da je Tegi objavio na kosarka.rs.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
ne svidja mi se to sto Kostunica dolazi na jednu sezonu, opet cemo ostati bez kompletnog tima
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Meni se ne svidja pored toga sto je na godinu dana i to sto cemo igrati sa njima u grupi a mozda i kasnije i to sa njihovim igracem u timu.To ne bi trebalo da znaci mnogo ali ako su oni nalik Italijanima i Spancima ili Grcima ,a mislim da to nije daleko od istine ,bice problema.Pritisak na njemu ce biti neverovatan.Nadam se da nece uvesti klauzulu da ne moze da igra protiv njih sto je moguce kada su pozajmice u pitanju . U fudbalu postoje primeri.Ako je pod pritiskom od kluba(znamo kako to Turci rade.....na SP su pokazali jedno od lica i da im nista nije sveto),onda se ne moze ocekivati da ces bas zapinjati protiv Efesa.Mozda i gresim jer se bas zbog tih prica koje ce se povuci pred utakmicu sa njima moze desiti suprotan efekat..Dobice startera za godinu dana a mi imamo korist ove sezone
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» Samo za članove 1
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» Samo za članove 1