Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samo za članove 2

+47
Gale
mlekadzija
NenadBG
slobokv83
vlada
srb
familija
Geograf
Marija
Novica-Ubica
superhik
wolfvaga
Nolle
Karadjordje
Tazz
Mihael
2bad4u
Naissus
Ray Allen
Sensui
Zemljoradnik
Marko
Imperator
Anti-RTS
Talicni Tom
bigZ
markoo
XXL
Everton
Psycho
drexler
lazarminator
Danny Trejo
Markos
sarajlija
ZuLuofVozdovac
blagoje
Koleman
Dule Kecman
Djole
Junglezburn
Gencha
fizicar
dane
Macijauskas
Sergej
Bodi Bond
51 posters

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći

Ići dole

Samo za članove 2 - Page 17 Empty Re: Samo za članove 2

Počalji od fizicar Pon 22 Avg 2011 - 22:21

Mislim da je Sved pokazao značajan napredak kod Duleta u CSKA. Ako pričamo o stvaranju beka u novije vreme. Naravno svako treba da izloži svoje mišljenje.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pon 22 Avg 2011 - 22:32

Verujem da bi Dule bio neizmerno koristan kada bi radio individualno sa igračima, a ne bi se mešao u utakmice.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Pon 22 Avg 2011 - 22:33

ajde insajderi nervozan sam cekam vijest, ide li novica u litvaniju, bar kao 12-ti igrac?? pop1
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pon 22 Avg 2011 - 23:22

Tesko ce Dule istrpetida radi sa igracima i onda da vidi na utakmici kako ne rade dobro,ne moze on da se obuzda i da saceka novi trening pa da im j**** majku,mora odmah Very Happy
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pon 22 Avg 2011 - 23:52

Novica-Ubica ::ajde insajderi nervozan sam cekam vijest, ide li novica u litvaniju, bar kao 12-ti igrac?? pop1

Ne ide 100%. Pre bi isao neko sa foruma da popuni broj nego on. Sad
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Uto 23 Avg 2011 - 1:21

Sergej ::
Novica-Ubica ::ajde insajderi nervozan sam cekam vijest, ide li novica u litvaniju, bar kao 12-ti igrac?? pop1

Ne ide 100%. Pre bi isao neko sa foruma da popuni broj nego on. Sad

I ja sam isto cuo, kazu da mu fizicko stanje uzasno... ne mogu da verujem da je toliko propao... Kao da u Realu uopste nije bio u trenaznom procesu ?!

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Uto 23 Avg 2011 - 1:23

Meni i dalje ne ide u glavu...Prvo profesionalac je, kako moze to da mu se dogodi?
Drugo, jbt pa od kad je poceo da trenira sa rerezentacijom nemoguce da ne moze toliko dugo da se vrati u neku iole pristojnu formu?!
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Geograf Uto 23 Avg 2011 - 1:28

Macijauskas ::Meni i dalje ne ide u glavu...Prvo profesionalac je, kako moze to da mu se dogodi?
Drugo, jbt pa od kad je poceo da trenira sa rerezentacijom nemoguce da ne moze toliko dugo da se vrati u neku iole pristojnu formu?!
Ista stvar ni meni nije jasna, pa od pocetka priprema do pocetka prvenstva ima 2 meseca..
Geograf
Geograf
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Uto 23 Avg 2011 - 1:32

Recite da sam lud, ali kod mene postoji i doza sumnje da su Španci nekako krivi...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Uto 23 Avg 2011 - 1:42

Nzm ja mislim da je u losim odnosim sa Dudom i da nece ni on da igra dok je Duda selektor niti Duda zeli da on bude u reprezentaciji,a da to sve ne bi kruzilo medijima onda stoji da je povredjen i tako to... moje misljenje :0
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Uto 23 Avg 2011 - 1:59

To nije tačno... Novici je noga kao kod amatera, neviđen slučaj. Kao što sam rekao, 10 puta su mu ponavljali merenja na startu priprema jer su mislili da negde greše. Inače ga Duda jako ceni kao igrača i zbog toga ga je i čekao ovako dugo.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 23 Avg 2011 - 2:13

Ма мене занима једна друга ствар - Новица је недавно продужио уговор са Реалом. Чињеница је да и досада тамо није играо, мало је био на тројци а мало на четворци, сад је на тројку дошао Руди, и на четворци се неће баш много наиграти, која је поента његове жеље да остане у клубу у коме је до сада константно пропадао и довео целокупну каријеру у питање. Можда је он и сам био свестан у каквом се стању налази па је одлучио да брже боље потпише како би обезбедио бар неки сигурни новац до краја каријере, па после шта му бог да.

Друго, зашто му је Реал уоште тај уговор нудио, они су ваљда морали да знају у каквом је он физичком стању и да не може да игра?
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od srb Uto 23 Avg 2011 - 2:16

srb
srb
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 03.08.2011
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Uto 23 Avg 2011 - 2:16

Novi trener je insistirao da ostane i obećao mu minutažu.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Uto 23 Avg 2011 - 2:36

meni jednostavno nije jasno kako posle 2 meseca zestokog rada nije uspeo da ojaca nogu. Pa, kada bi mene uzeo pod svoje kondicioni trener reprezentacije za dva meseca bih leteo...
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Uto 23 Avg 2011 - 3:28

Rudi ce u Realu sigurno igrati krilo, jer na beku Madridjani imaju Ljulja i novajliju Pocijusa. Fernandezova zamena na trojci bice Suarez. Na cetvorci su neprikosnoveni Rejes i Mirotic. Tesko da ce se Novica u ovakvom stanju naigrati.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Uto 23 Avg 2011 - 3:37

Ima trener Reala tu dosta mogućnosti da kombinuje, pošto i Pocius može na 3, a Ljulj na 1.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Uto 23 Avg 2011 - 4:08

Iskreno, Pocijus tesko da moze igrati krilo. Pre svega zbog nedostatka cm. Osnovna pozicija mu je bek suter. Na Djuku je cak bio zamena Dz. Sajeru, dakle igrao je i plejmejkera. Ne kazem da ne moze da pokrije poziciju krila, ali realnije je da trojke budu Fernandez, Suarez, pa i Velickovic.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Uto 23 Avg 2011 - 4:17

Ne kažem da nije, samo kažem da Laso ima dosta mogućnosti za kombinacije. Wink
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Uto 23 Avg 2011 - 4:32

izgleda da je i novicu udario u glavu sindrom brazilskih fudbalera, gde je vecina njih propala kad je dobila veliku kolicinu novcu, i pocela sve manje da treniraju.
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od markoo Uto 23 Avg 2011 - 7:43

Aman ljudi ja juce napisah,decko je upao u depresiju!!!Problem je u glavi nema veze noga sa njegovim stanjem....Da ti i ja Bodi krenemo da treniramoi svaki dan 2 meseca,mogli bi da izdrzimo 5 min na EP?!
Decko je pukao skroz!!!
markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Uto 23 Avg 2011 - 8:03

Nemoj ti mene u isti koš sa tobom. To što tebe žena tovi da ne budeš lep i zgodan, da te neka ne bi otela, nisam ja kriv. Ja sam i sada spreman za 5 minuta. tease
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Uto 23 Avg 2011 - 11:14

drexler ::fino sam napisao "U DRUGOM MANDATU" Duleta Vujoševića, tako da jasno isključujem slučaj Danilovića.

Ne znam kakvi su talenti bili Tripković i Tepić, ali vidim da su danas izuzetno ograničeni igrači (ako ih uporedimo sa konkurencijom na njihovom nivou). Opet kažem, nisam stručan, ali mislim da je u ovoj deceniji u Partizanu Dule na neki način "žrtvovao" bekove zarad sistema Partizana, i oni u tom sistemu nisu mogli skroz da se razviju.

Zadnji bek šuter koji je u Partizanu bio prva napadačka opcija i oko koga se "štemao" tim je Vlado Šćepanović 2004.

I k'o Boga vas molim, nemojte ovo pogrešno razumjeti i odvući priču na drugu stranu. Duško Vujošević je blagoslov Partizana, i najvažnija stvar za naš klub u ovom novom uzletu. I naravno da bih volio da se vrati u klub, jer bilo bi idiotski reći nešto loše o njemu. Ali volim kritički da razmišljam, i volim da sagledam sve aspekte.

Malog Bogdana ne poznajem previše, gledao sam tek nekoliko utakmica pri kraju prošle sezone koje je igrao, i ovo na U-19 SP, ali čini mi se da sam u njemu vidio iskru, jebenu želju, čini mi se da može biti BEK UBICA! A "bek ubica" je tip igrač bez koga Dule lagano može izgraditi dobru ekipu, štaviše, uz dobre centre, paklenu odbranu i dobre kompatibilne igrače za 2-3 godine Dule može osvojiti Evroligu! A ja ne bih volio da Bogdan bude još jedan u nizu "kompatibilnih igrača", mislim da bi ovaj mali mogao biti puno više od toga

Dakle, još jednom, ne kažem da bi Dule sigurno ugušio Bogdana, ne pljujem, ne mračim, samo navodim neke moguće rasplete uzevši u obzir skorašnja iskustva
@drex brate, ne stigoh danas da napisem jer sam bio u guzvi....Znam da si fanatik i da obozavas kosarku..citam ja sve teme i puno tvojih postova...nisam danas mislio nista lose, niti tebe nesto prozivao...Samo sam hteo da napisem da nema razloga da sumnjamo u Duleta...on je takodje jedan veliki fanatik sto se tice kosarke i bez obzira koji je mlad igrac u pitanju i na kojoj poziciju u timu, ako zeli da radi i da napreduje nikada mu jedan trener kao DV nece odmoci u karijeri, daleko od toga, moze samo da mu neizmerno pomogne...dakle nije stvar u Duletu vec je u tom mladom igracu..Dule se vec odavno dokazao u pruzanju sanse mladim igracima i izvodjenjem istih iz anonimnosti na mapu evropske i svetske kosarke..Mozemo nabrojati puno imena i to svih pozicija a ne samo centara kao sto se provlaci po nekim postovima.. A jos nisam sreo igraca koji nije uspeo kod Duleta (ajd da kazemo za ovih poslednjih deset godina u Partizanu) a da je negde na drugom mestu napravio iole uspesniju karijeru....a bilo ih je puno koji su dobijali sansu (neki manje neki vise)...Hocu da kazem da nije sve do Duleta tj trenera..Evo ga primer Raduljice...ako je istina sto pisu za njega, da nije bas nesto narocito napaljen na kosarku, onda bolje da takav ne dolazi u KK Partizan...Cini mi se da @bodi pomenu danas Pitbulovski pristup Lucica kosarci...Mislim da je time sve objasnio, tj zasto neki naprave veliku karijeru, a drugi mnogo talentovaniji ostanu u nekoj prosecnosti...

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Uto 23 Avg 2011 - 11:37

Tripkovic je vazio za najtalentovanijeg Srpskog kosarkasa. 7 godina je proveo radeci sa Duletom i nije postao onakav igrac kao sto smo ocekivali. Boris Bakic je dosao kao najbolji junior u drzavi i slobodno se moze reci da u Partizanu nije uopste napredovao. Od Tepica smo takodje ocekivali vise. Paunic u Partizanu uopste nije dobio sansu. Za rad sa centrima kapa dole. Tu je Dule najbolji u Evropi, ali u radu sa bekovima se nije posebno istakao.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 23 Avg 2011 - 11:52

За Бјелицу је Дуле рекао да је неталентован... Суштина Дрекслеровог поста је је да неки играчи нису досегли пун максимум зато што их је рад са Дулетом лимитирао. Код Дулета сувише ствари представља ''обавезну игру'' и ту се играчи, нарочито они физички слабији превише троше. Неки играчи попут Трипковића ако буде преопретећен дефанзивним задацима, или ако очекујеш да сваки пут кад га неко прође прави фаул неће досегнути свој офанзивни максимум, брзо ће морати на клупу, касније неће моћи да пронађе шут...

Колико би поена давао Кићановић да је морао да прави фаул кад га играч прође? Ако прође прошао је, нека да кош а у следећем нападу Кића ће му вратити... Постоје играчи које мораш да трпиш на терену, ево погледај Дирка, он у НБА ни не игра одбрану у регуларном делу сезоне, никад он не чува Грифина већ центар, ако неко прође Дирка други су ту да направе фаул, он је ту да испоручи 30 поена... Дулетов лимит у глави је што он увек и са сваким игачем игра своју игру - за кош мање.

Једини бек који је са Дулетом успео је Вујанић, али он је у Паризан дошао скоро као готов играч

Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Uto 23 Avg 2011 - 11:56, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh