Samo za članove 2
+47
Gale
mlekadzija
NenadBG
slobokv83
vlada
srb
familija
Geograf
Marija
Novica-Ubica
superhik
wolfvaga
Nolle
Karadjordje
Tazz
Mihael
2bad4u
Naissus
Ray Allen
Sensui
Zemljoradnik
Marko
Imperator
Anti-RTS
Talicni Tom
bigZ
markoo
XXL
Everton
Psycho
drexler
lazarminator
Danny Trejo
Markos
sarajlija
ZuLuofVozdovac
blagoje
Koleman
Dule Kecman
Djole
Junglezburn
Gencha
fizicar
dane
Macijauskas
Sergej
Bodi Bond
51 posters
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Samo za članove 2
Pise na kosarka.rs da je Kaha Laboral zagrizla za Raduljicu i da jos nije gotova saga sa njim?
Evo linka koji je clan @VitezGrobar postavio
http://www.gigantes.com/noticia.asp?ref=2199&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Evo linka koji je clan @VitezGrobar postavio
http://www.gigantes.com/noticia.asp?ref=2199&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Bejah u Hali. Dobili smo Radnicki 89-79. Fina utakmica , prva zvanicna.
Bice ovo lepa sezona , tim se polako nazire. Uglavnom su igrali svi podeljeno, Djekic solidan, Andjusic mekan previse za moj ukus. Slovak veoma dobar , ima sjajnu kretnju , mada naravno od njega ce tek biti igrac.
Luce sjajan. U zubima je nosio sve na terenu.Strahovito je napredovao.
Za Raduljicu koliko sam cuo je potrebno da uplatimo zvanicno prvi deo obestecenja za pozajmicu.Nista vise. On ovih dana vezba u teretani.
Edit-
Zaboravio sam da napisem da je Miljenovic bio vrlo dobar. Imao je solidne minute i po meni mozda bi mogao da dobije vec sada sansu , mislim da bude za pocetak u 12. Iako mi nas novi stari kondicioni kaze da je procena da ne moze.
Bice ovo lepa sezona , tim se polako nazire. Uglavnom su igrali svi podeljeno, Djekic solidan, Andjusic mekan previse za moj ukus. Slovak veoma dobar , ima sjajnu kretnju , mada naravno od njega ce tek biti igrac.
Za Raduljicu koliko sam cuo je potrebno da uplatimo zvanicno prvi deo obestecenja za pozajmicu.Nista vise. On ovih dana vezba u teretani.
Edit-
Zaboravio sam da napisem da je Miljenovic bio vrlo dobar. Imao je solidne minute i po meni mozda bi mogao da dobije vec sada sansu , mislim da bude za pocetak u 12. Iako mi nas novi stari kondicioni kaze da je procena da ne moze.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Sergej, hvala za informacije, drago mi je sto su Djekna i Miljenovic odigrali dobre utakmice... Lucic ce sigurno sledece sezone biti novi ljubimac navijaca, moj sigurno hoce...
Sta je sa Rakocevicem i FMPZvezdomColvicBeograd, jel potpisuje ili ne?
Sta je sa Rakocevicem i FMPZvezdomColvicBeograd, jel potpisuje ili ne?
Mihael- mvp
Godina : 37
Sergej ::Bejah u Hali. Dobili smo Radnicki 89-79. Fina utakmica , prva zvanicna.
Edit-
Na kojoj je poziciji igrao Lučić?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Igrao je uglavnom 4. Mislim da nije vise upotrebljiv mnogo za 3 jer je prejak fizicki. Izuzetno je napredovao , disciplinovan je , radnik , kad tako treniras kao on ne mozes da ne uspes.
U svakom trenutku mnogo bolji od Djekica koji i dalje osim suta nema nista sto moze da iskoristi. Meni se bas dopao momak iz Slovacke. Cini mi se da tu stvarno ima materijala za odlicnog igraca u buducnosti. Vrlo je motivisan na terenu , ocigledno da ima jasan cilj. Mora da poradi na tehnici pre svega , dok motoricke sposobnosti su mu veoma izrazene. Nije kao Jan , ali mozda uz pravi rad i napor to postane.
U svakom trenutku mnogo bolji od Djekica koji i dalje osim suta nema nista sto moze da iskoristi. Meni se bas dopao momak iz Slovacke. Cini mi se da tu stvarno ima materijala za odlicnog igraca u buducnosti. Vrlo je motivisan na terenu , ocigledno da ima jasan cilj. Mora da poradi na tehnici pre svega , dok motoricke sposobnosti su mu veoma izrazene. Nije kao Jan , ali mozda uz pravi rad i napor to postane.
Sergej- mvp
Aaaaaaa!!! FAK!!!
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Pa želim i ja Žizel Budšen.
Sergej sigurno ima bolje informacije, ono što ja znam je da je sve dogovoreno i da nije objavljeno još jer se i dalje pokušava potpis na duže, a ne pozajmica...
Sergej sigurno ima bolje informacije, ono što ja znam je da je sve dogovoreno i da nije objavljeno još jer se i dalje pokušava potpis na duže, a ne pozajmica...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Jel ima neko dobar stream za CG ILI FRANCUZE ?
Marko- prva petorka
Ja pratim rezultat na zvanicnom sajtu (Eurobasket2011).
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Gledam CG na balkansportu, odlican strim. Pekovic razbije Kufosa, oduva ga i omasi zicer :S
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Bodi Bond- mvp
Biraj.Marko ::Jel ima neko dobar stream za CG ILI FRANCUZE ?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Koliko ja znam Raduljica bi trebalo sve tokom nedelje da ozvanici. I dalje postoje kontakti njegovog menadzera i Efesa gde pokusava da izdestvuje otkup ugovora.
Sergej- mvp
Mare kada predstavljaju Goluba sutra ? Trebalo bi sutra, bar su mi tako rekli...
Nolle- mvp
sharga je banovan sa foruma. O detaljima će vam preostala dva administratora. Nem' ja ništa s tem.
Bodi Bond- mvp
Bila je to jednoglasna odluka.
Junglezburn- mvp
Junglezburn ::Bila je to jednoglasna odluka.
Jel moze ukratko o cemu se radilo, nisam bio od sinoc na forumu a vidim da se i drugi interesuju?
Mihael- mvp
Godina : 37
Ovo je post koji je bio poslednja kap u čaši:
Zbog ovoga i ranijih ispada. Svaki od moderatora je već ranije hteo da ga banuje, ali je uvek neko od nas to sprečavao, gledao mu kroz prste, do ovog trenutka kada je doneta jednoglasna odluka da bude banovan.Ti stvarno ne znaš da čitaš ono što je napisano, pa je džabe da ti ponavljam. Mislim da bi moderatori trebalo da te nauče komunikaciji, a ako oni neće ili ne znaju naučiću te ja tako što ću te okrpiti najsjajnijim epitetima koje znam. A znam ih puno ,veruj mi. Smučiće ti se dolazak na ovaj forum ako ne prestaneš da komuniciraš na ovaj način.
Junglezburn- mvp
Z i Jungle su vam sve objasnili.
Bodi Bond- mvp
Trajni ban?
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Junglezburn- mvp
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» Samo za članove 1
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» Samo za članove 1
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
Strana 28 od 40