Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samo za članove 2

+47
Gale
mlekadzija
NenadBG
slobokv83
vlada
srb
familija
Geograf
Marija
Novica-Ubica
superhik
wolfvaga
Nolle
Karadjordje
Tazz
Mihael
2bad4u
Naissus
Ray Allen
Sensui
Zemljoradnik
Marko
Imperator
Anti-RTS
Talicni Tom
bigZ
markoo
XXL
Everton
Psycho
drexler
lazarminator
Danny Trejo
Markos
sarajlija
ZuLuofVozdovac
blagoje
Koleman
Dule Kecman
Djole
Junglezburn
Gencha
fizicar
dane
Macijauskas
Sergej
Bodi Bond
51 posters

Strana 16 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći

Ići dole

Samo za članove 2 - Page 16 Empty Re: Samo za članove 2

Počalji od Sergej Pon 22 Avg 2011 - 9:40

Postoje nagovestaji da se Dule aktivnije ukljuci u struku opet. Mozda kao savetnik ili nesto slicno.Ne bi se pojavljivao direktno na utakmicama,ali bi konstantno radio sa igracima. To je njegova zelja, jer zeli da radi.A kako ima dosta klinaca i talenata koji su dosli , procena je da bi mogao direktno da pomogne najvise.

Ako mu ne iskoci neka ponuda , a nema sanse, jer jos uvek prima redovno platu iz CSKA , radio bi ovaj posao volonterski.Naravno volonterski na papiru samo.

I da ovo mi je iz kluba receno i ne bi valjalo da procuri ama bas nigde. Smile
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marija Pon 22 Avg 2011 - 10:28

markoo ::
Iz dobro obavestenih izvora cuo sam da je Novica bas u kurcu.U teskoj je depresiji+ fizicka sprema mu je na nivou srednjoskolca.Toliko je u depresiji i mnogi pokusavaju da mu pomognu ali nema vajde... Sad [/b]

Ja ne razumem ovo, nema vajde da bude spreman za ep ili za neki duzi vremenski period?

Marija
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 05.10.2010
Godina : 30

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 22 Avg 2011 - 10:31

Грег Оден је имао великих проблема са алкохолом током периода лечења. Понекад није долазио на рехабилитационе терапије за повреду кад се увече изврне од алкохола.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pon 22 Avg 2011 - 11:35

Imao je Greg Oden jos mnogo ispada tokom perioda lecenja od povrede Very Happy
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 22 Avg 2011 - 11:55

ako se Dule i vrati, nadam se da neće raditi sa malim Bogdanom. Uz dužno poštovanje Vujoševiću, mislim da u svom drugom mandatu nije napravio poštenog beka. Nadam se da će mali Bogdan ispasti bar kao njegov prezimenjak Bojan iz Hrvatske... Znajući Duleta, on bi ga pretvorio u novog Tepića - ne daj Bože!
drexler
drexler
mvp
mvp

Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 22 Avg 2011 - 12:05

Mislim da upravo zbog toga Dule nikada neće postati trener poput Žoca, Karija, Dude... Ne zna na pravi način da miksuje toleranciju i forsiranje discipline, tj. da razvija talenat kod igrača u potpunosti.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Pon 22 Avg 2011 - 12:10

tegi ima informacije o rakocevicu i milicicu, ali nece da destabilizuje Very Happy Very Happy Very Happy

EDIT: pogresna tema.. ko ga jebe..
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pon 22 Avg 2011 - 12:13

Bodi Bond ::Mislim da upravo zbog toga Dule nikada neće postati trener poput Žoca, Karija, Dude... Ne zna na pravi način da miksuje toleranciju i forsiranje discipline, tj. da razvija talenat kod igrača u potpunosti.

Mislim da je Dule stvorio vise igraca nego svi gorepomenuti. Oni su trofejno jači od njega, ali što se tiče stvaranje igrača su zaista daleko.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Geograf Pon 22 Avg 2011 - 12:15

Novica-Ubica ::tegi ima informacije o rakocevicu i milicicu, ali nece da destabilizuje Very Happy Very Happy Very Happy

EDIT: pogresna tema.. ko ga jebe..
Kao malo dete, "znam ali necu da vam kazem"..
Geograf
Geograf
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pon 22 Avg 2011 - 12:17

JeNeA sa foruma partizan.net

Sa Raduljicom je sve dogovoreno oko para, znači one nisu nikakav problem. Momak uopšte nije zatezao oko para. Da li će doći i kako će doći (pozajmica ili kao naš igrač) - to zavisi sad samo od menadžera i Efesa. Raduljica je, ako se on pita, ovog sekunda voljan da potpiše na 2+1 godinu.

Po mojim informacijama Radman je druga opcija na "četvorci". Ne zezam se. Ima jedna još atraktivnija opcija. Ali opet ne smem da pričam.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 22 Avg 2011 - 12:23

a jbte, iskulirajte te likove. "ne smem da pričam", jes u pičku materinu, šta koji kurac onda radi na forumu? Pravi zazubice punish

Imamo ovde Sergeja, koji dođe sa informacijama i iznese ih otvoreno, ono što zna, bez prenemaganja i hvalisanja, i to je to, do sada ima učinak 100%.

Ne pratim ostale forume, ali do sada su više puta citirani razni indijanci. Evo ja neću da se prenemažem, i priznajem da bi u Partizanu više volio Vladana Lukića nego Vladu Radmanovića. Razočarao bih se u KKP do granica odustajanja od navijanja
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 22 Avg 2011 - 13:12

drex, znaš kako. Ni danilović nije naivan, vidi šta se sprema u Zvezdi, a dovođenje Raduljice, pored perspektive, možda ima i onu dimenziju "daj da dovedemo ovog što bi Čoviću da se načestita mile Nove godine". Isto važi za Radmana, samo što bi se ovaj načestitao Pešiću. Naravno, presudno je tu to što su ova dvojica i odličan igrač, odnosno perspektivan. Ali, uz sve to, podržavam tvoj stav, dalje Radmana od Partizana.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pon 22 Avg 2011 - 14:15

Mislim da se Radmanovic uklapa u igru Partizana jer ima dobar sut i lako daje koseve sa distance i trojke,moze da odigra odbranu na drugim cetvarkama a i Vlada trazi cetvorku sa dobrim sutem....a to sto se tice da li je kreten to nzm ali i Gist je bio kreten pa smo ga preziveli Smile

P.S.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 22 Avg 2011 - 17:15

fizicar ::
Bodi Bond ::Mislim da upravo zbog toga Dule nikada neće postati trener poput Žoca, Karija, Dude... Ne zna na pravi način da miksuje toleranciju i forsiranje discipline, tj. da razvija talenat kod igrača u potpunosti.

Mislim da je Dule stvorio vise igraca nego svi gorepomenuti. Oni su trofejno jači od njega, ali što se tiče stvaranje igrača su zaista daleko.

Bas htedoh nesto slicno da napisem.

Sto se tice ovoga oko Radmana, slazem se sa stavom- dalje od Partizana. Budalu je izigravao cele karijere(neka ovi sto prate NBA ligu napisu kako je zbog povrede na skijanju isteran iz LA, ja ne mogu bas detalja da se setim), ne mozemo mi sada da ocekujemo da u 31. godini bude normalan i igrac za primer.

Dreks, sto se tice lika koji na tom forumu iznosi informacije oko kosarke i fudbala, retko kada omane, ima dobre izvore.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od markoo Pon 22 Avg 2011 - 18:10

E jeste kratkovidi!Pa ko jeveca atleta I suter bolji od Radmana!?+sim toga njega su te lutke prosle,sada se bavi I humantarnim radoma ali se naravno ne hvali po kuriru kao neki Kakvo ste sranje culi da je on napravio u poslednje 2 godine ???
markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pon 22 Avg 2011 - 19:38

I Katarina Rebrača se bavila humanitarnim radom...

Radmanović jeste igrao četvorku jedan deo karijere, ali je, po meni, njegova pozicija trojka. Nisam znao da se poslednjih godina vratio na četvorku.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od markoo Pon 22 Avg 2011 - 19:50

drexler ::ako se Dule i vrati, nadam se da neće raditi sa malim Bogdanom. Uz dužno poštovanje Vujoševiću, mislim da u svom drugom mandatu nije napravio poštenog beka. Nadam se da će mali Bogdan ispasti bar kao njegov prezimenjak Bojan iz Hrvatske... Znajući Duleta, on bi ga pretvorio u novog Tepića - ne daj Bože!

A ko je bio talentovan bek pa ga je Dule upropastio.....Da li mislis da je Vlada trener koji moze da napravi beka....Da li se secas da se on iskljucivo bavio igracima na poziciji 5 i 4 .....Ne branim ja Duleta ,on je govedo ali to sto u Partizanu u poslednjih par godina nije izasao ni jedan bek ne znaci da ih je bilo,da je neko "procevetao " od bekova po odlasku iz Partizana ,onda OK ali ovako ne vidim u cemu je problem....
markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pon 22 Avg 2011 - 20:24

Nadam se da Radmanović neće doći.

drexler
Nije mi važno ko je ta prva opcija. Bitno mi je samo da ima neko koga bi doveli pre od Radmanovića.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Pon 22 Avg 2011 - 20:54

http://www.kkpartizan.rs/sr/tim.php
Ovaj na dnu, nutricionista Dejan je ako sam u pravu, Radmanov burazer..
Bio je taj jedno vreme i lekar kk-a ali ga je Dule oterao jer pojma nema, a na koji fazon je nutricionista ne znam..Very Happy
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Pon 22 Avg 2011 - 21:14

markoo ::
drexler ::ako se Dule i vrati, nadam se da neće raditi sa malim Bogdanom. Uz dužno poštovanje Vujoševiću, mislim da u svom drugom mandatu nije napravio poštenog beka. Nadam se da će mali Bogdan ispasti bar kao njegov prezimenjak Bojan iz Hrvatske... Znajući Duleta, on bi ga pretvorio u novog Tepića - ne daj Bože!

A ko je bio talentovan bek pa ga je Dule upropastio.....Da li mislis da je Vlada trener koji moze da napravi beka....Da li se secas da se on iskljucivo bavio igracima na poziciji 5 i 4 .....Ne branim ja Duleta ,on je govedo ali to sto u Partizanu u poslednjih par godina nije izasao ni jedan bek ne znaci da ih je bilo,da je neko "procevetao " od bekova po odlasku iz Partizana ,onda OK ali ovako ne vidim u cemu je problem....

Ja moram samo nesto povcodom ovoga da napisem!!
Vecina ste ovde mladji na forumu, pa kasnih osamdesetih niste ni pratili kosarku....
Sa 17 godina je jedan talentovan klinac dosao u Partizan. Nije mogao da bude registrovan pa je dve godine pauzirao i trenirao individualno..Dule Vujosevic mu je bio i mentor, i ucitelj, i trener, jednom recju drugi otac! Od njega je postao jedan od najboljih evropskih bekova ikada a ime mu je Predrag Danilovic! Jedini i iskljucivi krivac sto je to tako je Dule Vujosevic!!
Znaci nema potrebe za tom pricom da Dule ne zna da napravi vrhunskog beka.....

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Pon 22 Avg 2011 - 21:25

Sergej ::Zapelo je oko duzine ugovora kako cuh danas. Naime , nasi bi zeleli na 3 godine , dok on samo hoce na godinu dana.

Realno mogu da se dogovore videcemo jos.

Sto se tice Radmanovica, njega menadzer jeste nudio, kako cujem , ali njegovo ponasanje plus Raduljica znaci kaubojstina po gradu.
Ovo bi bilo odlicno jer je Dule u svojoj karijeri radio kao trener specijalac tj individualno sa igračima.Mogao bi da se posveti pojedinim igračima u potpunosti ne vodeći računa o utakmicama i taktici jer je to posao Vlade Jovanovića već isključivo o tim momcima.Kada bi Dule rekao Vladi da je neko od klinaca spreman,njegova reč bi imala težinu.Verujem da bi onda momak dobio minutažu.Radio je individualno sa Danilovićem jako puno i svi znamo krajnji rezultat.
EDIT:Vidim da je @familija vec napisao,nisam stigao dotle kada sam pisao odgovor jer sam tek procitao Sergejevu vest i napisao svoje misljenje o toj ideji
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Pon 22 Avg 2011 - 21:36

Nema te love kojom bi mladi igrac koji nema minutazu mogao da plati cinjenicu da ga Dule uzme pod svoje i radi sa njim 6-7 sati dnevno.To ni Pesic ne moze vremenski da isprati u Zvezdi.Godinu dana rada Duleta sa nekim klincima je ogroman zalog za buducnost.Ne vidim ko moze da ih bolje spremi da odgovore zahtevima KK Partizan i A selekcije u buducnosti
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pon 22 Avg 2011 - 21:36

drexler ::a jbte, iskulirajte te likove. "ne smem da pričam", jes u pičku materinu, šta koji kurac onda radi na forumu? Pravi zazubice punish

Imamo ovde Sergeja, koji dođe sa informacijama i iznese ih otvoreno, ono što zna, bez prenemaganja i hvalisanja, i to je to, do sada ima učinak 100%.

Ne pratim ostale forume, ali do sada su više puta citirani razni indijanci. Evo ja neću da se prenemažem, i priznajem da bi u Partizanu više volio Vladana Lukića nego Vladu Radmanovića. Razočarao bih se u KKP do granica odustajanja od navijanja

Nijedan od insajdera nema učinak 100% Smile I Tošu da dovedeš da piše ovde ne bi imao učinak 100%. JeNeA i Talični Tom su insajderi na partizan.net. Talični Tom je jako dobar, a čini se i da JeNeA dosta stvari zna.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 22 Avg 2011 - 21:58

fino sam napisao "U DRUGOM MANDATU" Duleta Vujoševića, tako da jasno isključujem slučaj Danilovića.

Ne znam kakvi su talenti bili Tripković i Tepić, ali vidim da su danas izuzetno ograničeni igrači (ako ih uporedimo sa konkurencijom na njihovom nivou). Opet kažem, nisam stručan, ali mislim da je u ovoj deceniji u Partizanu Dule na neki način "žrtvovao" bekove zarad sistema Partizana, i oni u tom sistemu nisu mogli skroz da se razviju.

Zadnji bek šuter koji je u Partizanu bio prva napadačka opcija i oko koga se "štemao" tim je Vlado Šćepanović 2004.

I k'o Boga vas molim, nemojte ovo pogrešno razumjeti i odvući priču na drugu stranu. Duško Vujošević je blagoslov Partizana, i najvažnija stvar za naš klub u ovom novom uzletu. I naravno da bih volio da se vrati u klub, jer bilo bi idiotski reći nešto loše o njemu. Ali volim kritički da razmišljam, i volim da sagledam sve aspekte.

Malog Bogdana ne poznajem previše, gledao sam tek nekoliko utakmica pri kraju prošle sezone koje je igrao, i ovo na U-19 SP, ali čini mi se da sam u njemu vidio iskru, jebenu želju, čini mi se da može biti BEK UBICA! A "bek ubica" je tip igrač bez koga Dule lagano može izgraditi dobru ekipu, štaviše, uz dobre centre, paklenu odbranu i dobre kompatibilne igrače za 2-3 godine Dule može osvojiti Evroligu! A ja ne bih volio da Bogdan bude još jedan u nizu "kompatibilnih igrača", mislim da bi ovaj mali mogao biti puno više od toga

Dakle, još jednom, ne kažem da bi Dule sigurno ugušio Bogdana, ne pljujem, ne mračim, samo navodim neke moguće rasplete uzevši u obzir skorašnja iskustva
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Pon 22 Avg 2011 - 22:11

Ma ok,imas ti pravo na svoje misljenje.Niko tebe ne napada vec iznosimo svoje vidjenje stvari.Kao da je vazno da li ce neko usvojiti necije misljenje.Meni samo razmisljanje ide u tom smeru da ukoliko das nekome ko zna posao dovoljno vremena (uslov je da bude oslobodjen razmisljanja o igri tima vec samo o radu sa nekim igracem),moze se iz toga izroditi nesto dobro.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 16 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh