Samo za članove 2
+47
Gale
mlekadzija
NenadBG
slobokv83
vlada
srb
familija
Geograf
Marija
Novica-Ubica
superhik
wolfvaga
Nolle
Karadjordje
Tazz
Mihael
2bad4u
Naissus
Ray Allen
Sensui
Zemljoradnik
Marko
Imperator
Anti-RTS
Talicni Tom
bigZ
markoo
XXL
Everton
Psycho
drexler
lazarminator
Danny Trejo
Markos
sarajlija
ZuLuofVozdovac
blagoje
Koleman
Dule Kecman
Djole
Junglezburn
Gencha
fizicar
dane
Macijauskas
Sergej
Bodi Bond
51 posters
Strana 31 od 40
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Samo za članove 2
ovo za nove clanove je kasno, jer sad ako uradimo na EP nesto i plus pojacanja CZ i Partizana, pa tu bi moglo da zaluta dosta padobranaca, koji bi u pocetku pisali samo zbog euforije a posle popustanja iste sami batalili sve ovo
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
A ko ce sad da vodi silne bitke sa Zuluom?
Macijauskas- mvp
@sergej
Zna li se nesto kakva je opcija sa Raduljicom?!
Pozajmica na 1god ili 2+1?
Zna li se nesto kakva je opcija sa Raduljicom?!
Pozajmica na 1god ili 2+1?
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Novi forumaši se i dalje primaju po istom principu.
Šarga se stvarno dugo provlačio, šta je - tu je...
Hazarder je sigurno najviše puta bio opominjan, mnogo pp smo razmenili, ali on nije odstupio ni za pedalj. Ja sam ga u početku dosta branio jer su njegove reakcije uglavnom bile posledica a ne uzrok, ipak te reakcije su bile nepotrebne i neprimerene. Juče niko od nas nije reagovao jer se otprilike znalo da i njega čeka ban nakon toga.
Šarga se stvarno dugo provlačio, šta je - tu je...
Hazarder je sigurno najviše puta bio opominjan, mnogo pp smo razmenili, ali on nije odstupio ni za pedalj. Ja sam ga u početku dosta branio jer su njegove reakcije uglavnom bile posledica a ne uzrok, ipak te reakcije su bile nepotrebne i neprimerene. Juče niko od nas nije reagovao jer se otprilike znalo da i njega čeka ban nakon toga.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Hvala za banovanje Hazardera. Nije lepo da pljujem dok nije tu ali meni je maltretiranje bilo citati njegove postove. Stalno neki agresivan ton, nabacivanje tenzije i vredjanje na svim poljima. Da ne pricam kako imam odredjenu dozu gadjenja prema tim zatupljenim ''grobarima sa juga'' i ''ciganima sa severa''.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Nole, Marko šta je sa Rakočevićem i Miličićem?
Sergej zna li se već sada ko će na pozajmicu u Hemofarm i rešava li se slučaj Anđušić?
Sergej zna li se već sada ko će na pozajmicu u Hemofarm i rešava li se slučaj Anđušić?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Nesto se pominje Jaramaz , Andjusic trenira sa nama i brzo ce se resiti spor sa HF.
Sto se tice Raduleta , ipak samo pozajmica. Jednostavno Efes nije zeleo ni da cuje da ga proda. Ne postoji sansa za otkup,makar do sledeceg leta.
Sto se tice Raduleta , ipak samo pozajmica. Jednostavno Efes nije zeleo ni da cuje da ga proda. Ne postoji sansa za otkup,makar do sledeceg leta.
Sergej- mvp
A do sledećeg leta će da se izdešava sledeće:
1. Radule će da pokida
2. U Efesu će da čupaju kosu što su za 100 kila mesa (Barać) dali preko milion evra
3. Baraća će da oteraju u 3 lepe, a Raduljicu da vrate
4. Kupiće još 3-4 centra, pa će Radule opet da duva klupu...
1. Radule će da pokida
2. U Efesu će da čupaju kosu što su za 100 kila mesa (Barać) dali preko milion evra
3. Baraća će da oteraju u 3 lepe, a Raduljicu da vrate
4. Kupiće još 3-4 centra, pa će Radule opet da duva klupu...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ukucajte Rakocevic na eurobasketu sada sam video na onom zvezdinom forumu.
Koleman- mvp
izbacite jos jednog da mogu da naprave trojku na basketu
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Evo mlekija taman da budem prvi na fantaziju...slobokv83 ::izbacite jos jednog da mogu da naprave trojku na basketu
Junglezburn- mvp
Kaki je lep...
Ne znam dal je iko kacio, al eto...
Poslednji izmenio Djole dana Uto 6 Sep 2011 - 4:01, izmenjeno ukupno 1 puta
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Ovo RADULJICA mnoooogo lepše izgleda nego JAWAI...
Poslednji izmenio Junglezburn dana Uto 6 Sep 2011 - 4:05, izmenjeno ukupno 1 puta
Junglezburn- mvp
Kul sto je dizajn dresova ostao isti..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Mislim da nece ostati isti, svake godine se menjao... morali su samo da iskopaju neki dres za promociju, pa je to bio ovaj...
Djole- prva petorka
fizicar ::Nole, Marko šta je sa Rakočevićem i Miličićem?
- Odlaže se oko Igija do petka/subote... Ne znam što, izgleda da je dobio novu ponudu Sijene (ne verujem da će sklopiti ekipu ponovo za F4, jer Igor traži ekipu koja ide na EL), kao što rekoh par puta nije to do nas (iako je za sada nama najbliži zbog toga što nije dobio ponudu kakvu želi), normalno je da će malo da sačeka neke ponude, a treniraće sa ekipom od srede ponovo izgleda, da ako ipak dođe kod nas ne dođe na suvo bez treninga, a iako iskrsne nešto imamo 4 dobra beka za NLB uslove, a i Vasić je tu, Dimić... nisu oni kvalitet Rakočevića, ali više mesta bi njegovim nedolaskom dobili Cvele i Nedović, pogotovo Cvele.
- Od Miličića zavisi mnogo kada počinje NBA, oko 15-og će se znati, ni vama Peković nije siguran, ja nisam za to da Miličić dođe, da igramo Evropu pa ajde, za NLB uslove Golub, Ilić, Subotić, Nik i neka četvorka, to je mnogo dobra unutrašnja linija + Radetić i Tubak koji se takođe nameću. Imaćemo roster od jedno 15 igrača, ostali koji ne zadovolje Radnički ili pozajmice. Odprilike se i zna ko će iz trenutnog rostera igrati NLB, samo se čekaju pojačanja sada.
- Traže se crnci, nekoliko krilnih (trojki) igrača već nađeno pregovara se, sada još samo četvorka da se nađe, tu se zaista traži odličan igrač.
- Golub je već naš, ne znam šta se čeka sa promocijom, to bi Marko mogao da kaže.
- Aškrabić se i dalje spominje, ali od njega ništa, puvalo je blaga reč u kakvoj je formi trenutno
Danas baš napeto na zvezdinim forumima ono što sam čitao, svi žele neku promociju nešto da se desi, a ovi u klubu kriju kao da napadamo NBA,a ne domaćicu i skupljanje bodova za kvalifikacije za EL, ali kako da se ljutiš na Karija, jednostavno ne možeš. Prevelika je faca i šmeker za to.
Mnogo toga pozitivnog i sada jednostavno svi žele da znaju sve, a ovi iz kluba dosta kriju, teško se dolazi do bilo kakvih informacija. Spominjala se jutros neka bela trojka, stranac, sa NBA iskustvom, i naravno Jonas Jerebko prva asocijacija , aha kako da ne . To što bi eventualno Miličić došao da igra za džabe skoro i Rakoč što će dobijati malo veću platu van budžeta, ne znači da smo pijani milioneri i da imamo za bacanje Budžet jeste solidan i obezbeđen, ali ipak...
Na RSB-u će za par dana biti urađen intervju sa Davorom Ristovićem, verovatno će biti i zanimljivih odgovora. Danas su mu prosleđena pitanja koja su slali forumaši administratorima RSB foruma.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kakva je situacija sa Partizanovom četvorkom ? Da li će se tražiti još jedna petica ako NBA počne na vreme, ili će se gurnuti Nemanja Bešović ?
Nolle- mvp
Nismo toliko "ludi".. Raduljica i Katic definitivno bolje zvuci nego Jawai i Katic, a Pekmen je tu samo bonus i neki nas odgovor za ova pojacanja el timova..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
http://www.zaludjica.net/index.php/component/k2/item/1660-rako%C4%8Devi%C4%87-potpisao
Totalno ne proveren sajt. Sto da se ne zaludjujemo malo
Edit:
idemo uzlaznom putanjom sto se tice poverljivosti sajtovima
http://kkcrvenazvezdabeograd.weebly.com/1/post/2011/09/rakoevi-zvezdin.html
Edit:
Koleman- mvp
http://www.vesti.rs/Sport/Partizan/Radunovic-peto-pojacanje-Partizana.html
Kad sam video ovo, usrao sam se da je to onaj Balsa... kad ono...
Sve u svemu, veliko pojacanje za ZKK Partizan...
Kad sam video ovo, usrao sam se da je to onaj Balsa... kad ono...
Sve u svemu, veliko pojacanje za ZKK Partizan...
Djole- prva petorka
Koleman ::http://www.zaludjica.net/index.php/component/k2/item/1660-rako%C4%8Devi%C4%87-potpisao
Edit:
Netacno!!!
kazem Rakocevic je dobio neke nove ponude, do vikenda KONACNA odluka... cisto da se Zvezdasi na forumu ne nadaju, napisao sam isto i na kkcz, na RSB nemam nalog, a tamo se ljudi poprimali vec.
Nolle- mvp
80 odsto Rakoc ne potpisuje, zbog novca... Kao sto sam rekao ocekuje se pojacanje na 3 i ne verujem niko ozbiljan vise... Cetvorka nam ne treba imamo ih ko sase... Milicic zavisi od lok auta, rekao sam to jos na prvom basketu, on je voljan da igra skoro za dz... To je u principu to... Rekoh vam jos pre neki dan od Askrabica nista...
Marko- prva petorka
Nesto mi se cini da su pare premostiva prepreka
Koleman- mvp
dobro ti se čini ako Rakočević ne potpiše za nas to neće biti zbog novca, nego zato što je dobio ponudu kluba koji će se boriti za trofej Euroleague, lepo sam rekao da je on praktično dobio blanko ugovor i da njegova plata kao i Pešićeva neće opterećivati budžet koji je između 2-2.5 miliona u prvoj sezoni, za kasnije ćemo videti u zavisnoti od broja osoba u UO i potpisanih sponzorskih ugovora. Podsećam mi još nemamo generanog sponzora.
Marko što se tiče pozicije PF, nemam snage da pišem, a na tu temu ima štošta, ukratko mi u trenutno rosteru nemamo četvorku koja može da odigra 4 utakmice nedeljno po 30 minuta na nivou koji NLB to zahteva. Kari nije bezveze tražio 4 igrača na trenutni roster sigurno, niti je došao na boom da se igra, to što mi ne jurimo trofeje ove godine okači mačku o rep. Kari neće dozvoliti da ga u glavu prca jedan Vlada Jovanović, bar ne u domaćim takmičenjima.
evo šta je napisao jedan baja koji retko piše ovakve stvari na forumu (kkcz), obično piše sigurne i proverene stvari.
Kao što vidite ima tu ponudu Sijene (što i ja rekoh popodne), sada je na Rakočeviću da vidi da li Montepaski može ponovo na F4, i da li može da sa 33 godine igra onakvu odbranu kakvu forsira Simone. Mada oni znaju kakav je igrač Rakočević i sigurno misle da može da im pomogne, inače mu ne bi nudili ugovor. Već je odbio nekoliko ugovora sa 7 cifara inače, ne zato što ga nisu finansijski zadovoljili nego zbog onoga što sam napisao u prvom pasusu.
Što se tiče Darka, nije da nam je potreban za 6-7 utakmica ako je Golub već kaparisan.
Marko što se tiče pozicije PF, nemam snage da pišem, a na tu temu ima štošta, ukratko mi u trenutno rosteru nemamo četvorku koja može da odigra 4 utakmice nedeljno po 30 minuta na nivou koji NLB to zahteva. Kari nije bezveze tražio 4 igrača na trenutni roster sigurno, niti je došao na boom da se igra, to što mi ne jurimo trofeje ove godine okači mačku o rep. Kari neće dozvoliti da ga u glavu prca jedan Vlada Jovanović, bar ne u domaćim takmičenjima.
evo šta je napisao jedan baja koji retko piše ovakve stvari na forumu (kkcz), obično piše sigurne i proverene stvari.
Ja sam se danas cuo sa covekom koji je jako blizak sa Rakocem i rekao mi je da ima jos uvek ima ponudu od Siene na stolu i da je do petka sigurno u BG! Kada sam ga upitao za Zvezdu, bio je poprilicno misteriozan i rekao je sve ce se znati u petak! Meni je nekako delovalo da se nesto krije tu
Kao što vidite ima tu ponudu Sijene (što i ja rekoh popodne), sada je na Rakočeviću da vidi da li Montepaski može ponovo na F4, i da li može da sa 33 godine igra onakvu odbranu kakvu forsira Simone. Mada oni znaju kakav je igrač Rakočević i sigurno misle da može da im pomogne, inače mu ne bi nudili ugovor. Već je odbio nekoliko ugovora sa 7 cifara inače, ne zato što ga nisu finansijski zadovoljili nego zbog onoga što sam napisao u prvom pasusu.
Što se tiče Darka, nije da nam je potreban za 6-7 utakmica ako je Golub već kaparisan.
Nolle- mvp
JeNeA je napisao na partizan.net da se u Partizanu razmišlja i o dovođenju backup četvorke.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
To bi bio pravi potez.Tako mi se bar cini iz ove perspektive. Paket crnja+Balsa Salu na stranu dodje jedan Amer i dodje neki mladjani a da nije pero laka kao Djekna.
Koleman- mvp
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» Samo za članove 1
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» Samo za članove 1